مشترکان تلفنهای همراه طی روزهای اخیر و در موارد متعدد پیامکهایی را دریافت کردهاند که مضمون تبلیغات برای برخی کاندیداهای شورای شهر را دارد اما با نام مشترک ارسال شده است که این موضوع درنهایت باعث ایجاد نگرانیهایی درباره درز اطلاعات شخصی در میان دریافتکنندگان شده و این سوال را ایجاد کرده که این اطلاعات از چه طریق در اختیار این کاندیداها قرار گرفته است؟!
به گزارش حدیدنیوز به نقل از ایسنا، اولین موضوعی که به ذهن خطور میکند این است که آیا جز اپراتورها مجرای دیگری میتواند به اطلاعات مشترک دسترسی داشته باشد؟ حمیدرضا آقاجانی - سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران - به ذکر توضیحاتی درباره این موضوع پرداخت و اظهار کرد: طی بررسیهای صورت گرفته در شرکت ارتباطات سیار مشخص شده است که در موارد متعدد پیامکها به نام کاربر خط و نه نام مالک ارسال شده که همین موضوع گویای آن است که این اطلاعات ممکن است از مجاری مختلف در اختیار کاندیداها قرار گرفته باشد.
وی با بیان اینکه براساس شمارههایی که پیامکها از سوی آنها ارسال شده به طور قطع می توان گفت که بانکهای اطلاعاتی همراه اول این پیامکها را ارسال نکردهاند، گفت: امنیت اطلاعات کاربران همراه اول برای خود ما هم بسیار مهم است و ما از آن صیانت میکنیم و در این زمینه هیچ جای نگرانی برای مشترکان ما وجود ندارد.
سرپرست روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار با یادآوری اینکه ممکن است ارسال پیامکهای تبلیغاتی به شیوههای مختلف و از سوی اپراتورهای متعدد صورت بگیرد، توضیح داد: حتی گاه ممکن است نرمافزارهای ارسال اینترنتی هم به انتشار این پیامکها بپردازند.
وی همچنین یادآور شد: کاربران همراه اول در صورت برخورد با این نوع مشکلات میتوانند با انعکاس موضوع به همراه اول بحث را پیگیری کنند و پس از اعلام این موضوع قطعا طبق روال قانونی موضوع دنبال خواهد شد.
آقاجانی شماره ۹۹۹۰ از طریق تلفن همراه و ۰۹۱۲۹۹۹۰ از طریق تلفن ثابت را شمارههایی دانست که کاربران می توانند مشکلات خود را از طریق آن اعلام کنند.
خبرنگار ایسنا نظر اپراتورهای دیگر در این زمینه را هم متعاقبا منتشر خواهد کرد.