چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!/ ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي
اخبار ویژه روزنامه های چهارشنبه:
اردک لنگ کاخسفید شانس آورد که از مهلکه گریخت
27 شهريور 1392 ساعت 7:23
چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!/ ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي
به گزارش حدیدنیوز، احزاب لنینیستی هم مثل اصلاحطلبان رفتار نمیکنند ،چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!،فیسبوک، یک شب بدون فیلترینگ!،معزی، معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شد،ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي،حق مرا خورده اند! و ... از جمله خبر ویژه های برخی روزنامه های روز چهارشنبه هستند که میتوانید از ایتجا بخوانید:
*کیهان
احزاب لنینیستی هم مثل اصلاحطلبان رفتار نمیکنند
معاون وزیر ارشاد در دولت اصلاحات، برخورد تند با الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را نخستین تصفیهحساب سیاسی اصلاحطلبان پس از انتخابات توصیف کرد.علیاصغر رمضانپور در سایت روزآنلاین نوشت: اصلاحطلبان هفته گذشته نخستین تصفیه سیاسی خود را با اخراج الهه راستگو انجام دادند. توضیح رسمی این اخراج یا به تعبیر دیگر مجازات سیاسی چندان مهم نیست. حتی این هم چندان مهم نیست که اقدام خانم راستگو در رای دادن به محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار تهران درست بود یا نه. مهم این است که گروهی که به تازگی شریک قدرت در ایران شدهاند درست یک ماه پس از به قدرت رسیدن، یکی از چهرههای خود را که زمانی نماینده مجلس بوده اخراج کردهاند. این فرد رئیس سازمان زنان یک حزب بوده است و عضو تشکل سیاسی زنان اصلاحطلب. او از هر دو منصب خود به دلیل رای دادن در مخالفت با نظر اکثریت هم حزبیها یا هم جبههایهای خود اخراج شده است. این نشانهای از عدم مدارای سیاسی درون یک گروه سیاسی مدعی حمایت از مدارای سیاسی و اعتدال و میانهروی است.
وی میافزاید: در دنیا بر اساس یک درس تاریخی به تدریج حتی احزاب چپ هم شیوه لنینیستی تصمیمگیری بر اساس سانترالیسم سازمانی را کنار نهادند و به حق فرد در درون گروه برای برخورداری از حقوقی برابر با رهبری گروه گردن نهادند. چنین بود که سنت اخراج سازمانی یا حزبی به عنوان یکی از ناپسندترین رفتارهای سیاسی در جبههها و گروههای سیاسی حامی دموکراسی شناخته شد. این باور، درست در نقطه مقابل رفتاری قرار دارد که از سوی گروههای اصلاحطلب در مورد خانم راستگو اعمال شده است.وی تلویحا اصلاحطلبان را به رفتار مافیایی متهم کرد و نوشت: اخراج راستگو در پی سیل فضاسازی رسانهای اعمال شده و این گمان را ایجاد میکند که سران اصلاحطلب در ایران از رسانههای خود برای فضاسازی برای اعمال مجازاتهای حزبی و سیاسی بهره میگیرند؛ امری که خود به خود اعتبار همگانی این رسانهها را در رعایت بیطرفی رسانهای مورد تردید قرار میدهد.
این پولشویان شریف!
یک روزنامه زنجیرهای مدعی شد تلاش برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حرکتی برای اصلاح یک حرکت سیاسی است.
این روزنامه با تیتر «بازنگری در انتصاب سیاسی رئیس دانشگاه آزاد» در صفحه اول خود مدعی شده که قرار است با برکناری رئیس این دانشگاه به سیاسیکاری پایان داده شود.این تحرک از یک سو نشان می دهد تکذیب اولیه خبر «تقلای افراطیون برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد»، اصل خبر درست است و ثانیا این سؤال را پیش میکشد که سیاسیکاران واقعی چه کسانی هستند؟ آیا کسانی که میخواستند در پوشش وقف، اموال ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی این دانشگاه متعلق به مردم را اختصاصی و فامیلی کنند، به عنوان سیاستبازی سزاوارتر نیستند؟ آیا غیر از این است که بنا به اعترافات مستند حمزه کرمی، آقای «م - ه» با دستبرد به اموال این دانشگاه و پولشوییهای چند میلیاردی، این مبالغ هنگفت را صرف مخارج انتخاباتی و سپس راهاندازی سایتهای تخریبی علیه نظام میکرد و همین فرد تا مدتها با وجود فرار به لندن، از حقوق مفت دانشگاه آزاد برخوردار بود؟!
اسرائیل حریف ایران نیست و میترسد آمریکا ایران هستهای را بپذیرد
اسرائیل نگران است که مذاکرات هستهای نهایتا به پذیرش ایران هستهای منجر شود و به همین دلیل به لفاظی و تحریک آمریکا علیه ایران میپردازد.روزنامه سعودی الحیات ضمن انتشار این تحلیل، به لفاظیهای گاه و بیگاه نتانیاهو علیه برنامه هستهای ایران پرداخت و نوشت: اظهارات نتانیاهو درباره پرونده هستهای ایران به این معنا است که تا زمانی که در برابر ایران خط قرمزی تعریف نشود نمیتوان از اسرائیل چیزی را انتظار داشت، و این دو وجه دارد، اول این که نشان میدهد تا چه اندازه بیاعتمادی در سیاست باراک اوباما در برابر ایران پررنگ است، به گونهای که نتانیاهو نمیخواهد برای حمله نظامی به ایران در هر مرحلهای که خود لازم ببیند از اوباما کمک بگیرد و دیگر این که نتانیاهو از این که اوباما در برابر ایران هستهای تسلیم شود به شدت نگران است. از سوی دیگر نشان میدهد که نتانیاهو خوب میداند که نمیتواند در حال حاضر به ایران حمله نظامی کند، این مسئله باعث میشود تا بیش از پیش تحت فشار باشد، برای همین تلاش میکند تا این فشار را از روی دوش خود برداشته و متوجه اوباما کند که تاکنون در این کار هم کاری از پیش نبرده است.
این تحلیلگر میافزاید: مطالعات جدیدی که مرکز بگین- سادات اسرائیل انجام داده نشان میدهد که در ایران کسی نیست که بر سر پرونده هستهایاش بحث و جدلی داشته باشد، ایرانیها معتقدند که میتوانند اسرائیل را ویران کنند چرا که یک منطقه کوچکی است که نیمی از ساکنان یهودی آن در سه شهر بیتالمقدس، تلآویو و حیفا زندگی میکنند و ویرانی دو شهر از این سه شهر فاجعهای بزرگ برای اسرائیل رقم خواهد زد. این مطالعه تاکید میکند که ایران همه ابزارهای تکنولوژیکی لازم برای حمله نظامی به اسرائیل را در اختیار دارد.در بررسی مرکز مطالعات بگین- سادات در پاسخ به این سؤال که آیا اسرائیل واقعا به فکر حمله نظامی به ایران است، آمده است که دلایل متعددی وجود دارد که نشان میدهد اسرائیل قصد چنین کاری را ندارد، حمله نظامی فقط برای مدت کوتاه کارساز است، علاوه بر آن در صورت وقوع چنین حملهای ایران حق خود میداند که دست به عملیات انتقامی علیه اسرائیل بزند که چنین کاری میتواند ضرر بزرگی بر روابط ایالات متحده و اسرائیل وارد کند.
اسرائیل دقیقا نمیداند که واکنش ایران در مقابل حمله نظامیاش چه خواهد بود.الحیات در پایان نوشت: حقیقت این است که اظهاراتی که نتانیاهو علیه ایران به کار میبرد بیشتر برای تحریک آمریکا برای فشار بیشتر به ایران به جای پیگیری مذاکرات برای حل دیپلماتیک- سیاسی پرونده هستهای ایران است که در نهایت زمینه را برای قبول ایران هستهای فراهم میکند. این چیزی است که اسرائیلیها از آن میترسند، توافقی که اگر در صورت قبول مصالح اعراب خلیجفارس به ویژه عربستان و حفظ ثبات منطقه حاصل شود، کابوس اسرائیلیها را تکمیل میکند.
اردک لنگ کاخسفید شانس آورد که از مهلکه گریخت
«شانس با اوباما همراه بود که توانست از باتلاق جنگ در سوریه نجات پیدا کند».روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در تحلیلی با عنوان «نجات ناگهانی از باتلاق سوریه؛ شانس با اوباما یار بود» نوشت: باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا نمیداند که باید از کرملین تشکر کند، یا از دیوید کامرون نخستوزیر انگلیس؛ که به او فرصت دادند تا قبل از سقوط به باتلاق سوریه، از نیمه راه بازگردد.دیوید اوزبورن تحلیلگر ایندیپندنت خاطر نشان کرد: اوباما نمیخواست خودش را در ورطه جنگ سوریه بیندازد، اما ناخواسته به این دام افتاد، چرا که سال گذشته قول داده بود «در صورتی که سوریه از خطوط قرمز عبور کند و سلاحهای شیمیایی را به کار گیرد، در این کشور دخالت نظامی خواهد کرد»؛ هر چند وی این روزها سعی دارد از شرّ اظهارات پیشین خود خلاص شود و وانمود کند این خط قرمز را جامعه جهانی تعریف کرده است، نه خود او.
اوزبورن میپرسد: مشخص نیست آیا اوباما نسبت به جایگاه متزلزل خود بعد از قضایای اخیر- که او را ضعیف و بیاراده نشان داد- توجهی دارد یا خیر؛ و آیا اصولا به این مساله اهمیتی میدهد؟!در همین حال به گزارش العالم، رسانهها و تحلیلگران صهیونیست به شدت از عقبنشینی اوباما عصبانی هستند و او را اردک لنگ و سیاستمدار ناتوانی که مواضع زیگزاگ دارد، معرفی میکنند.گیل تاماری گزارشگر کانال ۱۰ رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت: «سیاستهای اوباما در قبال سوریه نامتوازن و زیگزاگ است. اکنون به نظر میرسد احتمال حمله آمریکا به سوریه در حال رنگ باختن است. اوباما مدعی است که در نشست بسیار کوتاه و ۲۰ دقیقهای که با پوتین در سنپترزبورگ داشته، طرح جدید را به فکر پوتین انداخته است ولی من آنچنان اعتقادی به این موضوع ندارم زیرا اوباما از هنگامی که برای سوریه خط قرمز تعیین کرده در حال اتخاذ سیاستهای زیگزاگی است.»
تزیپی یزقیلی تحلیلگر کانال ۱۰ رژیم صهیونیستی نیز گفته است: باراک اوباما به اردک لنگ شبیه است البته ممکن است شما بگویید یک اردک لنگ چگونه میتواند برای بار دوم رئیسجمهور شود.وی اضافه کرد: «ترکیه و برخی کشورهای عربی با عقبنشینی اوباما از حمله به سوریه دستپاچه شدند و اتحادیه عرب با صدور بیانیهای اعلام کرد، از طرح روسیه برای حل بحران سوریه استقبال میکند.»وی گفت: «ترکیه سکوت کرده و واکنشی از خود نشان نمیدهد زیرا برای سرنگونی نظام سوریه لحظهشماری میکرد. در صورت موافقت همه طرفها با طرح روسیه، ترکیه چارهای جز پذیرفتن این طرح ندارد.»این تحلیلگر صهیونیست با اشاره به موفقیت رسانههای ایران، سوریه و حزبالله در تحت فشار قرار دادن رئیسجمهور آمریکا، گفت: « سوریه، حزبالله و ایران توانستند با مواضع رسانهای خود رئیسجمهور آمریکا را از ورود به جنگ بترسانند؛ البته فقط این نیست زیرا اوباما مشکلات بزرگی دارد که به صورت زنجیرهوار هستند؛ در مصر نیز مشکلات و نگرانیهایی وجود دارد.»
وی ادامه داد: «همپیمانان آمریکا یعنی قطر، عربستان و کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس دیگر یک پدر و حامی آمریکایی ندارند؛ عقبنشینی اوباما این کشورها را نگران و مرعوب کرد و آنها تنها ماندهاند به همین دلیل همه آنها مجبورند طرح روسیه را تایید کنند.»با وجود این واقعیتها، لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه به فاکسنیوز گفته که «آمریکا نباید افتضاح سوریه را در قبال برنامه هستهای ایران تکرار کند.»
چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!
همسر یکی از اعضای سابق سازمان منافقین میگوید میزان خیانتهای این سازمان در هیچ جای دنیا نظیر ندارد و به همین دلیل سرکوب این سازمان با هیچ اعتراضی مواجه نمیشود.«فرزانه-ر» از همکاران متواری نشریات زنجیرهای (همسر رضا-ر-ط) ضمن تحلیلی درباره هلاکت ۷۰ عضو سازمان منافقین در حمله گروه موسوم به فرزندان انتفاضه شعبانیه عراق نوشت: در هیچ نقطه دیگری از جهان موردی وجود ندارد که مخالفان مسلح کشوری (یعنی مجاهدین) در آن سوی مرزهای (مثلا ایران) در یک کشور همسایه ساکن شوند، به همراه ارتش دشمن یعنی ارتش صدام حسین به کشور اصلی حمله کنند، به عنوان مزدور به استخدام دیگران درآیند، اطلاعات حساس کشور را جمعآوری کرده در اختیار رقبای منطقهای قرار دهند، عملیات خرابکاری را به نیابت از دیگران در کشور اصلی انجام دهند، بمبگذاری کنند و باز هم بتوان انتظار داشت همه موازین اخلاقی، انسانی، قانونی و حقوقبشری نسبت به آنان رعایت شود.
وی در سایت سلطنتطلبان مقیم پاریس (روزآنلاین) نوشت: حتی اگر دولتهای ایران طی دو دهه گذشته مشغول نقض همه قوانین بینالمللی و مفاد آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده و در ارتباط با فعالیتهای هستهای خود خلاف کار بوده باشد و به همه عالم گزارشهای خلاف واقع و سراسر دروغ ارائه داده باشد هیچ منطقی رفتار مجاهدین خلق در جاسوسی ]دروغپراکنی[ علیه مردم و کشور ایران را توجیه نمیکند.
وی با اشاره به مقاله دو سال پیش سیمور هرش در نیویورک مبنی بر آموزشهای ویژه تروریستی و جاسوسی آمریکا به «سازمان سیا» در ایالت نوادا نوشت: «تعلیم افراد این سازمان در نوادای آمریکا در شرایطی بوده که این سازمان در لیست سیاه سازمانهای تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار داشته است.
در مقایسه با سابقهای که این تشکیلات از خود برجا گذاشته است میتوان به اقدام دولت آمریکا اشاره کرد که چندی پیش همه حقوق شهروندی از جمله پاسپورت ادوارد اسنودن کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا را لغو کرد.دولت آمریکا با همه کشورهایی که ممکن بود تسهیلاتی یا پناهندگی به اسنودن دهند مذاکره و برای استرداد این شهروند آمریکایی تلاش کرد. حال چگونه میتوان انتظار داشت تشکیلات و مجموعهای که کمپاشرف را برای ۲۲ سال اداره کرده بهعنوان یک گروه اپوزیسیون عادی نگریسته شود.»در ادامه این نوشته خاطرنشان شده است:«علت این که چرا هیچ کشوری حاضر به پذیرش ساکنان ]پادگان[ اشرف نبوده این است که این سازمان بارها در لیست گروه های تروریستی دولت آمریکا و اروپا قرار داشته.
از سویی، هیچ کشوری حاضر به پذیرش کادرهای تشکیلاتی نیست که هم سوابق فعالیت مسلحانه دارد و هم سابقه خدمات مزدوری برای ارتش یک کشور دیگر و هم دورههای بسیار حساس جاسوسی و اطلاعاتی را در مخفیترین دوائر سیاه دیدهاند. از سویی سوابق فعالیتهای امنیتی و دورههای جاسوسی که گروههایی از این سازمان دیدهاند باعث شده که دستگاه اطلاعاتی امنیتی هیچ کشوری حاضر نباشد میزبان کسانی باشد که کسی به آنها اعتماد ندارد.»«فرزانه-ر» میافزاید: اگر اعضای سازمان به مردم سرزمین خود رحم نکردند و با نقض همه قوانین ملی اطلاعات فوق حساس فعالیتهایی از هموطنان خود را در کنفرانسهای مطبوعاتی به دنیا اعلام کردند چگونه دیگرانی که قرابتی با آنان ندارند آنها را بپذیرند یا به آنان اعتماد کنند.
دقیقاً به همین علت حتی فرانسه و آمریکا که همواره بیشترین فعالیت تبلیغاتی این سازمان در آنها متمرکز بوده است تاکنون حاضر به پذیرش اعضای این سازمان نبودهاند و فقط از راه دور با آنها هم دردی کرده یا برایشان اطلاعیه صادر میکنند.روز آنلاین همچنین با مرور سوابق جنایات «سازمان» علیه کردها و شیعیان عراق در رژیم صدام مینویسد: تشکیلاتی که ساکنان لیبرتی (ساکنان سابق پادگان اشرف) را اداره میکند حتی اگر اعلام انحلال کند بعید به نظر میرسد بتوانند کشور درخوری را برای سکونت ساکنان لیبرتی بیابند و باز بعید است انبوه تجربه و دورههای اطلاعاتی که اعضای این سازمان در تشکیلات اطلاعاتی کشورهای مختلف دیدهاند دیگر به کاری بیاید. شاید کشوری مانند موزامبیک یا شیلی به آنها پناه دهند اما باز هم بعید است.
