نقشه اصحاب فتنه برای وزارت کشور و پاسخ پیشاپیش روحانی/هديه رمضان يک وزير به همه کارمندان وزارتخانه.
به گزارش حدیدنیوز، نقشه اصحاب فتنه برای وزارت کشور و پاسخ پیشاپیش روحانی،ماجرای توقیف روزنامه جهان اسلام در دولت سازندگی،دولت هاشمی در یک شب ارز را ۱۵۰۰ درصد گران کرد،افشاگری سخنران مراسم منافقین در پاریس،همشهری دادگاهی میشود،سرقت اموال یک خبرنگار در نشست خبری والیبال،تشکيل سازمان اموال دولتي با تصويب دولت،هديه جبهه پايداري به دولت تدبير و اميد...از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.
*کیهان
نقشه اصحاب فتنه برای وزارت کشور و پاسخ پیشاپیش روحانی
تعیین تکلیف اعضای حزب منحله مشارکت برای دولت جدید ادامه دارد. اخیرا نجفقلی حبیبی در مصاحبه با شرق مدعی شد اصولگرایان تجربه مدیریتی ندارند و اگر نسبت آنها به اصلاحطلبان در کابینه جدید ۵ به ۱۰۰ شد، فرقی ندارد و باید تحمل کرد. پس از حبیبی اکنون رضا خاتمی که تا هفتههای آخر قبل از انتخابات از تحریم دفاع میکرد، مدعی شده اصولگرایی نمیشناسد که شایستگی وزارت کشور را داشته باشد و این وزارتخانه را باید به یک اصلاحطلب شناخته شده سپرد.
او در مصاحبه با سایت اینترنتی جماران که توسط برخی عناصر نزدیک به فتنه ۸۸ اداره میشود، گفته است: آقای روحانی به توسعه سیاسی پایبند است. اما اینکه اولویت به چه بخشی داده شود، هنوز مشخص نیست. حوزه مرتبط با توسعه سیاسی وزارت کشور است اگر کسی موافق بگیر و ببند باشد موافق توسعه سیاسی نیست یا اگر کسی بر مطبوعات فشار وارد میکرد یا از اعمال فشار بر مطبوعات حمایت میکرد این افراد کسانی هستند که به توسعه سیاسی پایبند نیستند.
وزیر کشور باید کسی باشد که توسعه سیاسی را قبول داشته و به تحزب باور داشته باشد و انتخابات را آزاد برگزار کند. من در بین اصولگرایان کسی را نمیشناسم که این صفت را داشته باشد مگر اینکه خود را نشان نداده و سکوت کرده باشد. بنابراین انتظار ما این است که یک اصلاحطلب شناخته شده و مومن به توسعه سیاسی در رأس وزارتخانه قرار بگیرد.
اظهارات این عنصر افراطی مدعی خروج از حاکمیت در مجلس ششم در حالی است که جریان متبوع وی در وزارت کشور اصلاحات - به واسطه حضور عناصری مانند عبدالله نوری و تاجزاده و... - در پوشش عبارت بیتعریف «توسعه سیاسی»، هم به انواع بحرانها و تنشها و تشنجات نظیر فتنه تیر ۷۸ دامن زدند و هم به تصریح محسن هاشمی در انتخابات مجلس ششم (زمستان ۷۸) تقلب کرده و مانع از ورود هاشمی رفسنجانی به مجلس شدند.
مشارکتیها همچنین پای ثابت فتنه و آشوب سال ۸۸ بودند. بنابراین میتوان مراد رضا خاتمی از «یک اصلاحطلب شناخته شده و مومن به توسعه سیاسی» را فردی تندرو، فتنهانگیز، قانونشکن، تشنجآفرین و اهل تقلب در انتخابات و معتقد به انحصارطلبی از جنس حزب پدرخوانده مشارکت ترجمه کرد.
از سوی دیگر باید تصریح کرد که حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی منتخب جدید ملت از جمله چهرههایی بود که در روزگار اصلاحات و از جمله سال ۷۸ در مقابل تحریف مفهوم توسعه سیاسی و کاربست آن برای ساختارشکنی و براندازی موضع محکم و صریحی گرفت.
روحانی آن هنگام دبیر شورای عالی امنیت بود که درباره آشوبافکنی مدعی توسعه سیاسی تصریح کرد: این حرمتشکنی [آشوب خیابانی تیر ۷۸] که برای مردم ما و نه برای عاشقان انقلاب قابل تحمل نیست... آنها مزدوران استکبار بودند و اگر منع مسئولین نبود، جوانان مسلمان، غیور و انقلابی ما با این عناصر اوباش با شدیدترین وجه برخورد میکردند... در کدام کشور، حرکتهای آشوبطلبان تحمل میشود. اینها خیلی پستتر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت براندازی به حرکت آنها بدهیم.
در کجای دنیا و توسط کدام دولت، آشوب و تخریب و بر هم زدن نظم جامعه تحمل میشود... بیتردید این افراد دشمن مردم و ارزشهای این مرز و بوم هستند. اوباش حتی به مساجد هم حمله کردند. ادامه این وضع قابل تحمل نیست. دستور قاطع نسبت به این عناصر صادر شد تا هرگونه حرکت این عناصر فرصتطلب هر کجا که باشد باشد و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند.
