سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: اصلاحطلبان بسیار فشار میآورند که آقای هاشمی در انتخابات آتی کاندیدا شود.
به گزارش حدیدنیوز به نقل از فارس، کامران باقریلنکرانی چهارشنبه شب در مراسم بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی که در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد به سئولات مردم پیرامون موضوعات مختلف پاسخ داد و در پاسخ به این سئوالی درباره اینکه وزارت کشور اعلام کرده است جبهه پایداری حق فعالیت ندارد، گفت: دوستان ما با معاون وزیر کشور تماس گرفتند و ایشان گفتند بنده چنین چیزی نگفتم و خبر خبرگزاری مهر صحت ندارد.
وی همچنین تصریح کرد: کسانی که دنبال تضعیف جبهه پایداری هستند مستحضر باشند طبق قانون فعلی احزاب و جبههها احتیاج به مجوز کمیسیون ماده ۱۰ ندارند و اگر قانون عوض شد ما طبق قانون جدید حرکت خواهیم کرد.
* گردهمایی مهم جبهه پایداری در تهران برگزار میشود
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه اینگونه حرکتها برای این است که برخی از صحبتها به صورت مبنایی مطرح نشود، گفت: هفته آینده روز ۲۶ بهمن ماه گردهمایی مهمی را به عنوان جبهه پایداری در تهران برگزار میکنیم.
وی در پاسخ به سئوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا جبهه پایداری به نتیجهای در خصوص کاندیداها رسیده است، اظهار داشت: فضای معرفی کاندیداها قطعا اقتضایی است و بر اساس اقتضائاتی که آن ایام دارد تصمیم گرفته میشود.
باقریلنکرانی افزود: آنچه که ما از شرایط فعلی برداشت میکنیم این است که اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان گروه اصلاحطلب بنای حضور ندارد و بسیار فشار میآورند که آقای هاشمی کاندیدا شود.
وی یادآور شد: برخی از افرادی نیز که اسامی آنها مطرح است صحبتهایشان تفاوت مبنایی با آقای هاشمی ندارد و همان صحبتها با بیان دیگر است که ما خیلی اینها را با هم متفاوت نمیدانیم.
سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه بعضی از افرادی که در مجموعه دولت هستند نیز بنا دارند در صحنه انتخابات حضور یافته و کاندیدا معرفی کنند، خاطرنشان کرد: جبهه پایداری چون در هیچ کدام از این حضار آن مطلوبی که بتواند بین آرمانگرایی و کارآمدی را جمع بزند پیدا نکرد تصمیم گرفت در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری کاندیدا معرفی کند.
وی افزود: این تصمیم فعلی ما به دلیل اقتضائاتی است که هماکنون وجود دارد اما اگر شرایط عوض شد و اتفاقاتی دیگر رخ داد بنابر آن اقتضائات کار خواهیم کرد.
باقریلنکرانی با بیان اینکه ۷۰ نفر از افرادی که ظرفیت قرار گرفتن در این منصب را داشتند بررسی کردیم، ابراز داشت: نهایتا به یک فهرست سه یا چهار نفری رسیدیم که پس از بررسیهای نهایی فرد مورد حمایت جبهه پایداری را اعلام خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از اقدامات ما در جبهه پایداری تدوین برنامه دولت یازدهم است، تصریح کرد: ما برنامهای که فکر میکنیم مطلوب کشور است تدوین خواهیم کرد و در این برنامه توجه جدی به موضوع اقتصاد به عنوان موضوع فوریتی کشور شده و در عین حال به مباحث فرهنگی و اجتماعی به عنوان زیربنایی جامعه توجه شده است.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا نام شما جزو لیست چهار نفره جبهه پایداری است، حضور خود را در این لیست رد نکرد و گفت: این فهرست اسامی مختلفی دارد که همگی بندگان خدا هستند.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص ارتباط احمدینژاد و مشایی گفت: یکی از آفات تحلیل وقایع اجتماعی این است که بخواهیم به موضوعات به صورت فردی توجه کنیم.
باقریلنکرانی تاکید کرد: آنچه نگران کننده است و در واقع یک نقطه ضعف تلقی میشود این است که ما مشاهده کنیم کسی در مسئولیتی در این نظام مقدس باشد و به منویات مقام معظم رهبری توجه تام نداشته باشد.
وی با بیان اینکه رهبر فرزانه انقلاب میفرمایند مکتب ایرانی در برابر مکتب اسلام قابل عرضه نیست و ایران عزیز ما هر چه که دارد از اسلام دارد، اظهار داشت: اگر کسی نقض این حرف را زد حرف درستی نزده است.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: هر کسی در هر سه قوه در هر مسئولیتی که قرار دارد مهمترین وظیفهاش این است که خدمت به مردم را با هیچ چیز دیگر عوض نکند.
