کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

طراحی جدیدونفوذخزنده دشمن به بهانه ترویج موسیقی

"کارائوکه" سلاح جدید جنگ نرم

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 22 اسفند 1391 ساعت 11:09

طراحان پشت پرده این طرح چه اهدافی را باهزینه کردن های سرسام آور دنبال می کنند؟


"کارائوکه" چیست ؟ ارمغان تبلیغ ونصب بنر وبیلبوردهای تبلیغاتی در شهرها برای مردم چیست؟ طراحان پشت پرده این طرح چه اهدافی را باهزینه کردن های سرسام آور دنبال می کنند؟ ایا "کارائوکه "......

به گزارش حدیدنیوز، مدت هاست که بردرودیوارشهرها ،تبلیغات محیطی فراوانی رادرانواع مختلف بنر ،بیلبوردوپوسترمی بینیم که یک نام کره ای راتبلیغ می کند،نامی که ازقضا تلفظ آن هم آسان نیست ."کارائوکه" ،هربیننده ای در وهله اول روی بنرها وبیلبوردها فقط عکس یک "میکروفون " را می بیند وبس!ومی ماند که این نام چیست ؟ آیا شرکت های کره ایی بازهم محصول جدیدی را به بازار ارائه کرده اند؟

کارائوکه چیست؟

تاریخچه کارائوکه به سال ۱۹۷۱ و کشور ژاپن برمی گردد. این عبارت که تشکیل شده از دو واژه ژاپنی « Kara » به معنی خالی و « Oke » به معنی ارکستر است، برای اولین بار توسط یک موسیقی دان ژاپنی به نام دایسوکه اینوئه، به وجود آمد. این سیستم از طریق یک صفحه نمایش و و یک میکروفون، این امکان را برای علاقه مندان فراهم می کند تا در حین پخش موسیقی بی کلام، اشعار را بر روی صفحه نمایش مشاهده نموده و از طریق میکروفون به ضبط صدای خود بپردازند.



کارائوکه در ایران چندین سال پیش توسط شرکت آیوا به کاربران معرفی شد. این شرکت با ضبط آلبومی در قالب کارائوکه از محمد اصفهانی و چند مورد دیگر، سعی کرد تا این سیستم را در کشورمان رواج دهد که متاسفانه به توفیق چندانی دست پیدا نکرد. اکنون اما به نظر می رسد که ال جی برنامه های حساب شده تری برای گسترش کارائوکه در ایران دارد. این کمپانی با تهیه موسیقی و اشعار بیش از ۳۰۰ آهنگ معروف داخلی، توانسته مجموعه ای سرگرم کننده را تشکیل دهد و با اهدای یک میکروفون رایگان، خود را به عنوان اولین شرکت پیشرو در زمینه کارائوکه داخل ایران، معرفی کرده است.،

اهداف پشت پرده کارائوکه ؟

حالا متوجه شدید کارائوکه چیست.؟سیستمی که در ظاهر می خواهد نوعی موسیقی ترکیبی وخلاقانه را درمیان جوانان وعلاقمندان به موسیقی اشاعه دهد،امااینکه چرا کره ایی ها وشرکت LGبه این فکر افتاده اند وبرای ترویج موسیقی در ایران سینه چاک می دهندجای سوال است!

؟آیا نباید پرسید همزمانی تبلیغ واقدام برای ترویج این نوع سبک موسیقی وابزار آن درایران با برگزاری کلاس های موسیقی "آکادمی گوگوش" و مسابقه آوازه خوانی شبکه"تی وی پرشیا " که یکسالی است در خارج ازکشور وتوسط رسانه های ضدانقلاب وبا حمایت های سازمان ها جاسوسی وبنیادهای فرهنگی غربی پخش می شود چیست؟



ایحاد یک مثلث !

