کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آنروا: اهالی غزه در سایه محاصره به همه‌چیز خواری روی آورده‌اند

10 ارديبهشت 1404 ساعت 11:52

سازمان امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی اعلام کرد محاصره نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی، برخی از اهالی این منطقه را مجبور کرده، هرچه را که به دست می‌آورند، بخورند.


به گزارش حدیدنیوز به نقل از الجزیره، سازمان امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آن روا)، امروز چهارشنبه پرده از بخشی از فاجعه انسانی در نوار غزه برداشت.

آن روا اعلام کرد که بر اساس مشاهدات و گزارش‌های میدانی که از غزه به دست آمده، برخی از خانواده‌های فلسطینی هر چه را که پیدا می‌کند، به عنوان خوراکی و غذا مصرف می‌کنند، حتی اگر خطرناک باشد.

بر اساس این گزارش، کمبود موارد غذایی و مانع تراشی در ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، باعث تشدید فاجعه انسانی در این منطقه جنگ زده و محاصره شده، گردیده است.

این سازمان اعلام کرد نیازهای اهالی غزه روز به روز بیشتر می‌شود و باید حمایت‌های بشردوستانه را از سر گرفت.

طبق اعلام نهادهای بین المللی، از ۲ ماه پیش تاکنون، هیچ کمک بشردوستانه ای وارد غزه نشده و همین امر سبب شده است تا این منطقه کوچک با خطرناک‌ترین بحران انسانی در طول تاریخ، دست و پنجه نرم کند./ مهر


کد مطلب: 40123

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/40123/آنروا-اهالی-غزه-سایه-محاصره-همه-چیز-خواری-روی-آورده-اند

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com