از ماجراي استخاره هاشمي قبل از انتخابات تا دستور جديد درباره کارمندان داراي بيش از ۳ فرزند
.
به گزارش حدیدنیوز، وقتی آقای حرف مفت شعار اعتدال میدهد ،مانع تراشي هاي متعدد کشور همسايه درباره کالاهاي ايراني،اسبابكشي احمدينژاد و دوستان به ساختمان لادن،صدور مجوز دانشگاه براي احمدينژاد مصداق رانت است،عجيبترين سخن احمدينژاد!،سیاستی مبنی بر شنود ایمیلها نداریم،حضور آیتا...هاشمی در شبکه اجتماعی،درگیری لفظی دو نماینده درباره قرائت گزارش قم، ..از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.
*کیهان
مگر آن ۲۵ میلیون رأی حقالناس نبود؟!
آخرین اظهارات هاشمی رفسنجانی در دیدار شماری از نمایندگان مجلس حکم بر علیه عملکرد خویش است. وی در دیدار علی مطهری، محمدرضا تابش و شمار دیگری از نمایندگان اقلیت مجلس با یادآوری جمله تاریخی رهبری در روز انتخابات که «رأی مردم حقالناس است»، گفت: این جمله فقط برای روز انتخابات نبود به روزهای قبل از آن و بعد از آن هم مربوط میشد، که انشاءالله هر کس در هر مقام و مسئولیتی که هست، در این راه تلاش میکند.
وی با ارائه تحلیلی از زندگانی امیرمؤمنان(ع) در ۲۵ سال خانهنشینی و حدود ۵ سال حکومت، گفت: با وجود صراحت پیامبر در واقعه غدیر و بنا به سفارش آن بزرگوار، حضرت امیر(ع) به رأی مردم توجه میکرد و نمیخواست خود را بر مردم تحمیل کند.
وی در پاسخ به سؤالی درباره دیدگاهش نسبت به آقای روحانی، گفت: سالهاست که ایشان را میشناسم و اگر بگذارند، با همکاری دیگر قوا، به اعتماد و امیدواری مردم پاسخ شایسته میدهند.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به نگرانی یکی از نمایندگان در خصوص پرونده هستهای گفت: هیچ جای نگرانی نیست، چون هم دانش هستهای را در اندیشههای جوانان خود و هم فتوای رهبری برای حرام بودن استفاده از سلاح هستهای داریم، مهم تفهیم این موضوع با ادبیات دیپلماسی به جهان است تا مثل زمان پایان جنگ، اجماع دشمنان جهانی را به مسابقه دوستی با ایران تبدیل کنیم.
وی افزود: با اعلام سیاست تنشزدایی در ابتدای دولت سازندگی، تمام کشورهایی که در طول ۸ سال دفاع مقدس علیه ما در مجامع جهانی رأی میدادند، صدام را در مذاکرات بینالمللی قطعنامه ۵۹۸ آغازگر جنگ دانستند و دیدید پس از آن، سرنوشت حزب بعث چه شد و ایران چگونه به سوی پیشرفت و تعامل با جهان حرکت کرد.
آقای هاشمی در این دیدار توضیح نداده که اولاً اینکه رأی مردم حقالناس است، فقط مربوط به امسال است یا مثلاً آن ۲۵ میلیون رأی هم که در سال ۸۸ به رئیس جمهور منتخب آن روز داده شد و از سوی آقای هاشمی مورد دهنکجی و اجحاف و کارشکنی و آشوبافکنی قرار گرفت نیز مشمول حقالناس میشود؟! آیا نقشآفرینی توأم با هیجان ایشان در پروژه آشوب طراحی شده از سوی بیگانگان، توجه به رأی و خواست مردم مانند سیره حضرت امیر(ع) بود یا در تعارض با آن سیره قرار داشت.
ثانیاً اگر دیگر قوا باید با رئیس جمهور منتخب همکاری بکنند و بگذارند به اعتماد و امید مردم پاسخ شایسته بدهد- که حرف خوبی است- آیا آقای هاشمی از سال ۸۴ تا سال ۹۲ حتی یک روز به این ایده و ادعا عمل کرد؟ آقای احمدینژاد به رغم تفاوت سلیقه سیاسی با آقای روحانی- صرفنظر از انتقادهایی که به کارنامه وی میتوان داشت- بلافاصله پیروزی آقای روحانی را آن هم تنها با ۲۷۰ هزار رأی بیش از ۵۰ درصد آرا (۶/۱۸ میلیون رأی) تبریک گفت و به ملاقات وی رفت. آیا آقای هاشمی هم در سال ۸۴ به این شیوه پسندیده عمل کرد یا از ابتدا مشغول سیاهنمایی و کارشکنی شد.
ثالثاً در موضوع سیاست خارجی و ماجرای معرفی صدام به عنوان آغازگر جنگ، آیا غیر از این است که حمله صدام به کویت باعث تیره شدن روابطش با همان بلوک غرب شد که در طول ۸ سال جنگ علیه ایران به طور کامل از وی حمایت میکردند؟ بنابراین چرا این اتفاق را هنر سیاست خارجی دولت سازندگی معرفی میکنند؟ مگر در همین دولت نبود که برای اولین و آخرین بار در طول ۳۴ سال گذشته، همه سفرای اروپایی یکجا با قهر ایران را ترک کردند و دادگاه آلمانی علیه آقای هاشمی حکم دخالت در ترور صادر کرد؟!
وقتی آقای حرف مفت شعار اعتدال میدهد
تئوریسین و فرمانده پروژههای افراطی و ساختارشکنانه در دوره اصلاحات، خود را جزو اعتدالیون جا زد و به تعریف توأم با مصادره شعار رئیسجمهور منتخب پرداخت.
سعید حجاریان به واسطه روزنامه صبح امروز و تیمی از تندروها - کسانی چون علویتبار و گنجی- که دور وی جمع شده بودند، نقش مهمی در تشنجات و التهابات دوره اصلاحات داشت. روزنامه وی یکی از آتشبیاران آشوب تیر ۷۸ بود و پس از آن نیز در رادیکالیزه کردن فضای انتخابات مجلس ششم و هجمه به هاشمی رفسنجانی - تحت عنوان عالیجناب سرخپوش- نقش عمدهای ایفا کرد.
وی از ترویجکنندگان مدل «فشار از پایین چانیزنی در بالا» بود که به عنوان یکی از مبانی عملیاتی ایجاد اغتشاش و کودتاهای مخملین از سوی سرویسهای جاسوسی غربی تدوین و توصیه شده بود. حجاریان با وجود تحریک دانشجویان تحکیمی به رفتارهای رادیکال و پس از آن که با اعتراض شماری از آنها مواجه شد، جنبش دانشجویی را حرف مفت خواند! حجاریان همچنین یکی از ترویجکنندگان سکولاریسم بوده است.
فردی با این اوصاف اکنون در مصاحبه با روزنامه زنجیرهای «شرق» مدعی شعار «اعتدال» دکتر روحانی شده و میگوید: اعتدال به یک معنا بازگشت به نوعی تعادل است. اعتدالیون آمدهاند که همهچیز را سر جای اول برگردانند و تعادل را برقرار سازند.
در حالی که افراطیون ریشه اصلی ناکارآمدی و قفلشدگی امور در دولت اصلاحات بودند و حتی شورای شهر اول را به تعطیلی کشاندند، حجاریان گفته که «روحانی حرف خوبی زده، گفته یک عده که بدون بلیت سوار شدهاند، باید پیاده شوند؛ من معتقد هستم که حتما باید بوروکراسی ما کارآمد شود. اساسا بهرهوری یعنی همان عقلانیت. پس اعتدالیون آمدهاند تا راندمان را بالا ببرند.»
مشاور رئیس دولت اصلاحات با یکی کردن اصلاحطلبی مدعایی و اعتدال میگوید اصلاحطلبی مغایرتی با عقلانیت ندارد. اصلاحطلبی یعنی گام به گام مسیری را تصحیح کردن، پس در ذات اصلاحطلبی عقلانیت خوابیده است. به همین خاطر اعتدال با اصلاحطلبی همپوشانی دارد.
زیباکلام: روحانی ۹۰ درصد اصولگرا و ۱۰ درصد اصلاحطلب است
«۸۰ یا ۹۰ درصد روحانی متعلق به جریان اصولگرایی است و مثلاً ۲۰-۱۰ درصد اصلاحطلب است». این مطلب را صادق زیباکلام در مصاحبه با روزنامه هفت صبح عنوان کرد. وی درباره نوسان و چرخش فراوان تحلیلهایش از جمله درباره انتخابات ریاست جمهوری میگوید: بله شما راست میگویید. از مهر ۹۱ تا ۲۴ خرداد ۹۲ خیلی اتفاقات افتاد. چه کسی فکر میکرد که یک روز اکبر هاشمی رفسنجانی را رد صلاحیت کنند؟
بله من اشتباه کردم در همان مهر و آبان سال گذشته ولی آیا اگر کسی تا قبل از خرداد ۹۲ میگفت که آیا میشود هاشمی را رد صلاحیت بکنند؟ شما سر گرانترین شیء زندگیتان شرط نمیبستید که او تأیید میشود؟ چه کسی باور میکرد که احمدینژاد این قدر قرص و محکم پای رحیم مشایی بایستد؟ چه کسی باور میکرد که بعد از رد صلاحیت رحیم مشایی، احمدینژاد عکسالعمل خاصی نشان ندهد و آب از آب تکان نخورد؟
وی در پاسخ این سؤال که شما در مقطعی گفتید باید از قالیباف حمایت کنیم. این نظر تناقض آشکاری با عقاید و سبقه اصلاحطلبی شما نیست؟ اظهار داشت: من همان موقع هم گفتم که محال ممکن است که بگذارند یک اصلاحطلب رئیس جمهور بشود. خب مگر به غیر از این شد؟! به صورت علنی گفتند که اگر خاتمی کاندید بشود او را رد صلاحیت میکنند و با کسی هم شوخی ندارند. من گفتم که اصلاحطلبان بدانید که نمیگذارند کسی از شما رئیس جمهور بشود. بنابراین گفتم در این چنین وضعیتی از کسی حمایت کنیم که حداقل بتواند ۱۰ یا ۲۰ درصد خواستههای ما را برآورده کند. به همین خاطر تز حمایت از قالیباف و حتی ناطق نوری را مطرح کردم.
