همكاري هاي خارجي ايران خودرو به صورتي برنامهريزي شده كه به ارتقاي قطعه سازان و معرفي برند ايران خودرو به بازارهاي جهاني منجر شود.
مهندس يكه زارع اعلام كرد:
همكاري هاي خارجي به ارتقاي برند ايران خودرو منجر مي شود
8 مهر 1393 ساعت 15:10
همكاري هاي خارجي ايران خودرو به صورتي برنامهريزي شده كه به ارتقاي قطعه سازان و معرفي برند ايران خودرو به بازارهاي جهاني منجر شود.
به گزارش حدیدنیوز به نقل از ايكوپرس،مهندس هاشم يكه زارع،مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو در ديدار با جمعي از مسوولان شهرستان هاي شهريار،قدس و ملارد ضمن بيان اين مطلب گفت: برنامه توليد ابلاغ شده از سوي وزارت صنعت براي امسال ۶۰۰ هزار دستگاه است كه توليد در شش ماه سپري شده از سال جاري با افزايش بيش از ۲ برابري در مقايسه با نيمه نخست سال گذشته به ۲۷۵ هزار دستگاه خودرو رسيده است.
وي ضمن اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره توليد و خروج از وابستگي به منابع نفتي و نام گذاري سال هاي اخير با ماهيت توليد و اقتصاد تاكيد كرد: ما بايد باور داشته باشيم كه راه نجات اقتصاد كشور توليد با كيفيت و تكنولوژي بالا است كه امكان صادرات به كشورهاي مختلف را داشته باشد.
مهندس يكه زارع خودروسازي را موتور محرك صنايع كشور خواند و گفت: در سال هاي۷۰ فعاليت هاي خوبي در صنعت خودرو صورت گرفته ولي بعد از اين دهه خودروسازي نتوانست به جايگاه واقعي خود دست يافته و رشد مناسبي داشته باشد.
مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو تصريح كرد: هدف ما اين است كه با توجه و حمايت مسوولان و دولت مردان خودروسازي ايران را توسعه دهيم و به وضعيت مطلوبي برسانيم.
وي در ادامه تصريح كرد: در حال حاضر بحران توليد را پشت سرگذاشته ايم و با توليد روزانه دوهزار و ۴۰۰ دستگاه خودروي كامل و بدون كسري دغدغه اي در اين زمينه نداشته و هدفمان ارتقا و توسعه محصولات، افزايش كيفيت محصول و خدمات پس از فروش آن و توليد صادرات محور است.
مهندس يكه زارع مبناي همكاري با شركاي خارجي را كسب منافع مشترك و ارتقاي قطعه سازان داخلي دانست.
ايران خودرو از بحران خارج شده است
در ادامه اين ديدار حسين گروسي، نماينده مجلس شوراي اسلامي و عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس ضمن اشاره به دستاوردهاي اخير ايران خودرو گفت: درايت مديريت فعلي ايران خودرو منجربه خروج اين شركت از بحران و بازگشت روند عادي توليد شد.
وي افزود: در سال ۲۰۱۱ تعداد يك ميليون و ۶۰۰ هزار خودرو در ايران توليد شد كه البته بخش زيادي از آن به صورت واردات سي.كي.دي و مونتاژ بود. با مشكلاتي كه از ابتداي سال ۹۰ گريبانگير صنعت كشور شد، اين تعداد به كم تر از نصف كاهش پيدا كرد.
گروسي تصريح كرد: با توليد ۶۰۰ هزار دستگاه تا پايان سال توسط ايران خودرو و همين ميزان توسط ساير خودروسازان، جايگاه قبلي ايران در توليد خودرو احيا خواهد شد. وي درعين حال تاكيد كرد: شركت ايران خودرو كل توليد خود را بدون اتكا به منابع خارجي و به صورت كاملا مستقل انجام مي دهد.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي از برخي انتقادات نسبت به صنعت خودرو توسط برخي نمايندگان مجلس انتقاد كرد و گفت: با توجه به عدم اشراف به مشكلات حوزه صنعت اظهاراتي بيان مي شود كه ممكن است آسيبهاي ميلياردي به صنايع كشور وارد كند كه اين موضوع برخلاف سياست هاي كلي نظام و بحث حمايت از توليد داخل است.
گروسي به جانمايي صنعتي و واقعي صنايع در سطح كشور اشاره كرد و گفت: در منطقه شهريار، قدس و ملارد واحدهاي صنعتي زيادي در ارتباط با خودروسازي فعاليت مي كنند كه با تكنولوژي بالا و به دور از آلايندگي هستند.
وي افزود: با توجه به نزديك بودن اين منطقه به ايران خودرو و كم بودن هزينه هاي حمل و لجستيك، آمادگي گسترش همكاري به ويژه در بخش قطعه سازي با ايران خودرو را داريم.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي همچنين به توسعه ارتباط مراكز صنعتي با دانشگاه تاكيد كرد و گفت: بايد آموزش در دانشگاه ها با نياز صنايع كشور همسو باشد و از اتلاف منابع علمي كشور جلوگيري شود.
گفتني است، در ادامه مسوولان بخش هاي مختلف شهرستان هاي شهريار، قدس و ملارد شامل فرماندار، شهردار و روساي دانشگاه ها از خطوط توليد ايران خودرو نيز ديدار كردند و از نزديك با روند توليد خودرو در اين شركت آشنا شدند.
کد مطلب: 31334