ماجرای توقیف روزنامه جهان اسلام در دولت سازندگی
تحمل آقای هاشمی در دوران ریاست جمهوری کم بود و به همین دلیل روزنامه جهان اسلام در دولت وی توقیف شد. دبیر کل مجمع نیروهای خط امام با بیان این مطلب گفته است: داستان توقیف روزنامه جهان اسلام آن بود که روزنامه ما بهویژه در حوزه اقتصاد، انتقادهای زیادی به آقای هاشمی داشت و من از طریق یک راوی معتبر، خبر داشتم که آقای هاشمی به کرات از روزنامه «جهان اسلام»اظهار نارضایتی کرده بود که بالاخره هم، منجر به تعطیلی روزنامه شد.
البته، ما هنوز هم با وجود گذشت زمان منتظر بوده و هستیم که آقای هاشمی آن کملطفی را جبران کند. هنوز هم ناامید نیستیم! ولی جریان روزنامه که تا آن زمان هم اولین روزنامهای هم بود که توقیف میشد، نشان داد تحمل ایشان به انتقاد در دوران ریاست جمهوری مقداری کم بود اما به نظر میرسد گذشت زمان، تحمل آقای هاشمی را خیلی بالا برده است.سید هادی خامنهای در ادامه مصاحبه با نشریه آسمان میگوید که همه ما تغییر کردهایم و اصلاحطلبان اکنون به ائتلاف راهبردی رسیدهاند.
دولت هاشمی در یک شب ارز را ۱۵۰۰ درصد گران کرد
یک اقتصاددان اصلاحطلب از دولت جدید خواست با سیاست شکستخورده تعدیل اقتصادی مرزبندی صریحی برقرار کند. فرشاد مؤمنی استادیار اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در مصاحبه با خبر آنلاین ضمن مرور برخی عملکردهای دولت سازندگی گفته است:
در سال ۱۳۷۰ مرحوم محسن نوربخش وقتی شوک قیمتی بزرگ نرخ ارزی در دستور کار دستگاه سیاستگذاری وقت قرار گرفت، آمد و گفت گرچه که دلار را ما از ۷ تومان به ۱۰۰ تومان رساندیم - یعنی بیش از ۱۵۰۰ درصد کاهش ارزش پولی که بیسابقهترین سقوط ارزش پول ملی در تاریخ اقتصادی ایران محسوب میشود - چون آن معرفت لازم نسبت به تعبیر پیشروی در باتلاق تعدیل را نداشت و با دستگاه نظری نئوکلاسیکی کاملا مکانیکی و کاملا کوتاهنگرانه به مسئله سیاستگذاری اقتصادی نگاه میکرد، تحلیلی ارائه کرد که مضمون آن این بود که چیزی نخواهد گذشت که نرخ دلار روی ۲۰ تومان تثبیت خواهد شد.
من هرگز آن صحنهای را که ایشان تشریف آوردند به تلویزیون و خط و نشان کشیدند برای دلالها و مشفقانه به آنها گفتند که بروید و فکر شغل دیگری باشید، فراموش نمیکنم.
وی میافزاید: تصور من این است که شبیه این توهم و ناآشنایی با ذات تعدیل را در مقاله آقای مسعود نیلی هم میتوانید مشاهده کنید. من زمانی که از قول این آقا حرفهایی زده میشود، شگفتزده میشوم و پیش خودم میگویم خدایا آیا کسی هست که برای او این فرصت را فراهم کند که یکبار دیگر به مقاله ارزیابی برنامه تعدیل که نوشته بود، مراجعه کند و آن را یکبار دیگر مطالعه کند و لااقل در درون خودش و وجدان خودش بیندیشد که چه گفته و چه کرده است. (کدام مقاله ایشان مورد نظر شماست؟)
مقالهای که وقتی ایشان از انگلیس برگشت در موسسه نیاوران در یک کتابی به نام اقتصاد ایران چاپ کرد، تحت عنوان ارزیابی تجربه برنامه تعدیل ساختاری. به گمان من هر کس که صادقانه برای خروج از این دور باطل رکورد تورمی و باتلاق تعدیل در اندیشه است هم مراجعه به ادعاهای امثال آقایان نوربخش و عادلی در دهه ۷۰ و فاجعهآفرینیهایی که تصورات خام آنها برای ایران به وجود آورد و هم مقاله آقای نیلی ضروری است.
مؤمنی درباره ادعای عادلی پس از کنارهگیری از مدیریت بانک مرکزی مبنی بر اینکه اندیشه تعدیل به بلوغ رسید، گفت: این دفاع آنقدر سست و بیپایه است که ارزش اعتنا کردن و جدی گرفتن را ندارد. اگر واقعا مسئله این است پس چه شد از آن بلوغ، دولت احمدینژاد سربرآورد. بزرگترین گرفتاری آنها این است که نه وقوف روششناختی به پایههای نظری و سطوح کارآمدی و محدودیتهای آموزه بازار برای یک اقتصاد توسعه نیافته رانتی دارند و نه ایران را میشناسند. بنابراین یک کلیشههای ترجمهای را دستاویزی کردهاند برای این که دور باطل توسعهنیافتگی در ایران ادامه یابد.
