روايت بي بي سي از سردرگمي اصلاح طلبان در انتخابات ...مهدي هاشمي همراه پدر...
به گزارش حدیدنیوز، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.
*کیهان:
اپوزيسيون مدعي انتخابات آزاد اعتقادي به آن ندارد «بسياري انتظار داشتند مصر به راه ايران نرود اما ۲ سال پس از انقلاب و سرنگوني رژيم حسني مبارك و سلطه اسلامگرايان، اين انتظار به تركيبي از ياس و نگراني در ميان اپوزيسيون جمهوري اسلامي تبديل شده است.»
اين مطلب را پايگاه اينترنتي «ايران امروز» از قول يكي از اعضاي گروهك اتحاد جمهوري خواهان مورد تاكيد قرار داد. حسين باقرزاده از اعضاي جدا شده گروهك منافقين مي نويسد: براي بسياري اين سؤال مطرح است كه چرا انقلاب مصر به سلطه اسلام گرايان منجر شد و به اين جا كشيد. مصر بزرگترين و به اعتباري پيشرفته ترين كشور جهان عرب به شمار مي رود.
سطح فرهنگي اين كشور نسبتا بالا است، دانشمندان و متخصصان مصري در سطح جهان دست آوردهاي چشمگيري داشته اند، مصر تنها كشور جهان عرب است كه به دريافت جايزه نوبل آن هم در ادبيات نايل شده (نجيب محفوظ)، بزرگترين و معتبرترين دانشگاه اسلامي را دارد (الازهر)، تنوع مطبوعات و نشر آن پس از لبنان از همه جا بيشتر بوده، جنبش فمينيستي آن سابقه چند ده ساله دارد و حضور جامعه بزرگ قبطي آن كه به مذهب و فرهنگ و سنت هاي پيش از اسلام وفادار مانده مصر را عملا به يك كشور «چند مذهبي» تبديل كرده است. در واقع مي توان گفت كه اين كشور به لحاظ بافت اجتماعي و مذهبي و سطح فرهنگي تا حد زيادي به ايران شبيه است.
وي با اشاره به نگراني عناصر ضدانقلاب ايراني از پيروي اسلامگرايان مصري نوشتند: ۲ سال پس از آغاز انقلاب مصر و سرنگوني رژيم مبارك و سلطه اسلامگرايان، انتظار رفتن مصر به راهي غير از انقلاب ايران به تركيبي از ياس و نگراني تبديل شده است.
نيروهاي اسلامگرا اكنون برنده انقلاب شده، هم رياست جمهوري را از آن خود كردند و هم قانون اساسي مطلوب خود را از تصويب نهايي گذراندند. انتخاب مرسي به رياست جمهوري و تصويب قانون اساسي جديد در يك همه پرسي و «انتخابات آزاد» انجام و نتيجه عملكرد جمعي مردم مصر بود.
وي خاطرنشان كرد: يك نتيجه گيري به دست مي آيد و آن اين كه نبايد به قضاوت مردم در پاي صندوق رأي دل بست. مردم مصر در يك انتخابات آزاد به يك اسلامگرا و قانون اساسي مبتني بر شريعت راي دادند و دليلي وجود ندارد كه در ايران چنين اتفاقي نيفتد.
نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي آن نيز هر كدام در يك رفراندوم «آزاد» مورد تصويب مردم ايران قرار گرفت و اولين انتخابات رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي آن نيز نسبتا آزاد بوده است. به عقيده اپوزيسيون جمهوري اسلامي تحولات مصر (و بسياري كشورهاي ديگر از ايران ۵۷ گرفته تا تونس ۹۱) نشان داده است كه «انتخابات آزاد» لزوماً به «خير» مردم نيست و به خصوص از طريق آن نمي توان به استقرار يك نظام سكولار و دموكرات رسيد.
باقرزاده با اذعان به اين كه اپوزيسيون جمهوري اسلامي با وجود شعار مدعايي «انتخابات آزاد» به آن معتقد نيست و به همين دليل مصري ها را تخطئه مي كند، يادآور شد: سكولارهاي مصر كه در بازي انتخابات و صندوق راي از اسلامگرايان شكست خورده اند مي خواهند از اين طريق شكست خود را جبران كنند. استدلال آنان اين است كه انتخابات منصفانه نبوده است.
