معرفی نوت بوکی قدرتمندمخصوص بازی خورها ...پاپ بندیکت شانزدهم به توئیتر پیوست.
به گزارش حدیدنیوز، آخرین تحولات عرصه IT را اینجا بخوانید:
*آغاز اسبابکشی آدرسهای اینترنتی
این در حالی است که نسخه ۴ آدرسهای عددی اینترنتی تنها میتوانست حدود ۴.۳ میلیارد آدرس اینترنتی ایجاد کند اما نسخه ۶ این پروتکل میتواند از دو هزار و ۱۲۸ میلیارد آدرس اینترنتی پشتیبانی کند و بر این اساس IPهای (Internet Protocol) بیشتری ایجاد شود.
آدرسهای عددی اینترنتی (IP Addresses) با هدف هدایت و نظارت بر خدمات اینترنت و اینترانت و کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت ساماندهی میشود.
با اتمام ظرفیت نسخه ۴ در فضای مجازی، آدرسهای عددی و استفاده از IPV۶، آدرسهای عددی اینترنتی ساماندهی میشوند، این خبری بود که دیماه سال گذشته وزیر ارتباطات وقت در توضیح آخرین وضعیت و ساماندهی آدرسهای عددی اینترنتی اعلام کرد.
وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره گفته بود که در سطح جهانی برای دریافت دامینهای جدید و سطح بالا در شرایط حاضر فضایی به صورت محدود ایجاد شده و طی چهار یا پنج ماه، اگر دستگاههای اجرایی چنین درخواستی دارند میتوانند از طریق وزارت ارتباطات اقدام کنند.
تقی پور همچنین درباره ساماندهی آدرسهای عددی اینترنتی بیان کرده بود که این موضوع یک مساله جدی و مهم است که با افزایش تعداد کاربران ارتباطی و درخواست برای استفاده از خدماتی همچون وای فای، وایمکس، RFID و بلوتوث و نیز اتمام ظرفیت نسخه ۴ آدرسهای عددی در دنیا، استفاده از پروتکل IPV۶ بهعنوان بهترین راهحل با حداکثر ظرفیت در دستور کار قرار گرفته است.
پشتیبانی دو هزار میلیارد آدرس عددی با نسخه ۶
سیستم جدید آدرسدهی IPV۶ میتواند تعداد آدرسهای اینترنتی را نسبت به IPV۴ تا چندین برابر افزایش دهد و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کشور نیز با اتمام توزیع نسخه ۴ آدرسهای عددی اینترنتی در کل دنیا و مقدمات کار برای مهاجرت به نسخه ۶ این پروتکل ارتباطی، آییننامه ساماندهی آدرسهای اینترنتی IP Addresses را تصویب کرد.
شناسایی صاحبان کلیه IP آدرسهای کشور
اخیرا معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران به شناسایی صاحبان کلیه IP آدرسها به ایسنا خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹ میلیون IP آدرس از طریق سازمان رایپ شناسایی و در اختیار قرار گرفتند.
علیاصغر انصاری در این باره اظهار کرده بود که کلیه LRIها براساس مصوبه ۱۰۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و مصوبه ۱۲۰ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغ شده و متقاضیان به سامانه مراجعه کردند.
معاون توسعه IT سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: این فعالیت مهلت تمام شده ندارد و همچنین ظرفیت برای ثبت بینهایت است و در حال مهاجرت به IP آدرسهای نسخه ۶ به عنوان یکی از منابعی که زیرساخت کشور نیاز دارد هستیم، چرا که توزیع نسخه ۴ در سال ۲۰۰۹ تمام شده است.
*معرفی نوت بوکی قدرتمندمخصوص بازی خورها
شرکت Origin امروز نوت بوک جدید و قدرت مند EON۱۷-SLX که برای افراد علاقه مند به بازی های گرافیکی طراحی شده را عرضه نمود که با آخرین نسخه پردازشگر اینتل یعنی Core i۷ قدرت گرفته و ۳۲ گیگابایت رم به قدرت خود می افزاید .
شرکت Origin امروز نوت بوک جدید و قدرت مند EON۱۷-SLX که برای افراد علاقه مند به بازی های گرافیکی طراحی شده را عرضه نمود که با آخرین نسخه پردازشگر اینتل یعنی Core i۷ قدرت گرفته و ۳۲ گیگابایت رم به قدرت خود می افزاید .
همچنین این نوت بوک مجهز شده به دو کارت گرافیک انویدیا GeForce GTX ۶۸۰M به همراه SLI که لذت بازی کردن را برای شما به ارمغان می آورد . در کنار سخت افزار قدرت مند این نوت بوک سیستم عامل ویندوز ۸ Professional نیز به خوبی دیده می شود چرا که تمامی سخت افزار های موجود تحت کنترل این سیستم عامل می باشند . همچنین شایان ذکر است بدانید که پردازشگر چهار هسته ای اینتل طونلی از سرعت را با مقدار ۴٫۱ (حداکثر ۴٫۵) گیگاهرتز برای شما فراهم می کند .
در نهایت برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به Origin EON۱۷-SLX مراجعه کنید اما دقت داشته باشید قیمت این نوت بوک ۲۱۹۳ دلار بر آورد شده است.
*پاپ هم عضو توییتر شد
توئیتهای پاپ به زبانهای اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، لهستانی، عربی و فرانسوی خواهند بود و به زودی زبانهای دیگر نیز افزوده خواهند شد.
پاپ بندیکت شانزدهم به توئیتر پیوست.
واتیکان اعلام کرد: پاپ بندیکت شانزدهم به عضویت شبکه اجتماعی توئیتر درآمده است تا از این طریق بتواند با پیروان خود در سراسر جهان ارتباط بهتری برقرار کند.
پاپ بندیکت شانزدهم در حال حاضر بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیرو در جهان دارد و از هفته آینده قصد دارد تا پیروان جدیدی را تجربه کند، پیروانی از نوع توئیتری.
واتیکان گفته است که پاپ از روز ۱۲ دسامبر توئیت کردن را آغاز خواهد کرد. بر این اساس حساب کاربری پاپ با شناسه @pontifex قابل دسترسی است.
به گزارش رویترز، گفته شده است که توئیتهای پاپ به زبانهای اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، لهستانی، عربی و فرانسوی خواهند بود و به زودی زبانهای دیگر نیز افزوده خواهند شد.
*یکی از سرویسهای گوگل پولی شد
ممکن است این تصمیم، خشم کاربران را به دنبال داشته باشد.
گوگل یکی از سرویسهای پرطرفدار خود به نام گوگل اپس (Google Apps) را از حالت رایگان خارج کرد.
«گوگل اپس» سرویس اختصاصی گوگل برای موسسات، شرکتها و سازمانهاست که با استفاده از آن میتوانند با دامنه و لوگوی اختصاصی خود، به دیگران سرویسدهی کنند.
از آنجا که این سرویس به صورت آنلاین ارائه میشود، از طریق هر نوع ابزاری قابل استفاده است.
بسیاری از کسب و کارهای کوچک جهان برای صرفهجویی در هزینههای جاری خود، از «گوگل اپس» استفاده میکنند.
مجموعه نرمافزاری آنلاین «گوگل اپس» در پروژههای کوچک و متوسط بسیاری در نقاط مختلف جهان به کار گرفته میشود و بنا به گفته تحلیلگران، تصمیم جدید گوگل ممکن است خشم کاربران دنیای مجازی را به دنبال داشته باشد.
بر این اساس، کاربران تجاری این سرویس باید سالانه ۵۰ دلار به گوگل پرداخت کنند.
گوگل در وبلاگ تجاری با اشاره به این که در حال حاضر میلیونها کاربر تجاری از «گوگل اپس» استفاده میکنند، هدف از سیاست اخیر خود را تلاش برای بهتر کردن این سرویس برای مشتریهای تجاری خود عنوان کرده است.
سیاست مزبور در مورد کاربران فعلی «گوگل اپس» اجرا نمیشود و آنها میتوانند همچون گذشته به طور رایگان از خدمات گسترده این سرویس بهرهمند شوند.
*برترینهای لینکدین در سال ۲۰۱۲
سایت لینکدین بیشترین کلمات استفاده شده در پروفایلهای کاربران خود در سال ۲۰۱۲ را منتشر کرد.
شبکه اجتماعی لینکدین (LinkedIn) که از آن به پاتوق متخصصین و مهندسین یاد میشود، بیشترین کلمات استفاده شده در پروفایلهای کاربران خود در سال ۲۰۱۲ را منتشر کرد.
به گزارش ایتنا به نقل از یاهو فاینانس، برای دومین بار کلمه «خلاق» صدرنشین این لیست شده است. سال گذشته نیز کاربران لینکدین از این کلمه بیشترین استفاده را نموده بودند.
کلمات «نوآورانه» و «ثمربخش» نیز از دیگر واژههای این لیست به شمار میرود.
ده کلمه برتر و پراستفادهای که کارشناسان آمریکایی در پروفایلهای خود به کار بردهاند، به ترتیب عبارت است از: سازمانیافته، ثمربخش، باانگیزه، کارآزمودگی فراگیر، پرسابقه، نوآورانه، مسئولیتپذیر، تحلیلی و راهکاریابی (حل مساله).
در لیست سال گذشته کلماتی همچون «مهارتهای ارتباطی» و «پویا» نیز مشاهده میشد ولی در لیست ۲۰۱۲ این واژهها جای خود را به «مسئولیتپذیر» و «تحلیلی» داده است.
به نظر میرسد کارشناسان با استفاده از این کلمات قصد دارند نظر کارفرماها را به تواناییهای خود جلب کنند تا از این طریق مشاغل و پروژههای جدیدی به دست آورند.
*سخنان توفانی تیم کوک: ۲۰۱۳ مک در امریکا ساخته می شود
تیم کوک جنجالی، اینبار هم با سخنانش و تصمیم جدیدش جنجال آفرید. باید صبر کنیم و ببینیم جانشین استیوجابز فقید، روند موفقیتهای وی را تکرار خواهد کرد یا نه. سخنان توفانی تیم کوک: ۲۰۱۳ مک در امریکا ساخته می شود
یک روز بعد از سقوط شدید سهام اپل در بازارهای جهانی تیم کوک در مصاحبهای طوفانی اعلام کرد اپل قصد دارد از سال ۲۰۱۳ برخی از لپتاپها و دسکتاپها و لوازم خود را در کارخانههایی در داخل امریکا تولید کند.
وقتی برایان ویلیامز از شبکه ان.بی.سی از تیم کوک پرسید آیا ممکن است اپل کمپانی made in America باشد؟ و تیم کوک نیز جواب داد ما سالها در این فکریم و قرار است از سال آینده استارت واقعی با برخی محصولات مک در امریکا شروع شود.
تیم با اشاره به سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در این مورد گفت فعلا به اسمبل کردن دستگاهها خواهیم پرداخت و در مرحله بعد طرح ساخت کامل را خواهیم آورد.
مدیر اجرایی اپل به بلومبرگ نیز گفته به بازگرداندن کارخانه اپل به امریکا افتخار میکنیم. البته وی تاکید کرد که این کار توسط اپل به تنهایی انجام نخواهد شد و نیاز به مردم و سرمایه گذاران وجود دارد.
تیم کوک البته نگفت منظور از مردم و سرمایه گذاران دقیقا چه کسانی هستند!
مشکلات فاکسکان بعنوان یکی از شرکای سازنده اپل در چین و یا کمپانی تایوانی که اخیرا برخی اخبار را تکذیب کرده میتواند در این راستا تعبیر شود که ممکن است منظور از مردم این شرکا باشند. (فاکسکان اخیرا صحبت از توسعه کارخانهای در امریکا زده است.)
تیم کوک گفت منظور از ساخت کارخانه آوردن تعداد زیادی کارگر به کارخانههای جدید نخواهد بود چرا که این روش سنتی دیگر جواب نمیدهد.
وی بهعنوان مثال از کسانی که برای اپلیکیشنهای آی.او.اس کار می کنند نام برده و گفت این متد برای ما میتواند مفید باشد.
وقتی از تیم کوک در مورد هزینه ساخت آیفون در فاکسکان پرسیده شد و اینکه آیا هزینه ها در امریکا مشابه چین است گفت: صحبت در مورد قیمت و هزینه نیست بلکه صحبت در مورد مهارت افرادی است که ابزار را میسازند و چه بسا هنگام انتقال تکنولوژی از امریکا به سایر نقاط این مهارت بود که رفت.
تیم کوک وقتی در مورد اخراج اسکات فوراستال مورد پرسش قرار گرفت خیلی سعی کرد از این موضوع طفره برود اما در نهایت گفت تعامل برای ادامه ابداع در تکنولوژیهای اپل باید بهعنوان متغیر مستقل فرض شود.
همکاری برای نوآوری ضروری است و این اعتقاد همیشگی من بوده است که برای تعامل باید A+ باشید.
مصاحبه ۸ هزار کلمهای تیم کوک با بیزینس ویک را حتما چند بار بخوانید تا عقاید کامل تیم کوک بهعنوان جانشین استیو جابز فقید را دریابید.
(سایت ۹to۵mac هفته گذشته با نشان دادن شواهدی اعلام کرد آیمک جدید اپل در امریکا ساخته شده است و این مقدمهای برای برگرداندن کارخانههای اپل به امریکا است...)