به گزارش خبرنگاراجتماعی خبرگزاری تسنیم ،وجه اشتراک عیان وآشکارمثلث "ال جی" ،"گوگوش" و"تی وی پرشیا "دراین است که هرکدام تلاش دارند که درظاهرجوانان مستعد درموسیقی ایران را انتخاب نمایندوبادادن جوایز متنوع، آنها را بعنوان الگوها ونمونه های موفق به جامعه ایرانی معرفی کنندکه اشکال کار و"دم خروس" وجه اشتراک پنهان اضلاع این مثلث شوم برای نفوذ خزنده وتغییر ذائقه نسل جوان ایرانی در همنجا برملا می شود.

درظاهرشرکت LGآمده است تا یک مسابقه موسیقیایی برگزار کند،اما نباید از این شرکت ومتولیان این برنامه سوال شود شماکه یک بنگاه اقتصادی هستید وتولیدکننده لوازم خانگی وصوتی وتصویری هستید چرا در این برنامه ها ورود می کنید؟موسیقی که شما بدنبال جذب خواننده در آن هستید با کدام نقطه از فرهنگ ایرانی سنخیت وهمخوانی دارد ؟این موسیقی کدام درد از دردجوانان ایران را درمان می کند؟



آنچه که مسلم است هماهنگی پنهانی بین برگزارکنندکان این مسابقه که در داخل ظاهرا تحت عنوان یک "میکروفون" انجام می شودبا طراحان غربی وپشت پرده تغییر در سبک زندگی ایرانیان بخوص جوانان وجوددارد وآنها در یک برنامه منظم وظاهرا فرهنگی ونشاط آور وجذاب بدون گذاشتن هیچگونه ردپایی آرام آرام درراستای خواسته امپریالسیم فرهنگی اهداف پنهان خود را در جامعه ایرانی نهادینه کنند.

اختتامیه مراسم "کارائوکه " چند روز پیش برگزار شد و به سه نفر از برترین خوانندگان به ترتیب مبلغ ۳ ، ۵ و ۱۰ میلیون تومان اهدا شد. در این مراسم که با حضور چهره های سرشناس هنری برگزار شد، مسئولین ال جی تایید کردند که تمام تلاششان گسترش فرهنگ کارائوکه در ایران است، چرا که موسیقی بوی امید می دهد و هر جامعه ای به آن نیاز خواهد داشت.

براستی دادن هدایای هنگفت میلیونی نباید این ذهنیت را تقویت کند که دشمنان ما جنگ سخت با سلاح های سنگین را به کناری گذاشته اند وبا روی آوردن به "جنگ نرم " هدفگذاری جدیدی را برای تصرف خاکریزهای فرهنگی واجتماعی کشورمان را انجام داده اند؟اینکه شرکت مذکور می گوید همه تلاش خود را بکارمی گیرد تا فرهنگ کارائوکه را درایران نهادینه نمایدیعنی چی ؟ آیا این شرکت در سایه تغافل وسکوت مسئولین فرهنگی ما گستاخ نشده است که اینچنین آشکارا وبی پروا چنین پیامی را به جامعه ایرانی ارسال می کند؟

تاسف ما وقتی بیشتر می شود که برخی از مسئولان فرهنگی ودستگاه های عریض وطویل فرهنگی هشدارهای رهبر معظم انقلاب را در خصوص جنگ نرم وسبک زندگی ایرانیان، بدرستی دریافت نکرده اند ونتوانسته اند با تبیین دستورات معظم له یک "گفتمان " مناسب برای سبک زندگی ایرانی را طراحی کنند.

اینکه شرکت LGبه جوان ایرانی حقنه می کند که درخانه خود یک "آکادمی اختصاصی موسیقی"داشته باشدنشان از چیست ؟ آیا نباید این بار"کارائوکه " را سلاح جدید دشمن تلقی کنیم که می خواهد درجبهه جدیدی علیه جامعه وفرهنگ ایرانی ، نقش مسلسل را بازی کند؟


کد مطلب: 17790

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/17790/کارائوکه-سلاح-جدید-جنگ-نرم

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com