این مشاور ستاد انتخاباتی موسوی همچنین در ادامه نقد سیاست تعدیل گفته است: تحلیلهای اقتصاد بازار ناظر بر تعادلهای لحظهای است. نئوکلاسیکها در قله کوتهنگری هستند. و نسخههایی که میپیچند، وعدههای فوری بسیار اغواگر برای سیاسیون دارد. اگر از نهادگراها بپرسید باید برای کشور چه کار کرد، آنها در افق بلندمدت شما را به تغییر نهادی، تکنولوژیک و تولیدی هدایت میکنند، بنابراین سیاسیون کوتهنگر نمیپسندند، چون تحقق آن هم زحمت و فسفرسوزانی بسیار میطلبد و هم در کوتاهمدت چیزی برای افتتاح کردن و نمایش دادن در معرض دید قرار نمیدهد. اما اقتصاددان نئوکلاسیک میگوید، کافی است در یک شب اراده کنید نرخ ارز را ۱۵۰۰ درصد افزایش دهید تا من فهرست نتایج درخشان تئوریک آن را که انتظار میرود رخ دهد ارائه کنم.
فرشاد مؤمنی در ادامه گفته است: اینها ]قائلان سیاست تعدیل[ گفتند اگر از منظر اقتصاد سیاسی جهانی و قدرتهای بزرگ طلبکار، ادامه تعدیل اجتنابناپذیر است، بیاییم حداقل به تعدیل، چهره انسانی ببخشیم. طی اجلاس سال ۱۹۸۷ امضای صندوق بینالمللی را گرفتند که اگر اجبار میشود کشوری تعدیل را اجرا کند، در مورد تور ایمنی برای فاجعههای تعدیل هم فکری شود. متاسفانه در دولتهای وقت همانگونه و به طور ترجمهای عمل شد.
خبرنگار میپرسد «منظورتان برنامه فقرزدایی است که از سوی دولت دوم هاشمی در مواجهه با انتقادها نسبت به افزایش بیعدالتی و فاصله طبقاتی تدوین شد؟» او پاسخ میدهد: دقیقا. شما متوجه نشدید که مفهوم مستضعفان که بار معنایی عمیقی داشت جای خود را به اقشار آسیبپذیر داد. وقتی که برنامه تعدیل را اجرا میکنید و به تولید ضربه میزند و موجب نابرابری و فساد میشود معلوم است که پای سرکوب به میان میآید.
مؤمنی در پاسخ به این پرسش که اگر شما جای تیم مدیریتی دولت یازدهم بودید مهمترین اقدامی که در شرایط فعلی انجام میدادید چه بود؟ گفت: من به جای تیم مدیریتی جدید باشم مهمترین و فوریترین چیزی را که در دستور کار قرار میدادم، فهم اقتصاد سیاسی و نظری گزینههای سیاستی معطوف به خروج از دور باطل تعدیل ساختاری است.
توپ در زمین آمریکاست تصور نکنیم روحانی تسلیم غرب میشود
«توپ اکنون در زمین آمریکاست و نباید تصور کرد که منتخب جدید مردم ایران به راحتی تسلیم خواستهای غرب میشود.» اندیشکده «آمریکن پروگرس» در تحلیلی به قلم متیوداس، پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را یکی از تحولات جدید و شگفت در خاورمیانه توصیف کرد و نوشت: به اعتقاد جک استراو وزیر خارجه اسبق انگلیس، انتخاب روحانی میتواند خبر خوبی باشد.
هر چند اغلب رسانههای غربی، روحانی را یک شخصیت میانهرو معرفی میکنند ولی نباید فراموش کرد که آنها این صفت را در مقایسهاش با دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات به او نسبت میدهند. نباید فراموش کرد که صدها نامزد از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شدند و فقط تعدادی را برحسب میزان وفاداریشان به نظام تأیید کرد. از جمله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور سابق و اسفندیار رحیممشایی از یاران نزدیک احمدینژاد رئیس جمهور رد صلاحیت شدند.
تحلیلگر آمریکن پروگرس، روحانی را یک سیاستمدار عملگرا و در عین حال حامی انقلاب اسلامی و ارکان نظام که به نوع مذاکرات هستهای دولت منتقد است، توصیف کرد و نوشت: موضعگیریهای کلان در سیاست خارجی برعهده رهبر عالی ایران است. همچنین نباید تصور کرد روحانی در برابر خواستهای غرب به راحتی تسلیم شود چون سوابق وی حاکی است که اولویت اصلی برنامههای روحانی، تأمین منافع و حقوق ایران از جمله در برنامه هستهای این کشور است. بنابراین نباید انتظار تغییر سریعی در سیاستهای ایران داشت. در پایان این تحلیل خاطرنشان شده است: اکنون که توپ در زمین آمریکاییهاست، دور جدید تحریمهای کنگره آمریکا علیه ایران میتواند به عنوان عاملی در راه عدم تحقق رابطه با ایران باشد.
