آگاه باشید هر کسی با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا برود، مومن با ایمان کامل از دنیا رفته است.
به گزارش حدیدنیوز، وجوب دوستی با امامان معصوم سلام الله علیهم اجمعین و اهل بیت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله وسلم از ضروریات اسلام محسوب می شود و اختصاص به شیعه ندارد؛ بلکه همه فرقه های مسلمان بر این مطلب اتفاق نظر دارند؛ چنانچه قرآن کریم می فرماید:« قل لا اسئَلُکم علیه اجراً إلّا المَودة فی القربی»(شوری ۲۳: [ای پیامبر] بگو: من در برابر ابلاغ رسالتم هیچ پاداشی درخواست نمی کنم، جز دوست داشتن نزدیکانم».
درباره ارزش محبت اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین در کتاب های شیعه و سنی روایات فراوانی نقل شده است که به چند روایت اشاره می کنیم:
۱ـ رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر کس با محبت آل محمد بمیرد، شهید از دنیا رفته است. آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه وآله و سلم از دنیا رود، بخشیده شده است. آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله وسلم از دنیا رود، با توبه از دنیا رفته است. آگاه باشید هر کسی با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا برود، مومن با ایمان کامل از دنیا رفته است. آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود، فرشته مرگ او را به بهشت بشارت می دهد و سپس فرشتگان منکر و نکیر به او بشارت دهند. آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود ، او را با احترام به سوی بهشت می برند، آن چنان که عروس به خانه داماد برده می شود.آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود، در قبر او دو در به سوی بهشت گشوده می شود.آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود، خداوند قبر او را زیارتگاه فرشتگان رحمت قرار می دهد.آگاه باشید هر کس با محبت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود، بر سنت و جماعت اسلام از دنیا رفته است.آگاه باشید هر کس با دشمنی آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا رود، روز قیامت در حالی وارد عرصه محشر می شود که در پیشانی او نوشته شده: مأیوس از رحمت خدا! آگاه باشید هر کس با بغض آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا برود، کافر از دنیا رفته است. آگاه باشید هر کس با عداوت آل محمد صل الله علیه و آله و سلم از دنیا برود، بوی بهشت را استشمام نخواهد کرد.( این روایت را عده زیادی از دانشمندان اهل سنت نقل کرده اند ر. ک: تفسیر کبیر، فخر رازی ج ۲۷ ص ۱۶۶ ــ کشاف، زمشخری ج ۴ ص۲۲۰)
۲ــ پیامبر صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر کس که خداوند محبت امامان از خاندان مرا روزیش فرماید، به خیر دنیا و آخرت دست یافته و شک نداشته باشد که بهشتی است.
۳ــ در روایت دیگری از آن حضرت می خوانیم: [ دوست داشتن من] و دوست داشتن خاندان من در هفت جای بس وحشتناک به کار آید: در هنگام مردن، در گور، در هنگام رستاخیز، در هنگام نوشتن، در هنگام حسابرسی اعمال، در هنگام میزان و سنجیدن اعمال و در هنگام گذشتن از صراط.
۴ــ ظهر یکی از روزها حارث همدانی نزد امیرالمومنین علی بن ابیطالب سلام الله علیهما رفت. امام علیه السلام به او فرمود: برای چه آمده ای ؟ عرض کرد: به خدا قسم، علاقه به شما. حضرت سلام الله علیه فرمودند: اگر راست گفته باشی، من را در ۳ جایگاه ملاقات خواهی کرد: هنگامی که جانت به گلویت رسد، در هنگام گذشتن از صراط و در کنار حوض (کوثر)
۵ ــ امام محمد باقر سلام الله علیه درباره آیه « فقد استمسک بالعروة الوثقی» فرمود: « آن، دستاویز استوار دوستی ما خاندان است.»
در پایان لازم است یادآوری کنیم که، شرط دوستی اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین عمل کردن به دستورات قرآن و اهل بیت است همانگونه که امام امیرالمومنین سلام الله علیه فرمودند: من و پیامبرخدا و خاندان و نوادگان من در لب کوثر هستیم، پس هر که خواهان ماست باید گفته ما را بپذیرد و به کرده ما رفتار کند. http://hadidnews.com/vdce7z8w.jh8ppi9bbj.html