وزیر آموزش و پرورش از حل مشکل مدرک معادل فرهنگیان خبر داد و درباره آن گفت: ماده واحدهای را پیشنهاد دادهایم که باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد و هر زمان که مصوب شد، مشکلات این افراد را پیگیری میکنیم.
خبر طلایی حاجی بابایی برای فرهنگیان
22 آبان 1391 ساعت 16:22
وزیر آموزش و پرورش از حل مشکل مدرک معادل فرهنگیان خبر داد و درباره آن گفت: ماده واحدهای را پیشنهاد دادهایم که باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد و هر زمان که مصوب شد، مشکلات این افراد را پیگیری میکنیم.
به گزارش حدیدنیوز به نقل از ایسنا، حمیدرضا حاجیبابایی در حاشیه مراسم "تجلیل از پدیدآورندگان مواد و رسانههای آموزشی سال تحصیلی ۹۰-۹۱" درباره ادامه تحصیل فارغالتحصیلان تربیت معلم، گفت: این فارغالتحصیلان دو گروه هستند که بخشی از آنها مربوط به فارغالتحصیلان قبل از سال ۷۷ و بخشی نیز بعد از سال ۷۷ است.
وی افزود: سال ۷۷ وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی نامهای را تنظیم میکنند که بر اساس آن دورههای بدون مجوز برگزار نشود، اما برخی این دورهها را برگزار کردهاند و پس از بررسیهای آموزش و پرورش و پیگیری رییسجمهور، مقرر شد فارغالتحصیلان قبل از ۷۷ که دورههای آنها بر اساس مجوزهای وزارت علوم برگزار شده، پذیرفته شوند که بر این اساس مشکلات حدود ۷۰ درصد از این افراد برطرف شد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای کسانی که بعد از سال ۷۷ فارغالتحصیل شدهاند نیز ماده واحدهای را پیشنهاد دادهایم که باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد و هر زمان که مصوب شد، مشکلات این افراد را پیگیری میکنیم؛ چرا که تعدادی از این افراد برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر پذیرفته شدهاند، اما به دلیل معادل بودن مدرکشان، مشکل ادامه تحصیل دارند.
حاجیبابایی با بیان اینکه این ماده واحده باید به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد، گفت: نمیتوان برای آن زمان دقیقی را مشخص کرد، اما آموزش و پرورش با جدیت پیگیر این موضوع است.
وی در مورد صحبتهای روز گذشته رییسجمهور مبنی بر بیمه طلایی بازنشستگان گفت: از یک میلیون و ۱۵۰ هزار بازنشسته، ۷۵۰ هزار نفر را بازنشستگان فرهنگی تشکیل میدهند و خوشحالم از اتفاقی که افتاده، چرا که مشکلی که بین وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی و آموزش و پرورش وجود داشت، با این موضوع برطرف میشود.
وزیر آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد: بیمه طلایی توسط بیمهگذاری اجرایی شود که توانایی انجام آن را داشته باشد، چرا که این خواسته همه فرهنگیان بازنشسته و بازنشستگان کشور است.
حاجیبابایی درباره زمان اجرایی شدن بیمه طلایی فرهنگیان نیز خاطر نشان کرد: با روندی که رییسجمهور اعلام کرده و مصوبه آن را نیز ابلاغ خواهد کرد، بستگی به سرعت کار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد.
وی ادامه داد: بیمه طلایی آموزش و پرورش با بیمه ایران است و رضایتمندی این بیمه نیز از سوی فرهنگیان در سراسر کشور بالاست، ضمن آنکه اجرای بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی که چهار ماه برقرار بود نیز توسط بیمه ایران انجام شد، اما اینکه این قرارداد با کدام سازمان بیمهگذار منعقد خواهد شد، مسوولیتی است که در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و قطعا با دلسوزی که دوستان دارند، موضوع به خوبی پیگیری خواهد شد.
به گفته وزیر آموزش و پرورش، با مصوبه رییسجمهور، مقرر شده ۱۰۰ میلیارد تومان کمک برای اجرای طلایی بیمه بازنشستگان در نظر گرفته شود که این رقم، میتواند مشکلات پیشروی بیمه طلایی بازنشستگان را حل کند.
حاجیبابایی با بیان اینکه بیمه طلایی فرهنگیان فرهنگی بود که در کشور شکل گرفت، اظهار امیدواری کرد که همه ملت ایران روزی بتوانند از مزایای این بیمه برخوردار شوند.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر هفت ساله شدن دوره ابتدایی در اظهارات وی، درباره مطالعات صورت گرفته بروی این پیشنهاد، گفت: اضافه شدن پیش دبستانی به دوره دبستان، پیشنهاد اول من به شورای عالی انقلاب فرهنگی بود، چرا که به این کار اعتقاد دارم، اما اجرای آن مستلزم اعتبار، فضای آموزشی و تامین نیروی انسانی است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در صورتی که پیش دبستانی به دوره رسمی اضافه شود، مستلزم اضافه شدن ۶۰ هزار کلاس درس جدید است. بنابراین این پیشنهاد در صورتی که به صورت قانونی مصوب شود، شدنی است.
حاجیبابایی با بیان اینکه اضافه کردن پیش دبستانی به دوره ابتدایی نیازمند اعتبار است، تصریح کرد: این موضوع جزو نیازهای اولیه است و مطالعات کارشناسی زیادی در این خصوص صورت گرفته، ضمن آنکه در سند تحول نیز دوره پیش دبستانی به صورت دوره رسمی غیر اجباری عنوان شده است، در حالی که هدف ما اجرای آن به صورت رسمی اجباری است.
وی با تاکید بر اینکه باید زیرساختهای هفت ساله شدن دوره ابتدایی فراهم شود، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم چنین کاری را در آموزش و پرورش انجام دهیم، اعتبار آموزش و پرورش باید حداقل ۲ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد، لذا نمیتوان گفت با ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیارد تومان این کار قابل اجراست.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برای اجرای این طرح علاوه بر تامین نیروی انسانی و اعتبار، سازمان نوسازی مدارس نیز باید فضای آموزشی جدید و مورد نیاز را فراهم کند.
به گفته حاجیبایایی، بر اساس آخرین آمار احصاء شده در آموزش و پرورش، امسال ثبتنام پنج سالهها در پیشدبستانی از مرز ۳۴۰ هزار نفر گذشته و این نشان میدهد که پیشدبستانی نسبت به سال گذشته رشد یافته است.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در دهههای ۶۰ و ۷۰ تا ۷۴ از حقوق فرهنگیان حق بیمه کسر شده، اما به حساب بیمه واریز نشده است که این امر فرهنگیان را با مشکل بازنشستگی مواجه کرده است، گفت: اطلاعی در این زمینه ندارم و الان این موضوع را میشنوم. اگر مستنداتی هم وجود دارد ارائه کنید تا پیگیری کنم.
کد مطلب: 9754