کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اخبار ویژه روزنامه های دوشنبه

بی حیایی انگلیسی ها از حد گذشت!

11 دی 1391 ساعت 8:52

آمريكا در سال ۲۰۱۳ خسته و تضعيف شده است... موسوي و كروبي به عنوان باغي محاكمه شوند


به گزارش حدیدنیوز، اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

*کیهان:

بحران پرتگاه مالي آمريكا سند حقانيت جنبش تسخير وال استريت

بن بست دولت و كنگره آمريكا بر سر نحوه عبور از پرتگاه مالي، تشديدكننده بي اعتمادي عمومي نسبت به نظام سرمايه داري حاكم خواهد بود.

نشريه فارين پاليسي درباره پرشدن سقف كسري بودجه آمريكا و عدم تفاهم دولت و كنگره در اين زمينه نوشت: سياستمداران آمريكايي در حال پيگيري يك بازي خطرناك با اقتصاد جهاني و نيز اقتصاد اين كشور هستند.

با اين حال به نظر مي رسد كه آنها با اين بازي در واقع در حال لطمه زدن به خود و نظام آمريكا هستند. با توجه به اينكه تنها چند روز به سقوط اقتصاد آمريكا به پرتگاه مالي باقي مانده و اقتصاد آمريكا تنها چند روز تا افزايش شديد ماليات هاي مردم آمريكا و نيز كاهش شديد بودجه فاصله دارد، بدون شك مسئله پرتگاه مالي تبديل به يك مشكل عمده شده است.

اين نشريه مي افزايد: ممكن است كنگره و كاخ سفيد در آخرين لحظه به توافق دست يابند با اين حال محتمل ترين پيامد اين است كه كنگره و كاخ سفيد به بازي كنوني خود ادامه دهند و پس از آنكه اقتصاد آمريكا ضربه خورد آنگاه خواهند نشست و براي ترميم آن چاره انديشي خواهند كرد.

همانطور كه شمار زيادي از تحليلگران پيش از اين اشاره كرده اند، مذاكره ميان باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا و جمهوريخواهان در كنگره براي دو طرف تبديل به بازي برد و باخت شده است به طوري كه اگر هر يك از طرف ها يك گام عقب بردارد چيزهاي زيادي از دست خواهد داد. با اين حال اگر هيچ يك از طرف ها عقب نشيني نكند پيام براي هر دو بد خواهد بود.

فارين پاليسي خاطرنشان كرد: نكته متناقض اين است كه دو حزب اصلي آمريكا به نقطه اي رسيده اند كه تلاش دارند هر كاري كه يك طرف انجام مي دهد، بهتر آن را انجام دهند. با اين حال پيش بيني هاي تئوريك دال بر اين مسئله است كه هيچ يك از طرف ها به طرف مقابل امتياز نخواهد داد و مذاكرات در نهايت با شكست روبه رو مي شود. اين دقيقا پيش بيني هري ريد رهبر اكثريت سناي آمريكا در اواسط هفته گذشته است.

به هر صورت، هر دو طرف در اين نبرد سياسي به شدت به دنبال تامين منافع خود هستند. جمهوريخواهان نمي خواهند كه ضعيف ديده شوند با اين حال همزمان به شدت شاهد آن هستند كه تعهداتشان درباره عدم افزايش ماليات ها به شدت دست و پايشان را بسته است. از سوي ديگر اوباما به شدت به دنبال زير پا نگذاشتن قول انتخاباتي خود مبني بر افزايش ماليات اقشار ثروتمند است و دموكرات ها اميدوارند كه قدرت خود را افزايش دهند.

نشريه آمريكايي تاكيد كرد: با اين حال متاسفانه به نظر مي رسد كه هيچ كس به فكر اقتصاد آمريكا و ميليون ها آمريكايي نيست كه همچنان بيكارند. با اين حال به نظر مي رسد كه سياستمداران آمريكا حتي به دلايل خودخواهانه نيز بايد چنين باشند.

در واقع اوضاع تبديل به يك بازي پيچيده و تو درتو شده است. بازي بزرگتر و البته مهمتر بازي ميان سياستمداران و مردم آمريكا است. در اين بازي حركت نخست با سياستمداران است. آنها مي توانند درباره مسئله پرتگاه مالي به توافق برسند يا نه. اگر به توافق نرسيدند اين مردم آمريكا هستند كه درست مانند بحران بدهي اخير دچار بحران خواهند شد.

