وزیر علوم با اشاره به فعالیت سیاسی مناسب و طرح دیدگاههای مختلف در دانشگاهها، گفت: دشمن قصد دارد فتنه شکستخورده سال ۸۸ را با رنگ و لعاب دیگری اجرا کند.
به گزارش حدیدنیوز، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با فارس گفت: در مسائل کشوری، حماسه سیاسی، انتخابات و آنچه مربوط به نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود باید همه مسئولین نگاهشان به انگشت اشاره رهبری و فرمایشات مقام معظم رهبری باشد تا دوست و دشمن این نظام را خوب تشخیص بدهیم. من هم سعی میکنم هشدارهای ایشان را درست دریافت کرده و رفتار و گفتار خودم را براساس آن تنظیم کنم.
وی افزود: تمام تلاش من این است که اگر مسئولیتی را به عهده میگیرم سعی کنم بر مبنای اصول و آموزههای دینی حرکت کنم، فاصله خودم را با دشمن شفاف کرده و به ایران اسلامی و مردم شریف و غیور این سرزمین خدمت کنم.
*اعلام کاندیدای دولت غرضورزی به مجموعه دولت است
وزیر علوم با اشاره به اشتباه بودن طرح مسئله کاندیدای دولت در صدا و سیما و دیگر رسانهها، تصریح کرد: در جلسه دولت به رئیس صدا و سیما اعلام کردم که دولت هیچ کاندیدایی ندارد و نباید هیچ کدام از کاندیداها در صدا و سیما به عنوان کاندیدای دولت مطرح شود. هر کس از اعضای دولت برای ثبتنام کاندیداتوری اقدام کرده، به صورت شخصی بوده است.
وی افزود: البته شاید در آینده گروههای حامی دولت که هیچ ارتباطی با مجموعه کابینه ندارند از کاندیدایی حمایت کنند ولی طرح این مسئله که کاندیدایی به مجموعه دولت نسبت داده شود درست نیست زیرا دولت برگزارکننده انتخابات است و شاید افرادی با طرح این مسائل در انتخابات شبهه ایجاد کنند.
دانشجو با اشاره به آشوبهای ایجاد شده پس از انتخابات سال ۸۸، عنوان کرد: در انتخابات دوره گذشته نیز واژههایی نظیر "کمیته صیانت از آراء" را مطرح کردند و چندی پیش نیز "بحث انتخابات آزاد" مطرح شد که این مسائل فقط راه سوء استفاده را برای دشمنان هموار میکند.
وی اظهار داشت: دلسوزان انقلاب نباید از این واژهها استفاده کنند، زیرا انتخابات همیشه آزاد بوده است و کسانیکه بحث انتخابات آزاد را مطرح میکنند خودشان با همین روش انتخاب شدهاند.
وزیر علوم افزود: چنان میگویند انتخابات آزاد که گویا خودشان با مکانیزم دیگری انتخاب شدهاند. باید از این عزیزان پرسید مگر خودشان چگونه به عنوان رئیسجمهور یا وکیل و نماینده شورای شهر انتخاب شدهاند.
وی افزود: برخی افراد دموکراسی را قبول دارند مشروط بر اینکه خودشان رای بیاورند که این مسئله خودخواهی است. ضمناً هر کشوری برای صلاحیت کاندیداها در هر انتخاباتی روشی دارد که باید همه به آن احترام بگذارند.
* رنگ و لعاب جدید به فتنه ۸۸
دانشجو با اشاره به سعی دشمن در تکرار فتنه سال ۸۸، ادامه داد: دشمن سعی دارد در انتخابات امسال فتنه سال ۸۸ را با یک رنگ و لعاب دیگر اجرا کند تا بتواند پروژه شکست خورده خود را تکرار کند.
وی افزود: آقایانی که از قانونگرایی میگویند باید اعلام کنند نظرشان درباره موسوی که فرمان لشکرکشی به خیابانها را داد چیست؟ در آن زمان قانونشکنی ایرادی نداشت؟ چرا هنوز از فتنه برائت نجستند؟ آیا فتنه ۸۸ با هدف براندازی نظام نبود؟ چطور میشود کسانیکه با فتنه همکاری کردند پاسدار نظام باشند؟ شاید بگوییم در آن زمان متوجه نبودند ولی بعد از آن آیا فهمیدند یا خیر؟ اگر نفهمیدند چطور میتوان عنان کشور را به دست آنها داد؟
وزیر علوم گفت: احساس میکنم ترجیع بند "انتخابات آزاد" نیز مسئلهای است که از سوی دشمنان خارجی اعلام میشود و افرادی در داخل آن را تکرار میکنند.
وی راهاندازی کارناوال را سیگنال دشمنان دانست و گفت: آیا کارناوال آنچنانی یک هنجار اسلامی ایرانی است؟ اگر هنجار غربی است باید در فضای آنجا قرار بگیریم که فضای کثیفی است. ولی تبلیغات ما باید بر مبنای هنجار خودمان باشد چراکه ما هنجارهای خودمان را داریم.
دانشجو با بیان اینکه دشمن قصد دارد فتنه را به نوع دیگری برنامهریزی کند، خاطرنشان کرد: برخی افراد از روی جهالت برای دشمنان بازی میکنند و دشمنان هم در عرصه انتخابات ایران کاملاٌ فعال هستند.
وی با اشاره به راهافتادن کارناوالهای آنچنانی در زمان ثبتنام برخی کاندیداهای ریاست جمهوری، گفت: اگر فرد ثبتنام کننده در انتخابات بدون اطلاعرسانی در وزارت کشور حاضر شود، چطور کارناوال راه میافتد؟ چرا میگویند کارناوال خودجوش؟
وزیر علوم فعالیت برخی افراد را بازی در زمین دشمن دانست و گفت: باید حواس نظام جمع باشد تا این فعالیتها متوقف شود، البته در دانشگاهها اعضای هیئت علمی و دانشجویان کاملا آگاه هستند و ضمن فعالیت سیاسی مناسب و طرح دیدگاههای مختلف اجازه این بازیها را نمیدهند.
به گفته وی، روش مقابله با دشمن مشخص کردن شفاف فاصلهها با فتنه است که جامعه دانشگاهی ما در این مورد تجربه کافی را دارد.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: وقتی کسی قائل به این است که مسائل سال ۸۸ فتنه نبوده است در حالیکه مقام معظم رهبری آن را فتنه میداند چطور ادعای ولایتمداری میکند و برای آمدن یا نیامدن به عرصه انتخابات از مقام معظم رهبری هزینه میکند.
* فقط سابقه افراد نمیتواند وضعیت فعلی آنان را توجیه کند
وی با بیان اینکه فقط تکیه بر سابقه افراد نمیتواند وضعیت فعلی آنها را توجیه کند، گفت: خیلی از افراد سوابق خود را به رخ میکشند، اما باید توجه داشت برخی که رئیسجمهور، وزیر و نخستوزیر زمان امام بودند الان کجا هستند؟ در تاریخ اسلام فردی در زمان صدر اسلام به عنوان سیفالاسلام مطرح میشد ولی مقابل امام علی(ع) قرار گرفت آیا با این حساب که وی زمانی سیفالاسلام بوده است میتوانیم بگوییم کارش درست است؟
وزیر علوم افزود: جانباز صفین سر از بدن امام حسین(ع) جدا کرد و در جبهه مخالف نیز فردی که در سپاه عمر سعد بود با پیوستن به امام شهید عاشورا شد. عبداللهبن وهب نیز که یک تازه مسلمان بود و سابقهای در اسلام نداشت با پیوستن به امام در عاشورا به شهادت رسید.
وی تصریح کرد: سابقه لازم است ولی کافی نیست زیرا امام خمینی(ره) فرمودند وضعیت حال افراد ملاک عمل است و حال افراد باید مشخص باشد که همراهی با فتنه است یا همراهی با مردم بیزار از فتنه.
وزیر علوم گفت: اینکه چه بودم و چه بودم، چه هستم را پوشش نمیدهد و مردم اجازه نمیدهند دشمن به آنچه طمع کرده است برسد.
وی تاکید کرد: امسال در انتخابات حماسهای سیاسی رخ میدهد که چشم دشمنان را کور میکند.
* ادعای دموکراسی از سوی کسانی که حتی مدیریت یک گروه دانشگاهی از سوی جناح مخالف را تحمل نکردند
وی افزود: کسانیکه ادعا میکنند که باید همه سلیقهها در همه دولتها حضور داشته باشند، آیا خودشان از همه سلیقهها استفاده میکردند؟ شاید جوانترها آن زمان را یادشان نباشد ولی ما یادمان است که وقتی بر سر کار آمدند یک نفر از افراد جناح مخالف را تحمل نکردند.
وزیر علوم گفت: قبل از سال ۷۶ من قائم مقام معاون دانشجویی وزارت علوم بودم و پس از آن در دانشگاه برای ریاست گروه از ۱۲ نفر حاضر در گروه ۱۱ نفر به من رای دادند و فقط خودم بودم که به خودم رای ندادم. این آرا برای صدور حکم به مجموعه ریاست دانشگاه رفت اما حکم را امضا نکردند و حتی اعلام کردند که این گروه آموزشی را نیاز نداریم و من بدون حکم امور گروه را انجام میدادم.
وی عنوان کرد: آنهایی که حتی مدیریت یک گروه دانشگاهی را از سوی جناح مخالف تحمل نکردند چگونه ادعای دموکراسی دارند؟ حالا آنهایی که این رفتارها را داشتند ژست استفاده از همه جناحها را گرفتند در صورتیکه آن زمان وقتی به مهاجرانی گفتند از همه سلیقهها استفاده کنید گفت مگر دولت تعاونی است؟ باید دید مهاجرانی که آن زمان وزیر ارشاد بوده است حالا توسط چه کسی ارشاد میشود؟ آنها اگر اکنون نیز بر روی کار باشند از همه سلیقهها استفاده نمیکنند و به شعارهای خود عمل نخواهند کرد. http://hadidnews.com/vdcbasb5.rhbg8piuur.html