تاریخ انتشار :يکشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۷
رزمايش بزرگ فرهنگي و رسانه اي

اجلاس جنبش عدم تعهد و رسالت رسانه اي ما

اين نوع برخوردهاي غرب با مقولاتي كه مربوط به جمهوري اسلامي مي شود، تازگي ندارد.
اجلاس جنبش عدم تعهد و رسالت رسانه اي ما

علی حیدری- شانزدهمين اجلاس «جنبش عدم تعهد» از سه شنبه(۷/۶/۹۱) در تهران آغاز به كار مي كند. اين جنبش به عنوان يك تشكل مهم بين المللي و تأثيرگذار بر روند تحولات جهاني و دومين سازمان بزرگ بين المللي پس از سازمان ملل متحد شناخته مي شود. از اين روست كه برگزاري اين اجلاس در تهران، يك فرصت تاريخي براي جمهوري اسلامي ايران است، چرا كه ايران اسلامي در شرايط حاضر، صاحب گفتمان عدالت و بيداري اسلامي در منطقه و جهان است و با توجه به در اختيار گرفتن رياست اين جنبش، مي تواند از اين ظرفيت عظيم، براي ايجاد يك تحول اساسي در كاركردهاي آن بهترين استفاده را بكند. اما برگزاري اين اجلاس در كشورمان، به دليل اوضاع منطقه اي و بين المللي، خوشايند استكبار و صهيونيست ها نيست و به نوعي خشم آنها را برانگيخته است و آمريكا و رژيم صهيونيستي از مدت ها پيش از برگزاري اين اجلاس به تكاپو افتاده اند تا تبليغات منفي عليه جمهوري اسلامي را شدت بخشند و اين اجلاس را در اين مقطع حساس تحت تأثير قرار دهند.
پيشگويي هايي با هدف ناموفق جلوه دادن اجلاس عدم تعهد در تهران، ترفندهاي سياسي براي كم كردن سطح حضور كشورهاي عضو اين جنبش در تهران و القاي عدم حضور برخي مقامات سياسي و بين المللي در اين اجلاس و... از جمله شگردهاي رسانه اي دشمنان انقلاب اسلامي در روزها و هفته هاي اخير بوده است.
البته اين نوع برخوردهاي غرب با مقولاتي كه مربوط به جمهوري اسلامي مي شود، تازگي ندارد؛ چرا كه غرب و هم پيمانان آن به بهانه هاي گوناگون، جنجال رسانه اي عليه ايران به راه مي اندازند و موضوعات مختلفي را دستاويز قرار مي دهند از جمله؛ حقوق بشر، حقوق زنان، انتخابات، تحريم اقتصادي و... تا برگزاري اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران!
در اين ميان، با دو ترفند رسانه اي مواجه بوديم؛ از يك سو با انتشار اخبار و بيانيه هاي بي ارزش در سايت هاي ضدانقلاب و شبكه هاي اجتماعي كوشيدند تا در آتش سرد فتنه بدمند و با علم كردن شعار رفع حصر سران فتنه، درخواست هايي هم از روي عجز و ناتواني مطرح كردند كه از جمله آنها، دعوت از طرفداران شان براي كثيف كردن ظاهر شهر تهران در طول برگزاري اجلاس بود! كه اين مسئله درخواست هاي فتنه گران مبني بر زدن اتو به برق در ساعت اوج مصرف يا روشن كردن چراغ اتومبيل ها و... را در جريان حوادث پس از انتخابات۸۸ يادآور مي شود!
از طرف ديگر، شبكه هاي خبري غربي با طرح مجدد سناريوي حمله نظامي رژيم صهيونيستي به ايران، در صدد حاشيه سازي براي اجلاس برآمدند. شيوه اي كه از عدم موفقيت در جبهه سياسي و رسانه اي دشمن حكايت داشت و نشان دهنده عصبانيت آمريكا و رژيم صهيونيستي از برگزاري اين اجلاس مهم در تهران بود.
با همه اينها، اين اجلاس در تهران برگزار مي شود و حالا كه دشمن در جبهه رسانه اي خود با شكست مواجه شده، نكته مهمي كه بايد مورد توجه قرار گيرد، بهره برداري رسانه اي مناسب از اين رويداد مهم سياسي و تبيين اهميت، نقش و آثاري است كه برگزاري اين اجلاس براي جمهوري اسلامي ايران دارد.
پوشش خبري و رسانه اي درخور اين اجلاس با به كارگيري ظرفيت هاي رسانه ملي، خبرگزاري ها، سايت ها و رسانه هاي مكتوب را مي توان يك «رزمايش بزرگ فرهنگي و رسانه اي» قلمداد كرد كه در ميان تبليغات منفي رسانه هاي دشمن مي تواند اقتدار سياسي جمهوري اسلامي را در پيش چشم جهانيان بيش از پيش به نمايش بگذارد.
ارائه تصويري شفاف از ماهيت انقلاب اسلامي، همراهي مردم با مسئولان، اعتماد و مشاركت آنان در فرايندهاي سياسي، بيان مواضع اصولي نظام، معرفي پيشرفت ها و دستاوردها در عرصه هاي علمي، فناوري و هسته اي و افشاي ماهيت تحريم هاي غرب عليه كشورمان براي شركت كنندگان در اين اجلاس افكار عمومي جهانيان از جمله مواردي است كه بايد مدنظر مسئولان و رسانه ها، به ويژه رسانه هاي برون مرزي قرار گيرد.

http://hadidnews.com/vdcc.1qia2bqexla82.html
نام شما
آدرس ايميل شما