شاید برای شما پیش آمده باشد که نیاز به لپ تاپ را در محیط درسی و دانشگاهی خود احساس کرده باشید و قصد خرید آن را داشته باشید که البته این خرید یک خرید معمولی نیست و بسته به نوع استفاده هر فرد متفاوت است.
۱۰ نکته برای انتخاب لپ تاپ دانشجویی
20 شهريور 1392 ساعت 12:33
شاید برای شما پیش آمده باشد که نیاز به لپ تاپ را در محیط درسی و دانشگاهی خود احساس کرده باشید و قصد خرید آن را داشته باشید که البته این خرید یک خرید معمولی نیست و بسته به نوع استفاده هر فرد متفاوت است.
به گزارش حدیدنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، زمان زيادي به آغاز فصل پاييز و شروع مدارس و دانشگاه ها باقي نمانده است. بيشتردانش آموزان و دانشجويان براي استفاده از اينترنت و انجام امور درسي خود نياز به يک لپ تاپ مناسب دارند. اگر شما نيز قصد داريد براي اولين بار يک لپ تاپ مخصوص محيط تحصيل خريداري کنيد، با مطلب خراسان همراه شويد.
گام اول در خريد يک محصول الکترونيکي مانند لپ تاپ، تعيين نيازهاي اوليه و اساسي است. براي مثال ممکن است براي فردي، طول عمر باتري يکي از فاکتورهاي مهم در خريد يک لپ تاپ باشد و براي فردي ديگر قدرت پردازنده در اولويت نخست قرار گيرد.
آن چه نياز داريد
۱ – طول عمر زياد باتري:مهم نيست که در چه مقطعي تحصيل مي کنيد، اما ممکن است از صبح تا شب مجبور به استفاده از لپ تاپ به صورت ممتد و بدون امکان اتصال آن به برق باشيد. اگر جزو اين گروه هستيد، پيشنهاد مي کنيم يک لپ تاپ مجهز به نسل چهارم پردازنده هاي چند هسته اي اينتل موسوم به هسول را خريداري کنيد. براي تشخيص اين پردازنده ها کافي است شماره مدل آن ها را بررسي کنيد.به گزارش pc world ،شماره مدل پردازنده هاي اين نسل در محدوده ۴۰۰۰ قرار دارد. به عنوان مثال پردازنده Core i۳-۴۰۱۰U يکي از همين پردازنده هاست.
۲ – وزن و حجم کم:کيف و کوله پشتي يک دانش آموز يا دانشجو پر است از کتاب ها و جزوات درسي گوناگون. در اين شرايط بايد به فکر خريد لپ تاپي سبک و کم حجم بود. تبلت هاي جديد با قابليت اتصال صفحه کليد ، مي توانند جايگزين مناسبي براي لپ تاپ باشند. البته همواره بايد قيمت و قابليت هاي نرم افزاري اين محصولات را مد نظر قرار داد.
۳ – صفحه کليد راحت:اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستيد که کاغذ و قلم را به طور کامل از برنامه درسي خود حذف کرده ايد و قصد داريد تمام امور خود را با استفاده از ماوس و صفحه کليد انجام دهيد، بايد حتما راحتي صفحه کليد لپ تاپ مورد نظر خود را مورد آزمايش قرار دهيد. همچنين بسياري از صفحه کليدهاي جديد طوري طراحي شده است که کمترين ميزان آسيب را براي دست و مچ کاربر داشته باشد.
۴ – صفحه نمايش بزرگ براي انجام کارهاي گوناگون به صورت هم زمان:هيچ چيزي سخت تر از کار با چند برنامه مختلف به صورت هم زمان در يک صفحه نمايش کوچک نيست. فرض کنيد قصد داريد هم زمان با نگارش يک متن در برنامه Word ، به موسيقي گوش کنيد و ايميل خود را نيز چک کنيد؛ انجام اين کارها در يک صفحه نمايش کوچک واقعا آزار دهنده است. به گزارش zoomit ،براي راحت انجام دادن اين گونه کارها، پيشنهاد مي کنيم يک لپ تاپ مجهز به صفحه نمايش ۱۴ اينچ و يا بزرگ تر خريداري کنيد.
۵ - گارانتي و خدمات پس از فروش: بسياري از توليد کنندگان مطرح لپ تاپ، هيچ نمايندگي معتبري در ايران ندارند و ارائه گارانتي از طرف آن ها به معني دريافت پشتيباني از شرکت اصلي نيست. بيشتر شرکت هايي که خود را نماينده رسمي شرکت هاي بزرگ معرفي مي کنند، تنها يک وارد کننده عمده هستند و هيچ ارتباطي با شرکت توليد کننده محصول ندارند. در ضمن موارد بي شماري وجود دارد که گارانتي لپ تاپ را به طور کامل باطل مي کند . پس بهتر است در انتخاب لپ تاپ دقت کافي را به خرج دهيدتا بعدمجبور به استفاده از خدمات پس از فروش آن نشويد.
۶ – نرم افزارهاي امنيتي:در اين بخش، ۲ نوع نرم افزار امنيتي وجود دارد. اولين گروه نرم افزارهايي مانند نورتون، مک آفي، کسپراسکاي و... است که رايانه شما را از گزند ويروس ها و بدافزارها حفظ مي کند. البته بيشتر اين نرم افزارها رايگان نيست اما گزينه هاي رايگان خوب نيز در بين آن ها پيدا مي شود. براي مثال نرم افزار Avast و Microsoft Security Essentials از جمله اين برنامه هاست.گروه دوم نرم افزارهايي است که رايانه شما را از گم يا دزديده شدن حفظ مي کند، نرم افزارهايي مانند GadgetTrakو Hidden از اين دسته است.پيشنهاد مي کنيم تا از هر گروه پيشنهادي، يک نرم افزار را روي لپ تاپ خود نصب کنيد.
آن چه نياز نداريد
۱– پردازنده هاي چهار هسته اي: استفاده از پردازنده هايي با هسته هاي پردازشي بيشتربه طور قطع لذت بخش خواهد بود. اما اگر واقع بين باشيم، يک دانش آموز يا دانشجو، به چنين پردازنده اي نيازي ندارد. هسته هاي پردازشي بيشتر هنگامي قدرت اصلي خود را به رخ مي کشند که بخواهيد اموري مانند ويرايش صدا و تصوير راانجام دهيدکه به قدرت پردازشي زياد نياز دارند. اگر از لپ تاپ تنها در اموري مانند نگارش، وب گردي و انجام کارهاي معمولي استفاده مي کنيد، يک لپ تاپ دو هسته اي نياز شما را به طور کامل برآورده خواهد کرد. همچنين استفاده از اين پردازنده ها باعث خواهد شد طول عمر باتري شما تا حد چشمگيري افزايش پيدا کند.
۲ – کارت گرافيک مجزا:بيشتر لپ تاپ هاي امروزي علاوه بر دارا بودن يک پردازنده گرافيکي متوسط که روي پردازنده اصلي قرار گرفته است، از يک کارت گرافيک قدرتمند، براي انجام اموري مانند بازي برخوردارهستند. اگر قصد خريد يک لپ تاپ مخصوص بازي راداريد، پيشنهاد مي کنيم با صرف هزينه به مراتب کمتر، يک رايانه روميزي مخصوص اين کار يا يک کنسول بازي خريداري کنيد. استفاده از کارت گرافيک با قدرت بيشتر، نه تنها منجر به افزايش نمرات درسي شما نخواهد شد، بلکه طول عمر باتري را تا حد زيادي کاهش مي دهد. فراموش نکنيد که مدرسه و دانشگاه جاي بازي کردن نيست.
۳ – درايو حالت جامد (SSD):سرعت اين حافظه ها در مقايسه با حافظه هاي مکانيکي بسيار بيشتر است. البته نبايد فراموش کرد که قيمت آن ها نيز به مراتب بيشتر از حافظه هاي معمولي است. البته با توجه به اين که حافظه هاي SSD، هيچ بخش متحرکي ندارند، در صورت وارد شدن ضربه، اطلاعاتشان از بين نخواهد رفت. البته در شرايط فعلي خريد اين نوع حافظه پيشنهاد نمي شود زيرا ارزان ترين لپ تاپ هاي مجهز به حافظه SSD، تنها ۱۲۸ گيگابايت فضا براي ذخيره سازي اطلاعات را در اختيار کاربر قرار مي دهد.
۴ – صفحه نمايش لمسي:ويندوز ۸ مايکروسافت به طور کامل براي استفاده در صفحات نمايش لمسي بهينه سازي شده است، اما يک دانشجو مي تواند به راحتي از اين قابليت صرف نظر کند. مي توان با استفاده از ماوس و صفحه کليد نيز با ويندوز ۸ کار کرد. بنابراين نيازي نيست پول خود را صرف اين نوع لپ تاپ ها کنيد. به جاي آن مي توانيد تمرکز خود را روي مواردي همچون پردازنده، حافظه رم و حافظه ذخيره سازي بگذاريد.
کد مطلب: 25283