تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۳۷
در حالی که از آغاز جنگ اسرائیل در غزه بیش از پانزده ماه‌ می‌گذرد و حملات بی‌امان رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان ادامه دارد، خبرنگاران همچنان در خط مقدم اطلاع‌رسانی در این باریکه تحت‎‌محاصره، جان خود را از دست می‌دهند.
تداوم کشتار خبرنگاران فلسطینی توسط اسرائیل
به گزارش حدید نیوز: محمد بشیر التلمس، یکی دیگر از خبرنگاران فلسطینی است که بر اثر جراحاتی که روز گذشته در حمله هوایی اسرائیل به شهر غزه متحمل شده بود، جان خود را از دست داد. 
با شهادت او، شمار شهدای رسانه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا به امروز به ٢٠٤ نفر رسیده است.
افزایش شمار شهدای رسانه در حالی است‌ که اتحادیه خبرنگاران فلسطین گزارش داده است ۸۸ رسانه نیز نابود شده‌اند و ده‌ها خبرنگار توسط اسرائیل ربوده یا زخمی شده‌اند.
دفتر رسانه‌ای دولت غزه در بیانیه‌های متعدد خود، هدف قرار دادن و ترور خبرنگاران فلسطینی توسط اشغالگران اسرائیل را محکوم کرده است. این دفتر از جوامع مدافع حقوق خبرنگاران خواسته تا جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه فعالان رسانه‌ای در نوار غزه را محکوم کرده و برای محاکمه اسرائیل در دادگاه‌های بین‌المللی اقدام کنند.
سازمان‌های رسانه‌ای بارها از اسرائیل خواسته‌اند که از خبرنگارانی که جنگ غزه را پوشش می‌دهند، محافظت کند. کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران  (CPJ)  جنگ جاری اسرائیل علیه غزه را «مرگبارترین دوره برای خبرنگاران» از زمان آغاز جمع‌آوری داده‌ها در سال ۱۹۹۲ توصیف کرده است.
طبق اعلام این سازمان، کشتار عمدی خبرنگاران فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه، که در پانزده ماه گذشته زیر حملات گسترده زمینی و هوایی اسرائیل قرار داشته، مصداق «جنایت جنگی» است. این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پروتکل اول الحاقی به کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۷۷، اصول روشنی برای حفظ امنیت خبرنگاران در زمان جنگ تعیین کرده است.
بر اساس ماده ۷۹ این پروتکل، خبرنگاران در جریان درگیری‌های مسلحانه به‌عنوان غیرنظامی شناخته می‌شوند و باید از حمایت‌های مشابهی برخوردار شوند. افزون بر این، تجهیزات رسانه‌ای نیز به‌عنوان اموال غیرنظامی باید تحت حفاظت قرار گیرند.
حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون جان نزدیک به ۴۶,۶۰۰ فلسطینی را که بسیاری از آنان زنان و کودکان هستند، گرفته و بیش از ۱۰۹,۷۳۰ نفر را مجروح کرده است. علاوه بر این، هزاران نفر همچنان مفقود هستند و احتمال می‌رود که زیر آوارهای ناشی از بمباران مدفون شده باشند.
طبق گزارش‌های منتشرشده، صدها هزار فلسطینی در غزه با بحران شدید گرسنگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و از دسترسی به آب آشامیدنی سالم نیز محروم مانده‌اند.
حملات بی‌وقفه و گسترده اسرائیل همچنین مانع از ارسال کمک‌های بشردوستانه به مردم این منطقه شده و به فروپاشی کامل جامعه غزه انجامیده است. سازمان ملل در گزارشی هشدار داده است که قحطی در این باریکه محاصره‌شده به واقعیت تبدیل شده و این منطقه ممکن است در آستانه یک فاجعه انسانی باشد./ فارس
http://hadidnews.com/vdcgtt9w.ak9yu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما