تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۱
حمله‌ها به آیت‌الله هاشمی‌ از طریق وسایل ارتباط جمعی تحت حمایت دولت را نمی‌شود به پای اصولگرایان نوشت.
محسن هاشمی: سه بار اموالمان را برای قوه قضائیه فهرست کرده‌ایم

به گزارش حدیدنیوز،‌ محسن هاشمی طی مصاحبه‌ای با روزنامه شرق در پاسخ به این سوال که روزنامه دولتی ایران مدتی پیش مطلبی به نام مخالفت با مردمی‌‌نژاد دیگر را نوشته بود که دوباره در آن بحث آقای هاشمی بود که مانع حضور احمدی‌نژاد دیگری در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ خواهند شد. چرا آن‌قدر اصرار دارند با زدن آقای هاشمی نظر مردم را جلب ‌کنند؟ گفت:فکر می‌کنم تکلیف افراطیون و تندروها از اصولگراها جداست البته اصولگراها باید مسوولیت دولت را بپذیرند ولی هم‌اکنون تخریب‌ها یا حمله‌ها به آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی از طریق وسایل ارتباط جمعی تحت حمایت دولت را نمی‌شود به پای اصولگرایان نوشت. در واقع می‌توان گفت هجمه‌ها از گذشته وجود داشته است و هنوز بعضی از تشکیلات و کسانی که وابسته به دولت هستند از آن استفاده می‌کنند و تخریب‌ها را سازماندهی کرده و ادامه می‌دهند. در این بین دلیل دیگری به انگیزه اینها -به کینه‌ای که از آیت‌الله هاشمی دارند- اضافه شده است، احساسشان این است که تحرکات ایشان باعث جدایی اصولگرایان سنتی از اصولگرایان همراه دولت شده است. در واقع سعی می‌کنند بگویند علت اقدامات برخی از اصولگرایان سنتی علیه دولت و اختلافاتی که وجود دارد آقای هاشمی است. به این ترتیب می‌خواهند تلقین کنند اگر اصولگرایان با دولتی‌ها متحد نشوند این تفکر آقای هاشمی است که در این اختلاف و درگیری بین اصولگرایان پیروز می‌شود، بنابراین به این علت مجددا تهاجم‌ و تخریب را علیه تفکر اعتدال سازماندهی کرده‌اند.

مگر موقعیت آقای هاشمی در جامعه چگونه است که با طرح ادعای وابستگی آقای هاشمی به ثروت و قدرت می‌خواهند نظر و رای مردم را جلب کنند؟

اصولا جوسازی‌هایی که علیه ایشان صورت می‌گیرد به دلیل رفتار فراجناحی و معتدل آقای هاشمی است. ایشان سعی می‌کنند هرجا افراط و تفریطی حس می‌شود به عنوان وزنه تعادل به سمت دیگر بروند که به کشور و انقلاب صدمه نزنند. اگر رفتار او را از ابتدای انقلاب تا امروز بررسی کنید نمی‌توان ایشان را اصولگرا یا اصلاح‌طلب بنامیم به دلیل اینکه سعی او همیشه بر این بوده که چه زمانی که اصولگرایان در قدرت باشند و چه زمانی که اصلاح‌طلبان در قدرت بودند مقابل تندروی بایستند؛ چون فرض بر این است که حرکات رادیکال به نظام جمهوری اسلامی صدمه می‌زند، بنابراین همین روش باعث سازماندهی حمله افراطیون دو جناح در شرایط مختلف به ایشان شده که البته از عقلانیت برخوردار نبود. جنبه‌های احساسی‌، شعاری و شایعه‌ای آن بسیار بالا بود. جنبه‌های احساسی و شایعه‌ای تخریب‌ها در جامعه را قشری کرده و براساس بعضی از حجم شایعات بعضی از تخریب‌ها پذیرفته شد، بنابراین سعی می‌کنند به دلیل نگرانی از حضور مجدد ایشان در انتخابات، یادآوری ‌کنند و از این اهرم استفاده ‌کنند. سابقه تخریب‌ها در ذهن مردم موجود است و برای نیروهای جوان‌تر جامعه نیز تازه و نو می‌باشد پس طبیعی است که تخریب‌کنندگان سعی کنند در هر مرحله مجددا از همان روش‌های تخریبی که در گذشته استفاده شده و به نظر نتیجه مثبت هم گرفته شده، استفاده کنند.

ادعای قرار داشتن آقای هاشمی در کانون ثروت و قدرت را چقدر واقعی می‌بینید؟

این ادعا قطعا واقعی نیست، ثروت مطرح قطعا وجود ندارد، کاملا شایعه‌ است. ثروت محدودی از قبل از انقلاب وجود داشته و البته روبه افول است، بنابراین جوسازی و شایعه‌سازی کاملا روشن است. می‌دانید همان کسانی هم که مطرح می‌کنند هیچ‌وقت ثابت نمی‌کنند زیرا که وجود خارجی ندارد. همانگونه که بارها گفته شده است، تمام مواردی که به خانواده با شایعه نسبت می‌دهند، مانند هواپیمایی ماهان، کیش، خودرو، بانک و...، همه کذب است. هیچ نقش و مالکیتی در اینگونه تشکیلات و سرمایه‌گذاری‌ها نداریم. در مورد قدرت به نظر می‌آید روش اعتدال‌گرایی، عقل‌گرایی و واقع‌گرایی با نگاه به ایده‌آل‌ها همراه با صداقت، آیت‌‌الله هاشمی را قدرتمند نشان می‌دهد و چیز دیگری نیست. قدرتی که در اختیار ایشان بوده همین روش معقول بوده که هم به حفظ نظام‌جمهوری اسلامی کمک کرده و هم مورد قبول نخبگان و بخش مهمی از جامعه فعال کشور قرار گرفته است. می‌دانیم ایشان بیشتر از بقیه سیاستمداران معاصر خود را در معرض انتخاب مردم قرار داده‌اند و در بدترین شرایط نزدیک به ۱۱میلیون رای داشته‌اند. اگر توجه کنید می‌بینید در بدترین شرایط تخریب در آخرین انتخابات خبرگان نیز رای قابل ملاحظه‌ای را در استان تهران که با نفر دوم نیز فاصله زیادی داشت به خود اختصاص می‌دهند. حتی در مجلس ششم که آن شرایط جدی تخریبی اتفاق می‌افتد نزدیک به یک‌میلیون رای داشتند. در انتخابات سال ۱۳۸۴ که هفت کاندیدا از دو طرف حضور داشتند و همه سعی می‌کردند ایشان را تخریب کنند و نفر دوم برای دور دوم باشند، باز ایشان نفر اول در دور اول انتخابات بودند. با بیش از شش میلیون رای، دوره دوم ۱۱میلیون رای را به خود اختصاص می‌دهد که البته بحث‌های مربوط به خود را دارد که جای آن در این مصاحبه نیست، بنابراین به ‌نظر می‌آید اسم این را نمی‌شود قدرت از زاویه‌ای که به آن نگاه می‌شود گذاشت. ضمن اینکه به ایده‌آل‌های نظام جمهوری‌اسلامی توجه دارند و یکی از اولویت‌های بسیار مهم‌ برای ایشان حفظ آن است. شاید برخی این سخن را که همه در یک کشتی نشسته‌ایم را جدی نگیرند ولی ایشان اعتقاد جدی به آن دارند.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خوی تاکید می‌کند: ایشان هشت سال رییس‌جمهور بودند. خانواده هم سه‌بار اموالشان را برای قوه قضاییه فهرست کرده‌اند. بعد از آن رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند و قدرت اجرایی نداشتند که بتوانیم سوءاستفاده اجرایی داشته باشیم. قدرت در اختیار اشخاص دیگری بوده است؛ بنابراین همان‌طور که قبلا گفتم موضوع قدرت و ثروت توهم است. باید واقعی‌تر به آن نگاه کنید.

هاشمی در خصوص لزوم حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات تصریح کرد: به هر حال وظیفه دینی- شرعی- اجتماعی‌شان است که نظرات خود را با حفظ وحدت اعمال کنند. اینکه عقب بروند کار درستی نیست.

http://hadidnews.com/vdcce1qs.2bq4p8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما