در گفتمان انقلاب اسلامی بهطور ذاتی برگزاری پرشور و مردمی انتخابات ،افزایش اقتدار ملی را به دنبال دارد.
دشمن از مدتها پیش بشدت کوشش دارد با انتساب برخی نامزدها به نظام جمهوری اسلامی و متقابلا گسسته نشان دادن برخی کاندیداها از اصل جمهوری اسلامی، بر یک مفهوم جعلی شکل ساختاری- اجتماعی بدهند.
به گزارش حدیدنیوز، در گفتمان انقلاب اسلامی بهطور ذاتی برگزاری پرشور، مردمی و هویتمحور انتخابات ریاست جمهوری در بطن خویش به شکلی ملموس و موثر به تولید نرم«قدرت سالم» و افزایش «اقتدار و انسجام ملی» در عرصه داخلی میانجامد. از سوی دیگر حضور هوشمند و انتخابگر مردم در حماسه تاریخی ۲۴خرداد با ایجاد تغییرات جدی در معادلات پیچیده بینالمللی و رقم زدن یک موازنه حقیقی ساختاری در حوزه قدرت بینالمللی میتواند چشم طمع دشمنان را نسبت به این مرز و بوم کور کند.
۲- بیشک دشمن برای انتخابات پیش رو دارای یک برنامه تقابلی سازمانیافته و چندوجهی است. راهاندازی یک جنگ روانی مستمر و فرسایشی کردن مجادلات بیحاصل داخلی برای ممانعت از حضور چشمگیر و آگاهانه مردم در انتخابات، از اولویتهای اصلی دشمن در مقطع حساس کنونی است.
دشمن در گام نخست به دنبال آن است که با استفاده از ظرفیت گسترده رسانهای ضمن انکار پیشرفتهای همهجانبه ملت ایران در عرصههای مختلف، یک یأس و ناامیدی دامنهدار مخرب را به جامعه ایرانی تزریق کند و مردم را از انقلاب اسلامی خسته نشان دهد تا در گام بعدی با بزرگنمایی اختلافات سلیقهای موجود میان مسؤولان نظام به هدف راهبردی یعنی «بدبینسازی آحاد مردم به کارآمدی و توانمندی مدیران کشور» دست پیدا کند.
۳- دشمن به خوبی از ظرفیتهای پایدار و تحولآفرین گفتمان احیاگر انقلاب اسلامی در عرصه بسیج روزافزون قدرت ملت ایران و بهرهگیری از سرمایه معنوی ملل مستضعف در تقابل فراگیر ایدئولوژیک با افزونطلبیهای استعمارگران متمرکز در دنیای غرب آگاه است. بیشک انتخابات دوره یازدهم ریاستجمهوری عرصه بسیار مهمی برای سنجش میزان پایبندی مردم به آرمانهای انقلاب اسلامی است.
لذا غرب به خوبی وقوف کامل دارد که ایجاد تنش و درگیریهای خیابانی در جریان یک انتخابات احساسی به سهولت میتواند در به هرز دادن توان ملی یک ملت آزادیخواه برای خلق یک حماسه سیاسی موثر باشد. وحدت کلمه و دلبستگی روزافزون مردم به نظام جمهوری اسلامی، رمز پیروزی ملت ایران است. بهطور طبیعی بخشی از این دلبستگی در اتفاقات سیاسی- اجتماعی مانند مشارکت جدی در امر انتخابات ریاستجمهوری تبلور عینی مییابد.
۴- در انقلاب اسلامی، انتخابات عرصهای جدی برای جمعبندی برآیند نهایی تضارب آرای افکار عمومی و سلایق مختلف سیاسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی جهت تعیین مدیران اجرایی ارشد کشور برای یک مدت ۴ ساله است. از سوی دیگر مشارکت در انتخابات یک تکلیف شرعی- انقلابی است که ذاتا ملاک مطمئنی برای سنجش میزان پایبندی اجتماعی - سیاسی شهروندان به میثاق ملی و قانون اساسی است. در واقع هر رای مردم به هر یک از کاندیداها - با هر سلیقه سیاسی و جناحی که کاندیداها داشته باشند- رای آگاهانه به اصل نظام جمهوری اسلامی و تایید سازوکار انتخاباتی آن است. مشارکت پرشور در انتخابات نشان روشنی مبنی بر مقبولیت تامه نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف از سوی آحاد مختلف جامعه است.
۵- بدیهی است ایجاد تردید و دودلی در مردم نسبت به مزایای برگزاری یک انتخابات پرشور یا بیتاثیر نشان دادن نقش تک تک آرای مردم در جریان سازندگی کشور فینفسه یک بستر روانی مناسب برای کمرنگ کردن حضور همگانی در انتخابات دوره یازدهم ریاستجمهوری را فراهم میکند.
پرت کردن حواس مردم از انتخابات بهواسطه بهانههای از پیش اندیشیده مانند دامن زدن به یک ماجرای سیاسی- اقتصادی یا امنیتی، ایجاد اخلال در روند برگزاری یک انتخابات تحولآفرین، تشکیک در سلامت انتخابات و متعاقبا ناامنسازی کشور، مدیریت ذهنی برخی جریانات داخلی برای ایجاد جار و جنجالهای سیاسی کاذب جهت بر هم زدن امنیت عمومی کشور و در نهایت گسیل کردن انواع گروههای سازماندهی شده تروریستی به داخل کشور بخش دیگری از نقشه راه دشمن است که طبعا تجربه ۳۴ ساله انقلاب اسلامی حکم میکند هوشیاری ملت فهیم ایران بار دیگر دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام خواهد گذاشت.
۶- دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی دارای جدول ساختاری و زمانبندی شده معینی است که در لابهلای سطوح و لایههای متنوع آن، یک استاندارد حداقلی و حداکثری برای مقابله با ملت ایران قابل ملاحظه است. دشمن در این پازل در صورت شکست خوردن طرحهای حداکثریاش به حداقل دستاوردها نیز دلخوش میکند. دشمن از مدتها پیش بشدت کوشش دارد با انتساب برخی نامزدها به نظام جمهوری اسلامی و متقابلا گسسته نشان دادن برخی کاندیداها از اصل جمهوری اسلامی، بر یک مفهوم جعلی شکل ساختاری- اجتماعی بدهند.
به نظر میرسد دشمن بر مبنای پیشفرض جعلی مذکور کوشش دارد در صورت ناتوانی از ایجاد شورشهای خیابانی در ایران با توسل به کاندیداسازی جعلی و تقسیمبندیهای خلاف واقع کاندیداها مجددا فرصتسازی کرده و به پیشبرد برنامههای آتی در ایران امیدوار باشد. این در حالی است که بهطور طبیعی همه کاندیداهای احراز صلاحیت شده به نظام جمهوری اسلامی تعلق دارند و رای مردم به هر یک از این کاندیداها به معنای مشارکت حقیقی آنها در انتخابات و تایید سازوکارهای انتخاباتی کشور است.
۷- انتخابات ریاست جمهوری در ایران اسلامی یک فرآیند قانونمدار اجتماعی – سیاسی است که از ابتدا تا انتها در متن یک سازوکار تعریف شده قانونی برگزار میشود. روشن است که همه نامزدهای انتخاباتی مکانیسم قانونی برگزاری انتخابات را بهطور کامل پذیرفته و پای در میدان رقابت گذاشتهاند.
فلسفه وجودی حضور هر یک از کاندیداهای حال حاضر در انتخابات ریاستجمهوری موید آن است که نامزدهای مذکور و حامیانشان با وجود تفاوتهای جدی سلیقهای با دیگر رقبا، ضمن پذیرش بیقید و شرط قوانین موضوعه انتخاباتی به نظام جمهوری اسلامی، اصول قانون اساسی و بایدها و نبایدهای ماهیتی نظام اسلامی معتقد بوده و دل در گرو نظام جمهوری اسلامی دارند. عموما اصرار دشمن بر وجود چنین تفکیک کاذب، غیرواقعی و بیاساسی، صرفا در چارچوب پیشبرد پروژه صهیونیستی «اختلافافکنی و جنجالسازیهای سیاسی» قابل تحلیل است.
۸- در پایان لازم به ذکر است که مردم فهیم ایران اسلامی صاحبان اصلی کشور و نظام هستند و فارغ از نتایج حاصله در پایان انتخابات ریاستجمهوری در ایران، میتوان گفت انتخابات پیش رو از بطن تا متن آزمونی جدی برای ناامید کردن دشمن است. هر برگ رای مردم یک سند معتبر بینالمللی مبنی بر میثاق دوباره آنها با اصل جمهوری اسلامی و پذیرش سازوکار انتخاباتی آن است. رهبر حکیم انقلاب در این رابطه میفرمایند:
«هر رایی که شما به یکی از نامزدهای محترم که در صحنه هستند، میدهید رای به جمهوری اسلامی دادهاید. رای اعتماد به نظام و ساز و کار انتخابات است... آنها به دنبال این هستند که بگویند انتخابات سرد بود و یا به دنبال انتخابات فتنه به وجود بیاورند اما اشتباه میکنند و ملت ما را نشناختهاند. آنهایی که فکر میکنند در این کشور اکثریتی خاموش حضور دارند ۹ دی را فراموش کردهاند و فراموش کردهاند ۳۴ سال مردم در شهرهای مختلف کشور در مناسبتهای مختلف به خیابانها میآیند و مرگ بر آمریکا میگویند». http://hadidnews.com/vdcbwfb5.rhb8wpiuur.html