*وطن امروز
افشاگری سخنران مراسم منافقین در پاریس
نماینده پارلمان فلسطین که چندکلامی در مراسم منافقین در پاریس سخنرانی کرده بود، بعد از بازگشت به کشورش دست به افشاگری زده و از پشت پرده افتضاحات این گروهک سخن گفته است. به گزارش موسسه راهبردی دیدهبان، «نجات بوبکر» پس از بازگشت به فلسطین در مصاحبهای با روزنامه «القدسالعربی» گفته است: نماینده مجاهدین(منافقین) در فرانسه با من تماس گرفت و گفت یک مراسم در پاریس داریم که میخواهیم شما هم در آن شرکت کنید.
بر پایه این خبر نجات بوبکر در پاسخ به خبرنگار قدسالعربی که پرسیده بود: انگیزه شما از شرکت در این برنامه چه بود؟ آیا شما واقعا با اهداف و نظریات مجاهدین(منافقین) ایرانی آشنا بودید؟ و آنها را قبول داشتید؟ گفت: هدف اولیه من رساندن پیام مردم فلسطین به گوش بقیه است. من از هر رسانهای در این جهت استفاده میکنم. برایم فرق نمیکند که ایرانی باشند یا سومالیایی یا هر جای دیگر. بوبکر ادامه داد: منافقین از من خواستند بیایم به پاریس، آنها به من قول دادند همه امکانات سفر را حل و فصل میکنند و سعی خواهند کرد در این سفر یک هفتهای به من خوش بگذرد.
من نیز با همان هدفی که گفتم به پاریس آمدم. برخی کسانی که قبلا در این مراسم شرکت کرده بودند به من گفتند، مریم رجوی برای منافقین مانند ملکه است و او را میپرستند. اگر خواستی مورد رسیدگی بیشتر قرار بگیری کافی است از مریم تعریف کنی. ما نیز برای افزایش کیفیت سرویس چند بار گفتیم مریم خیلی زیباست، او رهبر خوبی برای شما خواهد بود...!
وی در پاسخ به آخرین سوال خبرنگار روزنامه القدسالعربی مبنی بر اینکه «منافقین ایرانی را چگونه آدمهایی دیدید؟» گفت: برای یک هفته گردش در پاریس و در کنار رود سن، قابل تحمل بودند! گفتنی است گردهمایی منافقین در ویلپنت پاریس هر ساله و همزمان با سالگرد آغاز حرکت مسلحانه این گروهک در ایران برگزار میشود و عوامل منافقین برای پرتعداد نشان دادن این مراسم مجبور به استفاده از شرکتکنندگان اجارهای هستند.
بجنوردی: سال ۸۸ تقلبی رخ نداد
به گزارش مشرق، آیتالله موسوی بجنوردی پس از انتخاب حسن روحانی در میان دانشجویان خود گفته است: تا قبل از انتخابات یازدهم ریاستجمهوری، شبهه تقلب سال ۸۸ برای من به صورت کامل حل نشده بود اما در این انتخابات کاملا شک من برطرف شد.
جشن پیروزی روحانی تمسخر جنبشسبز بود
گاردین در گزارشی تصریح کرد: جمهوریاسلامی نهتنها مردم را پای صندوقهای رای آورد، بلکه موجب شد تصور کنند که بخشی از تاریخ را ساختهاند. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه بریتانیایی گاردین، گزارشی را از جشنهای پیروزی حسن روحانی، رئیسجمهور منتخب کشورمان تهیه کرده که عنوان آن چنین است: «جشن پیروزی روحانی در ایران، تمسخر جنبش سبز بود».
این گزارش گاردین ظاهرا در تهران و توسط یکی از هواداران فتنه ۸۸ بهرشته تحریر درآمده است و طبعا با ادبیاتی خصمانه و علیهنظام جمهوریاسلامی ایران نگاشته شده است. نویسنده گزارش تصریح میکند که وقتی صدای شادی مردم را از پیروزی حسن روحانی شنیده، احساس کرده که در اقلیت است، اقلیتی که بهزعم وی، رای ندادهاند زیرا به اصلاحات تدریجی در یک نظام «تئوکراتیک نظامی» معتقد نیستند! در بخش دیگری از گزارش گاردین این سوال مطرح شده است که آیا انتخابات خرداد ۹۲ با مشروعیتی که برای جمهوری اسلامی بهوجود آورد، بهمعنی تمسخر جنبش سبز نبود؟ آیا شادی کردن در پیش چشم نیروهای امنیتی که با جنبش سبز درگیر شده بودند، بهمعنای تسمخر جنبش سبز نیست؟
*آرمان
واکنش جلیلی به سوال درباره قالیباف
شنیده شد که سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در حاشیه مراسم تجلیل از حدادعادل به سوالی درباره قالیباف جواب قانعکنندهای نداد. خردادنیوز نوشت؛ وی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در دیداری که بعد از انتخابات، با مقام معظم رهبری داشتید ایشان توصیهای درخصوص آقای قالیباف به شما داشتند، سکوت کرد. وی در پاسخ به همان سوال که مجدد از سوی خبرنگار پرسیده شد اظهار کرد: قصد مصاحبه ندارم.
همشهری دادگاهی میشود
شنیده شد که در ادامه رسیدگی به پروندههای مطبوعاتی در دادگاه کیفری استان تهران، قاضی باقری رئیس شعبه ۷۸ دادگاه کیفری، ۲۳ تیر ماه را برای رسیدگی به پروندههای نشریه «دندانسازی ایران» و سایت «همشهری» تعیین کرده است. ایسنا نوشت؛ پرونده نشریه دندانسازی ایران به اتهام مطبوعاتی و پرونده سایت همشهری نیز به اتهامات نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اضرار به غیر تشکیل شده است.