مصر هنوز در تب و تاب انقلابي است و قوانين دموكراسي بر آن حاكم نشده است. ولي از اين حركت نمي توان اين درس را گرفت كه اگر از حريف شكست خورديم راي مردم را ناديده بگيريم. نيروهاي فعال در جوامعي كه تجربه دموكراسي ندارند نيز بايد ياد بگيرند كه مانند همه دموكراسي هاي پيشرفته جهان شكست را بپذيرند و براي نوبت بعد خود را مجهز كنند تا شايد بتوانند اين بار از طريق صندوق راي حريف را شكست دهند.
وي اضافه كرد: نفي انتخابات آزاد درسي نيست كه بتوان از انقلاب مصر گرفت. در هر انتخاب آزادي در جهان گزينه اي نفي مي شود و گزينه اي تثبيت. طرفداران گزينه اول طبيعتا گزينه تثبيت شده را نادرست مي دانند و كار مردم را اشتباه، ولي اقتضاي دموكراسي آن است كه اين نتيجه «اشتباه» را بپذيرند.
اين تنها راهي است كه يك نيروي سياسي مدعي دموكراسي و طرفداري از انتخابات آزاد مي تواند نشان دهد كه در ادعاي خود صادق است. اكنون كه شعار انتخابات آزاد در بين نيروهاي اپوزيسيون مطرح شده، آنان لازم است عملا نيز نشان دهند كه به اين شعار متعهدند و حق «انتخاب آزاد» مردم را همراه با حق آنان براي «اشتباه در انتخاب» به رسميت مي شناسند و به آن تن مي دهند.
روايت بي بي سي از سردرگمي اصلاح طلبان در انتخابات بولتن نويس فراري دولت اصلاحات اذعان كرد سياست قهر و ناز اصلاح طلبان شكست خورده و آنها درصدد معرفي نامزد هستند. حسين باستاني از همكاران حزب مشاركت، جزو بولتن نويسان رياست جمهوري در دولت اصلاحات بود اما چند سال پيش از كشور گريخت و به استخدام شبكه دولتي انگليس درآمد!
او اخيرا در مصاحبه با بي بي سي اذعان كرده كه اصلاح طلبان پس از مشاهده بي اعتنايي نظام به شرط گذاري و نازهاي آنها، ادعاي «شركت نمي كنيم» را كنار گذاشته اند. وي با اشاره به اظهارات اخير هاشمي رفسنجاني گفت: هاشمي رفسنجاني تلويحا گفته اگر نياز باشد در انتخابات بعدي نامزد مي شود. يك زماني اين تصور وجود داشت كه كانديداتوري كساني مثل هاشمي رفسنجاني را كلا بايد كنار گذاشت الان ديگر با آن اطمينان نمي شود آن حرف را زد.
وي اظهار داشت: صحبت هاي اخير هاشمي رفسنجاني در اين ارتباط اهميت دارد معترضان به انتخابات سال ۸۸ يك زماني به نظر مي آمد اساسا شركت در انتخابات را شايد ديگر مفيد نبينند يك زماني اين تصور ايجاد شد كه آنها فكر مي كنند شرايط كشور را به خاطر اين كه شرايط خيلي خاص و بحراني است ممكن است كه نظام از حضور آنها در انتخابات استقبال كند.
نظام واكنشش نسبت به اين اعلام آمادگي تلويحي جوري بوده كه اين فرضيه را هم تقويت كرده كه نه زمينه براي حضور آنها وجود ندارد و شايد آنها هم ديگر فايده اي نبينند كه در يك چنين شرايطي در انتخابات شركت كنند.
باستاني افزود: الان ما وارد يك فاز جديدي شديم يعني فازي كه با وجود اين كه نظام هيچ استقبالي از حضور كساني مثل هاشمي رفسنجاني نمي كند اما ما شاهد چنين اظهارنظرهايي هستيم يا حتي در مورد خاتمي هم به نظر مي رسد در ميان اصلاح طلبان اين گرايش وجود دارد كساني مي خواهند از او دعوت كنند و اين خواسته را به صورت رسمي مطرح كنند.
تحليلگر بي بي سي در اظهارنظري قابل تامل گفت: «واضح است صحبت هايي كه هاشمي كرده، ديدگاه كلي اش اين است كه فضاي سياسي كشور آرام بشود براي اين كه انتخابات را در فضاي خوبي برقرار كرد.» اين تحليل بي بي سي در حالي است كه اولا مواضع آقاي هاشمي يكي از عوامل التهاب و تشويش اذهان در سال ۸۸ بود و ثانيا بي بي سي اخيرا از قول يكي ديگر از عناصر فراري- اكبر گاف- خواستار حضور تندروهاي مدعي اصلاحات در انتخابات براي ايجاد هزينه و دردسر عليه نظام و جلوگيري از برگزاري آرام انتخابات شده بود.
در همين حال سايت گروهك ملي- مذهبي كه چند ماه اخير با انتشار چند مطلب خواستار بهره برداري اپوزيسيون از مواضع هاشمي شده، در تحليلي نوشت: هاشمي هنوز نمي داند در انتخابات بايد چه كند؛ به خصوص كه معيار اصلي عملكرد وي نحوه برخورد رهبري با انتخابات است و وي نيز معتقد نيست بايد منازعه اي با رهبري داشته باشد.
اين پايگاه اينترنتي قبلا با مرور سوابق هاشمي در انقلاب تصريح كرده بود نبايد از مؤاخذه و محاكمه(!) اين سوابق گذشت اما فعلا بايد از ظرفيت وي بهره برداري كرد. برخي عناصر تندرو همسو با محافل ضد انقلاب مي گويند هاشمي محبوبيت عمومي ندارد و مناسب نامزدي انتخابات نيست اما در عين حال بايد از وي به عنوان كاتاليزور سياسي در ايجاد برخي فرايندهاي سياسي به نفع اپوزيسيون استفاده كرد.
روايت انديشكده آمريكايي از هيبت سپاه پاسداران يك انديشكده آمريكايي اعلام كرد: سپاه پاسداران ايران يكي از ترسناك ترين ارتش هاي خاورميانه است. موسسه صلح آمريكا در گزارشي، فرمانده سپاه پاسداران ايران را مردي قدرتمند توصيف كرد و نوشت: سرلشكر جعفري يكي از چهره هاي وفادار به آيت الله خامنه اي رهبر عالي ايران است كه داراي تعهد ايدئولوژيك است. او فرمانده يكي از مجهزترين و ترسناك ترين ارتش هاي خاورميانه با بيش از ۱۵۰ هزار نيرو است.
اين گزارش تاكيد مي كند: «بين ۱۰۰ هزار تا ۱۲۵ هزار تن در نيروي زميني، نزديك به ۲۰ هزار تن در نيروي دريايي و در حدود ۲۰ هزار تن در نيروي هوايي سپاه خدمت مي كنند. همچنين چندين هزار نيرو نيز در قالب نيروهاي ممتاز «قدس» در خارج از ايران فعاليت مي كنند كه به سازمان هاي معارض آموزش مي دهند و از آنها حمايت مي كنند.»
موسسه صلح آمريكا افزود: فرمانده سپاه پاسداران انقلاب در توصيف عواقب حمله به ايران شديدترين الفاظ را به كار برده است. وي در سپتامبر سال ۲۰۱۲ (شهريور سال ۱۳۹۱) اعلام كرد: «اگر جنگي شروع شود كه يك سوي آن ايران و سوي ديگر غرب و آمريكا باشند، طبيعتا در تنگه هرمز و صادرات انرژي اختلال ايجاد خواهد شد.
طبيعي است كه اين اتفاق خواهد افتاد. او همچنين هشدار داد كه ممكن است ايران از «پيمان منع گسترش سلاح هاي هسته اي» (ان.پي.تي) خارج شود و به پايگاه هاي آمريكا در خاورميانه حمله كند.
وي در كنفرانس مطبوعاتي در ماه سپتامبر (شهريور) اعلام كرد كه اگر اسرائيل به ايران حمله كند، ايران مي تواند آن را نابود كند؛« جواب ما به اسرائيل روشن است من فكر مي كنم اگر اسرائيل به ايران حمله كند چيزي از آن باقي نماند.»
موسسه آمريكايي با اشاره به تاكتيك هاي متنوع جنگ نامتقارن سپاه پاسداران، از قول فرمانده اين نيرو نوشت: ما از ظرفيت هاي جنگ نامتقارن استفاده مي كنيم همان طور كه حزب الله در سال ۲۰۰۶ عليه اسرائيل به كار گرفت.
اين گزارش ارائه مي دهد: يكي از اقدامات كليدي سپاه، تقسيم بخش فرماندهي و كنترل اين نيرو به ۳۱ واحد مجزا بود كه هر كدام از آنها مي توانند در صورت تخريب يا از بين رفتن واحدهاي ديگر مستقل عمل كنند. همچنين بسيج كه مي تواند صدها هزار نيروي شبه نظامي را آماده و تجهيز كند، تحت فرماندهي سپاه است. بازسازي ساختار سپاه پاسداران انقلاب توسط جعفري توان تهران براي مقابله با تهديدهاي خارجي را افزايش داد و همچنين به حكومت ايران كمك كرد تا با اختلالات داخلي هم برخورد كند.
فرزندان رستم و زال و... الي آخر! گروهك هاي ضد انقلاب بدبختي ها و آشفتگي هاي پايان ناپذير خود را به پاي نفوذ وزارت اطلاعات مي نويسند. پايگاه اينترنتي سكولاريسم نو در اين باره نوشت: وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي تلاش و سرمايه گذاري گسترده اي براي نفوذ در ميان اپوزيسيون خارج كشور آغاز كرده است.
به نظر مي آيد جمهوري اسلامي نه تنها چنين پروژه اي را از مدتها قبل كليد زده بلكه در اين كار بسيار هم موفق بوده است. نگاهي به روند شكل گيري جريانات و گروه هاي سياسي هم سو و برگزاري انواع و اقسام كنفرانس، كنگره و شوراهاي متوالي و متوازي كه ظاهرا هر كدام با دستاويزي متفاوت به ميان آمده اند نشان مي دهد كه استراتژي رژيم ايجاد سردرگمي در ميان اپوزيسيون خارج كشور مي باشد.
البته هرگز اين ادعا را نداريم كه افراد و شخصيت هاي حاضر در اين گروه ها و جريانات سياسي همگي وابسته به جمهوري اسلامي مي باشند بلكه منظور گروهي از ايجادكنندگان و گردانندگان اصلي پشت پرده چنين جرياني مي باشد(؟!)
سكولاريسم نو اضافه كرد: ببينيد در طي يك سال اخير ميان طيف سلطنت طلبان چه انشقاق عظيم و عجيبي رخ داده است، اين گروه كه تا يك سال قبل حول محور شاهزاده رضا پهلوي جمع بودند ناگهان به گروه هاي كوچكي نظير هواداران راستين شاهزاده رضا پهلوي، سلطنت طلبان، پادشاهي پارلماني طلبان، پهلوي طلبان و گروه هاي ريز و درشت ديگر تبديل شده اند.
يا اين كه اگر نگاهي به روند شكل گيري شبكه سكولارهاي سبز بياندازيم كه حقيقتا در نوع خود حركت بسيار موثري بود و توانست نور اميدي در دل نيروهاي سكولار انداخته و تا حدود زيادي آنها را گرد يك ميز جمع نمايد، ناگهان با پديده هايي موازي با خود همچون سكولار دموكرات، سكولار فدرال، سكولاريزم و دموكراسي و حقوق بشر براي ايران، كنگره دموكراسي خواهان سبز ايران و... روبرو مي شود.
حزب مشروطه كه حزبي ريشه دار و قديمي مي باشد ناگهان مواجه با انبوهي از گروه هاي ريز و درشتي مي گردد كه كلمه مشروطه را با خود يدك مي كشند نظير سازمان پرچمداران انقلاب مشروطيت، سازمان مشروطه خواهان ايران خط مقدم و... جبهه ملي را نگاه كنيد كه با انبوه احزاب و تشكل هاي رنگارنگ ملي رو به رو مي باشد نظير سازمان جوانان جبهه ملي خارج كشور، اتحاديه ملي براي دموكراسي ايران، جبهه ملي با پيشوندها و پسوندهاي فراوان و شاخه هاي مختلف...
و همين گونه سازمان ها و تشكل هايي با اسامي دموكراتيك و دمكراسي و جبهه و جنبش نظير جبهه آزاديخواهان مردم ايران، جنبش بختياري، جنبش رهايي بخش لرستان، جنبش آذربايجان، جنبش كوروش جبهه متحد بلوچستان و جنبش فرزندان رستم و زال و الي آخر كه در همه آنها نه تشكيل دهندگان گروه ها معلوم هستند و نه اعضاي آنها.
نويسنده در پايان خاطرنشان كرد: با اين تفاسير و با اين همه نفوذ و پيشروي كه اتاق فكر وزارت اطلاعات طراحي و به مورد اجرا گذاشته اگر اندكي دير به خود آييم از اپوزيسيون ريشه دار اثري باقي نخواهد ماند و به جاي آنها گروه ها و افراد دست ساز رژيم جايگزين خواهند شد. اگر به خود نيامده و درصدد جلوگيري از نفوذ فيزيكي و پيشروي جمهوري اسلامي برنياييم، ديري نخواهد پاييد كه نه از تاك نشان ماند و نه از تاك نشان.
*وطن امروز:
خشم اسرائیل از توافق ايران وآرژانتین وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با فراخوانی سفیر آرژانتین و در واکنشی تند، از رابطه میان آرژانتین و ایران بشدت ابراز نگرانی کرد. وزارت خارجه این رژیم همچنین سفیر خود را در بوئنس آیرس مامور کرد هر چه زودتر در دیدار با وزیر خارجه آرژانتین با اعلام مراتب تاسف، نارضایتی و شکایت این رژیم، از وی درباره امضای موافقتنامه با وزیر امور خارجه ایران توضیح بخواهد.
مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردهاند هرگونه توافق درباره موضوع انفجار آمیا مستقیم به این رژیم مربوط است، این درحالی است که کریستینا فرناندز کرشنر، رئیسجمهور آرژانتین بشدت از امضای موافقتنامه با ایران دفاع کرده و آن را تاریخی توصیف کرده است.
وی اعلام کرد بر اساس این موافقتنامه، دوطرف توافق کردهاند یک کمیته حقیقتیاب متشکل از ۵ قاضی که هیچیک آرژانتینی یا ایرانی نخواهند بود، درباره ابعاد انفجار آمیا تحقیق کنند. به گزارش باشگاه خبرنگاران، در قانون ضدایرانی که اخیرا آمریکا با عنوان مقابله با ایران در نیمکره غربی تصویب کرد و هدف از آن جلوگیری از نفوذ و حضور بیشتر جمهوری اسلامی ایران در آمریکای لاتین است، تصریح شده است باید روی موضوع انفجار آمیا به عنوان بهانهای قوی برای طرد ایران از آمریکای لاتین کار کنیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، اجرایی شدن موافقتنامه اخیر میان جمهوری اسلامی ایران و آرژانتین، ابتکار عمل را درباره موضع انفجار آمیا از آمریکاییها خواهد گرفت.
احمدينژاد: احمدینژاد را حراج کنید محمود احمدینژاد، رئیسجمهور عصر چهارشنبه گذشته در سالن شهید بهشتی نهاد ریاستجمهوری با اعضای ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی دیدار کرد. در اين ديدار احمدینژاد با اشاره به سخنان مسؤولان دههفجر که خواستار بودجه بیشتر شدند، گفت: در حد توان بودجه شما را تامین میکنیم. کم آوردید خودمان ماندیم. خودمان در اختیار شما هستیم. مزایده بگذارید و بفروشید. آقای احمدینژاد حراج.
وقتی حضار با خنده سخنان رئیسجمهور را گوش میدادند، وی با این جمله شوخیهای خود را پایان برد: توصیه میکنم حتما در مزایده، مردمی و بینالمللیاش کنید تا گرانتر بخرند.
*خراسان:
دردسر افزايش حقوق و مزاياي خزانه دار کل کشور در حالي که دولت در شهريورماه امسال با ابلاغ دستوري، امتياز شغلي خزانه دار کل کشور را ۱۵۰۰۰ تعيين و حقوق و مزاياي وي را همتراز استانداران و سفراي ايران در ساير کشورها محسوب کرد، اين مصوبه به دليل مغايرت با برخي قوانين مورد اعتراض يکي از مراکز نظارتي قرار گرفته و اين نهاد با ارسال نامهاي به رييس جمهور خواستار لغو تصويب نامه شماره ۱۱۸۰۶۳/ت۴۷۴۴۹هـ دولت شده اند.
ابهامات انتقال سند يک خانه دولتي به يک مدير رسانه اي بر اساس بررسي هاي کارشناسان يکي از دستگاههاي نظارتي، چندي پيش يک مسئول اجرايي موافقت خود را با انتقال سند يک واحد آپارتمان متعلق به دولت به نام مدير ارشد يکي از رسانههاي مشهور کشور اعلام کرده است که بر اين اساس، امور اداري مربوط به اين موضوع در حال انجام شدن است. اين نهاد نظارتي در گزارش خود تاکيد کرده است که چنين روالي اگرچه الزاما غيرقانوني نيست اما زمينه ساز بروز برخي شائبه هاي نادرست در فضاي رسانه اي و سياسي کشور مي شود.
*آرمان:
مشایی فرشته هم باشد، رد صلاحیت میشود شنیده شد که شجونی حمایت جبهه پایداری از کاندیداتوری رحیم مشایی را بعید دانست و گفت: فیلترهای قانونی جمهوری اسلامی آقای رحیم مشایی را رد صلاحیت خواهد کرد البته ممکن است ایشان پیش خدا خیلی بزرگ، آبرومند، محترم و حتی فرشته باشد اما کارهایی که در سراسر مملکت انجام شده و استاندارها و فرماندارهایی که تغییر داده است و حرفهایی که زده تا بگوید کلاسش بالاست موجب شده شخصیتش فروکش کند و شورای نگهبان وی را رد صلاحیت میکند.
ورود مدل جدید یک کاندیدا شنیده شد که یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اخیراً در جمعی مدعی شده که برای حضور در عرصه انتخابات موافقت یکی از مسئولان عالی نظام را جلب کرده است.
قدس نوشت؛ یک منبع مطلع با بیان این خبرگفت: این کاندیدای احتمالی چندی پیش در ملاقات با این مقام مسئول نظر وی را درباره حضور یا عدم حضور در رقابتهای انتخاباتی جویا شده است، اما ایشان درپاسخ اظهار داشته که نفیاً و اثباتاً درباره این مسئله نظری ندارد. با این توصیف کاندیدای احتمالی سکوت مقام مورد نظر را حمل بر تأیید وی کرده و سپس مدعی شده است که با نظر و اشاره ایشان در رقابتهای انتخابات وارد شده.
سرمربیای که تلفنی اخراج شد! شنیده شد که سرمربی سابق تیم راهیان کرمانشاه با بیان اینکه به صورت تلفنی اخراج شده است، گفت: دوپینگ صددرصد در لیگ یک وجود دارد به گونهای که بعضی از بازیکنان ۹۵ دقیقه مثل جت میدوند! جواد زرینچه، درباره برکناریاش از سرمربیگری تیم راهیان کرمانشاه اظهار داشت: نمیدانم مافیای فوتبال از کجا به باشگاه راهیان نفوذ کرد و رای مدیرعامل باشگاه را برای تغییر سرمربی عوض کرد.
آقایان حتی آنقدر جرات نداشتند که رو در رو برکنارم کنند. آنها آدمهای کوچکی بودند که تماس گرفتند و گفتند دیگر نمیتوانم در راهیان کار کنم.
پیشنهاد جالب رئیسجمهور! شنیده شد که رئیس جمهور با اعضای ستاد دهه فجر دیدار کرد و وقتی پشت تریبون قرار گرفت تا سخنان خود را بیان کند، با خنده و لبخند گفت: شماها گفتید این آخرین بار است که دیدار میکنیم.
من فکر نمیکنم این آخرین دیدار باشد. در این لحظه حضار خندیدند که رئیس جمهور با خنده به آنها گفت: لااقل شماها که هستید. از کجا میدانید شاید ما آمدیم جای شما، بالاخره در کنار دست شما و شکل دیگری از خدمت. صراط نوشت؛ احمدی نژاد در ادامه با اشاره به سخنان مسئولین دهه فجر که خواستار بودجه بیشتر شدند، گفت: در حد توان بودجه شما را تامین میکنیم. کم آوردید خودمان که ماندیم. خودمان در اختیار شما هستیم. مزایده بگذارید و بفروشید؛ آقای احمدی نژاد حراج. توصیه میکنم حتما در مزایده، مردمی و بینالمللیاش کنید تا گرانتر بخرند.
قرارداد ۲۵ میلیونی یک فالگیر در لیگ یک! شنیده شد که اتفاقات عجیب و غریب در فوتبال ایران زیاد رخ میدهد. نه تنها در لیگ برتر بلکه در لیگ یک هم از این دست اتفاقات فراوان دیده میشود قدس نوشت؛ یکی از مربیان جوان و البته با رزومه که امسال را در لیگ یک سپری میکند با یک فالگیر به نام ا. ن قرارداد بسته است. البته قرارداد به عنوان آنالیزور بسته شده اما شغل اصلی این فرد فالگیری است.
به طوری که در این تیم نقش یک جادوگر را بازی میکند و نقش بسیار زیادی در موفقیت هفتههای اخیراین تیم ایفا کرده. نکته جالب اینکه این مربی جوان در تیمی لیگ برتری و پرطرفدار هم قصد داشت این فالگیر را استخدام کند که با مخالفت مدیران این تیم روبهرو شد. باید منتظر ماند و دید آیا این مربی جوان میتواند با اتکا به آنالیزورهای این فالگیر به لیگ برتر صعود کند یا نه؟
دو خبرنگار دیگر هم بازداشت شدند شنیده شد که طبق گزارش رسانه های خبری، ف.س و ر.ط هم بازداشت شدند. ف.س، از کارکنان سایت خبری جماران شنبه ۷بهمن بازداشت شده و ر.ط از خبرنگاران شرق است.
ایران قصد استفاده از سانتریفیوژهای مدرنتر را اطلاع داد شنیده شد که خبرگزاری رویترز ادعا کرده است که ایران با ارسال نامهای به آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده که قصد دارد به زودی مدل جدیدی از سانتریفیوژهایش را در سایت نطنز نصب و راهاندازی کند. خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات ادعا کرده است که ایران به آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده که قصد دارد در مجتمع غنیسازی نطنز از نسل جدیدتر سانتریفیوژها استفاده کند. به نوشته رویترز در صورت صحت این خبر، ایران قادر خواهد بود با سرعت بیشتری غنیسازی اورانیوم را ادامه دهد.
مخلص آقای هاشمی هم هستم شنیده شد که علي يونسي، وزیر اطلاعات دوران خاتمی، با اشاره به نامزدهاي مورد حمايتش در انتخابات سال آينده گفته است: اگر حسن روحاني و علياکبر ناطق نوري و خاتمی وارد عرصه انتخابات شوند، از آنها حمايت خواهم کرد. باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی در پاسخ به این سوال که در صورت حضور هاشمي رفسنجاني آيا از وي حمایت خواهيد کرد؟ گفت: مخلص آقاي هاشمي رفسنجاني هستيم.
معصومه ابتکار کاندیدای مورد نظر اصلاح طلبان نیست شنیده شد که اسماعیل حق پرستی، عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار درباره مطرح شدن «معصومه ابتکار» به عنوان کاندیدای احتمالی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: به نظر من «معصومه ابتکار» نمی تواند به عنوان گزینه مورد نظر اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری مطرح باشد. البته اعتقاد دارم برای کاندیدا شدن افراد، نباید مانع ایجاد کرد و باید اجازه داد افرادی که تمایل دارند در انتخابات شرکت کنند تا شور انتخاباتی تقویت شود.
کشورهای دیگر استاندارد انتخاباتی خود رابا ایران هماهنگ کنند شنیده شد که حجتالاسلام حسين ابراهيمي درباره اظهارات اخیر آیتا... هاشمی مبنی بر برگزاری انتخابات با استاندارد جهانی، اظهار داشت: در آمریکا، مردم مجبورند که از میان دو حزب کاندیدای خود را انتخاب کنند و این آزادی و دموکراسی نیست اما در جمهوری اسلامی در نهایت آزادی ۱۰۰۰نفر برای کاندیداتوری در انتخابات ثبت نام میکنند. در نظام جمهوری اسلامی مردم سالاری دینی به معنای واقعی خود تحقق پیدا کرده است، نتایج انتخابات در کشورمان در دورههای مختلف قابل پیشبینی نبوده است، به عنوان مثال در دوره اصلاحات رئیسجمهور اصولگرا پیروز انتخابات شد و در دوره اصولگرایان نیز اصلاحطلبان برنده شدند. باید کشورهای دیگر استاندارد انتخاباتی خود را با استاندارد انتخاباتی جمهوری اسلامی هماهنگ کنند چرا که سالم بودن انتخابات و اعتماد مردم به نتایج، از جمله ویژگیهای بازر انتخابات در کشورمان است.
*تهران امروز:
رقابت چهار جبهه در انتخابات رياستجمهوري محمدنبي حبيبي دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه برخي از كارهاي اقتصادي دولت در ايام انتخابات شائبه انتخاباتي بودن را دارد،به مهرگفت: اگر دولت براساس مصوبات مجلس برنامههايش را اجرا كند و خارج از برنامههاي مصوبه مجلس اقدامي انجام ندهد،ديگر نميتوان برنامهها و اقدامات دولت را انتخاباتي تلقي كرد.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه رقيب اصلي اصولگرايان را كدام طيف ميدانيد؟ گفت: طرفداران دولت يا كساني كه مدعي طرفداري از دولت هستند فعاليت انتخاباتي خود را شروع كردهاند و اصلاحطلبان نيز وارد ميدان شدهاند و جبهه پيروان و برخي از اصولگرايان هم مشغول فعاليت هستند و ما شاهد يك رقابت ميان ۳ الي ۴ جبهه رقيب در انتخابات خواهيم بود.
ديگر بس است سيدمحمد خاتمي در حاشيه مراسم تشييع دكتر حسن حبيبي در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي در خصوص برنامه اصلاحطلبان درباره انتخابات چيست، گفت: الان وقت عزاست و وقت اين حرفها نيست.وي در پاسخ به اين سوال كه آيا نامزد رياستجمهوري ميشويد، به مزاح گفت: من ۳۰-۴۰ سال پيش نامزد شدم و ديگر بس است.
آخرين توصيه امام(ره) به عسگراولادي حاج مصطفي كفاشزاده از اعضاي قديمي بيت امام خميني(ره) خاطرهاي تاريخي و منتشر نشده، از آخرين توصيههاي امام راحل به حبيبالله عسگر اولادي در آخرين روزهاي عمر شريفشان را نقل كرد.وقتي نوبت به ايشان رسيد، آقا (امام خميني) دست وي را گرفتند و گفتند: «اگر شما با هم وحدت نداشته باشيد و متفرق شويد، شكست ميخوريد؛ تا ميتوانيد وحدت داشته باشيد و متفرق نشويد.» امام اين جمله را حداقل دوبار تكرار كردند و آقاي عسگراولادي هم هر بار با بيان «چشم» جواب دادند.»
دنبال سياهنمايي نيستم حجتالاسلام مصطفي پورمحمدي با بيان اينكه «هدف من سياهنمايي نيست» گفت: پنهانكاري زشت است و ما بايد دنبال حل مشكلات باشيم و بايد به مردم و معيشت آنها بيشتر توجه كنيم و نبايد موجبات بدبيني را بين مردم فراهم كنيم.
مهدي هاشمي همراه پدر وقتي آيتالله هاشمي رفسنجاني وارد ساختمان بنياد ايرانشناسي«محل تعيين شده براي مراسم تشيع مرحوم حسن حبيبي» شد، بيشتر حاضران از حضور مهدي هاشمي به جهت همراهي پدر براي شركت در مراسم تشييع پيكر حبيبي تعجب كردند.
اصلاحطلبان انتخابات را تحريم نميكنند سيدعبدالواحد موسويلاري وزير كشور دولت اصلاحات به فارس گفت: آقاي خاتمي كانديداتوري خود در انتخابات رياستجمهوري را به طور قطع رد نكرده است و بايد منتظر شرايط ماند. وي افزود: اصلاحطلبان در يازدهمين دوره انتخابات رياستجمهوري حتما حضور مييابند و انتخابات را تحريم نميكنند اما در حال حاضر شخص مناسبي براي كانديداتوري ندارند.
*جمهوری:
تاج و تخت پادشاه عربستان به چه کسی می رسد؟ سران دولتهاي غربي به ويژه آمريكا، كه احتمال ميدهند مرگ شاه عبدالله پادشاه عربستان پايان سلطه آل سعود بر اين كشور باشد، براي حفاظت از تاج و تخت اين خاندان و در واقع استمرار نفوذ خود در اين كشور به تقويت "بندربنسلطان" پرداختهاند.
اين شاهزاده سعودي كه سالهاي زيادي از عمر سياسي خود را در آمريكا گذرانده اكنون سكان اطلاعات و امنيت عربستان را دردست دارد و آمريكائيها او را حاكم واقعي اين كشور ميدانند. برخلاف خواست دولتمردان آمريكائي، كارشناسان غربي معتقدند عربستان در نوبت بعدي انقلابهاي مردمي قرار دارد و البته سرنوشت آل خليفه در بحرين نيز به سرنوشت آل سعود گره خورده است. http://hadidnews.com/vdcgtn9q.ak9nx4prra.html