یکی از منابع مهم حقوق بینالملل استفاده از اخبار دقیق بدون تفسیرهای به رای منتشر کنندگان خبر است، و از اين رو ميتوان خبرنگاران را افراد فعال و تاثيرگذار در جامعه دانست.
مردم بصیر و حزباللهی ایران پیروز واقعی انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ شدند و کاندیداهای انتخابات نیز با رفتار عقلانی خود درس بزرگی به برخی از مدعیان قانون گرایی و فتنه گران سال ۸۸ دادند.
طرحوارهی دشمن با هدفگذاری کلانِ «بازدارندگی حرکت پیشرونده انقلاب اسلامی» دارای مختصاتی فراتر از انتخابات ۹۲ است. درک این نکته موجبات تحلیل صحیح وضعیت موجود، شناسایی جامعتر فرمول دشمن و طراحی راهبردی متناسب با آن را ممکن میسازد.
از آنجایی که طرح مذاکره با آمریکا در سیاست خارجه ما منسوخ است و همه مسئولان در وزارت خارجه و در پست های دیگر مملکت هم به این مسئله اشاره کرده اند ، اما بر خلاف خواست رهبر انقلاب ...
طرح انتخابات آزاد دربردارنده نوعی القاست که به نظر میرسد گویندگان آن «مهندسی معکوس» افکار عمومی را اراده کردهاند. طراحان این راهبرد، به زعم خود، نسبت به رد صلاحیت کاندیداهای خود، اقدامی پیشدستانه صورت دادهاند.
قصاص به عنوان یکی از مجازاتهاست اما همیشه قصاص در حق جانی اجرا نمیشود چراکه مواردی در قانون پیش بینی شده است که بنا به شرایط خاصی قصاص ساقط می شود، بنابراین آیا مجازات قتل همیشه قصاص است.
ریاست جمهوری اسلامی و نقش تایین شده آن در چهارچوب قانون اساسی جایگاه ویژه این منسب در حل مشکلات مردم و مدیریت همه بستر های رشد و بالندگی یک جامعه را نشان می دهد.
نگارنده در مقام دفاع از آقاي پناهيان نيست. همين قدر كفايت ميكنم كه ايشان خطيبي با ذوق هستند كه با نكته سنجي مخاطبان بسيار خود را در بزنگاههاي حساس فتنه آلود خوب راهنمايي ميكنند.
امروز اصلاحطلبان از دوگانهی مشارکتـتحریم عبور کردهاند و تمام ظرفیت خود را در جهت رسیدن به وحدت، در مدل ورود به انتخابات و برطرف کردن دعوا بر سر رهبری اصلاحات، بسیج کردهاند. با این وصف، اصلاحات میتواند ظرفیتهای خود را یکپارچه کند؟ آیا ۲۴ خرداد ۹۲، دوم خردادی دیگر خواهد بود...
نکتهای که در تبیین گفتمان مقاومت بسیار مهم است ارائهی تعریفی دقیق و روشن از این گفتمان است چرا که اگر تعریف ما از این گفتمان نادرست و مشوش باشد، این تلقی را در مخاطب ایجاد میکند که منظور از مقاومت، درگیری، نزاع و رفتار پرخاشگرانه است.
«سیانان» كه در هنگام جنگ اول خلیج فارس شبكهی تازهتأسیسی بود، مرتب فیلمهای حلبچه را نشان میداد در حالی كه در زمان جنگ تحمیلی علیه ایران هرگز از این فیلمها استفاده نمیشد. آنها حقوق بشر برایشان مهم نبود ولی در مسئلهی چاههای نفت كویت، دستگاه رسانهای غرب ناگهان زبانش باز شد.
در سپیده دمان پانزدهم ذیحجه سال ۲۱۲ هجری، شعر حیات بر لبان آفرینش جاری شد و زمین را جشن حضور فراگرفت. دهمین صدف دریای آفرینش شکافته شد و گوهر تابنده ای را بر صفحه فطرت به نمایش گذاشت.