سرقت اموال یک خبرنگار در نشست خبری والیبال
شنیده شد که پس از دیدار تیمهای ملی والیبال ایران و آلمان و در شرایطی که خبرنگاران درحال پوشش مصاحبههای سرمربیان دو تیم بودند، وسایل شخصی خبرنگار مهر به سرقت رفت! مهر نوشت؛ این اتفاق در شرایطی رخ داد که افراد حاضر در محل برگزاری نشست دارای آیدی کارت بودند و فرد عادی در آن محوطه حضور نداشت اما در کمال تعجب کولهپشتی، کامپیوتر و تلفن همراه خبرنگار گروه ورزشی مهر به سرقت رفت و دقایقی بعد موبایل به سرقت رفته خاموش شد. این اتفاق در شرایطی رخ داده که ماموران حراست برای ورود خبرنگاران به محل نشست خبری سختگیری زیادی انجام میدهند و افراد را بدون آیدی کارتهای ویژه به این محل راه نمیدهند.
گوگل صفحه ماه رمضان راهاندازی کرد
شنیده شد که شرکت گوگل به مناسبت آغاز ماه رمضان صفحهای ویژه راهاندازی کرده است. فرارو نوشت؛ در این صفحه که با شعار کشف راههای با هم بودن در ماه رمضان آغاز به کار کرده، ابزارهایی از گوگل را که میتواند در این ماه برای کاربران مفیدتر باشد میتوان دید.
شاید نام من هم مثل شجریان نابردنی شود
شنیده شد که رضا صادقی در صفحه شخصی خود در متنی کوتاه ضمن انتقاد به شرایط حاکم بر فضای موسیقی کشور، شجریان را همچون ستون تخت جمشید هنر ایران دانست. قانونآنلاین نوشت؛ وی همچنین ضمن حمایت از روزبه بمانی از شرایطی که برای برخی ترانهسرایان بنام همچون ترانه مکرم به وجود آمده و باعث شده تا به نوعی نامشان از آثار منتشرشده حذف شود، انتقاد و پیشبینی کرد که شاید بهزودی نام او هم نابردنی شود.
تجهیزات فیلترینگ آمریکایی در ایران
شنیده شد که یک موسسه تحقیقاتی در کانادا اخیرا در گزارشی مدعی شده است که بهرغم تحریمهای سخت در حوزه تکنولوژی ارتباطات، بسیاری از تجهیزات مانیتورینگ و فیلترینگ یک شرکت آمریکایی در بسیاری از سیستمهای ایران، سوریه و سودان وجود دارد. تابناک نوشت؛ موسسه تحقیقاتی «سیتیزن لب» وابسته به دانشگاه تورونتو در کانادا که یک آزمایشگاه و موسسه تحقیقاتی بینا رشته ایر برای مانیتور، تحلیل و برآورد عملکرد قدرت سیاسی در حوزه فضای مجازی است، در گزارشی که اخیرا منتشر کرده وجود دستگاهها و تجهیزات مانیتورینگ و فیلترینگ اینترنت یک شرکت آمریکایی به نام «بلو کوت سیستم» در ایران و همچنین ۸۲ کشور دیگر را ادعا کرده است.
شیخ جعفر شجونی وزدن ریشه روزنامه های اصلاح طلب
شنیده شد که شیخ جعفر شجونی که تمام هم و غمش سخنرانی و مصاحبه علیه اصلاحطلبان است و بارها آرزوی رییسجمهور شدن حسین شریعتمداری را مطرح کرده است در تازهترین اظهاراتش علیه اصلاحطلبان گفت: در این دوران یک نواب صفوی کم داریم تا ریشه برخی از روزنامههای اصلاحطلب را از ته بزند و شیشه روزنامههایی که از خارج حمایت مالی میشوند را بشکند!
توصیه دوباره کیهان به روحانی
شنیده شد که روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «عروس هزارداماد» نوشت: تحمیل سرنوشت «دولت اصلاحات» به «دولت اعتدال»، یکی از اولویتبندیهای اصلی طیف ساختارشکن و تندرو به شمار میرود. این جریان همانگونه که در پوشش اصلاحات، «ضد اصلاحات» را در پیش گرفت و موجی از ناکارآمدی، ناراضی تراشی، درگیری درون حاکمیت، آشوبافکنی و قفل کردن امور ملی را پدید آورد، اکنون درصدد است با مصادره و تحریف شعار دینی و عقلانی «اعتدال» که از سوی حجتالاسلام والمسلمین روحانی مطرح شده، همان جریان «ضد اعتدال» (افرط و تفریط) را باز تولید کند. طیف مذکور به رئیسجمهور و دولت جدید به چشم یک پل گذار» و «نردبان» مینگرد. یادآور می گردد روزنامه کیهان بارها به دولت روحانی توصیه وهشدار داده است.