*جام جم
صاحبه عربی، همسر حسن روحانی در حاشیه مراسم ختم مرحوم پیوندی (دایی رئیسجمهور) در پاسخ به این پرسش که آیا در دولت تدبیر و امید مسئولیتی برعهده خواهید گرفت یا خیر، به فارس گفت: فعلا خیر؛ بعدا صحبت میشود.
اعظمالسادات فراحی همسر محمود احمدینژاد اولین همسر رئیسجمهوری در کشورمان بود که نمایندگی رئیس دولت را در «مرکز امور زنان» برعهده گرفت. پیش از این زهره صادقی همسر سیدمحمد خاتمی هیچ وقت به طور جدی وارد فعالیتهای سیاسی نشد، اما عفت مرعشی همسر آیتالله هاشمیرفسنجانی در چند سال اخیر و با گرفتن برخی مواضع سیاسی، در رسانهها حضور پررنگی داشته است.
فیسبوک، یک شب بدون فیلترینگ!
در حالی که برخی رسانههای غربی دوشنبه شب از رفع فیلتر فیسبوک خبر داده بودند، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه سایتها گفت: فیلتر نشدن دوشنبه شب فیسبوک ظاهرا به دلیل اشکالات فنی بوده و کمیته فنی در حال بررسی این موضوع است. عبدالصمد خرمآبادی افزود: ظاهرا اشکالات فنی در برخی از ISPها بهوجود آمده است.
چه کسانی همراه روحانی به نیویورک میروند؟
هیات همراه رئیسجمهور در سفر به نیویورک امسال به نسبت سالهای گذشته کمی سبکتر است و تقریبا بین ۶۰ تا ۷۰ ویزا از مراجع ذیربط آمریکایی برای سفر به نیویورک درخواست شده است. در این سفر علاوه بر رئیسجمهور، تعدادی از مقامات دفتر رئیسجمهور از جمله رئیس دفتر و همچنین معاونان وی، روحانی را همراهی میکنند.
به گزارش سایت جهاننیوز، معاون تشریفات و معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور از جمله مقاماتی هستند که حضور آنها در این سفر قطعی است. علاوه بر این، حضور وزیر نفت و دو نفر از نمایندگان مجلس نیز در این سفر قطعی شده و برای آنها تقاضای ویزا شده است.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان نیز آنطور که در صفحه فیسبوکش گزارش داده بود قرار بود دیشب عازم نیویورک شود.
بازنشستهها به «علامه» بازگشتند
در حالی که موضوع بازنشستگی بعضی استادان در دانشگاهعلامه طی سالهای اخیر واکنشهای بسیاری را درپی داشته است، سرپرست جدید دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تعدادی از استادان بازنشسته دانشگاه که هیچ مشکلی در هیچ زمینهای نداشتند بازگشته و فعالیت خود را در دانشگاه آغاز کردند. حسین سلیمی با این حال افزود: اکنون آمار دقیقی از تعداد استادانی که بازگشته و فعالیت خود را آغاز کردهاند، ندارم.
رایزنی لاریجانی با روحانی درباره توفیقی
یکی از چهرههای شاخص مجلس که خبرگزاری فارس نامی از وی نبرده است، با اشاره به گفتوگوی لاریجانی با روحانی درباره فضای منفی مجلس نسبت به توفیقی گفته است: روحانی به احتمال زیاد توفیقی را برای کسب رای اعتماد جهت تصدی وزارت علوم به مجلس پیشنهاد نمیکند.
انتقادهای مرعشی از اصلاحطلبان
حسین مرعشی سخنگوی پیشین حزب کارگزاران در گفتوگویی با فارس، به انتقاد از اصلاحطلبان در جریان انتخابات ریاستجمهوری ۸۴ پرداخته و گفته که سال ۸۴ نامزدهای ما متفرق بودند. وی حضور توامان آقای هاشمی، مهرعلیزاده، کروبی و معین در انتخابات را اشتباه سیاسی خوانده و در بخشی از این گفتوگو با انتقاد از تندرویهای مجلس ششم بیان کرده که من با آنها همراهی نکردم و آن اقدامات را نمیپسندیدم. وی در این گفتوگو درباره اختلافات با کرباسچی و تکروی او در انتخابات ۸۸ تاکید کرد: بعد از دو سال و نیم که به حزب کارگزاران برگردم حتما دبیرکل(کرباسچی) را عوض میکنم.
سعیدیکیا شهردار مشهد نمیشود
یک روز پس از قوت گرفتن احتمال حضور سعیدیکیا در شهرداری مشهد، یکی از اعضای شورای شهر مشهد این احتمال را رد کرد. سیدجلال فیاضی در این باره به مهر گفت: سعیدیکیا شهردار مشهد نمیشود و این موضوع به طور کامل منتفی است. به گفته وی، موضوع انتخاب سعیدیکیا به عنوان شهردار مشهد به دلیل مسائل خانوادگی و تعهداتی که وی برای اجرای پروژههایی در تهران داشت منتفی است.
معزی، معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شد
انتصابات در دولت جدید ادامه دارد و در جدیدترین آنها، با حکم محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیسجمهور، علیرضا معزی معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شده است. با این وجود هنوز برای برخی پستهایی که مدیران دولت یازدهم در آن مستقر نشدهاند، گمانهزنیهای رسانهای در جریان است و آنگونه که فارس منتشر کرده، برای تصدی پست معاون فرهنگی وزارت ارشاد از محمدرضا زائری نام برده میشود. همچنین براساس این گزارش احتمالا از بین فرید عامری و اصغر صالحی یک نفر به عنوان شخص اول شرکت ملی پالایشگاه و پخش معرفی شود، البته در این میان، از احتمال بازگشت حسین کاشفی نیز زمزمههایی به گوش میرسد. از محتاج و موسیپور هم به عنوان گزینههای اصلی استانداری قم نام برده میشود.
افروز و میرزاده، رقبای دانشجو؟
حاشیههای کرسی ریاست بر دانشگاه آزاد گویی تمامی ندارد و در تازهترین تحولات در این رابطه، جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی امروز برگزار میشود و شنیدهها حاکی از مطرح شدن دو گزینه برای جایگزینی فرهاد دانشجوست. پیگیریهای خبرنگار مشرق حاکی از آن است که در جلسه امروز هیات امنا، عزل دانشجو مطرح و به رای گذاشته خواهد شد و از سوی دیگر شنیده میشود هیات امنا به دو گزینه سیدحمید میرزاده، عضو هیات امنای دانشگاه آزاد و دکتر غلامعلی افروز، رئیس پیشین دانشگاه تهران برای جایگزینی فرهاد دانشجو رسیده است.
نامه الهه راستگو به مسئولان امنیتی: تهدید شدم
واکنشها به رأی الهه راستگو عضو شورای شهر تهران در جلسه انتخاب شهردار ادامه دارد و پس از فاز «تخریب» و «اخراج»، گویا وارد فاز «تهدید» شده و در همین راستا به گزارش مهر، راستگو طی نامهای به مسئولان عالی امنیتی و انتظامی استان تهران اعلام کرده «از سوی یکی از اعضای شورای شهر و همراهانش تهدید شدهام و خود و خانوادهام احساس امنیت نداریم و درخواست حمایت و تامین جانی دارم.»
*تهران امروز
روايت رويترز از ماجراي شايعه رفع فيلتر فيسبوك
رويترز مدعي شده است از صبح روز گذشته ايرانيان توانستهاند آزادانه به رسانههاي اجتماعي دسترسي يابند.بنابراين گزارش ايرانيان توانستهاند آزادانه به پايگاههاي ارتباطات اجتماعي فيسبوك و توئيتر دسترسي داشته باشند. مدير بنياد مرزهاي الكترونيكي كه يك نهاد مدافع آزادي بيان است، نوشته گزارشهاي متعددي از كاربران ايراني چند موسسه خدمات اينترنتي دريافت كرده كه همگي تاييد كردند به نظر ميرسد ممنوعيت استفاده از رسانههاي اجتماعي در ايران برداشته شده است.يورك افزوده: برخي سايتهاي مسدود شده هم گزارش ميدهند كه رفع فيلتر شدهاند و از جمله شوراي آمريكاييهاي ايراني تبار از رفع فيلتر سايت خود خبر داده است. ادعاهاي رويترز در حالي است كه بررسيها حاكي از آن است محدوديتهاي اعمال شده در شبكههاي اجتماعي فيسبوك و توئيتر همچنان ادامه داد.
بازگشت اساتيد به دانشگاه علامه
حسين سليمي، سرپرست جديد دانشگاه علامه طباطبايي گفته: تعدادي از اساتيد بازنشسته دانشگاه كه هيچ مشكلي در هيچ زمينهاي نداشتند بازگشته و فعاليت خود را در دانشگاه آغاز كردند.به گزارش مهر، سليمي در حاشيه جشن آيين آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه علامه طباطبايي گفته: در حال حاضر آمار دقيقي از تعداد اساتيدي كه بازگشته و فعاليت خود را آغاز كردهاند، ندارم.
