تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۵
سازمان عفو بین‌المللی در واکنش به سفر آتی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان اعلام کرد که وی مرتکب جنایت علیه بشریت شده و مجارستان باید وی را دستگیر کند.
به گزارش حدید نیوز، سازمان عفو بین‌الملل روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی متهم است که غیرنظامیان را به صورت عمد هدف قرار داده و جنایت‌های ضد بشری مرتکب شده است.

در این بیانیه آمده است: «هرگونه سفر نتانیاهو به کشورهای عضو دیوان کیفری بین‌المللی بدون بازداشت وی، اسرائیل را برای انجام جنایت تشویق خواهد کرد».

عفو بین‌الملل تأکید کرد: «دعوت از نتانیاهو برای سفر به مجارستان، تحقیر قوانین بین‌المللی بوده و مجارستان باید وی را دستگیر کرده و به دیوان کیفری بین‌المللی تحویل دهد».

 طبق اعلام دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نتانیاهو قرار است چهارشنبه برای سفر رسمی چهار روزه عازم مجارستان شود.

او قرار است در این سفر، با رئیس‌جمهور مجارستان ویکتور اوربان که ماه نوامبر تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری مبنی بر دستگیری نتانیاهو به اتهام جنایات جنگی در غزه را رد و از او برای سفر رسمی دعوت کرد، دیدار کند./ فارس
http://hadidnews.com/vdcezf8x.jh8oni9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما