تاریخ انتشار :يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۴۲
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت فردا با اهتزاز پرچم امام رضا (ع) در تپه‌های عباس‌آباد آغاز می شود به تشریح اقدامات خادمیاران در دهه کرامت پرداخت.
اهتزاز پرچم امام رضا (ع) در ۱۵۵ استان ایران در دهه کرامت

صفرعلی براتلو مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران در نشست خبری برنامه‌های دهه کرامت خادم‌یاران که امروز یکشنبه 7 اردیبهشت برگزار شد، ضمن عرض تسلیت برای حادثه بندرعباس گفت: در آستانه دهه کرامت خادم‌یاران برای برگزاری هر چه‌بهتر این دهه برنامه‌ریزی کرده‌اند.

براتلو در ادامه گفت: شروع کار خادم‌یاران با دستور مقام معظم رهبری بود و توسط آیت‌الله رئیسی شکل گرفت. مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران تعداد خادم‌یاران را ۳۰ هزار نفر اعلام کرد که از این تعداد ۱۸ هزار خادم‌یار فعال هستند.

براتلو تشکل خادم‌یاران را کاملاً مردمی دانست و گفت: در ماه
مبارک رمضان بیش از یک میلیون افطار ساده توزیع کردیم.وی با اشاره به اینکه برنامه افتتاحیه دهه کرامت فردا با اهتزاز پرچم امام رضا (ع) در تپه‌های عباس‌آباد و با حضور آیت‌الله مروی و خادم‌یاران انجام خواهد شد ادامه داد: سه‌شنبه همه خادم‌یاران در شهرهای مختلف جشن روز دختر برگزار می‌کنند و در ۱۵۵ استان ایران پرچم علی بن موسی الرضا(ع) در اقصی‌نقاط کشور به اهتزاز درمی‌آید.

براتلو با بیان اینکه چهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان‌ها برگزار می‌شود گفت: در سال گذشته ۱۲۹۶ مدرسه چهارشنبه‌های امام رضایی برگزار کردند که به ۴۰۰۰ اثر در مورد امام رضا و مدارس منظم جوایزی اهدا شد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران با اشاره به برگزاری جشن میلاد امام رضا در 22 منطقه تهران تصریح کرد: مسابقات کتاب‌خوانی، محفل شعر و ادب دیدار خانواده شهدا، آزادی زندانیان، برگزاری بازارچه‌های خیریه و تولیدات خانگی در مناطق و شهرستان‌ها
از دیگر برنامه‌های دهه کرامت است.

براتلو به دیگر برنامه‌های دهه کرامت توسط خادم‌یاران اشاره کرد و افزود: برای ۲۰ هزار نیازمند سفره اطعام بر پا می‌شود همچنین علاوه بر برگزاری جشن ازدواج برای جوانان به ۳۰۰ نوعروس جهیزیه اهدا خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری صدها میز خدمت در دهه کرامت گامی به‌سوی تسهیل امور مردم است خاطرنشان کرد در این دهه در کنار برگزاری ۲۵۲ کرسی تلاوت قرآن برای اولین‌بار آموزش نهج‌البلاغه پیش‌بینی شده است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان تهران پیاده‌روی خانوادگی، راه‌اندازی چایخانه حضرتی، اعزام زائر اولی‌ها، بدرقه زائران و اهدای تبرکی امام رضا (ع) را از دیگر برنامه‌های دهه کرامت عنوان کرد و گفت: از ادارات و دستگاه‌ها و مدارس درخواست می‌کنیم هر روز ساعت ۸ صبح و ۸ شب صلوات خاصه پخش کنند. http://hadidnews.com/vdch6vnk.23nv-dftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما