تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۵۴
با اعلام این که بنزین پتروشیمی عامل افزایش ابتلا مردم کلان‌شهرها به سرطان است مشخص نیست چرا تاکنون تولید این بنزین توسط وزارت نفت دولت یازدهم متوقف نشده و از همه مهم‌تر چرا عاملان توزیع بنزین سرطان‌زا به مراجع قضایی معرفی نمی‌شوند.
چرا دولت عاملان توزیع بنزین سرطان‌زا را به محاکم قضایی معرفی نمی‌کند؟
به گزارش حدیدنیوز، بعد از گذشت حدود چهار سال از تولید بنزین پتروشیمی‌ها در کشور و با تغییر دولت، این بنزین عامل سرطان مردم کلان‌شهرها اعلام شد؛ در جدیدترین اظهار نظر رسمی از سوی وزارت نفت، عباس کاظمی؛ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: یکی از دلایل افزایش سرطان در تهران و سایر کلانشهرها "بنزین پتروشیمی‌" هاست.







در صورت صحت اظهار نظر معاون وزیر نفت سوالی که در اذهان مردم پرنگ می‌شود این است که مسوولیت مبتلا شدن مردم کشور به سرطان کیست و چرا تاکنون دولت تدبیر و امید نسبت به معرفی افرادی که سلامت شهروندان کلان‌شهرها را به خطر انداخته‌اند به مراجع قضایی اقدام نکرده‌اند؟ از سوی دیگر با روی کار آمدن دولت جدید - در مرداد ماه ۱۳۹۳ - چرا بیژن نامدار زنگنه در اولین اقدام خود بعد از ورود به وزارت نفت دستور توقف تولید بنزین در پتروشیمی‌ها را نداد؟







تولید بنزین پتروشیمی‌ها نه تنها بعد از گذشت حدود یک سال از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید متوقف نشد بلکه وزیر نفت در مقطعی از زمان از تولید بنزین در واحدهای پتروشیمی حمایت کرده است! و جالب توجه است که کاظمی؛‌ معاون وزیر نفت در امور پالایشی،  درحالی تولید بنزین در پتروشیمی‌ها را عامل ابتلا افزایش سرطان‌ در کشور اعلام کرده است که به گفته وی و به در خواست شرکت ملی پالایش و پخش " در شرایط فعلی به طور متوسط ۵.۵ میلیون لیتر بنزین در پتروشیمی‌ها تولید و برای امتزاج نهایی تحویل پالایشگاه‌های نفت می‌شود."







وزارت نفت در حالی سیاست "یکی به نعل و یکی به میخ" را در بحث تولید بنزین پتروشیمی‌ها در پیش گرفته است که خود یکی از متهمان ردیف اول ابتلا مردم به سرطان است؛ چرا که تاکنون تولید بنزین در واحدهای پتروشیمی را متوقف نکرده است و تنها با محکوم کردن این بنزین موجب تشویش اذهان عمومی شده است. http://hadidnews.com/vdcb5ab5.rhb9spiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما