کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آخرین تحولات عرصه IT

نمایشگرهای نشکن به نازکی کاغذ

19 دی 1391 ساعت 21:07

IBM نرم‌افزار ویژه پردازش ابری برای سازمان‌ها ارایه کرد... نوکیا در آستانه خروج از صنعت موبایل


به گزارش حدیدنیوز، آخرین تحولات عرصه IT  را اینجا بخوانید:

*IBM نرم‌افزار ویژه پردازش ابری برای سازمان‌ها ارایه کرد



IBM SmartCloud،کاربران را بیشتر به رف ابرها می‌کشاند و البته می‌تواند رقیب مناسبی برای گوگل و مایکروسافت هم باشد.


دو شرکت گوگل و مایکروسافت با روش‌های خاص خود سعی می‌کنند کاربران را به دنیای پردازش ابری نزدیک‌تر کنند. 




پیشنهادات آن‌ها در دنیای سیستم‌های پردازش ابری در این صنعت منحصر به‌فرد است. اما این بازی به گونه‌ای تغییر می‌یابد که شرکت IBM محصولی را برای رقابت با شرکت‌های یاد شده با نام IBM SmartCloud Docs وارد بازار کرده است. 

وب سایت cloudplugged، شرکت Big Blue یا‌‌ همان IBM روش خود را در دنیای پردازش ابری اتخاذ کرده است و در این روش با تکیه بر سرویس‌های متنوع برای سازمان‌ها و شرکت‌ها سعی در تقویت حضور خود دارد.

محصولات شرکت IBM مبتنی بر سیستم‌های پردازش ابری هیچ بخش قابل ملاحظه‌ای برای کاربران معمولی ندارند.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که IBM قصد دارد روش جدیدی برای ابزارهای Office در دنیای پردازش ابری ارایه دهد.

نرم‌افزار مشارکتی آنلاین این شرکت هم‌اکنون رقیب جدیدی برای ابزارهای مشابهی که از سوی شرکت‌های گوگل و مایکروسافت عرضه شده‌اند محسوب می‌شود.

ابزار IBM SmartCloud بخشی از مجموعه نرم‌افزار تجاری SmartCloud Engage Advanced محسوب می‌شود که در قالب سرویس مشارکتی و شبکه‌ای به کار می‌رود.

قیمت ابزار IBM SmartCloud ماهانه ۳ دلار اعلام شده است و برای آن بخش به‌اشتراک‌گذاری اجتماعی فایل‌ها و گزینه‌های انتخابی فراوان برای فایل‌ها وجود دارد که این بخش‌ها را در Google Docs و Office ۳۶۵ مشاهده نمی‌کنیم.

علاوه بر این، IBM SmartCloud می‌تواند در دستگاه‌های الکترونیکی همراه مورد استفاده قرار گیرد و متناسب با سیستم‌های عامل iOS، اندروید و RIM ساخته شده است.

همچنین گفته شده که تا مدتی دیگر سیستم‌عامل ویندوز فون نیز از این برنامه بهره‌مند می‌شود. 

*آمار متما تقلبی است 


تقلب از طریق نرم‌افزار سنجش سرعت به هیچ عنوان کار پیچیده‌ای نیست، چرا که خود سرویس دهندگان با استفاده از IPهای متنوع می‌توانند وارد سایت شوند و با امکانی که از کیفیت بالاتری برخوردار است، این تست را به کرات انجام دهند.
آمار متما تقلبی است



یک اپراتور ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت با انتقاد از نحوه عملکرد نرم افزار سنجش سرعت اینترنت مرکز توسعه مدیریت اینترنت کشور گفت: اگرچه این نرم‌افزار امکان تست سرعت واقعی به مشترکان را میسر می‌کند اما در واقعیت این تست سرعت با تقلب‌هایی همراه است.


احمد نخجوانی - مدیرعامل گروه شرکت‌های شاتل در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به آمارهایی که برای معرفی برترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت از سوی مرکز متما – مرکز توسعه مدیریت اینترنت- به صورت ماهیانه اعلام می‌شود، اظهار داشت: متما امکانی را برای کاربران فراهم کرده که آنها می توانند با دانلود نرم‌افزار سنجش سرعت اینترنت، سرویس اینترنتی مورد استفاده‌شان را تست کنند و اینترنت خود را به لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال، بسنجند اما در واقعیت این تست سرعت با تقلب‌هایی همراه است.

وی با اشاره به اینکه در این ارزیابی، سرویس دهندگانی که دارای تعداد تست کمتر از ۱۰ از سوی کاربران خود باشند حذف می‌شوند و این سرویس دهندگان باید با تشویق کاربران خود به انجام تست، در این رده‌بندی قرار گیرند، اضافه کرد: براین اساس از طریق این نرم‌افزار تقلب‌هایی به راحتی قابل انجام است.

نخجوانی ادامه داد: تقلب از طریق نرم‌افزار سنجش سرعت به هیچ عنوان کار پیچیده‌ای نیست، چرا که خود سرویس دهندگان با استفاده از IPهای متنوع می‌توانند وارد سایت شوند و با امکانی که از کیفیت بالاتری برخوردار است، این تست را به کرات انجام دهند.

مدیرعامل شاتل گفت: در واقع از اساس منطق این قضیه مشکل دارد و بهترین قضاوت کننده در باره کیفیت سرویس، سهمی است که این شرکت‌ها در بازار مشترکان، به خود اختصاص داده‌اند و اگر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سهم بازار، تعداد مشترکان جدید و حتی نسبت شکایات به کل کاربران را اعلام کند این تفاوت‌ها کاملا احساس می‌شود.

وی با ارائه راهکاری در این باره خاطرنشان کرد: بهتر آن است که متولیان مرکز توسعه مدیریت اینترنت، خود از سرویس دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت به طور نامحسوس سرویس دریافت کرده و با این حساب کیفیت سرویس‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد را بسنجند تا قضاوت‌ها در این زمینه عادلانه‌تر صورت گیرد.

به گزارش مهر، مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور با راه اندازی سرویس سنجش سرعت اینترنت، هر ماه شرکت‌های برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت به کاربران ارزیابی می‌کند که در این زمینه از کاربران کمک می‌گیرد.
براین اساس کاربران اینترنت با تست و اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود که از طریق دانلود نرم‌افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت امکان‌پذیر است می‌توانند در این ارزیابی موثر واقع شوند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم‌افزار سنجش با تبادل بسته‌های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها، متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند که سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده(ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

این مرکز، جداول برترین ارائه دهندگان اینترنت دایل آپ، ADSL و وایمکس را ماهانه اعلام می‌کند اما میزان تست‌های انجام شده در این جداول نشان می‌دهد که استقبال کاربران از تست سنجش سرعت اینترنت نسبت به ماه‌های اولیه اجرای این طرح، در حال کاهش است.

*نوکیا در آستانه خروج از صنعت موبایل 


یکی از عجیب‌ترین پیش‌بینی‌ها درباره آینده نوکیا واگذاری این شرکت به هوآوی چین باشد که به این ترتیب نوکیا خود روی بخش نرم‌افزاری متمرکز شود.


در حالی که نوکیا روی توسعه خط تولید گوشی‌های سری Lumia کار می‌کند، شایع شده این شرکت قصد کناره‌گیری از صنعت موبایل را دارد. 

نوکیا از سه سال پیش کم‌کم در بازار تلفن همراه ضعیف عمل کرد و به تدریج بخش زیادی از سهمش را از دست داد. 

بر این اساس شایعات زیادی درباره این شرکت فنلاندی که ۱۴ سال عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی را در دنیا داشت، منتشر شده است. 



نوکیا هنوز برنامه خود را برای آینده فعالیت‌هایش اعلام نکرده و مشخص نیست که بخواهد وضعیت کاری خود را در طول سال ۲۰۱۳ تغییر دهد.

نوکیا از سال ۲۰۱۱ که همکاری خود را با مایکروسافت آغاز و اقدام به تغییر استراتژی کرد، شایع شد که این شرکت فنلاندی ممکن است به مایکروسافت واگذار شود.
اما در آن زمان چنین اتفاقی نیفتاد و ممکن است شایعاتی هم که به تازگی منتشر شده در پی عملکرد ضعیف نوکیا در طول چند فصل گذشته باشد.

از سوی دیگر انتظار می‌رود نوکیا بالاخره به مایکروسافت واگذار شود.

بر اساس گزارش فوربس، یکی از عجیب‌ترین پیش‌بینی‌ها درباره آینده نوکیا واگذاری این شرکت به هوآوی چین باشد که به این ترتیب نوکیا خود روی بخش نرم‌افزاری متمرکز شود.

بر این اساس به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور مایکروسافت و هوآوی رقابت سختی را برای خرید نوکیا آغاز کنند. 

*استیو جابز برترین مدیر عامل سال ۲۰۱۲ 

استیو جابز، همان مرد نکونامی که هرگز نامش از دنیای تکنولوژی محو نخواهد شد، حتی پس از مرگش نیز در زمره بهترین‌هاست.