وی در خصوص برنامههای جریان انحرافی در انتخابات آینده گفت: در برخی از افرادی که در دولت حضور دارند این تمایل به صورت جدی مطرح است که در انتخابات آتی ریاست جمهوری اسلامی کاندیدا معرفی کنند.
باقریلنکرانی با بیان اینکه عزم این افراد برای معرفی کاندیداها جزم است، ابراز داشت: این افراد توجیهاتی دارند نظیر اینکه باید تجربه این هشت سال را حفظ کنیم، امتداد دهیم و شیرینی خدمترسانی را همچنان در کام مردم بچشانیم.
وی با بیان اینکه این جریان نیز یک کاندیدای اصلی دارند، گفت: در لایههای مختلف نیز کاندیداهای مختلفی در نظر دارند و در عین حال راهبرد اصلیشان این است که در رقابتهای انتخاباتی خودشان را به عنوان یک قطب و همه سایرین را به عنوان قطب دیگر معرفی کنند.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی قطب بندی انتخابات آتی را قطب بندی کارآمدی و آرمانگرایی در یک سو و هر چه غیر از این است را در سوی دیگر دانست، یادآور شد: اگر ما با این مبنا جلو بیاییم متوجه میشویم چرا برخی از رفتارهایی که در برخی از وابستگان دولت شکل میگیرد به رفتارهای کارگزاران شباهت دارد و چرا برخی از حرفهای تساهل و تسامح فرهنگی از همین دولت شکل میگیرد.
وی دولت نهم و دهم را مرهون حزبالهیها و بچههای جبهه و جنگ و مردم مومن دانست و گفت: برخی وقتها حرفایی میزنند که شبیه حرفهای مومنانه نیست؛ مثلا در عرصه فرهنگی صحبتهایی میکنند که با اصل امر به معروف و نهی از منکر زاویه پیدا میکند و در این شرایط متوجه میشوید در جایی یک تلفیق آرمانگرایی و کارآمدی لنگ میخورد.
باقریلنکرانی تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما با یک سکولاریسم پنهان روبهرو هستیم بنابراین باید تلاش کنیم که دچار این سکولاریسم پنهان نشویم و به صورتهای پنهان بیشتر توجه کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص اتفاقات اخیر مجلس، با بیان اینکه تخاصم با مومن بودن هیچ ارتباطی ندارد، تصریح کرد: اگر من جای کسانی بودم که این وقایع را رقم زدند قطعا به درگاه الهی توبه میکردم و سعی میکردم کفاره این کارم را با خدمت به مردم و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات مردم انجام دهم.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا امکان ائتلاف جبهه پایداری با دولت وجود دارد گفت: آن مجموعهای که در دولت عزمش را جزم کرده که کاندیدا معرفی کند مجموعهای است که جبهه پایداری با آن دعوای مبنایی دارد بنابراین جبهه پایداری به هیچ وجه با آن مجموعه کاندیدای مشترکی نخواهد داشت.
وی همچنین در ارزیابی از زمان باقی مانده از دولت دهم گفت: جریانهای مختلفی علاقمند هستند ماههای آتی ماههای پرتشنجی باشند که در راس همه آنها دشمن خارجی به این موضوع دلبستگی دارد.
باقریلنکرانی تاکید کرد: متاسفانه تحلیل غلطی برخی از سیاسیون دارند که آینده حیات سیاسی خود را در فضای متشنج میدانند و هر چه قدر این فضا متشنجتر باشد امکان ماندگاری یا حضورشان در قدرت یا برخی دیگر آمدنشان را در قدرت در این فضا میدانند.
وی گفت: آنچه که کشور ما به آن احتیاج دارد آرامش و پرهیز از تشنج و فضای کار و تلاش بدون کریخوانی است.
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز هر کس کاری بلد است باید به نفع مردم و مصالح انقلاب اسلامی توان خود را به صحنه بیاورد و همه برای حل مشکلات مردم دست به دست هم بدهند گفت: متاسفانه این باور مورد قبول همه فعالان سیاسی نیست و هر کس خلاف این عمل میکند هم اشتباه هم گناه میکند.
وی با بیان اینکه بسیاری از موضع گیریهایی که هماکنون در فضای سیاسی کشور میشود به نوعی بر آتش تخاصمات و دعواها میدمد، گفت: همه باید تلاش کنیم و فرصت مسئولیتها را تبدیل به فرصت خدمتگذاری کنیم نه فرصت دعواهای سیاسی. http://hadidnews.com/vdcex78z.jh8pni9bbj.html