اخوان المسلمین: ارتش آزاد تشکیل میدهیم
شنیده شد که رهبر اخوان المسلمین از تشکیل ارتش آزاد در داخل خاک مصر برای آزادی مرسی خبر داد. به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری سی ان ان؛ نشریه النهار الجدید الجزایر اعلام کرده است، محمد بدیع رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر، شورای عالی نیروهای مسلح مصر و احزاب مخالف هوادار انقلاب ۳۰ ژوئن را به تاسیس ارتش آزاد در این کشور تهدید کرده است. براساس اطلاعات این نشریه الجزایری؛ محمد بدیع گفته است که هدف ارتش آزاد مصر بازگرداندن مشروعیت قانون اساسی به کشور و باز گرداندن محمد مرسی رئیس جمهوری مخلوع مصر به قدرت است.
*خراسان
هديه رمضان يک وزير به همه کارمندان وزارتخانه
گفته مي شود بر اساس بررسي هاي يک نهاد نظارتي يکي از وزراي اقتصادي دولت با ارسال ابلاغيه اي به همه ادارات و بخشهاي زير مجموعه خود اعلام کرده مبلغ يک ميليون ريال به عنوان پاداش رفاهي فرا رسيدن ماه مبارک رمضان به حساب همه کارمندان اين وزارتخانه ها و سازمانهاي تابعه واريز شده است .اين موضوع ضمن وارد کردن هزينه اي قابل توجه به بيت المال باعث بروز تبعيض بين دستگاههاي مختلف مي شود.
تشکيل سازمان اموال دولتي با تصويب دولت
شنيده شده است بر اساس ابلاغيه اخير يکي از مديران ارشد اجرايي کشور به همه وزرا و مسئولان مهم دولتي، عنوان سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي به سازمان اموال دولتي تغيير نام يافته و مواردي مانند ايجاد بانک اطلاعاتي جامع از اراضي و املاک دولتي و وصول مطالبات وزارتخانه ها و موسسات دولتي از اشخاصي که به موجب اسناد انتقال اموال از آنها به مرحله قطعيت رسيده را بر عهده خواهد داشت.
*تهران امروز
روايت جالب علي مطهري از يك ماجرا
علي مطهري نماينده تهران در بخشي از مطلبي كه تحت عنوان «نقض آشكار و گستاخانه حقوق شهروندي» در وبسايت شخصي خود نوشته، آورده است: صبح روز سهشنبه ۹۲/۴/۱۷ زماني كه مسئول دفتر اينجانب وارد دفتر ميشود، متوجه تغييراتي در دفتر از جمله در پنجره كولر ميشود.
لذا پنجره را باز و با زحمت كشف ميكند كه پشت كانال كولر دستگاههاي مختلف استراق سمع و فيلمبرداري با مهارت نصب شده است و سپس دوربين نصب شده هم روي ديوار در نزديكي پنجره كانال كولر پيدا ميشود بهطوري كه گچ مسير عبور سيم آن هنوز خيس بوده است.تجهيزات را بيرون آوردند.
در تصاوير به دست آمده از اين تجهيزات، تصوير فردي كه آن را نصب ميكند به وضوح ديده ميشود و تصوير ۲ نفر ديگر از ۹ نفر متجاوز به حريم اين ملك نيز تا حدي واضح است. تصاويري از تجهيزات فوقالذكر نشان ميدهد كه آنها در اين مدت در ساير اتاقهاي دفتر نيز مشغول كار بودهاند.همچنين تحقيق ما نشان ميدهد كه سرايدار را با تهديد، همراه خود كردهاند و به گفته او يك بار ديگر در اسفند ماه ۹۱ نيز اين گروه وارد ساختمان شدهاند.
در ساعت ۱۸ روز بعد سه نفر كه خود را پليس امنيت معرفي ميكردند وارد پوشاك فروشي طبقه همكف ساختمان شدند و از صاحب مغازه خواستند كه DVRدوربين خود را كه تردد افراد به ساختمان را نشان ميدهد تحويل آنها بدهد. مغازهدار مقاومت كرد چون بنا بود ابتدا يك نسخه از فيلم لحظات ورود و خروج آن متجاوزان را به ما بدهد، اما در نهايت مجبور به تسليم شد.
با تماسي كه با معاون پارلماني نيروي انتظامي گرفتم و طبق گفته فرمانده پليس امنيت تهران معلوم شد كه اين افراد از پليس امنيت نيستند و دروغ گفتهاند. لذا با پليس ۱۱۰ تماس گرفتيم و دو نفر از آنها را به كلانتري محل برديم و يك نفر از آنها فرار كرده بود. آنها قبل از ما رسيده بودند و رئيس كلانتري گفت آن دو نفر را تحويل اطلاعات ناجا داديم تا موضوع روشن شود و نتيجه را به اطلاع شما خواهيم رساند.
رسانهها نقاب از چهرههاي خطرناك افراطي برداشتند
امير محبيان معتقد است كه اگر تفكر اعتدال در كشور غلبه پيدا كند، نگرشها را به سمتي ميبرد كه جناحبندي در كشور از اصلاحطلب - اصولگرا به اعتدالي- افراطي تغيير ميكند. محبيان به ايسنا گفته: ما تجربه كليتگرايي در دو مفهوم اصولگرايي و اصلاحطلبي را در برابر خود داريم؛ اصلاحطلباني كه به عنوان اصلاحطلب تا براندازي رفتند و خود را نيز اصلاحطلب ميناميدند، در حاليكه نميدانستند اصلاحطلبي بيش از يك شعار، يك روش عمل سياسي است يا اصولگراياني كه تفاوت اصولگرايي به مفهوم باور به پرنسيپهاي سياسي را با تحجر و سلفيگري فرقي نمينهادند.
وي در مورد ضرورت عدم مصادره گفتمان اعتدال از سوي جريان خاصي با توجه به تاكيد رئيسجمهور منتخب مبني بر اينكه رئيسجمهور همه است، گفته: اين اقدام به مرگ اجتماعي اين ارزشها ولو در زمان كوتاه ميانجامد.
محبيان گفته: راي مردم به روحاني به نوعي راي منفي به افراط بود؛ ضمن اينكه اهل سياست ما نوعي گريز از تفكرات و خطمشيهاي افراطي را نشان ميدهند و همين امر فرصتي عالي را نشان ميدهد و بايد بتوانيم قدر اين فرصت را بدانيم.رئيس مركز پژوهشي راهبردي آريا همچنين گفته: به گمانم نقش رسانهها در ظهور تفكر اعتدالگرايي كليدي بوده است.
اين رسانهها بودند كه نقاب از چهره حق به جانب، ولي خطرناك افراطگرايي برداشتند و اين رسانهها هستند كه ميتوانند به غلبه اين گفتمان كمك كنند. تمامي جريان گفتماني دكتر روحاني در ظرف رسانهها قرار دارد و ايشان بايد مهمترين خط ارتباطي خود را با رسانهها در داخل و خارج برقرار كند. در اين صورت دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب بر حسب تمايلات اعتدالي يا افراطي هوادارانشان مجبور به موضعگيري شده و عملا شكاف جديدي پديد ميآيد و در پي آن صفبنديهاي درون جناحي نيز شكل خواهد گرفت.
توجه به نهادهاي مدني براي تعامل بيشتر دولت و ملت ضروري است
مصطفي درايتي مشاور امور روحانيت در دولت اصلاحات در گفتوگو با ايلنا، حضور آيتالله هاشمي در تريبون نمازجمعه را يك اتفاق مبارك ارزيابي كرد و گفت: قطعا حضور آيتالله هاشمي در تريبون نماز جمعه شكوه اين فريضه سياسي و اجتماعي را افزايش ميدهد. خداوند فرصت جديدي به آيتالله هاشمي داده تا زحماتي كه طي اين سالها براي كشور كشيده را نهادينه كند.وي افزود: من معتقدم نقش آيتالله هاشمي به تريبون نماز جمعه منحصر نميشود چرا كه توصيههاي ايشان همواره مورد توجه مردم در هر جايي قرار خواهد گرفت.
درايتي همچنين با بيان اينكه هيچ تضميني وجود ندارد كه با حضور دوباره آيتالله هاشمي به تريبون نماز جمعه اقدامات گروههاي افراطي بار ديگر تكرار نشود، گفت: حركات افراطيون عليه آيتالله هاشمي كاملا هدايت شده است. وي تاكيد كرد: به يقين مسئولان امر ميتوانند به راحتي افراد خودسر را شناسايي و با آنها برخورد كنند چراكه امروز انزجار از اينگونه رفتارها به خوبي در جامعه ديده ميشود.
درايتي توجه بيشتر به نهادهاي مدني را براي تعامل بيشتر دولت و ملت يك ضرورت خواند و گفت: انتظار ما و آحاد جامعه از آيتالله هاشمي و همه ظرفيتهاي كشور اين است كه از نعمتي كه خداوند به آنها اعطا كرده است در راستاي خدمت به مردم استفاده كنند تا نگاه دولتمردان به نگاه مردم بيشتر نزديك شود.
عدهاي حساب شده پوست خربزه زير پاي حركت دولت انداختند
حبيبالله عسگراولادي دبيركل جبهه پيروان خط امام(ره) و رهبري در پاسخ به سوالي كه به رابطه دولت احمدينژاد با علما اشاره داشت،به خبرآنلاين گفته: دولت دهم در رابطه با علما و مراجع برنامه حساب شدهاي نداشت البته برخي هم در اين ارتباط اخلال ميكردند كه گهگاه دولت با هوشمندي جلوي اين اخلال را ميگرفت ولي توفيق خوبي بهدست نيامد.
انحراف، طرح مكتب ايراني و باستانگرايي آسيبي جدي به حيثيت دولت در ميان علما و مراجع و نخبگان زد و در دنياي اسلام هم از تعصب منفي به گذشته حكايت داشت. طرح اين مسئله گفتمان دولت دهم را از گفتمان امام(ره) و انقلاب دور كرد. عدهاي حساب شده اين پوست خربزه را زير پاي حركت دولت انداختند متاسفانه رئيس دولت متوجه خطر داخلي و خارجي آن نبود و بههمين دليل هم آسيب ناخواستهاي ديد.
عليآبادي گفت من باشم بهتر است
كاظم اوليايي مديرعامل پيشين باشگاه استقلال با اشاره به ديدارش با رئيس كميته ملي المپيك به نكاتي درباره تمايل رئيسجمهور براي حضور در انتخابات فدراسيون فوتبال اشاره كرد. اوليايي به تسنيم گفته: چندي پيش صحبتهايي مطرح شد كه احمدينژاد قصد كانديدا شدن براي رياست فدراسيون فوتبال را داشته كه البته از سوي دفتر نهاد رياستجمهوري تكذيب شد.