زیباکلام میافزاید: من همان موقعی که از این دو نفر نام بردم از آقای روحانی هم نام بردم. گفتم اگر کسانی مانند آقای روحانی هم آمدند ما اصلاحطلبها باید از او حمایت کنیم چون اگر بمیریم هم نامزد مورد نظر ما را سر کار نمیآورند! ولی اگر کسی مثل روحانی که ۸۰ درصدش اصولگراست و مثلاً ۲۰ درصد اصلاحطلب است سر کار بیاید باید کلاهمان را هم بالا بیندازیم.
خبرنگار میپرسد «حالا واقعاً آقای روحانی ۸۰ یا ۹۰ درصد اصولگرا است؟ در حالی که به گفته خودتان او بیشترین رأی خود را از مردمی دارد که به نظر میرسد از جریان اصولگرایی خسته شدهاند» و زیباکلام پاسخ میدهد: بله به نظر من ۸۰ یا ۹۰ درصد ایشان متعلق به جریان اصولگرایی است. اما همان ۱۰ یا ۲۰ درصدی از او که نزدیک به آقای هاشمی است کافی است.
زیباکلام در ادامه این مصاحبه با بیان اینکه «طبیعی است اصولگرایان اعلام کنند که شکست نخوردهاند و طبیعی است که اصولگرایان سعی خواهند کرد که مطمئن شوند آقای روحانی حتی یک اصلاحطلب را وارد کابینهاش نکرده باشد و به هر قیمتی جلوی معاون اولی آقای محمدرضا عارف را در کابینه بگیرند»، اذعان میکند: نباید با آمدن روحانی هر کس به دنبال امور روزمره خود برود.
اگر بگویم روحانی میداند که چرا او را انتخاب کردهایم و خواستههایمان را بر دوش ایشان رها کنیم هیچ کدام از خواستههای ما جامه عمل نمیپوشد. باید با چماق بالای سر آقای روحانی بایستیم و در روزنامهها و سخنرانیها و مصاحبهها و افراد نزدیک به ایشان مطالبات خود را بخواهیم.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره سرنوشت روحانی گفت: مطمئناً عدهای ۴ سال بعد پشیمان خواهند بود از رأیی که چهار سال پیش به آقای روحانی دادهاند و عدهای هم راضیاند و دوباره به او رأی خواهند داد. ببینید ۸ سال آقای خاتمی رئیس جمهور بود و واقع مطلب این است که خیلیها در آن ۸ سال رضایت نداشتند و در پایان هشت سال نیامدند و به آقای معین و آقای هاشمی رأی بدهند و نتیجه آن شد که آقای احمدینژاد با ۱۷ میلیون رئیس جمهور شد.
یادآور میشود زیباکلام همچنین در مصاحبه با نشریه امید جوان مدعی شد: روحانی عنوان فعلیاش [ریاست جمهوری] را مرهون هاشمی و خاتمی است.
تظاهر زیباکلام به اینکه خاتمی را خیلی مهم میداند در حالی است که وی چند ماه پیش خاتمی را با تیرآهن ۱۴ یکی دانسته و گفته بود من بارها این مطلب را گفتهام و باعث دلخوری اصلاحطلبان شده، اما من معتقدم اگر در انتخابات دوم خرداد ۷۶ به جای خاتمی تیرآهن ۱۴ هم بود، رأی میآورد.
قرار نیست خاتمی در مراسم تحلیف باشد
عضو هیئت رئيسه مجلس گفت: قرار نیست خاتمی در فهرست مهمانان مراسم تحلیف ریاست جمهوری حضور داشته باشد. شاهین محمدصادقی در گفت وگو با تسنیم از جلسه هیئت رئيسه مجلس خبر داد وگفت: براساس آییننامه، رئيسجمهور منتخب باید درمجلس سوگند یاد کند لذا در جلسه امروز هیئت رئيسه چگونگی برگزاری مراسم تحلیف، ورود و جایگاه مهمانان و نیز استقرار آنها و تمهیداتی که از نظر حفاظتی، امنیتی و تبلیغاتی مورد نیاز است، بحث و بررسی شد.
وی در مورد حضور خاتمی در مراسم تحلیف گفت: در این مورد، امروز بحث نشد البته قرار هم نبوده که وی در مراسم تحلیف حضور داشته باشد. نام خاتمی در فهرست مهمانان قرار ندارد و ما هم در این مورد بحثی نکردیم.
وی با بیان اینکه تقریباً لیست مهمانان برای شرکت در مراسم تحلیف مشخص شده است، گفت: لیست افراد و مهمانان اصلی و حقوقی حاضر در این مراسم مشخص شدهاند.
صادقی تاکید کرد: دبیر شورای نگهبان، رئیس مجلس خبرگان و فرماندهان نظامی و انتظامی، رئيس دفتر مقام معظم رهبری، استانداران، سفرای کشورهای مقیم تهران، رئيس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای شورای نگهبان و وزرای دولت فعلی مهمانان اصلی مراسم تحلیف هستند.
سایت انتخاب نیز که به اصلاحطلبان نزدیک است در خبری نوشت: خاتمی در مراسم تحلیف حضور پیدا نمیکند.انتخاب علت این امر را احتمال ایجاد تشنج در مجلس در صورت حضور خاتمی در مراسم تحلیف عنوان کرد و نوشت: نظر خاتمی عدم شرکت در این مراسم است.
خاتمی از عوامل فتنه و آشوب سال ۸۸ است که در جلسات خصوصی تاکید کرده تقلب در انتخابات سال ۸۸ واقعیت ندارد و او از ابتدا هم معتقد نبوده که در آن انتخابات تقلب شده است. با این حال وی شجاعت وجرئت این را ندارد که همین واقعیت را به طور علنی بازگو کند و از مردم و نظام عذرخواهی نماید.
*آرمان
یک شکایت دیگر از نشریه حمید رسایی
شنیده شد که رئیس کمیته بررسی حوادث ۲۲ بهمن قم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که از نشریه ۹ دی به دلیل انتشار گزارش این کمیته شکایت میکنیم.
ایسنا نوشت؛ منصور حقیقتپور اظهار کرد: با توجه به انتشار گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم در نشریه ۹ دی از این نشریه به دلیل انتشار مطالب محرمانه شکایت خواهد شد. وی ادامه داد: این شکایت به قوه قضائیه و به دلیل تشویش اذهان عمومی ارجاع میشود. به گفته حقیقتپور، دواتگری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مسئول پیگیری این شکایت است.
درگیری لفظی دو نماینده درباره قرائت گزارش قم
شنیده شد که دو نفر از نمایندگان مجلس بعد از پایان جلسه علنی صبح دوشنبه مجلس بر سر موضوع گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم درگیری لفظی کردند.
بخشایش نماینده اردستان در واکنش به تذکر نقویحسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، کمیته منتخب کمیسیون امنیت برای بررسی حادثه قم را انتصابی عنوان کرد و گفت: باید در این رابطه جواب پس بدهید. نقویحسینی نیز خطاب به وی گفت: شما دروغ میگویید و شما باید جواب بدهید. شریفحسینی عضو هیاترئیسه مجلس نیز خطاب به بخشایش، گفت: چرا اکنون که گزارش قرار است در صحن قرائت شود به این موضوع اعتراض میکنید و چرا زودتر اعتراضتان را مطرح نکردید.
حضور آیتا...هاشمی در شبکه اجتماعی
شنیده شد که صفحه متعلق به پایگاه اطلاعرسانی آیتا...هاشمی در یک شبکه اجتماعی داخلی به روز میشود. تابناک نوشت؛ پایگاه اطلاعرسانی آیتا...هاشمیرفسنجانی حالا صاحب یک صفحه اختصاصی در یک شبکه اجتماعی داخلی شده است. صفحهای که در «سایت» کلوب باز شده و تا لحظه تنظیم این گزارش بیش از ۸۳۰۰ عضو دارد.
آنطور که در مشخصات این صفحه آمده است، پایگاه اطلاع رسانی آیتا...هاشمیرفسنجانی این صفحه و مطالب و عکسهای آپلود شده در آن را مدیریت میکند. این، اولین حضور رسمی یکی از مقامات بلندپایه و رسمی جمهوری اسلامی ایران در یک شبکه اجتماعی در اینترنت است.
تعطیلی دفتر دو گروه تجزیهطلب
شنیده شد که یک خبرگزاری آذربایجان از تعطیلی دو نهاد ضدایرانی تحت عناوین جبهه آزادی ملی آذربایجان جنوبی و شورای هماهنگی آذربایجانیهای جهان در باکو خبر داد. فارس به نقل از خبرگزاری Contact AZ نوشت؛ دفاتر دو جبهه ضدایرانی تحت عناوین جبهه آزادی ملی آذربایجان جنوبی و شورای هماهنگی آذربایجانیهای جهان در باکو تعطیل شدند.
این خبر را «صبری تبریزی» رهبر جبهه آزادی ملی آذربایجان جنوبی به خبرگزاری توران نیز اعلام کرده است. وی گفته است: ما معتقدیم این اقدام تحت فشار دولت ایران صورت گرفته باشد. بنا به گفته تبریزی این درخواست دولت ایران در خلال سفر اخیر «رامیز مهدیاف» رئیس شورای امنیت ملی و رئیس نهاد ریاستجمهوری آذربایجان به تهران مطرح شده است.
ایران و حماس نزدیکتر میشوند
شنیده شد که روزنامه «الشرق الاوسط» چاپ لندن از دیدار ماه گذشته نمایندگانی از گروه حماس با نمایندگان ایران و حزب ا... لبنان در بیروت، خبر داد. بر اساس این گزارش این دیدار پس از مدتها روابط پر تنش بین ایران و حماس بر سر مساله سوریه و برای ترمیم روابط آسیب دیده بین ایران و حزب ا... با حماس بوده است.
الشرقالاوسط به نقل از «احمد یوسف» یکی از مقامات ارشد حماس و مشاور اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت حماس در غزه مینویسد که ایران همچنان به این گروه به عنوان یک متحد راهبردی مینگرد. یوسف میافزاید که پیشبینی میکند به همین دلیل روابط ایران و حماس بار دیگر پس از مدتی سردی، به گرمی گذشته بازگردد.
روحانی از رحمانی فضلی برنامه خواست
شنیده شد که عبدالرضا رحمانی فضلی در خصوص احتمال حضورش به عنوان وزیر کشور در کابینه یازدهم اظهار داشت: صحبتهای مقدماتی در این زمینه شده و از من برنامه خواستهاند. وی ادامه داد: از گزینههای پیشنهادی کابینه خواسته شده برنامههای خود را تا روز پنجشنبه ارائه دهند.
وی که اکنون ریاست دیوان محاسبات کشور را بر عهده دارد، در عین حال گفت: تصمیم نهایی در این خصوص با آقای روحانی خواهد بود. رحمانی فضلی در پاسخ به این سؤال که آیا گمانهزنی رسانهها مبنی بر قطعی شدن حضورش در کابینه یازدهم درست است یا خیر، اظهار داشت: خبرها در این حد است که با همه صحبت مقدماتی شده و برنامه خواستند اما قطعی شدن حضور افراد بستگی به بررسیها و تصمیم نهایی آقای روحانی دارد.
احمدی نژاد شنبه پاستور را تحویل میدهد
شنیده شد که آخرین جلسه هیات دولت دهم، امروز در مشهد مقدس به ریاست محمود احمدینژاد تشکیل میشود. در جریان این سفر برخی پروژههای عمرانی از جمله ۴۲ هزار واحد مسکن مهر خراسان رضوی به بهره برداری خواهد رسید. شبکه ایران نوشت؛ اولین جلسه هیات دولت نهم به ریاست محمود احمدینژاد نیز در سال ۱۳۸۴ در مشهد مقدس برگزار شده بود.
آخرین بار که جلسه دولت درمشهد مقدس برگزار شد، تیرماه ۹۱ و درجریان صدمین سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت بود. احمدینژاد در روز شنبه پس از برگزار مراسم تنفیذ رئیسجمهور منتخب ملت ایران، طی مراسمی امور قوه مجریه و ساختمان پاستور را به حسن روحانی تحویل میدهد.
سیاستی مبنی بر شنود ایمیلها نداریم
شنیده شد که قائم مقام وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد که نظام سیاستی مبنی بر شنود ایمیلها ندارد. مرتضی براری در پاسخ به این سوال که در حال حاضر وضعیت فعالیتهای ایمیلهای بومی به چه شکل است توضیح داد: اکنون بسیاری از شرکتها با استفاده از نرم افزارهای متن باز به ارائه ایمیلهای ایرانی پرداختهاند که حداقل اتفاقی که در مورد این ایمیلها میافتد این است که هاستینگ (میزبانی) در داخل کشور انجام میگیرد.
وی ادامه داد: در زمان استفاده از ایمیلهای خارجی ممکن است اطلاعات افراد به شکلهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرد و به همین دلیل لازم است ما شرکتهای خصوصی در این زمینه را فعال کنیم.
براری در پاسخ به این مطلب که برخی از کاربران نسبت به استفاده از ایمیلهای داخلی اظهار نگرانی کرده و از کنترل آنها نگرانند، خاطرنشان کرد: تا جایی که بنده میدانم نظام سیاستی مبنی بر شنود ایمیلها ندارد و طبق اصول و آموزههای دینی نیز این موضوع درست نیست. قائم مقام وزیر ارتباطات ادامه داد: اما در این میان کاری که میتوان کرد آن است که برای برطرف شدن و کم رنگ شدن این شائبهها بخشی از کار را به دست بخش خصوصی بسپاریم تا بدین ترتیب با فعال شدن شرکتهای خصوصی خود مردم این سرویسها را ارائه دهند و پس از آن این گونه شائبهها از بین برود.
*خراسان
مانع تراشي هاي متعدد کشور همسايه درباره کالاهاي ايراني
بر اساس گزارش هاي دستگاههاي مسئول اجرايي، يکي از کشورهاي حاشيه درياي خزر مانع تراشي هاي مختلفي نسبت به محموله هاي صادراتي از ايران به مقصد اين کشور و کشورهاي همسايه انجام مي دهد و ضمن انجام بازرسي هاي متعدد و طولاني مدت، حتي بخشي از کالاهاي صادراتي را به دلايل واهي همچون کاربرد دو منظوره شبه فرهنگي توقيف مي کند.
دستور جديد درباره کارمندان داراي بيش از ۳ فرزند
در حالي که تاکنون تعدادي از دستگاه هاي اجرايي از پرداخت کمک هزينه اولاد کارمندان تا سقف ۳ فرزند امتناع مي کردند، بر اساس دستورات جديد تعدادي از مديران ارشد دولتي، از تاريخ پايان تيرماه سال جاري پرداخت کمک هزينه اولاد با توجه به ابلاغ قانون اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده امکان پذير خواهد بود.
*تهران امروز
توقف تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد
عبدالوحيد فياضي در گفتوگو با شبكه اطلاعرساني دانا، با بيان خبر متوقف شدن طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه، از تلاش نمايندگان مجلس براي يافتن راهكارهاي جديد جهت انجام اين تحقيق و تفحص خبر داده.اظهارات فياضي در باره متوقف شدن اين طرح در حالي مطرح ميشود كه حدود يك ماه پيش، رئيس كميسيون آموزش خبر داده بود كه تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد به هيچ وجه متوقف نشده است.دكتر زاهدي رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفته بود: توقف تحقيق از دانشگاه آزاد متوقف نشده است بلكه حين اين كار مشكلات اجرايي پيش آمده با حل آن تفحص از دانشگاه آزاد ادامه دارد.
در چنين شرايطي اما فياضي عملا از متوقف شدن اين طرح خبر داده و تاكيد كرد: مجلس در حال يافتن سازوكارهاي جديد براي انجام طرح است.فياضي درباره دلايل توقف طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد، به فقدان سازوكارهاي لازم اشاره كرده و گفت: با توجه به عدم وجود سازوكارهاي موجود در مجلس در شرايط فعلي اين طرح متوقف شده است و اميدواريم بتوانيم با يافتن راهكارهايي، روند جديدي را در اجراي طرح آغاز كنيم.
اسبابكشي احمدينژاد و دوستان به ساختمان لادن
اين روزها پاستور نشينها سخت سرگرم جمع و جور كردن كارهايشان و اسبابكشي هستند.به گزارش آينده، بسياري از ياران احمدينژاد از جمله بقايي و مشايي در حال تكميل برگههاي تسويه هستند. شنيدهها حكايت از آن دارد كه احمدينژاد و رفقا در حال آماده كردن ساختماني معروف به لادن براي روزهاي پس از تحويل امورات به دولت جديد هستند.
ساختمان لادن در ونك كه پيش از اين در اختيار سازمان مديريت و برنامهريزي بود، چند سال پيش به كنترل نهاد رياستجمهوري درآمد و پس از بازسازي در اختيار سعيدلو قرار گرفت.پس از مطرح شدن موضوع راهاندازي دفتر رئيسجمهور سابق، گفته ميشود اين ساختمان راسا توسط تيم احمدينژاد براي اين منظور در نظر گرفته شده است.
بقايي نيز در حركتي، ساختمان را از سعيدلو گرفته و سعيدلو هم به ناچار و با ناراحتي به ساختماني در خيابان الوند، ميدان آرژانتين نقل مكان كرده است.اين روزها بقايي بيشترين وقت خود را در لادن ميگذراند و گويا بسيار اميدوار است دولت روحاني با راهاندازي و استقرار دفتر رئيسجمهور سابق در آن محل موافقت كند!
يك رسانه آمريكايي: اوباما به روحاني تبريك بگويد
پايگاه آمريكايي «تاون هال» در گزارشي نوشت: باراك اوباما بايد پيروزي حسن روحاني را به وي تبريك گفته و آمادگي خود را براي گفتوگوهاي مستقيم با تهران اعلام كند. اوباما در دوره دوم رياستجمهوري خود بايد فرصت اخير ناشي از انتخابات رياستجمهوري در ايران را غنيمت بشمارد.
چرا گزارش حادثه ۲۲ بهمن قرائت نشد؟
بيژن نوباوه نماينده مردم تهران درباره قرائت نشدن گزارشي كه در حادثه ۲۲ بهمن قم بررسي شده است، به هشت صبح گفته: حادثهاي كه در ۲۲ بهمن سال گذشته در مراسم رئيس مجلس رخ داد اتفاقي بود كه طبيعتا از نظر همه مذموم بود و به همين دليل بايد علت چنين پديدهاي مشخص شود تا اخلالگران به اين نتيجه برسند كه در نظام جمهوري اسلامي هيچ گروهي نميتواند با انجام دادن رفتارهاي راديكال آرامش عمومي را كم كند.
بيژن نوباوه همچنين ادامه داد: براي خيليها اين سوال به وجود آمده است كه چرا گزارش بررسي اين اتفاق مهم در صحن علني قرائت نشد و عدهاي در اين بين اين ذهنيت را به جامعه تزريق ميكنند كه وجود چند اسم شاخص باعث شده تا مجلس نخواهد گزارش فوق را علني كند كه بايد گفت چنين چيزي صحت ندارد و مجلس هيچگاه حق و قانون را فداي مصلحتهاي اينچنيني نميكند، چرا كه هر متخلفي در هر جايگاهي كه قرار داشته باشد هم بايد به سزاي بدرفتارياش برسد.
عضو ليست جبهه پايداري براي انتخابات مجلس درباره علت قرائت نشدن گزارش گفته: بنده شخصا گزارش را دقيق مطالعه كردم، واقعيت اين است كه دلايل آورده شده سند قابل توجهي ندارند و افراد بدون دليل مستند فقط براساس شنيدهها و گفتهها در اين گزارش به خرابكاري محكوم شدهاند و اين اصليترين دليلي است كه اجازه نميدهد تا گزارش تعيين شده به اطلاع عموم جامعه برسد.
براي اينكه بتوانيم مردم را از حقايق حادثه ۲۲ بهمن قم كه طي آن سخنراني علي لاريجاني ناتمام ماند، آگاه كنيم لازم است كه بررسيهاي دقيقتري صورت بگيرد تا خداي ناكرده افراد بيگناه متهم نشوند. بههر حال در جامعه اسلامي بايد آبروي مسلمان حفظ شود تا خداي ناكرده هرج و مرج رواج پيدا نكند.
صدور مجوز دانشگاه براي احمدينژاد مصداق رانت است
عماد افروغ درباره راهاندازي دانشگاه رئيسجمهور و ارائه مجوز توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به رئيس دولت فعلي به مهر گفته: اينجا دو تا سوال وجود دارد، رئيس دولت فعلي براساس چه قاعدهاي اين امتياز را براي خود قائل ميشود كه بعد از اتمام دوره رياستجمهوري خود دانشگاه راهاندازي كند؟ آيا اين فرصت در اختيار ديگران نيز هست؟ آيا اين مصداق رانت نيست؟افروغ گفته: نكته دوم اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي براساس چه قاعدهاي اين اجازه را به شخص رياستجمهوري ميدهد و خلاف قاعده عمل ميكند آيا تبصرهاي دارد كه خلاف قاعده عمل ميكند؟
وي گفته: متاسفانه اين مصداق رانت است، رانت هم فقط اقتصادي نيست، رانت ميتواند فرهنگي باشد البته اين رانت فرهنگي درحد فرهنگي باقي نميماند حتي به مباحث اقتصادي هم منجر ميشود، در رابطه قدرت – ثروت فقط منظور ثروت اقتصادي نيست ميتوانيم ثروت را سرمايه ترجمه كنيم و بگوييم سرمايه سياسي، سرمايه اقتصادي، سرمايه فرهنگي اين يعني كسي كه به قدرت دولتي ميرسد يك فرصتي در اختيار وي قرار ميگيرد كه به يك سرمايه سياسي بيشتر، سرمايه فرهنگي و سرمايه اقتصادي دسترسي پيدا كند.
افروغ گفته: اين مصداق بيماري ساختاري است كه در كشور ما وجود دارد همگان هم از آن بهرمند ميشوند درحالي كه بسيار قبيح است. اين جامعه شناس گفته: جالب است دولتي كه در جايي مبحث انتقال كارمندان از تهران را مطرح ميكند و حتي بحث انتقال برخي از دانشكدهها از مركز را عنوان ميكند، اصرار دارد كه در تهران دانشگاه راهاندازي كند.
ماجراي استخاره هاشمي قبل از انتخابات
آيتالله هاشميرفسنجاني در ديداري كه با نمايندگان مجلس داشته گفته: عصر جمعهاي كه فقط يك روز به آخر مهلت ثبتنام مانده بود، احساس كردم به استبداد راي نزديك شدم و در اوج تحير روحي، به قرآن پناه بردم كه هم خوب آمد و هم ميگفت به نتيجه نميرسي، اما آثارش خوب است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به ديدارهايي كه با بعضي از مسئولان نظام در آن روزها و پيش از آن داشت، پرداخته و گفته: واقعا مصمم بودم كه نيايم و در آخرين لحظات با پيامهاي علماي قم و نجف و گروههاي فراوان مردمي، تصميم گرفتم به سهم خويش براي تحقق حماسه سياسي كمك كنم.وي با تاكيد بر آشنايي با موانع قبل و بعد از ثبتنام گفته: وارد عرصه شدم و اتفاقات پس از آن را ميدانيد.رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به ديدگاهش نسبت به آقاي روحاني، گفته: سالهاست كه ايشان را ميشناسم و اگر بگذارند، با همكاري ديگر قوا، به اعتماد و اميدواري مردم پاسخ شايسته ميدهند.
عجيبترين سخن احمدينژاد!
محمود احمدينژاد در گفتوگوي تلويزيوني خود بالاخره بهطور تلويحي به رد صلاحيت مشايي واكنش نشان داد و از احتمال راي آوري او در صورت تاييد صلاحيت سخن گفت.
به گزارش صراط، رئيسجمهور در پاسخ به سوالي درباره ورود نسل جديدي از مديران و شكسته شدن حلقه مديريتي در دولت او گفته: «در اين دولت حلقه بسته مديريتي شكسته شد و نسل جديدي از مديران مردمي، متخصص و دلسوز معرفي شدند.»
احمدينژاد با اشاره تلويحي به ردصلاحيت مشايي گفته: «خيلي از همين مديران كانديداي رياستجمهوري شدند و چه بسا اگر رد صلاحيت نميشدند، راي ميآوردند.»
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود گفته كه «اين دولت نخستين دولتي است كه در انتخابات رياستجمهوري از خودش نامزد نداشت و رقيب كسي نبود.» اين در حالي است كه احمدينژاد اولين رئيس دولتي بود كه به همراه يك نامزد انتخابات(مشايي) براي ثبتنام او به وزارت كشور رفت و در همان جا به حمايت علني و بيسابقه از او پرداخت.گفتني است از ميان اعضاي كابينه و مديران ارشد دولتهاي نهم و دهم ۱۵ نفر در انتخابات رياستجمهوري يازدهم ثبتنام كرده بودند كه در ميان همه دولتهاي پيشين يك ركورد محسوب ميشود.
*جمهوری اسلامی
ادامه تغييرات مشكوك و انتقامجويانه در روزهای پایانی دولت
* فرماندار ماهشهر قبل از شبهاي قدر از كار بركنار شد و معاون وي به عنوان سرپرست فرمانداري ابلاغ گرفت. با اينكه بيش از چند روز تا پايان عمر دولت دهم باقي نمانده است، اينگونه تغييرات مشكوك و انتقامجويانه با فشار محافل خاص همچنان ادامه دارد. اين اقدام غيرمنطقي مورد اعتراض شديد بسياري از نيروهاي متدين در ماهشهر قرار گرفته است. آنها از استاندار خوزستان توضيح درباره علت اين تغيير و تحولها را خواستار و نقش نماينده ماهشهر را در اين بركناري جويا شدهاند.
اظهارات عجيب سفير آمريكا در قاهره
* اظهارات عجيب سفير آمريكا در قاهره ناظران را شگفت زده كرده است. وي گفته است: مصريها يا بايد بندگي اربابان يهود خود را بپذيرند يا از اين كشور خارج شوند! وي افزود: "اسرائيل اگر مجبور به مقابله نظامي شود، اين جنگ همان جنگ آرماگدون خواهد بود و بازگشت يهوديان از تمامي نقاط جهان به "سرزمين موعود نيل تا فرات" نزديك است و در سال ۲۰۱۳ ميلادي (امسال) انجام خواهد شد." آرماگدون، يا آرماجدون، از نظر صهيونيستها جنگي است كه با انجام آن يهوديان بر جهان مسلط ميشوند و در آخرالزمان حكومت جهاني تشكيل ميدهند. http://hadidnews.com/vdcb9zb5.rhbf8piuur.html