استیو جابز فقید به عنوان برترین مدیرعامل سال ۲۰۱۲ انتخاب شد. 



 موسسه اینسید (Insead) در تازه‌ترین گزارش خود درباره مدیران عامل برتر جهان در سال ۲۰۱۲ نام استیو جابز فقید را در صدر قرار داد.


این فهرست بر اساس نظرسنجی از سه هزار و ۱۴۳ مدیرعامل از سراسر جهان تهیه شده است و تاثیر شگرف استیو جابز باعث شده است تا به رغم فوتش همچنان در صدر قرار بگیرد.


استیو جابز پیش از مرگ خود در سال ۲۰۱۰ نیز در صدر فهرست مدیران عامل برتر جهان موسسه اینسید قرار داشت.


بر این اساس، جفری بزوس، مدیر عامل شرکت آمازون و یون جونگ یونگ، مدیر عامل سامسونگ به ترتیب در مکان‌های دوم و سوم این فهرست قرار دارند.


به گزارش روزنامه بیزینس تایمز، مدیر عامل شرکت خرده‌فروشی آنلاین آمازون در گزارش سال ۲۰۱۰ موسسه مطلاعاتی اینسید در مکان هفتم جهان قرار داشت.


خانم مارگارت ویتمن، مدیر عامل شرکت HP نیز در این فهرست در مکان نهم جای گرفته است. دلیل انتخاب وی عملکرد خوبش در شرکت ای‌بی در فاصله سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ بوده است. 

*تصاویر نمایشگرهای نشکن به نازکی کاغذ/ رونمایی از میزکار تعاملی 

صفحه نمایشگر جدیدی برای تبلت ها رونمایی شده که به نازکی ورقه کاغذ است و می توان بدون آنکه آسیب ببیند آن را لوله کرد و به زمین انداخت. 

این نمایشگر که توسط محققان دانشگاه کوئین کانادا با همکاری شرکت پلاستیک لاجیک و آزمایشگاه های اینتل ابداع شده است، می تواند به گجت های جدید و بدیعی منجر شود که نه تنها به نازکی کاغذ هستند بلکه عملا نمی شکنند. 



شرکت سازنده این صفحه نمایشگر، نسخه جدیدی از یک میزکار را عرضه کرده است که ورقه های کاغذ به جای نمایشگر بر روی آن قرار دارد.

این شرکت قصد دارد اواخر هفته جاری نمایشگرهای نوین خود را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی CES در لاس وگاس عرضه کند.

این شرکت همچنین مفهوم میزکار جدیدی را عرضه کرده است که با استفاده از ورقه های کاغذ برای هر اپلیکیشین به جای نمایشگرهای معمولی با ویندوز کار می کند.

به جای استفاده از چندین اپلیکیشین یا ویندوز بر روی یک نمایشگر واحد، کاربران ۱۰ یا تعداد بیشتری نمایشگر تعاملی یا 'PaperTabs'دارند که هریک اپلیکیشن متفاوتی را ارائه می کنند.

از این ورقه های نازک می توان به عنوان کتاب الکترونیکی نیز استفاده کرد که در آن کاربر به آسانی نمایشگر را برای ورق زدن کتاب، تکان می دهد.

مدیر آزمایشگاه رسانه انسانی دانشگاه کوئین می گوید استفاده از PaperTabsکار با اسناد چندگانه را ساده تر می کند.

می توان با کنار هم قرار دادن این PaperTabها یک صفحه نمایشگر بزرگ ایجاد کرد.

شرکت اینتل مدعی است این فناوری می تواند در نهایت جایگزین صفحه نمایشگرهای معمولی شود.

رایان براتمن محقق اینتل می گوید طی پنج تا ۱۰ سال اغلب رایانه ها از نوت بوک ها گرفته تا تبلت ها شبیه این ورقه ها رنگی خواهند بود.

سازندگان این فناوری مدعی اند این شیوه می تواند جایگزین کاغذ شود.

PaperTabها می توانند چندین سند کاغذی را در خود جای داده و نمایش دهند و دیگر نیازی به نمایشگرهای معمولی رایانه ها نباشد.

نمونه اولیه PaperTabقرار است اواخر هفته جاری در نمایشگاه CESعرضه شود.

PaperTabدارای نمایشگر شفافیت بالای ۱۰.۷ اینچی کاملا انعطاف پذیر ساخت پلاستیک لاجیک و صفحه لمسی است و از نسل دوم پردازنده های CoreTM i۵اینتل بهره مند است.


کد مطلب: 13993

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/13993/نمایشگرهای-نشکن-نازکی-کاغذ

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com