سعيديكيا به شهرداري مشهد نرفت
سيدجلال فياض، عضو شوراي شهر مشهد گفته: سعيديكيا تصدي پست شهرداري مشهد را نپذيرفت. به گزارش ايسنا فياضي گفته: پاسخ آقاي سعيديكيا به اعضاي شوراي شهر مشهد درخصوص تصدي پست شهرداري پايتخت معنوي ايران به علت تعهدات كاري در تهران منفي بود.وي با بيان اينكه اكثر اعضاي شوراي شهر بر انتخاب چهره ملي به عنوان شهردار تاكيد دارند، گفته: اما با توجه به پيگيريها تاكنون به نتيجهاي نرسيديم.
ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي
خليل علي حيدر نويسنده اهل سنت كويتي در نامهاي انتقادي به رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام جمهوري اسلامي ايران نوشته: دولت آقاي احمدينژاد كه تمام شد و رفت ولي آقاي هاشمي واقعا پاسخگوي اين آتشافروخته و غيرقابل مهار جنگ شيعه و اهل سنت كه لااقل بخشي از آن متوجه افراطيگريهاي ۸ ساله گذشته سياست خارجي ايران بود، چه كسي است؟ به گزارش پايگاه اطلاعرساني آيتالله هاشمي اين نويسنده نوشته: آيا شما قبول داريد كه ايران بالاخص در ۸ سال اخير -دولت آقاي احمدينژاد- نه تنها در مقابله با آتشافروزي دشمنان اسلام بين شيعه و اهل سنت خوب عمل نكرده، بلكه با افراطيگري سياسي خود بر تنور اين اختلافات دميد؟ آيا طرح اسلام ايراني براي دشمني بين مسلمانان نبود؟ آيا بر هم زدن روابط حسنه ايران با كشورهاي عربي بالاخص عربستان كه در زمان دولت جنابعالي در بالاترين حد خود بود در همين راستا نبود؟
*جمهوری اسلامی
* دفتر رئيس جمهوري اسبق ايران درخصوص خبر يك سايت خبري درباره انتخابات خبرگان رهبري اطلاعيهاي صادر كرد. به گزارش شفاف، متن اين اطلاعيه چنين است: به نام خدا "اخيراً به صورت مكرر و سازمان يافتهاي از سوي برخي سايتهاي مشخص كه متأسفانه به جاي كار خبري مأموريت عمليات رواني را از سوي برخي جريانهاي افراطي و امنيتي به عهده دارند، اخبار نادرستي به حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد خاتمي منتسب ميشود كه خبر مندرج در روز ۲۲ شهريور ماه جاري پيرامون مواضع و نحوه شركت در انتخابات در مجلس خبرگان در سايت مشرق از اين دسته است. ضمن تأكيد مجدد بر تكذيب اين خبر اعلام ميدارد، پاسخگويي به شكايت خبرهايي از اين دست كه اساساً از جنس القائات امنيتي سياسي هستند، ناممكن و بيهوده است و با تأسف بايد گفت از پيگيري حقوقي و قضايي اين قبيل مطالب نيز تاكنون نتيجهاي حاصل نشده است، لذا داوري نهايي درباره نشر اكاذيبي اين چنين به محضر خداوند دادگر و ذهن هوشيار جامعه و افكار عمومي واگذار ميشود."
* تعداد زيادي از عناصر سلفي مصر، روز دوشنبه منزل يكي ديگر از رهبران شيعه منطقه جيزه به نام فرحات محمد علي را محاصره كردند و آن را با پرتاب مداوم سنگ مورد هدف قرار دادند تا مانع از خروج اهالي خانه و شركت آنها در جشن ميلاد امام رضا عليه السلام شوند. به گزارش تابناك، سرتيپ محمود فاروق رئيس اداره تحقيقات جيزه مصر در اظهاراتي اعلام كرد: مأموران امنيتي مانع از تكرار يك جنايت ديگر در حق شيعيان منطقه ابومسلم شدهاند. اما اين بار نيروهاي امنيتي مصر نگذاشتند شهادت فاجعهبار حسن شحاته تكرار شود و با اقدام به موقع خود به اين محاصره بدون هيچ تلفاتي پايان دادند. فرحات محمد علي در سخناني اظهار داشت: يك شكايت رسمي بر عليه كساني كه منزل وي را محاصره كردهاند تنظيم شده است.
*قدس
احضار مرتضوی به دادسرا
ایرنا: میرمجید طاهری، وکیل مدافع خانواده مرحوم روح الامینی از احضار سعید مرتضوی دادستان سابق تهران به دادسرا در رابطه با بخش دیگری از حادثه بازداشتگاه کهریزک خبر داد.
انتقاد عضو شورای شهر از رسانه ملی
جهان: محمد سالاری، عضو شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از عملکرد رسانه ملی در انعکاس اخبار شورای شهر گفت: رسانه ها دعوا بر سر انتخاب شهردار را تمام کنند.
حق مرا خورده اند!
فرارو: حسین مرعشی، سخنگوی تعلیق شده حزب کارگزاران، کابینه روحانی را قوی و نیرومند توصیف کرد و با انتقاد از عدم حضور خود در دولت یازدهم، گفت: به من ظلم کردند؛ چرا نباید به کابینه بروم، آنها حقم را خوردند.
نگفتم راه خاتمی را ادامه میدهم
خبرگزاری دانشجو: علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اظهار نظرش درباره ادامه راه خاتمی گفت: من نگفتم راه سیاسی خاتمی را ادامه میدهم، بلکه مقصودم حمایت از موسیقی بود.
بیسوادها کارت پایان خدمت نمیگیرند
الف: سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه به هیچ فرد بیسوادی کارت پایان خدمت داده نمیشود، گفت: سربازان در اقدامات صنعتی- تحقیقاتی کشور حضور چشمگیری دارند.
فعلاً در دولت مسؤولیت نمیگیرم
خبرآنلاین: «صاحبه عربی» همسر حسن روحانی در حاشیه مراسم ختم مرحوم پیوندی در پاسخ به این سوال که آیا در دولت تدبیر و امید مسؤولیتی میگیرید یا خیر، گفت: فعلاً خیر؛ بعدا صحبت میشود.
پیشنهاد هاشمی به ثروتمندان یارانه بگیر
فرارو: سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت گفت: یارانه ۴۵ هزار تومانی برای دو دهک یا حتی ۳ دهک بالا و ثروتمند جامعه اهمیتی ندارد، بنابراین پیشنهاد من این است که این افراد یارانه شان را برای کمک به سلامت افراد بیبضاعت و بیماران مزمن و صعب العلاج ببخشند.
غرضی: مردم با دولت همراز شوند
ایسنا: سیدمحمد غرضی، نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اولین گفتوگوی زنده تلویزیونی رئیس دولت یازدهم با مردم گفت: مطرح کردن حقایق با مردم از واجبات دولت آقای روحانی است، زیرا مردم باید با دولتها همراز شوند.
مردی برای تمام اصول
فارس: حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری در حاشیه عیادت از حبیبا... عسگر اولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: تعبیر من نسبت به عسگر اولادی این است که وی مردی برای تمام اصول است.
تغییررئیس دانشگاه پزشکیشهیدبهشتی
مهر: علی اصغر پیوندی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد. پیش از این دکتر حسن ابوالقاسمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده داشت.
تندروی و التهابهای سیاسی ممنوع
تسنیم: محمد دهقان، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه محیطهای علمی ما نباید به تندرویهای سیاسی و التهابهای سیاسی و اجتماعی آلوده شود، گفت: از همین منظر به برخی وزیران رای ندادیم، هر چند به شخصیت آن وزیران هم احترام شد.
دخترم جرأت مدرسه رفتن ندارد!
فردا: الهه راستگو در جلسه ای با برخی اصلاح طلبان از مشکلاتی که این افراد برای وی و خانوادهاش به وجود آورده اند گلایه کرده و گفت: با این اقداماتی که علیه من و خانواده ام صورت گرفته دختر من حتی جرأت ندارد از اول مهر مدرسه برود!
حکم عجیب قاضی انگلیسی
قدس آنلاین: «پیتر مورفی» قاضی دادگاه بلک فریرز در لندن طی حکمی در مورد پوشش برقع یک متهم مسلمان تأکید کرده وی هنگام دفاع از خود در دادگاه باید برقع (روبنده) را از چهره بردارد!
اعلام علت رفع فیلترموقت فیس بوک
مهر: عبدالصمد خرمآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: عدم فیلتر فیس بوک در روز دوشنبه گویا به دلیل اشکالات فنی بوده و کمیته فنی در حال بررسی این موضوع است.اخبار ویژه روزنامه های چهارشنبه:
چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!/ ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي
احزاب لنینیستی هم مثل اصلاحطلبان رفتار نمیکنند ،چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!،فیسبوک، یک شب بدون فیلترینگ!،معزی، معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شد،ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي،حق مرا خورده اند! و ... از جمله خبر ویژه های برخی روزنامه های روز چهارشنبه هستند که میتوانید از ایتجا بخوانید:
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
*کیهان
احزاب لنینیستی هم مثل اصلاحطلبان رفتار نمیکنند
معاون وزیر ارشاد در دولت اصلاحات، برخورد تند با الهه راستگو عضو شورای شهر تهران را نخستین تصفیهحساب سیاسی اصلاحطلبان پس از انتخابات توصیف کرد.علیاصغر رمضانپور در سایت روزآنلاین نوشت: اصلاحطلبان هفته گذشته نخستین تصفیه سیاسی خود را با اخراج الهه راستگو انجام دادند. توضیح رسمی این اخراج یا به تعبیر دیگر مجازات سیاسی چندان مهم نیست. حتی این هم چندان مهم نیست که اقدام خانم راستگو در رای دادن به محمدباقر قالیباف به عنوان شهردار تهران درست بود یا نه. مهم این است که گروهی که به تازگی شریک قدرت در ایران شدهاند درست یک ماه پس از به قدرت رسیدن، یکی از چهرههای خود را که زمانی نماینده مجلس بوده اخراج کردهاند. این فرد رئیس سازمان زنان یک حزب بوده است و عضو تشکل سیاسی زنان اصلاحطلب. او از هر دو منصب خود به دلیل رای دادن در مخالفت با نظر اکثریت هم حزبیها یا هم جبههایهای خود اخراج شده است. این نشانهای از عدم مدارای سیاسی درون یک گروه سیاسی مدعی حمایت از مدارای سیاسی و اعتدال و میانهروی است.
وی میافزاید: در دنیا بر اساس یک درس تاریخی به تدریج حتی احزاب چپ هم شیوه لنینیستی تصمیمگیری بر اساس سانترالیسم سازمانی را کنار نهادند و به حق فرد در درون گروه برای برخورداری از حقوقی برابر با رهبری گروه گردن نهادند. چنین بود که سنت اخراج سازمانی یا حزبی به عنوان یکی از ناپسندترین رفتارهای سیاسی در جبههها و گروههای سیاسی حامی دموکراسی شناخته شد. این باور، درست در نقطه مقابل رفتاری قرار دارد که از سوی گروههای اصلاحطلب در مورد خانم راستگو اعمال شده است.وی تلویحا اصلاحطلبان را به رفتار مافیایی متهم کرد و نوشت: اخراج راستگو در پی سیل فضاسازی رسانهای اعمال شده و این گمان را ایجاد میکند که سران اصلاحطلب در ایران از رسانههای خود برای فضاسازی برای اعمال مجازاتهای حزبی و سیاسی بهره میگیرند؛ امری که خود به خود اعتبار همگانی این رسانهها را در رعایت بیطرفی رسانهای مورد تردید قرار میدهد.
این پولشویان شریف!
یک روزنامه زنجیرهای مدعی شد تلاش برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حرکتی برای اصلاح یک حرکت سیاسی است.
این روزنامه با تیتر «بازنگری در انتصاب سیاسی رئیس دانشگاه آزاد» در صفحه اول خود مدعی شده که قرار است با برکناری رئیس این دانشگاه به سیاسیکاری پایان داده شود.این تحرک از یک سو نشان می دهد تکذیب اولیه خبر «تقلای افراطیون برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد»، اصل خبر درست است و ثانیا این سؤال را پیش میکشد که سیاسیکاران واقعی چه کسانی هستند؟ آیا کسانی که میخواستند در پوشش وقف، اموال ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی این دانشگاه متعلق به مردم را اختصاصی و فامیلی کنند، به عنوان سیاستبازی سزاوارتر نیستند؟ آیا غیر از این است که بنا به اعترافات مستند حمزه کرمی، آقای «م - ه» با دستبرد به اموال این دانشگاه و پولشوییهای چند میلیاردی، این مبالغ هنگفت را صرف مخارج انتخاباتی و سپس راهاندازی سایتهای تخریبی علیه نظام میکرد و همین فرد تا مدتها با وجود فرار به لندن، از حقوق مفت دانشگاه آزاد برخوردار بود؟!
اسرائیل حریف ایران نیست و میترسد آمریکا ایران هستهای را بپذیرد
اسرائیل نگران است که مذاکرات هستهای نهایتا به پذیرش ایران هستهای منجر شود و به همین دلیل به لفاظی و تحریک آمریکا علیه ایران میپردازد.روزنامه سعودی الحیات ضمن انتشار این تحلیل، به لفاظیهای گاه و بیگاه نتانیاهو علیه برنامه هستهای ایران پرداخت و نوشت: اظهارات نتانیاهو درباره پرونده هستهای ایران به این معنا است که تا زمانی که در برابر ایران خط قرمزی تعریف نشود نمیتوان از اسرائیل چیزی را انتظار داشت، و این دو وجه دارد، اول این که نشان میدهد تا چه اندازه بیاعتمادی در سیاست باراک اوباما در برابر ایران پررنگ است، به گونهای که نتانیاهو نمیخواهد برای حمله نظامی به ایران در هر مرحلهای که خود لازم ببیند از اوباما کمک بگیرد و دیگر این که نتانیاهو از این که اوباما در برابر ایران هستهای تسلیم شود به شدت نگران است. از سوی دیگر نشان میدهد که نتانیاهو خوب میداند که نمیتواند در حال حاضر به ایران حمله نظامی کند، این مسئله باعث میشود تا بیش از پیش تحت فشار باشد، برای همین تلاش میکند تا این فشار را از روی دوش خود برداشته و متوجه اوباما کند که تاکنون در این کار هم کاری از پیش نبرده است.
این تحلیلگر میافزاید: مطالعات جدیدی که مرکز بگین- سادات اسرائیل انجام داده نشان میدهد که در ایران کسی نیست که بر سر پرونده هستهایاش بحث و جدلی داشته باشد، ایرانیها معتقدند که میتوانند اسرائیل را ویران کنند چرا که یک منطقه کوچکی است که نیمی از ساکنان یهودی آن در سه شهر بیتالمقدس، تلآویو و حیفا زندگی میکنند و ویرانی دو شهر از این سه شهر فاجعهای بزرگ برای اسرائیل رقم خواهد زد. این مطالعه تاکید میکند که ایران همه ابزارهای تکنولوژیکی لازم برای حمله نظامی به اسرائیل را در اختیار دارد.در بررسی مرکز مطالعات بگین- سادات در پاسخ به این سؤال که آیا اسرائیل واقعا به فکر حمله نظامی به ایران است، آمده است که دلایل متعددی وجود دارد که نشان میدهد اسرائیل قصد چنین کاری را ندارد، حمله نظامی فقط برای مدت کوتاه کارساز است، علاوه بر آن در صورت وقوع چنین حملهای ایران حق خود میداند که دست به عملیات انتقامی علیه اسرائیل بزند که چنین کاری میتواند ضرر بزرگی بر روابط ایالات متحده و اسرائیل وارد کند.
اسرائیل دقیقا نمیداند که واکنش ایران در مقابل حمله نظامیاش چه خواهد بود.الحیات در پایان نوشت: حقیقت این است که اظهاراتی که نتانیاهو علیه ایران به کار میبرد بیشتر برای تحریک آمریکا برای فشار بیشتر به ایران به جای پیگیری مذاکرات برای حل دیپلماتیک- سیاسی پرونده هستهای ایران است که در نهایت زمینه را برای قبول ایران هستهای فراهم میکند. این چیزی است که اسرائیلیها از آن میترسند، توافقی که اگر در صورت قبول مصالح اعراب خلیجفارس به ویژه عربستان و حفظ ثبات منطقه حاصل شود، کابوس اسرائیلیها را تکمیل میکند.
اردک لنگ کاخسفید شانس آورد که از مهلکه گریخت
«شانس با اوباما همراه بود که توانست از باتلاق جنگ در سوریه نجات پیدا کند».روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در تحلیلی با عنوان «نجات ناگهانی از باتلاق سوریه؛ شانس با اوباما یار بود» نوشت: باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا نمیداند که باید از کرملین تشکر کند، یا از دیوید کامرون نخستوزیر انگلیس؛ که به او فرصت دادند تا قبل از سقوط به باتلاق سوریه، از نیمه راه بازگردد.دیوید اوزبورن تحلیلگر ایندیپندنت خاطر نشان کرد: اوباما نمیخواست خودش را در ورطه جنگ سوریه بیندازد، اما ناخواسته به این دام افتاد، چرا که سال گذشته قول داده بود «در صورتی که سوریه از خطوط قرمز عبور کند و سلاحهای شیمیایی را به کار گیرد، در این کشور دخالت نظامی خواهد کرد»؛ هر چند وی این روزها سعی دارد از شرّ اظهارات پیشین خود خلاص شود و وانمود کند این خط قرمز را جامعه جهانی تعریف کرده است، نه خود او.
اوزبورن میپرسد: مشخص نیست آیا اوباما نسبت به جایگاه متزلزل خود بعد از قضایای اخیر- که او را ضعیف و بیاراده نشان داد- توجهی دارد یا خیر؛ و آیا اصولا به این مساله اهمیتی میدهد؟!در همین حال به گزارش العالم، رسانهها و تحلیلگران صهیونیست به شدت از عقبنشینی اوباما عصبانی هستند و او را اردک لنگ و سیاستمدار ناتوانی که مواضع زیگزاگ دارد، معرفی میکنند.گیل تاماری گزارشگر کانال ۱۰ رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت: «سیاستهای اوباما در قبال سوریه نامتوازن و زیگزاگ است. اکنون به نظر میرسد احتمال حمله آمریکا به سوریه در حال رنگ باختن است. اوباما مدعی است که در نشست بسیار کوتاه و ۲۰ دقیقهای که با پوتین در سنپترزبورگ داشته، طرح جدید را به فکر پوتین انداخته است ولی من آنچنان اعتقادی به این موضوع ندارم زیرا اوباما از هنگامی که برای سوریه خط قرمز تعیین کرده در حال اتخاذ سیاستهای زیگزاگی است.»
تزیپی یزقیلی تحلیلگر کانال ۱۰ رژیم صهیونیستی نیز گفته است: باراک اوباما به اردک لنگ شبیه است البته ممکن است شما بگویید یک اردک لنگ چگونه میتواند برای بار دوم رئیسجمهور شود.وی اضافه کرد: «ترکیه و برخی کشورهای عربی با عقبنشینی اوباما از حمله به سوریه دستپاچه شدند و اتحادیه عرب با صدور بیانیهای اعلام کرد، از طرح روسیه برای حل بحران سوریه استقبال میکند.»وی گفت: «ترکیه سکوت کرده و واکنشی از خود نشان نمیدهد زیرا برای سرنگونی نظام سوریه لحظهشماری میکرد. در صورت موافقت همه طرفها با طرح روسیه، ترکیه چارهای جز پذیرفتن این طرح ندارد.»این تحلیلگر صهیونیست با اشاره به موفقیت رسانههای ایران، سوریه و حزبالله در تحت فشار قرار دادن رئیسجمهور آمریکا، گفت: « سوریه، حزبالله و ایران توانستند با مواضع رسانهای خود رئیسجمهور آمریکا را از ورود به جنگ بترسانند؛ البته فقط این نیست زیرا اوباما مشکلات بزرگی دارد که به صورت زنجیرهوار هستند؛ در مصر نیز مشکلات و نگرانیهایی وجود دارد.»
وی ادامه داد: «همپیمانان آمریکا یعنی قطر، عربستان و کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس دیگر یک پدر و حامی آمریکایی ندارند؛ عقبنشینی اوباما این کشورها را نگران و مرعوب کرد و آنها تنها ماندهاند به همین دلیل همه آنها مجبورند طرح روسیه را تایید کنند.»با وجود این واقعیتها، لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه به فاکسنیوز گفته که «آمریکا نباید افتضاح سوریه را در قبال برنامه هستهای ایران تکرار کند.»
چرا هیچ کشوری حاضر نیست لاشه سازمان منافقین را بپذیرد؟!
همسر یکی از اعضای سابق سازمان منافقین میگوید میزان خیانتهای این سازمان در هیچ جای دنیا نظیر ندارد و به همین دلیل سرکوب این سازمان با هیچ اعتراضی مواجه نمیشود.«فرزانه-ر» از همکاران متواری نشریات زنجیرهای (همسر رضا-ر-ط) ضمن تحلیلی درباره هلاکت ۷۰ عضو سازمان منافقین در حمله گروه موسوم به فرزندان انتفاضه شعبانیه عراق نوشت: در هیچ نقطه دیگری از جهان موردی وجود ندارد که مخالفان مسلح کشوری (یعنی مجاهدین) در آن سوی مرزهای (مثلا ایران) در یک کشور همسایه ساکن شوند، به همراه ارتش دشمن یعنی ارتش صدام حسین به کشور اصلی حمله کنند، به عنوان مزدور به استخدام دیگران درآیند، اطلاعات حساس کشور را جمعآوری کرده در اختیار رقبای منطقهای قرار دهند، عملیات خرابکاری را به نیابت از دیگران در کشور اصلی انجام دهند، بمبگذاری کنند و باز هم بتوان انتظار داشت همه موازین اخلاقی، انسانی، قانونی و حقوقبشری نسبت به آنان رعایت شود.
وی در سایت سلطنتطلبان مقیم پاریس (روزآنلاین) نوشت: حتی اگر دولتهای ایران طی دو دهه گذشته مشغول نقض همه قوانین بینالمللی و مفاد آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده و در ارتباط با فعالیتهای هستهای خود خلاف کار بوده باشد و به همه عالم گزارشهای خلاف واقع و سراسر دروغ ارائه داده باشد هیچ منطقی رفتار مجاهدین خلق در جاسوسی ]دروغپراکنی[ علیه مردم و کشور ایران را توجیه نمیکند.
وی با اشاره به مقاله دو سال پیش سیمور هرش در نیویورک مبنی بر آموزشهای ویژه تروریستی و جاسوسی آمریکا به «سازمان سیا» در ایالت نوادا نوشت: «تعلیم افراد این سازمان در نوادای آمریکا در شرایطی بوده که این سازمان در لیست سیاه سازمانهای تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار داشته است.
در مقایسه با سابقهای که این تشکیلات از خود برجا گذاشته است میتوان به اقدام دولت آمریکا اشاره کرد که چندی پیش همه حقوق شهروندی از جمله پاسپورت ادوارد اسنودن کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا را لغو کرد.دولت آمریکا با همه کشورهایی که ممکن بود تسهیلاتی یا پناهندگی به اسنودن دهند مذاکره و برای استرداد این شهروند آمریکایی تلاش کرد. حال چگونه میتوان انتظار داشت تشکیلات و مجموعهای که کمپاشرف را برای ۲۲ سال اداره کرده بهعنوان یک گروه اپوزیسیون عادی نگریسته شود.»در ادامه این نوشته خاطرنشان شده است:«علت این که چرا هیچ کشوری حاضر به پذیرش ساکنان ]پادگان[ اشرف نبوده این است که این سازمان بارها در لیست گروه های تروریستی دولت آمریکا و اروپا قرار داشته.
از سویی، هیچ کشوری حاضر به پذیرش کادرهای تشکیلاتی نیست که هم سوابق فعالیت مسلحانه دارد و هم سابقه خدمات مزدوری برای ارتش یک کشور دیگر و هم دورههای بسیار حساس جاسوسی و اطلاعاتی را در مخفیترین دوائر سیاه دیدهاند. از سویی سوابق فعالیتهای امنیتی و دورههای جاسوسی که گروههایی از این سازمان دیدهاند باعث شده که دستگاه اطلاعاتی امنیتی هیچ کشوری حاضر نباشد میزبان کسانی باشد که کسی به آنها اعتماد ندارد.»«فرزانه-ر» میافزاید: اگر اعضای سازمان به مردم سرزمین خود رحم نکردند و با نقض همه قوانین ملی اطلاعات فوق حساس فعالیتهایی از هموطنان خود را در کنفرانسهای مطبوعاتی به دنیا اعلام کردند چگونه دیگرانی که قرابتی با آنان ندارند آنها را بپذیرند یا به آنان اعتماد کنند.
دقیقاً به همین علت حتی فرانسه و آمریکا که همواره بیشترین فعالیت تبلیغاتی این سازمان در آنها متمرکز بوده است تاکنون حاضر به پذیرش اعضای این سازمان نبودهاند و فقط از راه دور با آنها هم دردی کرده یا برایشان اطلاعیه صادر میکنند.روز آنلاین همچنین با مرور سوابق جنایات «سازمان» علیه کردها و شیعیان عراق در رژیم صدام مینویسد: تشکیلاتی که ساکنان لیبرتی (ساکنان سابق پادگان اشرف) را اداره میکند حتی اگر اعلام انحلال کند بعید به نظر میرسد بتوانند کشور درخوری را برای سکونت ساکنان لیبرتی بیابند و باز بعید است انبوه تجربه و دورههای اطلاعاتی که اعضای این سازمان در تشکیلات اطلاعاتی کشورهای مختلف دیدهاند دیگر به کاری بیاید. شاید کشوری مانند موزامبیک یا شیلی به آنها پناه دهند اما باز هم بعید است.
*جام جم
صاحبه عربی، همسر حسن روحانی در حاشیه مراسم ختم مرحوم پیوندی (دایی رئیسجمهور) در پاسخ به این پرسش که آیا در دولت تدبیر و امید مسئولیتی برعهده خواهید گرفت یا خیر، به فارس گفت: فعلا خیر؛ بعدا صحبت میشود.
اعظمالسادات فراحی همسر محمود احمدینژاد اولین همسر رئیسجمهوری در کشورمان بود که نمایندگی رئیس دولت را در «مرکز امور زنان» برعهده گرفت. پیش از این زهره صادقی همسر سیدمحمد خاتمی هیچ وقت به طور جدی وارد فعالیتهای سیاسی نشد، اما عفت مرعشی همسر آیتالله هاشمیرفسنجانی در چند سال اخیر و با گرفتن برخی مواضع سیاسی، در رسانهها حضور پررنگی داشته است.
فیسبوک، یک شب بدون فیلترینگ!
در حالی که برخی رسانههای غربی دوشنبه شب از رفع فیلتر فیسبوک خبر داده بودند، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه سایتها گفت: فیلتر نشدن دوشنبه شب فیسبوک ظاهرا به دلیل اشکالات فنی بوده و کمیته فنی در حال بررسی این موضوع است. عبدالصمد خرمآبادی افزود: ظاهرا اشکالات فنی در برخی از ISPها بهوجود آمده است.
چه کسانی همراه روحانی به نیویورک میروند؟
هیات همراه رئیسجمهور در سفر به نیویورک امسال به نسبت سالهای گذشته کمی سبکتر است و تقریبا بین ۶۰ تا ۷۰ ویزا از مراجع ذیربط آمریکایی برای سفر به نیویورک درخواست شده است. در این سفر علاوه بر رئیسجمهور، تعدادی از مقامات دفتر رئیسجمهور از جمله رئیس دفتر و همچنین معاونان وی، روحانی را همراهی میکنند.
به گزارش سایت جهاننیوز، معاون تشریفات و معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور از جمله مقاماتی هستند که حضور آنها در این سفر قطعی است. علاوه بر این، حضور وزیر نفت و دو نفر از نمایندگان مجلس نیز در این سفر قطعی شده و برای آنها تقاضای ویزا شده است.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان نیز آنطور که در صفحه فیسبوکش گزارش داده بود قرار بود دیشب عازم نیویورک شود.
بازنشستهها به «علامه» بازگشتند
در حالی که موضوع بازنشستگی بعضی استادان در دانشگاهعلامه طی سالهای اخیر واکنشهای بسیاری را درپی داشته است، سرپرست جدید دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تعدادی از استادان بازنشسته دانشگاه که هیچ مشکلی در هیچ زمینهای نداشتند بازگشته و فعالیت خود را در دانشگاه آغاز کردند. حسین سلیمی با این حال افزود: اکنون آمار دقیقی از تعداد استادانی که بازگشته و فعالیت خود را آغاز کردهاند، ندارم.
رایزنی لاریجانی با روحانی درباره توفیقی
یکی از چهرههای شاخص مجلس که خبرگزاری فارس نامی از وی نبرده است، با اشاره به گفتوگوی لاریجانی با روحانی درباره فضای منفی مجلس نسبت به توفیقی گفته است: روحانی به احتمال زیاد توفیقی را برای کسب رای اعتماد جهت تصدی وزارت علوم به مجلس پیشنهاد نمیکند.
انتقادهای مرعشی از اصلاحطلبان
حسین مرعشی سخنگوی پیشین حزب کارگزاران در گفتوگویی با فارس، به انتقاد از اصلاحطلبان در جریان انتخابات ریاستجمهوری ۸۴ پرداخته و گفته که سال ۸۴ نامزدهای ما متفرق بودند. وی حضور توامان آقای هاشمی، مهرعلیزاده، کروبی و معین در انتخابات را اشتباه سیاسی خوانده و در بخشی از این گفتوگو با انتقاد از تندرویهای مجلس ششم بیان کرده که من با آنها همراهی نکردم و آن اقدامات را نمیپسندیدم. وی در این گفتوگو درباره اختلافات با کرباسچی و تکروی او در انتخابات ۸۸ تاکید کرد: بعد از دو سال و نیم که به حزب کارگزاران برگردم حتما دبیرکل(کرباسچی) را عوض میکنم.
سعیدیکیا شهردار مشهد نمیشود
یک روز پس از قوت گرفتن احتمال حضور سعیدیکیا در شهرداری مشهد، یکی از اعضای شورای شهر مشهد این احتمال را رد کرد. سیدجلال فیاضی در این باره به مهر گفت: سعیدیکیا شهردار مشهد نمیشود و این موضوع به طور کامل منتفی است. به گفته وی، موضوع انتخاب سعیدیکیا به عنوان شهردار مشهد به دلیل مسائل خانوادگی و تعهداتی که وی برای اجرای پروژههایی در تهران داشت منتفی است.
معزی، معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شد
انتصابات در دولت جدید ادامه دارد و در جدیدترین آنها، با حکم محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیسجمهور، علیرضا معزی معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور شده است. با این وجود هنوز برای برخی پستهایی که مدیران دولت یازدهم در آن مستقر نشدهاند، گمانهزنیهای رسانهای در جریان است و آنگونه که فارس منتشر کرده، برای تصدی پست معاون فرهنگی وزارت ارشاد از محمدرضا زائری نام برده میشود. همچنین براساس این گزارش احتمالا از بین فرید عامری و اصغر صالحی یک نفر به عنوان شخص اول شرکت ملی پالایشگاه و پخش معرفی شود، البته در این میان، از احتمال بازگشت حسین کاشفی نیز زمزمههایی به گوش میرسد. از محتاج و موسیپور هم به عنوان گزینههای اصلی استانداری قم نام برده میشود.
افروز و میرزاده، رقبای دانشجو؟
حاشیههای کرسی ریاست بر دانشگاه آزاد گویی تمامی ندارد و در تازهترین تحولات در این رابطه، جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی امروز برگزار میشود و شنیدهها حاکی از مطرح شدن دو گزینه برای جایگزینی فرهاد دانشجوست. پیگیریهای خبرنگار مشرق حاکی از آن است که در جلسه امروز هیات امنا، عزل دانشجو مطرح و به رای گذاشته خواهد شد و از سوی دیگر شنیده میشود هیات امنا به دو گزینه سیدحمید میرزاده، عضو هیات امنای دانشگاه آزاد و دکتر غلامعلی افروز، رئیس پیشین دانشگاه تهران برای جایگزینی فرهاد دانشجو رسیده است.
نامه الهه راستگو به مسئولان امنیتی: تهدید شدم
واکنشها به رأی الهه راستگو عضو شورای شهر تهران در جلسه انتخاب شهردار ادامه دارد و پس از فاز «تخریب» و «اخراج»، گویا وارد فاز «تهدید» شده و در همین راستا به گزارش مهر، راستگو طی نامهای به مسئولان عالی امنیتی و انتظامی استان تهران اعلام کرده «از سوی یکی از اعضای شورای شهر و همراهانش تهدید شدهام و خود و خانوادهام احساس امنیت نداریم و درخواست حمایت و تامین جانی دارم.»
*تهران امروز
روايت رويترز از ماجراي شايعه رفع فيلتر فيسبوك
رويترز مدعي شده است از صبح روز گذشته ايرانيان توانستهاند آزادانه به رسانههاي اجتماعي دسترسي يابند.بنابراين گزارش ايرانيان توانستهاند آزادانه به پايگاههاي ارتباطات اجتماعي فيسبوك و توئيتر دسترسي داشته باشند. مدير بنياد مرزهاي الكترونيكي كه يك نهاد مدافع آزادي بيان است، نوشته گزارشهاي متعددي از كاربران ايراني چند موسسه خدمات اينترنتي دريافت كرده كه همگي تاييد كردند به نظر ميرسد ممنوعيت استفاده از رسانههاي اجتماعي در ايران برداشته شده است.يورك افزوده: برخي سايتهاي مسدود شده هم گزارش ميدهند كه رفع فيلتر شدهاند و از جمله شوراي آمريكاييهاي ايراني تبار از رفع فيلتر سايت خود خبر داده است. ادعاهاي رويترز در حالي است كه بررسيها حاكي از آن است محدوديتهاي اعمال شده در شبكههاي اجتماعي فيسبوك و توئيتر همچنان ادامه داد.
بازگشت اساتيد به دانشگاه علامه
حسين سليمي، سرپرست جديد دانشگاه علامه طباطبايي گفته: تعدادي از اساتيد بازنشسته دانشگاه كه هيچ مشكلي در هيچ زمينهاي نداشتند بازگشته و فعاليت خود را در دانشگاه آغاز كردند.به گزارش مهر، سليمي در حاشيه جشن آيين آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه علامه طباطبايي گفته: در حال حاضر آمار دقيقي از تعداد اساتيدي كه بازگشته و فعاليت خود را آغاز كردهاند، ندارم.
سعيديكيا به شهرداري مشهد نرفت
سيدجلال فياض، عضو شوراي شهر مشهد گفته: سعيديكيا تصدي پست شهرداري مشهد را نپذيرفت. به گزارش ايسنا فياضي گفته: پاسخ آقاي سعيديكيا به اعضاي شوراي شهر مشهد درخصوص تصدي پست شهرداري پايتخت معنوي ايران به علت تعهدات كاري در تهران منفي بود.وي با بيان اينكه اكثر اعضاي شوراي شهر بر انتخاب چهره ملي به عنوان شهردار تاكيد دارند، گفته: اما با توجه به پيگيريها تاكنون به نتيجهاي نرسيديم.
ماجراي نامه يك نويسنده كويتي به هاشمي
خليل علي حيدر نويسنده اهل سنت كويتي در نامهاي انتقادي به رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام جمهوري اسلامي ايران نوشته: دولت آقاي احمدينژاد كه تمام شد و رفت ولي آقاي هاشمي واقعا پاسخگوي اين آتشافروخته و غيرقابل مهار جنگ شيعه و اهل سنت كه لااقل بخشي از آن متوجه افراطيگريهاي ۸ ساله گذشته سياست خارجي ايران بود، چه كسي است؟ به گزارش پايگاه اطلاعرساني آيتالله هاشمي اين نويسنده نوشته: آيا شما قبول داريد كه ايران بالاخص در ۸ سال اخير -دولت آقاي احمدينژاد- نه تنها در مقابله با آتشافروزي دشمنان اسلام بين شيعه و اهل سنت خوب عمل نكرده، بلكه با افراطيگري سياسي خود بر تنور اين اختلافات دميد؟ آيا طرح اسلام ايراني براي دشمني بين مسلمانان نبود؟ آيا بر هم زدن روابط حسنه ايران با كشورهاي عربي بالاخص عربستان كه در زمان دولت جنابعالي در بالاترين حد خود بود در همين راستا نبود؟
*جمهوری اسلامی
* دفتر رئيس جمهوري اسبق ايران درخصوص خبر يك سايت خبري درباره انتخابات خبرگان رهبري اطلاعيهاي صادر كرد. به گزارش شفاف، متن اين اطلاعيه چنين است: به نام خدا "اخيراً به صورت مكرر و سازمان يافتهاي از سوي برخي سايتهاي مشخص كه متأسفانه به جاي كار خبري مأموريت عمليات رواني را از سوي برخي جريانهاي افراطي و امنيتي به عهده دارند، اخبار نادرستي به حجت الاسلام والمسلمين سيد محمد خاتمي منتسب ميشود كه خبر مندرج در روز ۲۲ شهريور ماه جاري پيرامون مواضع و نحوه شركت در انتخابات در مجلس خبرگان در سايت مشرق از اين دسته است. ضمن تأكيد مجدد بر تكذيب اين خبر اعلام ميدارد، پاسخگويي به شكايت خبرهايي از اين دست كه اساساً از جنس القائات امنيتي سياسي هستند، ناممكن و بيهوده است و با تأسف بايد گفت از پيگيري حقوقي و قضايي اين قبيل مطالب نيز تاكنون نتيجهاي حاصل نشده است، لذا داوري نهايي درباره نشر اكاذيبي اين چنين به محضر خداوند دادگر و ذهن هوشيار جامعه و افكار عمومي واگذار ميشود."
* تعداد زيادي از عناصر سلفي مصر، روز دوشنبه منزل يكي ديگر از رهبران شيعه منطقه جيزه به نام فرحات محمد علي را محاصره كردند و آن را با پرتاب مداوم سنگ مورد هدف قرار دادند تا مانع از خروج اهالي خانه و شركت آنها در جشن ميلاد امام رضا عليه السلام شوند. به گزارش تابناك، سرتيپ محمود فاروق رئيس اداره تحقيقات جيزه مصر در اظهاراتي اعلام كرد: مأموران امنيتي مانع از تكرار يك جنايت ديگر در حق شيعيان منطقه ابومسلم شدهاند. اما اين بار نيروهاي امنيتي مصر نگذاشتند شهادت فاجعهبار حسن شحاته تكرار شود و با اقدام به موقع خود به اين محاصره بدون هيچ تلفاتي پايان دادند. فرحات محمد علي در سخناني اظهار داشت: يك شكايت رسمي بر عليه كساني كه منزل وي را محاصره كردهاند تنظيم شده است.
*قدس
احضار مرتضوی به دادسرا
ایرنا: میرمجید طاهری، وکیل مدافع خانواده مرحوم روح الامینی از احضار سعید مرتضوی دادستان سابق تهران به دادسرا در رابطه با بخش دیگری از حادثه بازداشتگاه کهریزک خبر داد.
انتقاد عضو شورای شهر از رسانه ملی
جهان: محمد سالاری، عضو شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از عملکرد رسانه ملی در انعکاس اخبار شورای شهر گفت: رسانه ها دعوا بر سر انتخاب شهردار را تمام کنند.
حق مرا خورده اند!
فرارو: حسین مرعشی، سخنگوی تعلیق شده حزب کارگزاران، کابینه روحانی را قوی و نیرومند توصیف کرد و با انتقاد از عدم حضور خود در دولت یازدهم، گفت: به من ظلم کردند؛ چرا نباید به کابینه بروم، آنها حقم را خوردند.
نگفتم راه خاتمی را ادامه میدهم
خبرگزاری دانشجو: علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اظهار نظرش درباره ادامه راه خاتمی گفت: من نگفتم راه سیاسی خاتمی را ادامه میدهم، بلکه مقصودم حمایت از موسیقی بود.
بیسوادها کارت پایان خدمت نمیگیرند
الف: سردار موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه به هیچ فرد بیسوادی کارت پایان خدمت داده نمیشود، گفت: سربازان در اقدامات صنعتی- تحقیقاتی کشور حضور چشمگیری دارند.
فعلاً در دولت مسؤولیت نمیگیرم
خبرآنلاین: «صاحبه عربی» همسر حسن روحانی در حاشیه مراسم ختم مرحوم پیوندی در پاسخ به این سوال که آیا در دولت تدبیر و امید مسؤولیتی میگیرید یا خیر، گفت: فعلاً خیر؛ بعدا صحبت میشود.
پیشنهاد هاشمی به ثروتمندان یارانه بگیر
فرارو: سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت گفت: یارانه ۴۵ هزار تومانی برای دو دهک یا حتی ۳ دهک بالا و ثروتمند جامعه اهمیتی ندارد، بنابراین پیشنهاد من این است که این افراد یارانه شان را برای کمک به سلامت افراد بیبضاعت و بیماران مزمن و صعب العلاج ببخشند.
غرضی: مردم با دولت همراز شوند
ایسنا: سیدمحمد غرضی، نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اولین گفتوگوی زنده تلویزیونی رئیس دولت یازدهم با مردم گفت: مطرح کردن حقایق با مردم از واجبات دولت آقای روحانی است، زیرا مردم باید با دولتها همراز شوند.
مردی برای تمام اصول
فارس: حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری در حاشیه عیادت از حبیبا... عسگر اولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: تعبیر من نسبت به عسگر اولادی این است که وی مردی برای تمام اصول است.
تغییررئیس دانشگاه پزشکیشهیدبهشتی
مهر: علی اصغر پیوندی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد. پیش از این دکتر حسن ابوالقاسمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده داشت.
تندروی و التهابهای سیاسی ممنوع
تسنیم: محمد دهقان، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه محیطهای علمی ما نباید به تندرویهای سیاسی و التهابهای سیاسی و اجتماعی آلوده شود، گفت: از همین منظر به برخی وزیران رای ندادیم، هر چند به شخصیت آن وزیران هم احترام شد.
دخترم جرأت مدرسه رفتن ندارد!
فردا: الهه راستگو در جلسه ای با برخی اصلاح طلبان از مشکلاتی که این افراد برای وی و خانوادهاش به وجود آورده اند گلایه کرده و گفت: با این اقداماتی که علیه من و خانواده ام صورت گرفته دختر من حتی جرأت ندارد از اول مهر مدرسه برود!
حکم عجیب قاضی انگلیسی
قدس آنلاین: «پیتر مورفی» قاضی دادگاه بلک فریرز در لندن طی حکمی در مورد پوشش برقع یک متهم مسلمان تأکید کرده وی هنگام دفاع از خود در دادگاه باید برقع (روبنده) را از چهره بردارد!
اعلام علت رفع فیلترموقت فیس بوک
مهر: عبدالصمد خرمآبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: عدم فیلتر فیس بوک در روز دوشنبه گویا به دلیل اشکالات فنی بوده و کمیته فنی در حال بررسی این موضوع است.
کد مطلب: 25661