به گزارش حدید نیوز؛ در موفقیت سریال "غربت" چند عامل موثر بود؛ یکی داستان کاملا زنانه و بهروز اثر، دیگری تنوع تیم بازیگری و سوم کیفیت تولید و از همه مهمتر مدیریت پس از تولید و مدیریت در هنگام پخش.
سریال "غربت" واقعا سریالی زنانه بود یعنی فقط در حرف و شعار، زنانه نبود و از بافت داستانی تا چیدمان کاراکترها و از شرح رنج و درد تا رسیدن به نقطه اوج و درنهایت پایان بندی، واقعا سریالی بود که زنان آن را درک کرده و با آن همذات پنداری کردند.
این سریال تیم بازیگران متنوعی داشت و در رده های سنی مختلف بازیگران زن و مرد را به کار گرفته بود. نگاهی به این ترکیب کنید: آناهیتا درگاهی، مهدی حسینینیا، بهاره کیانافشار، حسین مهری، ترلان پروانه، ستایش رجایینیا، حامد رسولی، ستاره پروین، لطفالله سیفی، صفورا خوشطینت، شهزاد صفوی، میثم مجاوری، هدیه آزیدهاک، هدیه محقق، نادر بولفایی، سعید اژدرپور، ایرج رحمانی، نازنین فکرت، با هنرمندی: سوسن پرور، مهدی میامی، لادن ژافهوند، حسین مسافرآستانه، فرید قبادی، رابی نیکطلب، سامان مرادی، آیدا جعفری، مریم کیا. ناگفته پیداست که این همه بازیگر نیاز به داستان های مجزایی داشتند که برایشان طراحی شده بود و تقریبا همه آنها در سیر حادثه پردازانه درام نقش داشتند.
سومین ویژگی سریال "غربت" تیم تولید حرفه ای آن بودند. صادق یاری تهیهکننده سریال و مهدی یاری مجری طرح، سالهای درازی است که در شبکه خانگی فعال هستند و تقریبا جزو قدمای ویدیورسانه هستند که از زمان سیدی و دیویدی تا حالا که دوران ویاودی است تقریبا همواره فعال بوده و سریالهای مختلف و در گونه های متنوع را تولید یا پخش کرده اند. سریالهایی مثل "گلشیفته"، "آسپرین"، "هشتگ خاله سوسکه"، "ممنوعه"، "سیاوش"، "عاشقانه"، "احضار"، "دیو و ماه پیشونی" و...، سریالهایی هستند در ژانرهای متفاوت از درام تا ملودرام و فانتزی و سایکودرام و حادثه ای و... که برادران یاری در تولید یا پخش آنها نقش داشته اند. این تنوع فعالیت باعث شده آنها نبض مخاطب را بشناسند و برای همین بهموقع نسبت به تولید یک سریال زنانه آسیب شناسانه با عنوان "غربت" اقدام کردند و نتیجه هم قابل تامل شد.
پلتفرم نماوا زمانی با سریالهایی مثل "قورباغه" و "خاتون" و "خسوف" و "دیو و ماه پیشونی" و برنامه هایی مثل "هم رفیق"، جلوه کرد ولی در سالهای اخیر با نوعی نزول مواجه شده بود به گونه ای که هیچ کدام از محصولات متاخرش از "شبکه مخفی زنان" تا "داوینچیز" و "شریک جرم" و "داوینچیز" و "اکازیون" و "سرگیجه" نتوانستند جریان فراگیری ایجاد کنند تا ارائه سریال "غربت" که باز توانسته این پلتفرم را در مسیر رقابتی سازنده با فیلیمو و فیلمنت قرار دهد.
شاید حتی گردانندگان نماوا هم فکر نمیکردند علیرغم توقیف اولیه "غربت" و بعد عدم تخصیص تبلیغات محیطی به سریال، این مجموعه پرحادثه بتواند به دور برگشته و حتی تا کسب رضایت نود درصدی مخاطبان پیش برود ولی هارمونی تولید "غربت" و تلاشهای برادران یاری به خصوص در روزهای توقیف و همدلی همکاران سینمایی با آنها موجب شد این سریال نه تنها بتواند به عنوان اولین سریال کاملا زنانه ایرانی، جلب نظر کند بلکه کیفیت داستان پردازی و حتی وجه اخلاقی آن در پایان بندی که مرز پاکی و ناپاکی را به زیبایی مشخص میکند و کنار پاکان میایستد، باعث شد جزو آثار محترم سالیان شبکه خانگی قرار گیرد.