تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۰
رسانه‌های ضدایرانی که در زمان وقوع بلایای طبیعی در ایران با ریختن بنزین بر افکار عمومی سعی در  ایجاد ناامیدی در مردم و بی‌کفایت نشان دادن مسئولان کشورمان داشتند حالا علت آتش‌سوزی در آمریکا را موضوع دیگری می‌دانند.
دوگانه‌گویی رسانه‌های فارسی زبان و سیاه نمایی بحران در ایران
به گزارش حدید نیوز: خاموش کننده آتش نشانشان بخشی از شهر را صورتی کرد، این جمله فط تیتر یکی از صدها خبر مثبت رسانه های ضد انقلاب فارسی زبان در رابطه با آتش سوزی های گسترده در آمریکا که باعث خسارت های فراوان به مردم شده است.
شبکه های ماهواره ای فارسی زبان ضدایرانی؛ کوچکترین حادثه یا نقصی در دور افتاده‌ترین ایران را با بزرگنمایی و سیاه‌نمایی به بی کفایتی ایرانی‌ها مرتبط می دانند.

رویکرد رسانه‌های فارسی‌زبان ضد انقلاب
این رسانه‌ها اغلب می‌کوشند تا نارسایی‌ها و کمبودهای مدیریتی در مواجهه با بلایای طبیعی ایران را برجسته کنند. از جمله مسائلی که در این رسانه‌ها در مورد بلایای طبیعی ایران مطرح می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- مدیریت ضعیف بحران‌ها: این رسانه‌ها معمولاً بر ضعف‌های مدیریتی و اجرایی در مواجهه با بلایای طبیعی، مانند عدم آمادگی کافی، تأخیر در ارسال کمک‌ها، یا مشکلات در هماهنگی‌های بین‌المللی تأکید دارند.
2- کمبود منابع و تجهیزات: در بسیاری از گزارش‌ها به کمبود تجهیزات امدادی و منابع پزشکی و لوجستیکی اشاره می‌شود که ممکن است روند کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان را کند کند.
3- عدم شفافیت و سانسور خبری: برخی از رسانه‌ها نیز به سانسور و عدم شفافیت در گزارش‌دهی دولت ایران درباره ابعاد واقعی بلایای طبیعی و خسارات وارده به مردم اعتراض دارند. به گفته این رسانه‌ها، تلاش می‌شود تا اطلاعات منفی درباره وضعیت آسیب‌دیدگان پنهان شود یا دستکاری شود.
4- تأثیرات اقتصادی و اجتماعی: در برخی گزارش‌ها، بر این نکته تأکید می‌شود که بلایای طبیعی در ایران علاوه بر تلفات جانی و مالی، موجب تشدید مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور می‌شود.
5- مقایسه با کشورهای دیگر: یکی دیگر از روش‌های رایج در این نوع گزارش‌ها، مقایسه وضعیت ایران با سایر کشورها است. این رسانه‌ها ممکن است اشاره کنند که در کشورهای دیگر، دولت‌ها بهتر و سریع‌تر به کمک آسیب‌دیدگان می‌پردازند و بلایای طبیعی را با موفقیت بیشتری مدیریت می‌کنند.


زلزله کرمانشاه
سیاه‌نمایی در مورد کمک‌رسانی: پس از زلزله 7.3 ریشتری در استان کرمانشاه در سال 2017 که خسارات زیادی به بار آورد، رسانه‌های ضد انقلاب گزارش‌هایی منتشر کردند که در آن‌ها تأخیر در کمک‌رسانی و بی‌توجهی به آسیب‌دیدگان برجسته شده بود. این رسانه‌ها به شدت بر نارسایی‌های موجود در امدادرسانی تأکید کردند و می‌گفتند که «دولت ایران هیچ کمکی به مردم آسیب‌دیده نکرده» و «کمک‌های بین‌المللی به تأخیر افتاده‌اند». در حالی که در واقع، عملیات امداد و نجات در آن زمان انجام می‌شد، برخی رسانه‌ها به شیوه‌ای نادرست و اغراق‌شده بر این موضوع تمرکز کردند تا به ضعف‌های مدیریتی دولت حمله کنند.

بحران ویروس کرونا
سیاه‌نمایی در بحران کرونا: در دوران بحران ویروس کرونا، رسانه‌های ضد انقلاب به شدت به نحوه مدیریت این بحران در ایران حمله کردند. بسیاری از این رسانه‌ها به پوشش اخبار مربوط به عدم واکنش سریع دولت ایران به شیوع کرونا پرداختند. به طور مثال، برخی گزارش‌ها ادعا کردند که «دولت ایران با تأخیر در اعلام وضعیت اضطراری، جان هزاران نفر را به خطر انداخته است» و «دولت برای پوشاندن وضعیت واقعی، آمارهای مبتلایان و فوتی‌ها را دستکاری کرده است». این رسانه‌ها همچنین بر مشکلات کمبود تجهیزات پزشکی و کادر درمانی به‌شدت تأکید کردند و این مسائل را به مثابه نشانه‌هایی از ناکارآمدی سیستم بهداشت و درمان ایران قرار دادند.این در حالی بود که ایران به گواه بهداشت جهانی بالاترین نمره را در مدیریت کرونا در دولت شهید رئیسی را به دست آورد.
نکته جالب ماجرا اینجاست که حالا همین رسانه‌های ضد انقلاب فارسی زبان اتفاق حادثه تلخ آتش سوزی در آمریکا را صورتی می‌بینند.این رسانه انگلیسی در یکی از پست های شبکه های اجتماعی خود تصاویری از آثار پودرهایی که هواپیماهای خاموش کننده آتش، بر شهر به جای گذاشته منتشر کرده است.

این سیاست دوگانه شبکه های ضدایرانی به این حادثه محدود نمی شود، به عنوان مثال در ماجرای سیل مشهد،  بی بی سی فارسی تمام فشار خود را برای سیاه نمایی به کار گرفت اما در اتفاقات مشابه مانند سیل در یونان ان را به عوامل زیست محیطی ربط داد.

یا منوتو که قرار است در روزهای آینده با کارفرمای جدید دوباره در خدمت غرب بگیرد، برای سیل چندسال پیش عربستان از تیتر «سرازیر شدن آب از روی یک پل همچون آبشار» استفاده کرد. این درحالی بود که قبل‌تر از آن، برای سیل ایران از تیتر منفی و نگران کننده «سیل و آب گرفتگی ۱۸ استان ایران را درگیر کرد» استفاده کرده بود.

احمد شریف عضو جبهه اصلاحات ایران نیز در این رابطه در گفت‌وگو با فارس می‌گوید که رسانه های ضد ایرانی برای امرار معاش از اربابان غربی خود مجبور هستند بحران های غربی را صورتی و بحران های ایران را سیاه جلوه دهند.
http://hadidnews.com/vdccx0q1.2bqom8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما