تاریخ انتشار :جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۱۵
بر اساس آمار وزارت نیرو در حال حاضر ۹۷.۶ درصد روستائیان از نعمت برق برخوردارند.
دسترسی روستائیان به برق ۹۷.۶ درصد شد
به گزارش حدید نیوز؛ در حالی که ظرفیت نیروگاههای بر نصب شده کشور در سال ۱۳۵۷ حدود ۷ هزار و ۲۴ مگاوات بود،‌ این رقم با افزایش ۱۳ برابری اکنون به ۹۴ هزار و ۶۳۳ مگاوات رسیده است.
میزان دسترسی مردم شهری و روستایی کشور به برق در ایران اکنون به ۱۰۰ درصد و ۹۹.۸ درصد رسیده ،‌ در حالی که این رقم در دنیا ۹۷.۶ درصو و ۸۳.۹ درصد است.
میزان تولید نا ویچه برق اول انقلاب ۱۷.۴ تراوات ساعت بود که این رقم در حال حاض با افزایش ۲۳ برابری، به ۳۹۷ تراوات ساعت رسیده است.
میزان مگارات پیک بار شبکه از ۳ هزار و ۴۸۶ مگاوات با افزایش ۲۳ برابری به ۷۹ هزار و ۸۷۲ مگاوات رسیده است.
تعداد روستای برق دار شده از ۴ هزار و ۳۶۷ روستا در اول انقلاب ،‌اکنون با افزایش ۱۳ برابری به  ۵۸ هزار و ۹۰۷ روستا رسیده است.
میزان کیلومتر مدار شبکه برق کشور از ۸۱ هزار و ۷۷۵ کیلومتر اول انقلاب ،‌در حال حاضر به ۹۹۰ هزار و ۳۴ کیلومتر رسیده است.
ظرفیت پستهای برق از ۲۶ هزار و ۸۰۷ مگاولت در اول انقلاب، الان با افزایش ۲۲ برابری به ۵۸۲ هزار و ۲۵۹ مگاولت رسیده است.
تعداد مشترکان برق از رقم ۳.۴ میلیون مشترک اول انقلاب ،‌الان با افزایش ۱۲ برابری به ۴۱.۵ میلیون مشترک رسیده است.
ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور الان به ۹۴ هزار و ۶۳۳ مگاوات ساعت رسیده است.
این ظرفیت نیروگاههای برق شامل ۷۹ هزار و ۸۴۲ مگاوات معادل ۸۴ درصد مربوط به نیروگاههای حرارتی چرخه ترکیبی،‌گازی،‌ بخاری، تولید پراکنده و دیزلی است، نیروگاههای برق آبی دارای ظرفیت ۱۲ هزار و ۲۶۱ مگا وات ساعت شامل ۱۳ درصد کل برق ،‌برق تجدید پذیر هزار و ۵۱۱ مگاوات و معادل ۲ درصد و برق اتمی به میزان هزار و ۲۰ مگاوات معادل ۱ درصد است.
نگاهی به ترکیب منابع تولید برق ما را به این نکته راهنمایی می‌کند که سبد تولید برق باید متنوع شود و تکیه بیش از حد بر تولید برق حرارتی نقطه ضعف است،‌چون برپایه سوخت فسیلی است که این هم پایان پذیر است،‌ اما انرژی تجدید پذیر مانند برق بادی،خورشیدی،‌ژئوترمال ،‌تولید از زباله و سایر منابع می‌تواند مد نظر تصمیم گیران قرار گیرد.
http://hadidnews.com/vdchiwnx.23nwmdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما