تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۱۱
اخبار ویژه روزنامه‌های سه شنبه

حمایت همه‌جانبه جاسوس موساد از کاندیدای خاص

از پيشنهاد عجيب يک مسئول درباره يک توليدکننده قارچ! تا روایت جالب غرضی از مخالفت با ارائه سوبسيد روزنامه!
حمایت همه‌جانبه جاسوس موساد از کاندیدای خاص

به گزارش حدیدنیوز، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

*کیهان:

نفاق پيشرفته در حزب ترور و تقلب

بانيان ترور شخصيت و تقلب انتخاباتي عليه آقاي هاشمي در رويکردي رياکارانه حاميان دوآتشه وي و خط امام شده‌اند.
در حالي که برخي اعضاي متواري حزب مشارکت هم‌اکنون يک جبهه مشترک با سلطنت‌طلبان و نهضت‌آزادي و سازمان منافقين و کومله و... تشکيل داده‌اند، بيانيه‌اي به امضاي اين حزب منتشر شده و در آن آمده است: خبر بهت‌آور و باورنکردني رد صلاحيت يار امام، بقيه‌السلف انقلاب و همراه مردم، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، نشانه‌اي مهم از حاکميت نااهلاني است که امام راحل در وصيت خود سفارش کردند نگذاريد مملکت به دست آنها بيفتد.

جبهه مشارکت ايران اسلامي ضمن ابراز تأسف فراوان از اين اقدام نابخردانه، بر خود لازم مي‌داند از فداکاري و گذشت کم‌نظير جناب آقاي هاشمي در ورود به صحنه انتخابات قدرداني و سپاسگزاري کند و اعلام دارد که امروز جايگاه هاشمي در ميان مردم و نيروهاي انقلاب و همه علاقه‌مندان به ايران رفيع‌تر و اثرگذارتر از هر زمان ديگر است. ما اميدواريم اين سرمايه بزرگ در بحران‌هاي احتمالي و قابل پيش‌بيني در آينده، تکيه‌گاهي مطمئن براي ملت و کشور باشد.

مصطفي تاج‌زاده رئيس ستاد انتخابات مجلس در سال ۷۸ و از عوامل اصلي تقلب عليه هاشمي نيز، ژست حمايت از هاشمي گرفت و مدعي شد: «هاشمي به ميدان آمده بود تا با اتکاء به خدا و راي شما و با شعار اتحاد و اقتدار و تشکيل دولت وحدت ملي، پرچم‌دار راهي شود که در آن پول و پاسپورت و پرچم ملي اعتبار خود را مجددا بازيابد. اما با کمال تأسف انسدادطلبان و انحصارجويان با سوءاستفاده از نظارت بر انتخابات، فرصتي تاريخي را از ملت ما گرفتند.»

اين اظهارات در حالي است که حزب مشارکت نقش اصلي را در ترور شخصيت هاشمي در دوره اصلاحات و متهم کردن او به داشتن نقش اول در قتل چند نفر از روشنفکران در سال ۷۷ ايفا کرد و روزنامه‌هاي وابسته به اين حزب - از جمله روزنامه صبح ‌امروز وابسته به حجاريان عضو مرکزيت مشارکت- نقش مهمي در اين زمينه برعهده داشت. پس از آن نيز به تصريح محسن هاشمي، اصلاح‌طلبان مرتکب تقلب شده و از هاشمي «آغاسي» ساختند. آنها همچنين حامي اصلي جرياني بودند که در رسانه‌هاي زنجيره‌اي مدعي شدند انقلاب خاتمه يافته و خميني به موزه تاريخ خواهد رفت. با اين اوصاف دم زدن اين جريان از امام و انقلاب و ياران آن، نهايت نفاق را مي‌رساند و در وقاحت تنه به تنه سنگ پا مي‌زند.

يادآور مي‌شود نامه‌هاي مشابهي از سوي عبدالله نوري و مجمع روحانيون منتشر شده است. گفتني است آخرين ارزيابي‌ها از شوک آشفتگي شديد در ميان اردوگاه افراطيون و نفاق جديد حکايت مي‌کند. چه اينکه جريان مذکور درصدد بود با هل دادن آقاي هاشمي به ميدان انتخابات، همزمان از ايشان و نظام و انقلاب انتقام بگيرد.

آزادي انتخابات را شما مي‌خواهيد تامين کنيد؟!

«از اين سران آزادي يک وقت يکي‌شان به من مي‌گفت که امروز اگر راي آزاد باشد، ما مثلا ۷۰، ۸۰ درصد راي مي‌آوريم. خيال‌ مي‌کنند خانم‌شان ناراضي است، خاله‌شان ناراضي است، عمه‌شان ناراضي است، يعني مردم ناراضي‌اند. اين‌ها اين جوري آمارگيري مي‌کنند.»
اين عبارت‌هاي رسا بخشي از خطبه‌هاي نماز جمعه آقاي هاشمي در تاريخ ششم شهريور ۱۳۶۱ و خطاب به گروهک‌هايي نظير نهضت آزادي است. به گزارش «فردا» که مطلبي با عنوان پاسخ دهه شصتي‌ هاشمي به جان کري را منتشر کرده، وزير خارجه آمريکا در اقدامي مداخله‌جويانه با اشاره به رد صلاحيت‌ها مدعي شد انتخابات ايران آزاد نيست؛ سخناني که شخص آيت‌الله هاشمي در گذشته به نظاير آن پاسخ‌هاي قاطعي داده است که مرور آن خالي از لطف نيست.

«فردا» همچنين بخشي از خطبه‌هاي آقاي هاشمي در تاريخ ۸ تير ۱۳۶۲ را خطاب به گروه‌ها و جريان‌هاي معارض انقلاب منتشر کرد، هاشمي مي‌گويد: «يک هجوم تبليغاتي در داخل کشور ما شروع کردند و البته نمي‌خواهم بگويم آن‌هايي که اين روزها اين حرکت را کردند،‌ آمريکايي هستند؛ ولي در جهت خواست آمريکاست. آمدند حرکت راه انداختند. يک مظلوم‌نمايي شبيه مظلوم‌نمايي آمريکا در گرانادا و لبنان. آمدند گفتند که ما مي‌خواهيم سمينار تامين آزادي انتخابات درست کنيم. حالا ما هنوز ۶، ۷ ماه داريم تا برسيم به انتخابات.

حالا که تبليغات انتخابات نيست، آزادي انتخابات تامين نيست! آنها مي‌خواهند تامين بکنند!... شماها مي‌خواهيد با بدنام کردن انقلاب با علامت گذاشتن روي انتخابات پيش ببريد. برادران به خدا ما مايليم که با هم باشيم، کار بکنيم، دليلش هم حسن‌نيتمان است که اول بار اين حکومت را با همه چيزش دست شماها داديم... حالا آمديد رسيديد به اينجا. انتخابات آزاد است.

انتخابات آزاد است؛ هزار بار بگوييد. انتخابات گذشته را هم مي‌گفتند آزاد نبوده... اما من اين را نصيحت مي‌کنم به آنها به خانواده‌هايشان نصيحت مي‌کنم که جلوي اين‌ها را بگيرند. اين‌ها دارند اشتباه مي‌کنند. اينها کارشان به جايي مي‌رسد که فردا محارب در مقابل جمهوري اسلامي قرار بگيرند. اين جور که شروع کردند يعني همه‌اش توطئه است. با توطئه آدم نمي‌تواند کار بکند.»

سونامي بحران در ليبرال دموکراسي غرب افسانه سوئد هم باطل شد

اعتراضات موجود در سوئد، به افسانه موجود درباره اين کشور مهر ابطال زد.
وبسايت اينترنتي راديو کوچه- وابسته به محافل ضد انقلاب مقيم اروپا- با انتشار تحليل فوق نوشت: سوئد سالها به عنوان يک نمونه مثبت بعد از جنگ دوم جهاني در اذهان عمومي به ثبت رسيده بود.

افسانه ساخته شده درباره اين کشور اين بود که سوئد بهشت برين با توجه به زندگي اقتصادي و اجتماعي مردم است. اما از اواسط دهه نود هجوم به زندگي مردم در سطح وسيع جهاني آغاز شد و ما همين روند را هم در سوئد شاهد بوده‌ايم. دستاوردها يکي بعد از ديگري پس گرفته شد. مردم شاهد رودررويي با وضعيتي بودند که همه چيز به بازار کار سپرده مي‌شد. دولت، هدف و طرحي که دنبال کرده و مي‌کند، سوق دادن هرچه بيشتر افراد به بازار کار و شانه خالي کردن در قبال زندگي مردم بوده است.

راديو کوچه مي‌افزايد: مسئوليت داشتن دولت و قانون در قبال شهروندان و تامين ابعاد مختلف زندگي مردم و توقع شهروندان از دولت به روشي خيلي خزنده، بصورت فرهنگي سطح پايين و به معني انگل جامعه بودن، فرهنگ‌سازي شد. شهروندان از طرف ارگان‌هاي مختلف دولتي شديدا تحت فشار قرار گرفته که سريعتر جذب بازار کار شوند؛ تا جايي که مي‌شود کمترين تسهيلات (بيمه و خدمات پزشکي، بيمه بيکاري، کمک هزينه‌هاي زندگي و...) در اختيارشان قرار گيرد. بحران اقتصادي سرمايه‌داري، در سطح جهاني و در اروپا، جنبشي از اکثريت جامعه را در چند سال گذشته مجددا به خيابانها آورده که به عنوان «هيچ بودگان و يا نود و نه درصدي‌ها» از آن ياد مي‌شود. اين جنبش در جامعه سوئد با مقداري تاخير نسبت به کشورهاي ديگر اروپايي به صورت اعتراضي به سطح جامعه رسيده است.

نويسنده تاکيد مي‌کند: افسانه ساخته شده از سوئد با اعتراضات اخير رسما پايانش اعلام مي‌شود. مدالي که بر سينه سوئد زده شده بود رسما برداشته مي‌شود. در حال حاضر اختلاف طبقاتي و فاصله بين دارا و ندار بسيار زيادتر شده است. بيکاري وسيعتر از قبل شده و سطح زندگي مردم به شدت تنزل پيدا کرده است.

بخش اقليتي پولدارتر شده‌اند و بخش عظيمي بي‌پول‌تر و دولت هم هيچ مسئوليتي در قبال اين وضعيت نمي‌پذيرد و تمام سعي‌اش، سازماندهي افراد براي فرستادن به بازار کار است که طبق آمار منتشره توفيقي هم در اين زمينه وجود نداشته و آمار بيکاري بالاتر رفته است. حال اين مسائل براي مهاجران چندين برابر است. مشکلات و موانع براي جذب شدن به جامعه‌اي مانند سوئد و وارد بطن اجتماعي آن شدن بسيار زياد است.

در ادامه اين تحليل آمده است: در برابر اين وضعيت، احزاب رسمي سوئد شناخته مي‌شوند نه تنها راهکار و موضعي اصولي و انساني در برابر اين وضعيت ندارند بلکه خود بخشي از صورت مسئله و مشکل هستند و تنها به دنبال کمي اصلاح در وضعيت فعلي هستند، سنديکاها هم بسيار ناتوان و بي‌افق‌تر از قبل و فقط به دنبال چانه‌زني براي نيم درصد اضافه حقوق. اين بحراني است که حتي اگر کنترل هم شود مدتي بعد وسيعتر و قدرتمندتر بيرون زده خواهد شد. اين جنبش اعتراضي جدالي بين خارجي‌ها و سوئدي‌ها نيست بلکه صفي است بين اکثريت زحمتکش و بي‌سهم از ثروت‌ها و امکانات جامعه با اقليتي متمول و صاحب سرمايه، ثروت، امکانات و قدرت.

هاشمي از روحاني حمايت مي‌کند؟

اخبار منتشره از حمايت هاشمي رفسنجاني نسبت به حسن روحاني حکايت مي‌کند.
فاطمه و ياسر هاشمي يک ماه پيش در مراسم اعلام نامزدي حسن روحاني حضور داشتند اما ثبت‌نام هاشمي در يک ربع آخر مانده به پايان وقت ثبت‌نام نامزدها، تکليف نامزدي حسن روحاني را به محاق برد.

با اين حال و در پي عدم احراز صلاحيت هاشمي، به نظر مي‌رسد وي به حمايت از روحاني تمايل دارد. دراين‌باره قائم‌مقام ستاد انتخاباتي حسن روحاني از جزئيات ديدار اين نامزد انتخابات با هاشمي رفسنجاني خبر داد و به خبرگزاري مهر گفت: آنچه بنده از اين ديدار نقل مي‌کنم براساس آن چيزي است که آقاي روحاني براي بنده و اعضاي ستاد نقل کرده است

ترکان افزود: روحاني به ديدار آقاي هاشمي رفته و ايشان تاکيد کرده‌اند که رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام بايد تا پايان رقابت‌هاي انتخابات رياست‌جمهوري با قدرت در عرصه حضور داشته باشد.وي تصريح کرد: آقاي هاشمي خطاب به روحاني گفته است که شما با قدرت به فعاليت خود در انتخابات رياست‌جمهوري ادامه دهيد و بنده هم به موقع دراين‌باره اقدام خواهم کرد.

محمد نعمت‌زاده رئيس ستاد انتخاباتي حسن روحاني نيز درباره آخرين توصيه هاشمي به روحاني گفت: روز گذشته آقاي روحاني با آيت‌الله هاشمي رفسنجاني ملاقات داشت و ايشان خواستار دوري از فضاي گله‌گذاري و تخريب‌ها شد.وي افزود: آقاي هاشمي خطاب به روحاني گفته که شما با قدرت به فعاليت خود در انتخابات رياست‌جمهوري ادامه دهيد و بنده هم به موقع دراين‌باره اقدام خواهم کرد.

اين اظهارات در حالي است که پيش از اين محمد هاشمي رئيس دفتر هاشمي و مجيد انصاري از اعضاي ستاد انتخاباتي وي اعلام کرده بودند اصلاح‌طلبان پس از عدم احراز صلاحيت هاشمي نامزدي در انتخابات ندارند.

از سوي ديگر هنوز خاتمي و طيف اصلاح‌طلبان نزديک به وي موضع روشني اتخاذ نکرده‌اند. خاتمي که با زيرکي از نامزدي شانه‌ خالي کرده و به تعبير برخي محافل اصلاح‌طلب هاشمي را به ميدان هل داده، چند‌بار با عارف ملاقات کرده اما حاضر نشده از معاون اول خود در دولت اصلاحات به طور علني حمايت کند.

طيف مجمع روحانيون و حزب مشارکت چندان دل‌خوشي از روحاني ندارند و از عارف نيز به خاطر شکستن قرق تحريم انتخابات و اعلام نامزدي مستقل ناراحتند. آنها در عين حال يک‌بار در انتخابات ۱۵ماه پيش مجلس، گزينه تحريم را تجربه کرده‌اند که سودي در پي نداشت اما همسويي اين طيف با جبهه ضدانقلاب و اپوزيسيون را آشکارتر کرد.در همين حال گفته مي‌شود روحاني و عارف به طور جداگانه با هاشمي ملاقات کرده‌اند.

تشديد فشار به عارف براي انصراف يا اتخاذ مواضع انتحاري

فشار تندروها به محمدرضا عارف براي اعلام انصراف از نامزدي شدت يافته است.
سايت کلمه در نوشته‌اي به قلم يکي از اعضاي فراکسيون مشارکت در مجلس ششم با اشاره به نيامدن خاتمي و رد صلاحيت هاشمي، نوشت: کنش اصلاح‌طلبان روشن است اما دکتر عارف چه موضعي خواهد داشت؟ و اگر با ادامه حضور در انتخابات و به فرض محال، اگر راي بياورد- که نه مي‌آورد و نه مي‌گذارند- مي‌خواهد چه کند؟

در شرايطي که امروز عارف را از ارتباط با اصلاح‌طلبان منع مي‌کنند، آيا فردا اجازه استفاده از برنامه‌ها و نيروهاي اصلاح‌طلب را به او خواهند داد؟ آيا او مي‌تواند در سياست خارجي کشور تعديلي ايجاد کند؟ البته که نه. عارف ايزوله شده بعدي- به فرض راي‌آوري او- چه کاري مي‌تواند بکند؟ و چه کاري را مي‌گذارند انجام دهد؟ عارف کاري نمي‌تواند بکند، هيچ رويه و رويکردي تغيير ننموده است؛ اما با کناره‌گيري از انتخابات مي‌تواند کاري کند.

کلمه پيش از اين هم عارف را تحريک شده نهادهاي امنيتي و اصلاح‌طلب بدلي و قلابي معرفي کرده بود. احتمالا به اعتبار همين فشارهاي فزاينده است که عارف مجبور شده در برنامه مصاحبه با شبکه جام‌جام بگويد از ظرفيت‌هاي خاتمي و هاشمي در صورت انتخاب شدن استفاده مي‌کند. به نظر مي‌رسد فشارها روي عارف و روحاني براي انصراف از نامزدي يا اتخاذ مواضع راديکال انتحاري تشديد شود.

اسرائيل: ايران در حال نابود کردن نقشه قديمي خاورميانه است

نخست‌وزير اسرائيل اعلام کرد فشارهاي سياسي و اقتصادي نتوانسته برنامه هسته‌اي ايران را متوقف کند.
نتانياهو در ديدار مشترک با وزير خارجه انگليس تصريح کرد: فشارهاي اقتصادي و سياسي بين‌المللي اثري بازدارنده بر ايران نداشته و نتوانسته مانع از ادامه فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران شود.

همزمان يودال استينيتز وزير امور راهبردي رژيم صهيونيستي ضمن يادداشتي در نيوزفکس تصريح کرد: بلندپروازي‌هاي ايران فراتر و گسترده‌تر از آن است که خيلي‌ها فکر مي‌کنند اين کشور از توان تبديل شدن به يک ابرقدرت هسته‌اي برخوردار است.وي مي‌گويد: ايران قادر است تعداد سانتريفيوژهاي نطنز را از ۱۲ هزار دستگاه به ۵۴ هزار دستگاه افزايش دهد.

وي افزود: برنامه هسته‌اي ايران در حال تغيير قواعد بازي جهاني است. اين برنامه وضعيت اسرائيل، خاورميانه و حتي جهان را تغيير خواهد داد. هدف ايران، تغيير توازن قدرت جهاني بين اسلام و غرب از پايه و اساس است.

از سوي ديگر مايکل اورن سفير اسرائيل در آمريکا در مقاله‌اي که از سوي واشنگتن پست منتشر شده، تاکيد مي‌کند: تحولات و بحران‌هاي خاورميانه نبايد موجب انحراف توجه از پيشرفت‌هاي هسته‌اي ايران شود.

او ادامه مي‌دهد: نقشه‌اي که قدرت‌هاي اروپايي يک قرن پيش در رابطه با منطقه خاورميانه طراحي کرده بودند و بيش از واقعيت‌هاي منطقه‌اي و قومي، نشان‌دهنده منافع امپراتوري غرب بود، در حال از بين رفتن است.

همزمان شبکه تحليلي بلومبرگ در گزارشي تاکيد کرد: تحريم‌هاي سخت، دستاورد سياسي براي آمريکا نداشته‌اند. بنابر دلايل متعدد،‌ استراتژي‌هايي که تنها بر تحريم‌هاي اقتصادي متمرکز مي‌شوند، معمولا شکست مي‌خورند و کشورهاي در معرض تحريم مي‌توانند چالش‌هاي منحصر به فردي را نيز ايجاد کنند. «پارادوکس تحريم‌ها» در مورد ايران مصداق دارد.

بلومبرگ خواستار تعبيه ديپلماسي در کنار تحريم‌ها شده و مي‌نويسد: در تحقيقي که روي ۱۰۰ نمونه اعمال تحريم آمريکا عليه ديگر کشورها انجام شده، اين نتيجه به چشم مي‌خورد که تعامل ديپلماتيک، تحريم‌ها را کارآمد مي‌کند و عدم تعامل نتيجه عکس دارد. براي مثال، زماني که آمريکا سفارت خود را در يک کشور هدف تحريم‌ها تعطيل مي‌کند، شانس موثر واقع شدن تحريم‌ها را از ۷۳ درصد به ۴۲ درصد کاهش مي‌دهد.

در توضيح اين روند مي‌توان گفت که در زمان حضور ديپلمات‌ها در سفارت، آمريکا مي‌تواند اطلاعات جاسوسي بيشتري از کشور تحريم شده به دست آورد. آنها مي‌توانند بر اثر‌بخشي تحريم‌ها نظارت داشته باشند و خطاها را اصلاح کنند. ديپلماسي همچنين به سوي روند تصميم‌گيري‌هاي حکومتي، انگيزه‌ها و نقاط ضعف آن پنجره‌اي مي‌گشايد.

*وطن امروز:

خبرسازی علیه شورای نگهبان این بار توسط جرس

سايت جرس در ادامه دروغ‌پردازي‌هاي خود عليه شوراي نگهبان، دروغي را مطرح مي‌كند كه بيشتر شبيه طنز بوده و در واقع گاف اين سايت محسوب مي‌شود. به گزارش مشرق، سايت ضدانقلابی جرس در صفحه نخست خود طي مطلبي ادعا كرده است، سپاه و وزارت اطلاعات باعث رد صلاحيت هاشمي شده‌اند. دليل دروغ بودن اين خبر به خاطر ناموثق بودن سايت جرس نيست، بلكه دروغي آشكار است كه در سايت نوشته شده و نويسنده دروغگو به اين خبر توجه نكرده است.

در متن این خبر كه ظاهرا تلاش داشته نقش افشاگرانه‌اي را ايفا كند و به گونه‌اي نوشته كه وثاقت آن زير سوال نرود، نوشته شده است: «در يك جلسه نيمه‌رسمي بدون حضور آيت‌الله شاهرودي و برخي ديگر اعضا، شوراي نگهبان رأي‌گيري دوباره‌اي انجام مي‌دهد و اين‌بار با آرای ۶ به ۴ به عدم احراز صلاحيت آقاي هاشمي راي مي‌دهند». اما دروغ آشكار اين خبر كجاست؟ مي‌دانيم كه تعداد اعضاي شوراي نگهبان ۱۲ نفر است.

آيت‌الله رضواني از فقهاي شوراي نگهبان نيز چندي پيش به رحمت خدا رفت و از سوي رهبر انقلاب هنوز كسي به جاي ايشان منصوب نشده است، در نتيجه تعداد اعضاي فعلي ۱۱ نفر است، اگر آقاي شاهرودي هم نباشد مي‌شوند ۱۰ نفر. حال اگر برخي ديگر از اعضا هم حضور نداشته باشند – برخي معمولا به بالاي يك نفر اطلاق مي‌شود كه ما اينجا در كمترين حالت يعني ۲ نفر مي‌گيريم – مي‌شوند حداكثر ۸ نفر! اين دروغ آشكار تنها گوشه‌اي از دروغ‌سازي‌هاي رسانه‌هاي ضد انقلاب عليه جمهوري اسلامي و شوراي نگهبان است.

حمایت همه‌جانبه جاسوس موساد از کاندیدای خاص؛امیرحسین جهانشاهی، مدیر متوهم شبکه

ضد انقلابی رها و جاسوس موساد طی مصاحبه‌ای با «فیگارو» اعلام کرده خود و شبکه متبوعش را آماده کرده بود در صورت احراز صلاحیت کاندیدایی که در دقیقه ۹۰ ثبت‌نام کرده با تمام قوا از وی حمایت کند. به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، روزنامه‌ فرانسوی فیگارو طی مصاحبه‌ای با امیرحسین جهانشاهی (عامل سرویس جاسوسی موساد) حمایت خود را از کاندیداتوری فردی که در دقیقه ۹۰ ثبت‌نام کرد، اعلام داشت.

این عنصر بدنام موساد و مدیر شبکه ماهواره‌ای رها و همچنین رئیس موج سبز که پس از نفوذ سردار مدحی در عمق این تشکیلات در خارج از کشور، نقشه آنان نقش برآب شد و همچنین به ایجاد موج بی‌اعتمادی در میان عناصر ضدانقلاب انجامید، در مصاحبه‌ خود با این نشریه اعلام داشته است که برآن بوده در صورت احراز صلاحیت کاندیدایی که در دقیقه ۹۰ ثبت‌نام کرد با تمام قوا و با استفاده از شبکه‌ ماهواره‌ای خود از این کاندیدا حمایت کند. جهانشاهی در این باره اینچنین می‌گوید: «من در صدد بودم ایرانیان را به رای دادن به او دعوت کنم و می‌‌خواستم با تمام قوا، بویژه از طریق شبکه تلویزیونی خود، رها، از وی حمایت کنم».

این عنصر موساد که پیاپی نفوذی‌های جمهوری اسلامی از دل تشکیلات او بیرون می‌آیند به خیال خام خود برنامه خود را برای براندازی نظام تشریح کرده است که این به خوبی از ذهن متوهم او خبر می‌دهد. وی به دنبال تشکیل دولت در تبعید می‌نویسد: «وضعیت انفجاری است اما ما نمی‌دانیم که کدام جرقه باعث انفجار خواهد شد.

این به عهده ما مخالفان خارج از کشور است که با گردآوری امکانات مالی، با سازماندهی‌ شبکه‌هایی‌ در داخل کشور و با ایجاد ارتباط با وابستگان به رژیم که به نارضایتی رسیده‌اند، شرایط را برای یک قیام مردمی آماده کنیم». گفتنی است چندی پیش جهانشاهی اقدام به جذب معاون مطبوعاتی دولت محمد خاتمي و برخي منسوبان به اصلاحات در شبکه ماهواره‌ای خود کرده بود که پس از آنکه وی حقوق آنان را نداد از این شبکه جدا شدند.

انتخابات از رفراندوم ۵۸ در ایران آزاد نبوده است!

پس از اعلام نظر شورای نگهبان درباره عدم احراز صلاحیت یکی از کاندیدهای ریاست‌جمهوری که معارضین نظام، همه برنامه‌ریزی خود را در قالب کاندیداتوری وی طراحی کرده بودند، نهادهای به اصطلاح حقوق بشری نیز از قافله جا نمانده و به اظهارنظر پرداختند تا سیاست‌زدگی خویش را بیش از پیش نشان دهند.

گزارشگران بدون مرز، سازمان آمریکایی دیده‌بان حقوق بشر و پیاده‌نظام‌های آمریکا مانند شیرین عبادی از هفته گذشته به طور همزمان فعال شده‌اند و با طرح مجدد «نبود انتخابات آزاد!» به دنبال فشار بر ایران برای پیدا کردن راه‌حل جدید براي نیل به اهداف خود هستند. شیرین عبادی نبود انتخابات آزاد را در گزارش‌های ماهانه خود تکرار کرده و با بررسی گزینشی قانون اساسی مدعی شده است از ابتدای نظام انتخابات آزاد نبوده است!

وی در توضیح این ادعای خود به همه‌پرسی ۱۲ فروردین ۵۸ نیز اشاره می‌کند و چنین می‌گوید: مردم در ابتدای تاسیس جمهوری اسلامی ایران در رفراندومی که برگزار شد، باید از میان ۲ گزینه رژیم سلطنتی و رژیم جمهوری اسلامی یکی را انتخاب می‌کردند. این امر یعنی حق انتخاب از افرادی که به هیچ یک از ۲ نظام معتقد نبودند، سلب شد. این اشتباه فاحش حقوقی از آنجا ناشی می‌شود که وی این مطلب بدیهی حقوق را مد نظر نداشته که یکی از راه‌های رجوع به آرای عمومی در امور کلان همین نوع است که در حقوق عمومی به آن«پله بیسیت» می‌گویند.

*آرمان:

تکذیب یک شایعه توسط داماد احمدی نژاد

شنیده شد که مهدی خورشیدی اظهارداشت:حامل هیچ‌گونه پیامی از سوی رئیس‌جمهور برای آقای مسعود روغنی زنجانی نبودم. وی با اشاره به انتشار برخی از اخبار به نقل از روغنی زنجانی مبنی بر این‌که خورشیدی حامل پیام رئیس‌جمهور در ارتباط با احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای وی بوده است، گفت: من حامل هیچ‌گونه پیامی برای آقای زنجانی نبودم، آن زمانی که در ریاست‌جمهوری بودم در ارتباط با یک موضوع کارشناسی که خودم پیگیری می‌کردم، با آقای زنجانی صحبت کردم و حامل هیچ‌گونه پیامی از سوی رئیس‌جمهور برای وی نبودم.

ایسنا نوشت؛ وی با بیان این‌که ملاقات‌های من مستقل است گفت: موضوعی بود که می‌خواستم به یک کارشناسی در مورد آن برسم و به همین بابت با آقای زنجانی صحبت کردم، ولی حامل پیام نبودم. چندی پیش در برخی از رسانه‌ها به نقل از مسعود روغنی زنجانی آمده بود که مهدی خورشیدی (داماد احمدی نژاد) حامل پیام رئیس جمهور برای وی جهت احیای سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی بوده است.

انتصاب‌های دقیقه ۹۰ در دولت

شنیده شد که دفتر رئیس‌جمهور در واپسین روزهای باقی مانده دست به انتصاب‌های مختلف زده است. ندای انقلاب نوشت؛ عقيل امامي که هفته گذشته مراسم معارفه اش به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومي و رسانه دفتر رئيس‌جمهور برگزار شد، با ایجاد تغییراتی علیرضا باژرنگ که پیش از این به عنوان مشاور معاون ارتباطات و اطلاع رسانی در نهاد ریاست جمهوری فعالیت می‌کرد را به عنوان معاون ارتباطات مرکز منصوب کرد. خبرها حاکی است وحید شاکری که پیش از این مدیرکل دفتر اموررسانه‌های ریاست جمهوری بود به زودی به عنوان معاون رسانه‌‌ای منصوب می‌شود.

حضور پررنگ معاون پارلمانی قالیباف در مجلس

شنیده شد که در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری، طالبیان معاون پارلمانی شهرداری تهران، حضور پررنگی در مجلس داشته و مرتب با نمایندگان مذاکره و لابی می‌کند. بولتن‌نیوز نوشت؛ در همین راستا سید امیر طالبیان با حضور در راهروهای مجلس رایزنی‌های گسترده‌‌ای را برای حمایت از قالیباف آغاز کرده است.

معاون پارلمانی شهرداری تهران مرتب با نمایندگان صحبت کرده و خواستار حمایت نمایندگان از قالیباف در انتخابات است. گرچه وی ماه‌های گذشته نیز در مجلس حضور می‌یافت اما در آستانه انتخابات حضور وی در راهروهای مجلس و مذاکره با نمایندگان از شدت بیشتری برخوردار شده است. یکی از نمایندگان در همین زمینه گفت: طالبیان سعی می‌کند تا نمایندگان بیشتری را در حمایت از قالیباف جذب کند.

مشارکت ۸/۶۹ درصد مردم در انتخابات

شنیده شد که یکی از مراکز معتبر افکار سنجی کشور، دیروز نتایج تحقیق خود درباره انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کرد. فارس نوشت؛ نمونه‌های این تحقیق از کلیه مراکز استان‌ها و ۱۰۲ شهر هستند. برخی نتایج آن عبارت است از: ۱. در این نظرسنجی ۸/۶۹درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد شرکت می‌کنند. ۲. بر اساس این نظرسنجی، بیشترین اقبال مردم به کاندیداهای اصولگراست. ۳. در این نظرسنجی درباره رفتارهای احتمالی هواداران آقایان هاشمی رفسنجانی و مشایی از پاسخگویان سوال شده است که نتایج نشان می‌دهد بیشترین نسبت پاسخگویان اعلام کرده‌اند که آنها در انتخابات شرکت کرده و به نزدیک ترین کاندیدا نسبت به مواضع نامبردگان رای خواهند داد.

مدیر مسئول ایران مجرم شناخته شد

شنیده شد که مدیرمسئول روزنامه ایران در جلسه دیروز دادگاه مطبوعات به اتهام نشر مطالب خلاف واقع مجرم شناخته شد. تسنیم نوشت؛ مدعی‌العموم به اتهام نشر مطالب خلاف واقع در روزنامه ایران علیه مدیرمسئول این روزنامه اعلام جرم کرده بود که بعد از شنیدن دفاعیات مدیرمسئول این روزنامه هیات منصفه دادگاه مطبوعات در نهایت وی را مجرم شناخت.

همچنین به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی خبرگزاری ایسنا رسیدگی شد؛ بعد از انتشار یک مطلب طنز در این خبرگزاری با عنوان «برگی از خاطرات روزانه قالیباف»، معاون حقوقی شهرداری تهران به نیابت از شهردار تهران از این خبرگزاری شکایت کرد. در این جلسه ساسان والی‌زاده مدیرعامل خبرگزاری ایسنا به دفاع از خود پرداخت که در نهایت پس از آخرین دفاعیات وی، معاون حقوقی شهرداری تهران شکایت خود از این مجموعه را پس گرفت.

نظر وزیر ارشاد درباره فیلم جدید فرهادی

شنیده شد که سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه هیأت دولت با بیان این که برای اکران فیلم «گذشته» ساخته اصغر فرهادی در داخل کشور منعی وجود ندارد و می‌تواند اکران شود، گفت: «به نظر من «جدایی نادر از سیمین» از فیلم جدید فرهادی بهتر است.» قدس نوشت؛ او با بیان این که این نظر شخصی من است، درباره دلیلش گفت: «به نظر من، فیلم «جدایی نادر از سیمین» با فرهنگ ما سازگاری بیشتری دارد و راحت‌تر می‌توان با آن مأنوس شد.»

مسجدجامعی مرخص شد

شنیده شد که احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران شنبه شب به دلیل سکته قلبی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام خمینی (ره) بستری شده بود. آفتاب نوشت؛ به گفته پزشکان بیمارستان امام خمینی (ره) مشکل وی، سکته قلبی خفیف بوده است که پس از یک روز استراحت در بیمارستان حال وی رو به بهبودی رفته و دوشنبه از بیمارستان مرخص شده است.

فروش هواپیمای ریاست جمهوری برای جبران کسری بودجه

شنیده شد که مقامات یک کشور فقیر آفریقایی، هواپیمای اختصاصی ریاست جمهوری این کشور را به قیمت ۱۵ میلیون دلار برای تامین نقدینگی و جبران کسری بودجه فروختند. مالاوی یکی از کشورهای فقیر آفریقاست. این هواپیما را رئیس جمهور پیشین کشور مالاوی (بینگو وا موثاریکا) به قیمت ۲۲ میلیون دلار خریداری کرده بود. او گفته بود این هواپیما، مناسب جایگاه اوست و از هزینه اجاره هواپیما از شرکت ها، ارزان تر است. چینتو ویری دبیر کل دفتر ریاست جمهوری مالاوی در این باره گفت: شرکت «بونوکس انترپرایز»، بالاترین رقم را برای خرید این هواپیما پیشنهاد داد و موفق به خرید آن شد.

اعتراف یک دیپلمات آمریکایی به ناکارآمدی تحریم

شنیده شد که دولت باراک اوباما نمی‌تواند با اعمال تحریم‌های بیشتر نتیجه مناسبی به دست آورد و باید با اقدامات دیپلماسی و دادن امتیازاتی به جمهوری اسلامی در مسیر پرونده هسته‌‌ای این کشور گام بردارد. جام به نقل از جروزالم پست نوشت؛ یک دیپلمات سابق آمریکایی در گفت وگو با روزنامه لس آنجلس تایمز با بیان اینکه اوباما باید در خصوص ایران گام‌های دیپلماتیک بردارد، گفته است اعمال تحریم‌ها نمی‌تواند ایران را از غنی سازی اورانیوم بازدارد.

رایان کروکر دیپلمات سابق آمریکا در کشورهای عراق، افغانستان، کویت، لبنان و سایر کشورهای خاورمیانه همچنین به روزنامه لس آنجلس تایمز گفته است: «دولت باراک اوباما نمی‌تواند با اعمال تحریم‌های بیشتر نتیجه مناسبی به دست آورد و باید با اقدامات دیپلماسی و دادن امتیازاتی به جمهوری اسلامی در مسیر پرونده هسته‌‌ای این کشور گام بردارد.»

*خراسان:

پايان دردسرهاي ادامه تحصيل برخي کارمندان دولتي

در حالي که بر اساس ماده ۶۱ قانون مديريت خدمات کشوري، ممنوعيت تحصيل کارمندان مقيد به موضوعاتي چون "با هزينه دستگاه" و "با استفاده از مأموريت آموزشي" است، برخي کارمندان در نامه اي به يکي از مسئولان ارشد دولتي اعلام کرده اند که برخي وزارتخانه ها اجازه تحصيل آنها را به هيچ عنوان صادر نمي کنند که پس از اين موضوع، ابلاغيه اي از طرف دولت صادر شده که بر اساس آن کارمندان شاغل در دستگاههاي اجرايي مي توانند با هزينه شخصي و در خارج از ساعات اداري يا با استفاده از مرخصي هاي استحقاقي و يا بدون حقوق، تحصيل کنند.

پيشنهاد عجيب يک مسئول درباره يک توليدکننده قارچ

يکي از مسئولان اقتصادي دولت در نامه اي به نهاد رياست جمهوري از آنها خواسته است با توجه به مشکلات متعددي که براي يکي از شرکتهاي توليد کننده قارچ پيش آمده، مانده بدهي اين شرکت به سيستم بانکي کشور به عنوان بدهي دولت به اين سيستم محسوب شود که کارشناسان دولت در پاسخ به اين درخواست تاکيد کرده اند اين امر واجد ايرادات متعدد قانوني و بدعتي در سيستم دولت خواهد بود.

*تهران امروز:

سي دي قرمز جريان انحرافي

عوامل جريان انحرافي در جلسات خود اعلام كردند ما يك سي دي قرمز داريم كه در آن ناگفته‌ها و افشاگري‌هاي فراواني موجود است؛ اگر اين سي دي پخش شود سرنوشت انتخابات عوض مي‌شود.به گزارش فارس،با وجود عدم احراز صلاحيت ليدر جريان انحرافي از سوي شوراي نگهبان وي با اعضاي ستاد خود ديدارهاي روتين داشته و در جلسه اخير خود اعلام كرده است: ما برمي‌گرديم؛ ۴۸ ساعت قبل از رأي‌گيري، تاييد و با ۳۳ ميليون رأي رئيس‌جمهور مي‌شوم.

تخلفي صورت نگرفته است

قاضي ناصر سراج نماينده دادستان كل كشور درباره اعتراض يكي از كانديداها به حذف بخشي از اظهاراتش در برنامه‌هاي انتخاباتي گفت: با اين كانديدا صحبت شده و هيچ مشكلي نبوده، قرار است به برخي افراد كه مشكلاتي ايجاد مي‌كنند تذكراتي داده شود لذا سازمان صدا و سيما تخلفي مرتكب نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا از زمان آغاز تبليغات انتخاباتي تاكنون، تخلفاتي به كميسيون تبليغات گزارش شده است يا خير؟ اظهار داشت: خوشبختانه كانديداها قانون را رعايت مي‌كنند و ما هم مشكلي تاكنون نداشته‌ايم.وي تصريح كرد: در صورتي كه كانديداهاي انتخابات مغاير قانون مطالبي را عنوان كنند كميسيون مصوب مي‌كند و صدا و سيما موظف است آن مطالبي كه خلاف قانون بوده را حذف كند، يعني صدا و سيما نمي‌تواند خودش تصميم بگيرد بلكه موظف است تصميمات كميسيون را اجرايي كند.

نامزدي كه كاري به گراني و تورم ندارد

صادق زيبا كلام با اشاره به يكي از نامزدهاي انتخاباتي به فارس گفت: خيلي جالب و حيرت‌آور است كه وقتي ايشان راجع به انتخابات و آينده كشور صحبت مي‌كند مطلقا حرفي از مسائل عيني و حقيقي جامعه نمي‌زند، بلكه راجع به مسائل انتزاعي در خلأ و اينكه خط امام، انقلاب و مقاومت را به جلو ببريم سخن مي‌گويد. او كاري به تورم، گراني و سقوط جايگاه ايران در عرصه بين‌المللي كه ظرف اين ۸ سال كه قدرت در دست‌شان بود ايجاد شده، ندارد.زيباكلام تاكيد كرد: از سوي ديگر بخش خصوصي شاهد ورشكست‌شدن شركت‌ها و موسسات است، اما ايشان طوري صحبت مي‌كند كه انگار قرار است رئيس‌جمهور كشور ديگري شود نه ايران و از دنيا، فضا و گفتمان ديگري صحبت مي‌كند.

كارآمدي و مقبوليت، شرط انتخاب رئيس‌جمهور

حسين فدايي دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: انتخابات، رقابت بين گفتمان‌محوري، برنامه‌محوري، تيم‌محوري، كارآمدي، اعتدال و عقلانيت همراه با رفتار انقلابي و جهادي و تقوامحوري است.به گزارش تسنيم، دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پايان نشست هفتگي شوراي مركزي اين جمعيت گفت: هيچ تضميني وجود ندارد كه برخي از افرادي كه با گفتمان اصولگرايي مشكل دارند؛ نتوانند اقبالي براي خود دست و پا كنند و پيروزي اصولگرايان را مورد خدشه قرار دهند.

وي افزود: ممكن است با توجه به تركيب و آرايش نامزدهاي تاييدشده، برخي از اصولگرايان دغدغه و احساس خطري نداشته باشند ليكن با توجه به شرايط بين‌المللي و منطقه‌اي و گردنه تاريخي و ضرورت پيشرفت و حركت رو به تكامل انقلاب بايد صحنه را با دقت رصد كنيم و حساسيت‌هاي لازم را نسبت به ضرورت پيروزي نيروهاي ارزشي حفظ كنيم. وي اضافه كرد: در صورت كوتاهي، احتمال افزايش راي افرادي كه به‌لحاظ گفتماني مشكل دارند يا كارآمدي لازم را ندارند، بالا مي‌رود كه در نتيجه ملامت‌هاي سنگيني را شكل مي‌دهد.وي با اشاره به ويژگي‌هاي مثبت‌نامزدهاي اصولگرا گفت: نامزدهاي اصولگرا و دل‌بسته گفتمان انقلاب، هركدام مزيت‌هايي دارند ليكن آنچه در اين موضوع مهم ارزيابي مي‌شود ميانگين و برآورد و سرجمع مزيت‌هاست و تكيه بر يك مزيت اشتباه است.

وي اضافه كرد: جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، پنج مولفه و معيار كلي را به‌عنوان ملاك بررسي و ارزيابي نامزدها مدنظر دارد؛ اول اينكه نامزد مورد نظر توان و ظرفيت گفتماني داشته، دوم صلاحيت‌هاي فردي و شخصي داشته باشد، سوم نامزد مورد نظر نيروهاي ارزشي، بايد هماهنگي، همسويي و توان تعامل با منافع و مصالح عاليه كشور را داشته باشد كه اين سه شاخص شرط لازم و «كارآمدي» و «مقبوليت» شرط كافي در انتخاب نامزد نهايي، ارزيابي مي‌شود.

دولت اجتماعي يعني عدالت و بسط اخلاق

عماد افروغ، جامعه شناس و عضو كميسيون فرهنگي مجلس هفتم شوراي اسلامي جزئيات بيشتري از كاركردها و فوايد دولت اجتماعي را در گفت‌وگو با زندگي نيوز به بحث و بررسي گذاشته است.افروغ گفت:من وجه مشخصه دولت اجتماعي را در مشاركت فعال در تمامي عرصه‌هاي سياسي ، فرهنگي و اقتصادي مي‌دانم. در واقع دولت اجتماعي در تمامي اين عرصه‌ها نمودي بارز دارد. در عرصه سياست ما شاهد مشاركت اقشار و گروه‌هاي مختلف اجتماعي در تصميم‌گيري‌ها و نظارت و اجرا هستيم.

در بعد اقتصادي ما شاهد يك اقتصاد رقابتي و تجلي عدالت در امر توليد هستيم. در دنيا زماني كه سخن از عدالت به ميان مي‌آيد، بيشتر مقصود و مراد، عدالت در توزيع است يعني سرمايه داران توليد مي‌كنند اما با هدف ممانعت از شورش‌هاي اجتماعي، توزيع خاصي در ميان اقشار مختلف در قالب مفهومي به نام دولت رفاه صورت مي‌گيرد. اما در دولت رفاه هم ما شاهديم كه مردم در توليد نقشي ندارند. بر اين اساس يكي از ابعاد اقتصادي مشاركت اجتماعي مي‌تواند تجلي عدالت در توليد از طريق رقابتي كردن فعاليت‌هاي توليدي در اقتصادي باشد.در عرصه فعاليت‌هاي مدني هم ما بايد شاهد نوعي فعاليت‌هاي غير عمودي و غير‌قطبي نهادهاي مدني باشيم.

يعني در عرصه مدني بايد گروه‌هاي مختلف شكل گيرند و فعاليتي افقي داشته باشند. به عبارت ديگر، يك دولت اجتماعي سه بعد دارد؛ در بعد سياسي ما شاهد فلسفه سياسي مردم سالاري ديني هستيم، در بعد اقتصادي آن ما شاهد عدالت اجتماعي با تاكيد بر عدالت در توليد هستيم و در بعد فرهنگي و مدني آن(با توجه به اينكه دولت‌ها در ايران در چارچوب نظام جمهوري اسلامي ايران فعاليت مي‌كنند) بايد شاهد اخلاق و معنويت و بسط معرفت خدا باشيم. اين تلقي من از دولت اجتماعي است. به واقع در اين دولت مشاركت بايد در تمامي اضلاع فرهنگي و سياسي و اقتصادي جامعه نمود داشته باشد و فاصله‌اي كه حكايت از شكاف ميان قدرت مدني و قدرت رسمي دارد را شاهد نباشيم.

*ابتکار:

مشايي: با قاطعيت پيروز هستيم

رحيم مشايي مي‌گويد: راي ما بسيار بسيار بالاست و با قاطعيت پيروز هستيم. به گزارش «انتخاب»؛ اين کانديداي رد صلاحيت شده پس از اعلام رسمي نظر شوراي نگهبان در جمع اعضاي ستاد انتخاباتي در سخناني به که فايل صوتي آن در برخي سايت‌ها منتشر شده، مي‌گويد پيش بيني مي‌کرده که ردصلاحيت شود.

او مي‌گويد: با توجه به وضعيتي که براي ما پيش آمده، ما البته پيش بيني مان همين بود، ما با توجه به اخبار و سازمان گري‌ها و اطلاعات و فشارها همين انتظار را داشتيم هرچند به زبان چيز ديگري مي‌گفتيم يا دعا مي‌کرديم.وي افزود: جز مسير قانون هيچ مسير ديگري نداريم... اين مشکل فقط به دست رهبري قابل حل است و ما اين مطالبه را داريم.

وي ادامه داد: انتظار داريم با يک اميد بسيار بالا اين مشکل حل مي‌شود (حاضرين فرياد مي‌زنند که ان شالله و تشويق مي‌کنند)مشايي در ادامه مي‌گويد: با صبوري با حوصله و با تدبير در انتظار مي‌مانيم... هيچ کاري خلافي نمي‌کنيم. هيچ انتظاري نداريم به خاطر احساسات حرف و حديث و کاري شود. ادبياتمان بايد متناسب با شعارهايمان باشد...اصلا نگران راي آوردن نيستيم. ما يک ستاد موازي رقبا نسيتيم، من اصلا کاري ندارم رقيب ما کيست؟ قبلاً در ستادهاي ديگر هم عرض کردم ام، ما ايجابي و اثباتي هستيم که از ميانه ي ملت عبور مي‌کند.

*جمهوری:

روایت جالب غرضی از مخالفت با ارائه سوبسيد براي چاپ روزنامه

سيد محمد غرضي از داوطلبان رياست جمهوري در پاسخ به اين پرسش كه كارنامه كاري شما بيشتر رنگ و بوي بررسي اقتصادي دارد آيا به مديران فرهنگي كابينه خود فكر كرده ايد؟ گفت: "متأسفانه همين گونه است و مردم مرا چهره فرهنگي نمي‌شناسند اما چنين نيست. يك روز در دولت آقاي هاشمي، سيد محمد خاتمي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در جلسه هيات دولت مطرح كرد كه سوبسيد براي چاپ روزنامه بدهيد كه من مخالفت كردم.

بعد رفتم يك كبابي و يك بغل روزنامه‌هاي جمهوري اسلامي جمع كردم و آوردم در هيات دولت به آقاي هاشمي گفتم اين سوبسيد را مي‌خواهيد براي چه به سيد محمد خاتمي بدهيد كه روزنامه چاپ كند تا از كبابي سر در آورد؟" اين گزارش را كه يكي از خبرگزاري‌ها مخابره كرده، ظاهراً مربوط به دوران جواني آقاي غرضي است كه در يكي از كبابي‌ها روزنامه‌هاي قبل از انقلاب را زير بغل ايشان داده بودند!

جنبش سلفي مصر با صدور بيانيه‌اي؛فتوای قتل عام شيعيان لبنان و ايران را صادر کرد

در پي انتشار سخنان روز يكشنبه "سيد حسن نصرالله" دبيركل حزب‌الله لبنان كه در آن بر حضور رزمندگان حزب‌الله در نبردهاي سوريه براي حمايت از ارتش سوريه در رويارويي با گروه‌هاي تكفيري، تأكيد كرد، جنبش سلفي مصر با صدور بيانيه‌اي كه يكي از امضاء‌ كنندگان آن "محمد الظواهري" برادر ايمن الظواهري سركرده گروه تروريستي القاعده است، به قتل عام شيعيان لبنان و ايران فتوا داد.

اين بيانيه افزوده است: هدف از آنچه در شهر "القصير" از توابع استان حمص در غرب سوريه مي‌گذرد تقسيم منطقه به كشورهاي كوچك "نصيري" يا "علوي" است كه "بشار اسد" رئيس جمهوري سوريه پيرو آن است. بيانيه گروه‌هاي سلفي در مصر مي‌افزايد: هدف از تحولات القصير، تشكيل كشور "رافضي" براي شيعيان دوازده امامي، "يهوديان" و "دروزي ها" است تا بدين ترتيب اهل سنت را به محاصره خود در آورند! اين بيانيه تأكيد كرده است كه هر كس به نظام سوريه و ارتش اين كشور در "القصير" كمك كند واجب القتل است و بايد كشته شود، چون از جمله دشمنان سرسختي است كه جز با كشتن وي نمي‌توان از شر آن در امان ماند! تازه‌ترين خبرها حكايت از آزاد شدن ۸۰ درصد "القصير" كه گلوگاه تداركاتي تروريست‌ها بوده است،‌ دارد.

بازداشت وزير سابق فلسطيني به دليل انتقاد از سفر شيخ يوسف قرضاوي

ابراهيم ابراش، وزير سابق فلسطيني به دليل انتقاد از سفر شيخ يوسف قرضاوي مفتي قطري - مصري به غزه براي مدتي بازداشت شد. به گزارش شبكه العالم، "ابراهيم ابراش" پس از انتشار مطلب انتقادآميز ابراش درباره سفر يوسف قرضاوي به غزه، نيروهاي امنيتي حماس وي را از منزلش در تل الهوي به سوي يكي از مراكز بازپرسي منتقل و او را براي مدت ۶ ساعت بازداشت كردند. ي

وسف قرضاوي مفتي مصري است كه تابعيت قطر را دارد و به دليل حمايت از جريانهاي سلفي افراطي پدر معنوي اين جريانها معروف شده است. مواضع اخير قرضاوي در كشورهاي عربي با انتقاد بسياري از فلسطيني‌ها همراه شده و بسياري او را مفتي ناتو مي‌خوانند.

دستگاه امنيت داخلي تشكيلات خودگردان نيز قبلاً بارها ابراش را كه مدتي وزير فرهنگ بوده به دليل نظرات سياسي و نوشته‌هايش در انتقاد از يادداشت‌هاي سياسي، احضار و بازجويي كرده بود. در سفري كه اخيراً قرضاوي به غزه داشت، اسماعيل هنيه نخست‌وزير دولت فلسطين دست او را بوسيد و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

http://hadidnews.com/vdcaaonu.49nwu15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما