همانطور که مواضع هاشمی طی سالهای گذشته تغییر کرد و از جریان اصولگرا فاصله گرفت ، احمدی نژاد هم همین را طی کرد.
دروغ اصلاحاتی
نقدی بر هاشمی اصلاح طلب و احمدی نژاد اصولگرا
24 فروردين 1392 ساعت 15:01
همانطور که مواضع هاشمی طی سالهای گذشته تغییر کرد و از جریان اصولگرا فاصله گرفت ، احمدی نژاد هم همین را طی کرد.
همانطور که مواضع هاشمی طی سالهای گذشته تغییر کرد و از جریان اصولگرا فاصله گرفت ، احمدی نژاد هم همین را طی کرد، هر چند مقام معظم رهبری در موقعی که هر دو به مردم خدمتگذاری می کردند از آن ها حمایت کردند و مواضعشان را تایید فرمودند.
به گزارش حدیدنیوز، امروز جریان اصلاحات کشور سعی دارند با اصولگرا جلوه دادن احمدی نژاد و تکیه بر نقاط ضعف او ، به تخریب جریان اصولگرایی کشور بپردازند.
از سوی دیگر این گروه قصد دارد با قربانی کردن علی اکبر هاشمی رفسنجانی و قرار دادن او در زیر پرچم اصلاحات راه را برای بازگشت بدون توبه به انتخابات بگشایند.
این روزها تمام روزنامه ها و سایت های زنجیره ای اصلاحات با کناره گیری از محمد خاتمی سعی دارند علی اکبر هاشمی رفسنجانی را به صحنه میدان بکشانند و از نردبان وی برای رسیدن به صندلی قدرت استفاده کنند.
از سویی با گزارش های یکی در میان خود احمدی نژاد و مشکلاتی که برای مردم به وجود آمده را گردن جریان اصولگرایی می اندازند و دلیل اصولگرا خواندن احمدی نژاد را حمایت رهبر معظم انقلاب از دیدگاه های ایشان در سال ۸۸ می دانند.
طی روزهای گذشته یکی از خبرگزاری ها یادداشتی را از مهدی فضائلی با نام ”فرجام احمدی نژاد” منتشر کرد که در آن به وضعیت رئیس جمهور های گذشته اشاره کرده بود.
در این یادداشت نوشته بود ”آیتا.. هاشمی رفسنجانی چهارمین رئیس جمهور ایران اسلامی و اولین رئیس جمهور با اختیارات کامل رئیس دولت (بدلیل حذف پست نخست وزیری) و با قدری تسامح، اولین رئیس جمهور دوران پس از دفاع مقدس بود. وی نیز دو دوره پیاپی عهدهدار این مسئولیت بود و برای اولین بار، برخی دولتمردان کابینه وی خواستار نادیده گرفتن یا تغییر قانون اساسی برای امکان تمدید ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی شدند و این در حالی بود که آراء وی در دور دوم حدود سی درصد کاهش پیدا کرده بود.
هاشمی رفسنجانی دور دوم ریاست جمهوری خود را هم به سلامت به پایان برد و رهبر معظم انقلاب در روز رأیگیری برای انتخاب رئیس جمهور دور هفتم فرمودند: “البته خوب، برای شخص من، هیچکس آقای هاشمی رفسنجانی نخواهد شد.” نظری که نمیدانیم همچنان پابرجاست یا نه”
نکته ای که بیش از هر چیز دیگری در چشم جلوه می کند آن است که حقیقتا آیا رهبر انقلاب از مواضع آقای هاشمی هم چنان حمایت می کند و یا آیا آقای هاشمی هم چنان خود را یک اصولگرا می داند و یا مردم او را اصولگرا می خوانند.
در ایدامه این یادداشت آمده بود،”هاشمی رفسنجانی پس از دوران ریاست جمهوری از سوی رهبر انقلاب اسلامی به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد که تاکنون ادامه دارد. وی همچنین پس از درگذشت آیتا.. مشکینی در سال ۸۶ از سوی اعضای مجلس خبرگان رهبری به عنوان رئیس این مجلس برگزیده شد اما پس از وقایع سال ۸۸ و با توجه به مواضع وی در ماجرای فتنه، این مسئولیت به عهده آیتا.. مهدوی کنی گذاشته شد و در حال حاضر هاشمی رفسنجانی یک عضو عادی مجلس خبرگان است.
موقعیت آیتا.. هاشمی رفسنجانی در افکار عمومی پس از دوران ریاست جمهوری و خصوصاً پس از تخریب بیسابقه از سوی جریان موسوم به اصلاحات (حامیان امروز ایشان) آنچنان کاهش یافت که در انتخابات دور ششم مجلس، ابتدا در ردیف سیام و پس از بازشماری و ابطال صندوقهای مخدوش در ردیف بیستم قرار گرفت که البته وی با صدور بیانهای از رفتن به مجلس انصراف داد. این موقعیت تنزل یافته تا آنجا ادامه یافت که دو قطبی هاشمی – احمدینژاد، از عوامل اصلی انتخاب محمود احمدینژاد در دو دوره ریاست جمهوری نهم و دهم ارزیابی میشود.
ضمناً به نظر میرسد تردید جدی در بازسازی موقعیت سردار سازندگی در افکار عمومی از مهمترین عوامل تردید وی، در آمدن یا نیامدن به عرصه رقابتهای ریاست جمهوری دور یازدهم است.”
همه این نکته ها نشان از آن می دهد که اگر کسی در هر زمان مواضعی داشت ، مواضعش مربوط به همان زمان است ، چرا اصلاح طلبان زمانی با القابی هم چون عالیجناب سرخپوش و .. و توهین های مکرر افرادی هم چون اکبر گنجی ، هاشمی را هدف قرار می دادند و او را در جبهه اصولگرایان تعریف می کردند و حالا شده است نور چشمشان پس یعنی مواضع ایشان تغییر کرده است.
همانطور که مواضع احمدی نژاد تغییر کرد، احمدی نژاد زمانی در دایره اصولگرایان تعریف می شد که رئیس جمهور خدمتگذار بود و شعار عدالت سر می داد .
همانطور که هاشمی با عملکرد سوال بر انگیز خود طی سال های گذشته از جریان اصولگرای کشور فاصله گرفت و دیگر در سایه اصولگرایان تعریف نمی شود ، در واقع اصولگرا خواندن احمدی نژاد توسط اصلاح طلبان یک تیر و دو نشان است.
حمید برجی ، روزنامه نگار،دانشجوی علوم سیاسی
کد مطلب: 18597