اوليايي در ادامه گفته: در همين زمينه به همراه يكي ديگر از مديراني كه عضو مجمع تشخيص مصلحت است نزد عليآبادي رفتيم تا او را منصرف كنيم. حرفهايي كه در آن روز رد و بدل شد ميتواند مشخص كننده نقطه كور داستان باشد و نشان دهد كه صفاييفراهاني (رئيس كميته انتقالي فدراسيون) دروغ ميگويد يا اطلاعيه نهاد رياستجمهوري واقعيت ندارد.
اوليايي گفته: اگر عليآبادي در اين رابطه اظهارنظر كند مشخص خواهد شد كه چرا ميخواست كانديداي رياست فدراسيون شود. هر چند خودش هم قبول كرده بود حضورش به مصلحت نيست. از او بپرسيد چه مطلبي باعث تاكيد بر حضورش شد. احمدينژاد قصد حضور در انتخابات رياست فدراسيون را داشت كه عليآبادي به او گفت اگر من نامزد اين پست شوم بهتر از آن است كه شما بياييد.
قاليباف گزينه معاون اول روحاني؟
مشرق نوشت:برخي نزديكان حسن روحاني به دليل آنكه وي را بيشتر مديري ستادي ميدانند و نه ميداني، از وي خواستهاند معاون اول و معاون اجرايي خود را از مديران ميداني و چابك انتخاب كند تا پيگير مسائل اجرايي كشور باشند. در روزهاي اخير نام قاليباف در بين نزديكان روحاني براي پذيرش پست معاون اولي به دفعات تكرار شده است.
هديه جبهه پايداري به دولت تدبير و اميد
كامران باقريلنكراني وزير دولت نهم در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا برنامه جبهه پايداري را در اختيار دولت يازدهم قرار خواهيد داد يا خير، گفت: جبهه پايداري وظيفه خود ميداند كه از تشكيل دولت كارآمد و مومن و متعهد حمايت كند و برنامه خود در زمينه دولت يازدهم را نيز به عنوان هديهاي به اين دولت خواهد داد.به گزارش مشرق نيوز، وي خاطرنشان كرد: در سراسر كشور و در جريان انتخابات يازدهم، يك شبكهاي از نيروهاي مومن و متعهد به آرمانهاي انقلاب اسلامي به وجود آمدجبهه پايداري يكي از اجزاي مهم اين شبكه تلاش كرده است تا با دنبال كردن مباحث فرهنگي، اين شبكه را از نظر گفتماني تقويت كند تا حضور اجتماعي آن مستحكمتر باشد.
*جمهوری اسلامی
تاييد حكم منع حجاب در مدارس روسیه
* دادگاه عالي روسيه حكم صادره از دادگاه فدراسيون "استاوروپول" درباره منع حجاب در مدارس اين منطقه را تاييد كرد. اين حكم دادگاه عالي روسيه كه به نوعي ميتواند آغازي بر منع حجاب در بيشتر مناطق روسيه شود درحالي صادر ميشود كه پدراني كه نسبت به اين حكم در اين فدراسيون در شمال قفقاز شكايت داشتهاند تاكيد كردهاند كه چنين حكمي مخالف قانون اساسي فدراسيون روسيه مبني بر آزادي عقيده و ايمان است.
حكم دادگاه عالي روسيه درحالي حكم دادگاه محلي مبني بر "حق دولت در مطالبه از دانش آموزان براي پوشيدن لباس عادي" در جهت "تضمين حقوق مساوي براي همگان" را تاييد كرده كه "مراد موسايف" وكيل شاكيان اعلام كرده است به اين حكم اعتراض خواهد كرد.
اين حكم دادگاه عالي روسيه درحالي صادر ميشود كه در فدراسيونهايي چون "چچن" و "تاتارستان" كه اكثريت مسلمان دارند دختران در مدارس در پوشش حجاب آزاد هستند اما در فدراسيونهايي با اكثريت مسيحي چون "استاوروپول" تلاشهايي براي منع حجاب صورت ميگيرد. در همين حال ولاديمير پوتين رئيسجمهور مورد حمايت كليساي ارتدوكس روسيه در ارديبهشت امسال ممنوعيت حجاب در مدارس را نادرست خوانده و گفته بود ترجيح ميدهد لباس رسمي مدارس مشكلي اين چنيني را حل كند.
تمجید آيتالله وحيد خراساني از صبر هاشمی رفسنجانی
* حضرت آيتالله وحيد خراساني، از مراجع تقليد، در ديدار آيتالله هاشمي رفسنجاني با ايشان در مشهد، درباره رفتار آقاي هاشمي رفسنجاني در انتخابات رياست جمهوري ضمن تمجيد از صبر و درايت ايشان گفتند: همتهاي مردان بزرگ، كوهها را از جا ميكند؛ همم الرجال تسقط الجبال، و سپس افزودند: ويژگي كم نظير شما اين است كه: هم درد داريد و هم درك، خيليها فقط يكي از اين دو را دارند. http://hadidnews.com/vdcc4sqi.2bq1o8laa2.html