به گزارش حدیدنیوز به نقل از محدوده، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا طی اظهاراتی در مخالفت با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اذعان داشته است که ایران با اختصاص دادن یک سوم اورانیونم «نیمه غنی شده» خود به مصارف غیر نظامی، عملا زمان دستیابیاش به سلاح هستهای "استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای " را به تعویق انداخته است.
در حالیکه احتمال دستیابی زودرس جمهوری اسلامی ایران به سلاح هستهای یکی از مباحث داغ انتخابات امسال آمریکا بین دو کاندیدای ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا "باراک اوباما- میت رامنی " و همچنین حرف مشترک میت رامنی و حامی سرختش "نتانیاهو" نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی بوده است.
با توجه به اینکه اوباما حاضر نشده بود به خواست نتانیاهو، خط قرمزی برای برنامه هستهای جمهوری اسلامی ترسیم کند، جمهوریخواهان در رقابتهای امسال ریاست جمهوری تلاش کردند خود را نزدیکتر به اسرائیل نشان دهند، اما گفتههای اخیر ایهود باراک میتواند آب سردی روی دست تندروهای اسرائیلی و حامیان میت رامنی که خطر دستیابی ایران به سلاح هسته ای " انرژی صلح آمیز هسته ای " را کوتاهتر از این اعلام کرده بودند باشد.
وزیر دفاع رژیم اشغال گر قدس همچنین گفته که ایران با گذر زمان به سوی هدف خود پیش خواهد رفت و اقدام اخیر تهران تنها رسیدن به موقعیت حساس دستیابی به سلاح را تا ۱۰ ماه دچار وقفه کرده باشد.
تحلیل گران مسائل سیاسی در باره انتشار گفته های ایهود باراک در رسانه های آمریکایی معتقدند که انتشار سخنان وزیر دفاع اسرائیل به عنوان یکی از مهمترین محورهای مقابله با ایران هستهای، درست یک هفته پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میتواند معانی متفاوتی داشته باشد و در موقعیت فعلی میتواند مصرف داخلی در اسرائیل داشته باشد. نزدیکتر شدن نتانیاهو و لیبرمن در اسرائیل عملا جایگاه رهبر سابق حزب کارگر در کابینه ائتلافی اسرائیل را به خطر انداخته است و همچنین در موقعیتی که نتانیاهو و لیبرمن به هم نزدیک میشوند، موقعیت برای آینده ایهود باراک سختتر میشود و او با طرح مساله تعویق دستیابی ایران به سلاح هستهای، عملا در جهت مخالف آنان حرکت کرده است .
در حال حاضر بسیاری در اسرائیل، بختی را برای حزب «استقلال» ایهود باراک در انتخابات آتی ۲۲ ژانویه قائل نیستند و معتقدند نخست وزیر سابق اسرائیل و وزیر فعلی دفاع عملا تنها خواهد ماند.
اظهار نظر ایهود باراک درست در روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میتواند نشانه این باشد که وزیر دفاع اسرائیل میخواهد به دولت فعلی و باراک اوباما نشان دهد که به آنها نزدیکتر است و عملا متحد اوباما در اسرائیل است. با توجه به این که باراک اوباما به خواست نتانیاهو برای ترسیم خط قرمز برای ایران عمل نکرده، در چنین موقعیتی که هم نزدیک به انتخابات آمریکا است و هم رقبای وزیر دفاع در اسرائیل متحد شدهاند، گفتن این سخنان که میتواند به نفع باراک اوباما نیز تمام شود، نوعی نمایش اتحاد با دموکراتها و باراک اوباما نیز هست.