شاخص هاي بازارهاي مالي به شدت سقوط خواهند كرد، هزينه هاي بخش خصوصي كاهش مي يابد و فرايند احياي اقتصاد آمريكا متوقف خواهد شد يا حتي با پيامدهاي وخيم تري روبرو خواهد شد.

اين نشريه خاطرنشان كرده است: حتي اگر سياستمداران آمريكايي موفق شوند كه طي چند هفته آتي در اين باره به توافق دست يابند، طي همين مدت كم، آسيب هاي جدي به اقتصاد آمريكا وارد خواهد شد. بي ثباتي و خريد و فروش هاي واكنشي آسيب هايي غيرضروري اما جدي به اقتصاد آمريكا وارد خواهد كرد و سرمايه گذاران در سراسر جهان آمريكا را محلي پرريسك براي تجارت خواهند ديد.

حركت دوم با مردم آمريكا خواهد بود. آنها هستند كه تصميم مي گيرند به سران سياسي خود و كل نظام اعتماد كنند. مسئله اي كه مشخص است اين است كه اعتماد مردم آمريكا به دولت آمريكا روندي نزولي را طي مي كند و رويدادهايي شبيه به اين مي تواند اين روند را تسريع كند. از آنجا كه اعتماد مردمي به دولت يك مسئله حياتي به شمار مي رود، اين يك رسوايي براي دولت آمريكا خواهد بود.

افسر ضداطلاعات ارتش آمريكا از نفوذ سپاه پاسداران مي گويد

افسر بازنشسته ضد اطلاعات ارتش آمريكا گفت سپاه پاسداران ايران توانمندي زيادي براي جمع آوري اطلاعات از اهداف مختلف در خاك آمريكا كسب كرده است.

استيون اوهن مولف كتاب «سپاه پاسداران تهديد در حال رشد و دولت آمريكا در خواب» در گفت وگو با تلويزيون بي بي سي و در پاسخ اين سوال كه چه چيزي دولت آمريكا را نگران نفوذ ايران در آمريكاي لاتين كرده، گفت: بايد در نظر داشت كه خيلي از قانون گذاران آمريكا در اين باره نگران بودند و قانوني با اكثريت مطلق سنا و مجلس نمايندگان تصويب شد و به اوباما داده شده كه آن را امضا كند.

وي اظهار داشت: مشخص نيست آيا دولت براي اين قانون علاقه زيادي داشته يا اينكه قانون بيانگر نظر نمايندگان كنگره است كه نگران نفوذ سپاه پاسداران و مخصوصا سپاه قدس در آمريكاي لاتين هستند.اوهن خاطرنشان كرد: فعاليت سپاه پاسداران فراتر از افغانستان، عراق و لبنان است آنها در آفريقا هم حاضرند و سال هاست كه در آمريكاي لاتين هم هستند.

اوهن تصريح كرد: آنها سال ها است كه در منطقه مرزي برزيل، پاراگوئه و آرژانتين و اخيرا با اتحاد با هوگو چاوز كه او هم ايده هاي ضد آمريكايي دارد، فعاليت مي كنند. سپاه پاسداران مهمترين مهره ايران براي يافتن متحدان تازه و ايجاد توانايي عملياتي از آمريكاي لاتين تا مكزيك و مرز آمريكا بوده است.

وي اضافه كرد: سپاه پاسداران به خصوص از طريق بازوي حزب الله توانمندي قابل ملاحظه اي براي جاسوسي عليه بسياري از اهداف در خاك آمريكا به ويژه ساختمان هاي دولت فدرال يا اهداف نرم مانند مراكز خريد و ورزشگاه ها و تاسيسات زيربنايي كسب كرده است.

«اپوزيسيون بايد برخوردي خاكستري با هاشمي داشته باشد».

پايگاه اينترنتي راديو زمانه، وابسته به اپوزيسيون كه از هلند مديريت مي شود، در تعيين گزاره فوق نوشت: تكليف نيروهاي دموكراسي خواه [اسم مستعار اپوزيسيون ضدانقلاب] با هاشمي رفسنجاني در برخورد با هاشمي رفسنجاني در مقطع كنوني كه مورد حمله اصولگرايان تندرو قرار دارد چيست؟

پاسخگويي به اين سؤال وقتي دشوار مي شود كه در نظر بگيريم رفسنجاني، سنگر مقاومت بخش ميانه روي نظام در تحولات اخير عرصه قدرت است و بخش تندرو و مسلط حكومت، وي را آماج حمله كرده است. البته اقتدار رفسنجاني در داخل حكومت رو به زوال است اما او هنوز در نظام سياسي ايران پتانسيل هاي محدودي دارد.

هاشمي رفسنجاني تلويحاً از جنبش سبز حمايت كرد و اخيراً نيز موضع مثبتي در انتقاد از برخوردهاي افراطي دهه شصت گرفت اما در عين حال روايت او از اتفاقات آن دوران تحريف آميز بوده و با هدف سفيدنمايي اقدامات خود صورت مي گيرد.

«مردي براي تمام فصول قدرت»، برازنده ترين نامي است كه مي توان با بررسي سابقه عملكرد هاشمي رفسنجاني به او داد. رفتار متغير رفسنجاني كه چارچوب مشخصي نداشته و تحت عنوان عملگرايي و اعتدال توجيه شده، اعتمادآفرين نيست. دشوار بتوان اصول و مولفه هاي رفتاري ثابتي را در عملكرد وي يافت.

اكثر اقدامات او با در نظر گرفتن حداكثر منافع در معادلات قدرت قابل فهم است.در حال حاضر اين ترديد وجود دارد كه اگر هاشمي رفسنجاني دوباره به قدرت بازگردد، به مواضع كنوني خود پشت كند و رفتار اقتدارگرايانه قبلي را پيش گيرد.

راديو زمانه با حمله به سوابق انقلابي آقاي هاشمي رفسنجاني، اتهامات گذشته افراطيون در سال ۷۸ را تكرار كرده و نوشت: سياه ترين پرونده دوران رياست جمهوري رفسنجاني، قتل هاي روشنفكران و نويسندگان است. او مخالفتي با اين اقدامات نكرد و پاسخي به خانواده هاي جان باختگان نيز نداد. اما در مجموع چهره او در مقايسه با حاكميت قابل تحمل تر و به طور نسبي بهتر بود. او از مدرنيته دفاع مي كرد و بهترين عملكردش در حوزه اقتصادي بود.

اگر چه فساد و تورم در دوره رفسنجاني رشد كرد و فاصله طبقاتي و فقر گسترش يافت، اما پيشرفت در صنعت و زيرساخت هاي اقتصادي كشور محسوس بود. او كماكان از فضاي بسته سياسي دفاع مي كرد، اما به فضاي باز فرهنگي هم روي خوش نشان داد و آزادي مطبوعات را به شكل محدود پذيرفت.

اين پايگاه وابسته به اپوزيسيون ادامه مي دهد: اما رفسنجاني عنايتي به توسعه سياسي نداشت. مي توان گفت او در كل دغدغه دموكراسي را ندارد... داوري منفي و ريشه دار اجتماعي نيز مشكل بزرگ هاشمي است. از ديد كثيري از افراد معمولي، وي نماد قدرت و مدافعان وضع موجود است.

اگر چه اين تصوير دستكم در حال حاضر با واقعيت تطبيق ندارد و رفسنجاني ديگر مرد قدرتمند دهه شصت و اوايل دهه هفتاد نيست، اما او در عين حال رفتار اعتمادآفريني نداشته تا نظر نيروهاي خواهان تغيير را جلب كند. البته خود هاشمي نيز تمايلي به تبديل خود به اپوزيسيون را ندارد و مي خواهد درون نظام سياسي باقي بماند. او خود را چكش تعادل مي پندارد و مزيتش را در ميانجيگري بين دو جناح اصلي و قرار گرفتن در حد وسط مي داند.

راديو زمانه در ادامه با طرح اين پرسش كه «حالا با اين توصيفات، بايد با رفسنجاني چگونه برخورد كرد؟» خاطرنشان كرد: بايد نقاط مثبت و منفي وي را توأمان در نظر گرفت. حضور او در معادلات قدرت مي تواند فضاي تنفس ايجاد كند. بنابراين شايسته نيست در نقد عملكرد او بهانه به دست حكومت داد اما اين مسئله نبايد به گونه اي باشد كه فضا به دو قطبي هاشمي و حكومت ختم شود. اين معادله وجه ديگري دارد و آن هم جنبش دموكراسي خواهي است.

تصويري كه خانواده هاشمي از وي ارائه مي دهند با واقعيت ها سازگار نيست... اساساً كارنامه هاشمي رفسنجاني نه آن طور كه طرفداران و خانواده اش مي گويند سفيد است و نه آن گونه كه برخي از مخالفان دو آتشه توصيف مي كنند، سياه. عقلانيت سياسي اقتضا مي كند كه با او برخوردي خاكستري داشته باشيم.

در عين حال با دفاع از اقدامات مثبت رفسنجاني مي توان وي را سمت اصلاح و جبران اشتباهات گذشته ترغيب كرد. ضمن اين كه بايد هوشيار بود تا در دام بازي هاي قدرت طلبانه احتمالي وي نيفتاد.

راديو اسرائيل: آمريكا در سال ۲۰۱۳ خسته و تضعيف شده است

مفسر راديو اسرائيل سالي سخت و پر از بحران رابراي آمريكا و غرب پيش بيني كرد. سال جديد ميلادي از فردا آغاز مي شود.

منوشه امير با اشاره به سال ميلادي روبه اتمام گفت: سالي كه رفت، برود و ديگر برنگردد زيرا براي برخي كشورها دوراني از تنگنا و سختي به همراه آورد ولي سالي هم كه آغاز مي شود، چندان پيام آور دوراني خوش، و پايان بخش محنت و دشواري نيست و حتي مي توان گفت كه سال بحران است.

سال ميلادي نو در حالي آغاز مي شود كه بحران و نگراني، بسياري از كشورها را فرا گرفته است. روزگاري غرب، و در رأس آن ها ايالات متحده، از همه لحاظ ابرقدرت جهان بودند؛ هم از نظر توان مالي و هم قدرت سياسي و نظامي- و جهان را اداره مي كردند، و بالاخره اتحاد شوروي را از پاي درآوردند. ولي امروز ما با يك غرب تضعيف شده، خسته و حتي بي علاقه به برقراري نظم جهاني روبرو مي باشيم.

وي تصريح كرد: اروپا در بحران مالي دست و پا مي زند. برخي كشورها چون يونان و اسپانيا و حتي ايتاليا به آستانه ورشكستگي رسيدند و برخي ديگر نيز كه ظاهراً وضع اقتصاديشان خوب است، با ركود در ابعاد متفاوت روبرو مي باشند.

آمريكا هم هنوز از بحران اقتصادي رهايي نيافته و جمهوري خواهان و دموكرات ها نمي توانند با يكديگر كنار آيند و برسر يك برنامه مشترك براي درمان دردهاي اقتصادي كشور به توافق برسند. ولي هر راه حلي نيز كه در پيش گرفته شود، نخواهد توانست بحران را به طور كامل برطرف سازد و ايالات متحده در سال ۲۰۱۳ نيز همچنان با مسائل و مشكلاتي روبرو خواهد بود كه برطرف كردن آن چندان آسان نيست.

وي بدون اشاره به خودكشي ۱۴ صهيونيست در كمتر از ۵ ماه به خاطر بحران بي سابقه اقتصادي ادعا كرد اوضاع اقتصادي اسرائيل بد نيست! او در عين حال نسبت به وضعيت مصر و پيروزي اسلامگرايان ابراز نگراني كرد و گفت: در كشور مصر نيز نمي توان انتظار خبر خوشي داشت چرا كه اسلامگرايان روي كار آمده اند و سكولارها را تحت فشار گذاشته اند. در سوريه هم وضعيت بحراني است و اگر اسد كنار برود، بعيد نيست گروه هاي افراطي سركار بيايند.

اردوغان: غرب بايد نظر آيت الله خامنه اي را بپذيرد

نخست وزير تركيه، غرب را مانع توافق بر سر برنامه هسته اي ايران و عامل تعليق «توافق سه جانبه تهران» معرفي كرد.

رجب طيب اردوغان در گفت وگو با شبكه سي ان ان با اين پرسش مواجه شد كه «تركيه تا چندي پيش تلاش كرد تا نقش يك پل و ميانجي بين ايران و غرب را ايفا كند و اكنون بر سر برنامه هسته اي بحران بوجود آمده است. آيا اسرائيل بر سر برنامه هسته اي ايران، به ايران و يا تأسيسات هسته اي آن حمله خواهد كرد؟»

اردوغان در پاسخ گفت: «بگذاريد در اظهاراتم صريح باشم، تاكنون هيچ نشانه اي مبني بر توانايي نظامي هسته اي ايران و اينكه چه مدت زمان تا مسلح شدن به سلاح اتمي و نظامي شدن برنامه هسته اي باقي است، وجود ندارد.»

وي به گفت وگوي خود با رهبري ايران اشاره كرد و گفت آيت الله خامنه اي ساخت سلاح اتمي را برخلاف باورهاي دين اسلام كه منجر به كشته شدن هزاران نفر مي گردد، مي داند.امانپور با قطع اظهارات اردوغان از وي پرسيد كه آيا به اين گفته باور دارد؟ نخست وزير تركيه با صراحت گفت: آنچه كه ايران مي گويد لازم است كه باور داشت.

اردوغان سپس با گله از غرب گفت: پيشتر تركيه و برزيل بر سر برنامه هسته اي ايران نقش ميانجي را ايفا كردند كه با تنظيم چارچوبي در ارتباط با غني سازي موفق به امضاي پروتكلي ابتكاري شدند. در مورد امضاي اين پروتكل و موفقيت به دست آمده، با سازمان ملل و دوستان غربي خود صحبت كرديم اما اين ابتكار عمل مورد ملاحظه و حمايت قرار نگرفت.

وي گفت چنانچه پروتكل تهران مورد توجه و ملاحظه قرار مي گرفت آنگاه تمام روند غني سازي تحت كنترل بود و ايران با تلاش خستگي ناپذير به اين ميزان از توانايي هسته اي دست نمي يافت.

امانپور پرسيد در نهايت چه خواهد شد؟ اردوغان گفت: «آنچنانكه در مورد حمله اسرائيل به ايران سؤال كرديد، من باور ندارم كه اسرائيل به ايران حمله كند. اين امر فاجعه بار است و چهره منطقه را عوض مي كند. اين امر براي اسرائيل مصيبت بار خواهد بود. اما با وجود لفاظي هاي تند چنين چيزي رخ نخواهد داد. منطقه نيازمند صلح و ثبات و پيشرفت است.

*خراسان:

بازرسي سازمان منع سلاح هاي شيميايي از شرکت هاي دارويي ايران

وزارت بهداشت طي روزهاي اخير با ارسال بخشنامه اي به شرکت هاي توليد کننده مواداوليه دارويي کشور، از آن ها خواسته شده نظر به درخواست دبيرخانه مرجع ملي کنوانسيون سلاح هاي شيميايي، اين شرکت ها بايد تعداد خطوط توليد، آمار توليد محصولات و حتي و احدهاي غيرفعال خود در خلال سال ۲۰۱۲ميلادي را در قالب يک فرم مشخص تهيه کرده و ارسال کنند. در اين بخشنامه تاکيد شده که بازرسان سازمان منع سلاح هاي شيميايي مستقر در هلند بر اساس اطلاعات ارائه شده در اين فرم، از شرکت هاي مذکور بازرسي خواهند کرد.

هشدار مجدد درباره استفاده غيرمجاز از خودروهاي پلاک قرمز

بر اساس بخشنامه اي که طي روزهاي اخير از سوي يک مسئول دولتي به استانداري هاي کشور ارسال شده، به مديران و کارمندان اجرايي هشدار داده شده است در صورتي که نيروي انتظامي، خودرويي را در خارج از ساعات اداري و بدون برگه ماموريت توقيف کند، فرد خاطي و مسئولي که اجازه استفاده را صادر کرده به عنوان متصرف غيرمجاز در اموال دولتي تحت تعقيب قانوني قرار مي گيرند.

*آرمان:

محرابیان معاون اول می شود؟

شنیده شد که در جديدترين تغییر و تحولات قرار است محمدرضا رحيمي از سمت معاون اولي کنار رود. آریا نوشت؛ از ميان افراد موجود در دولت، گويا توافق بر سر معاون اولي علي اکبر محرابيان صورت گرفته است. گفتني است پيش از اين شايعه شده بود که محمدرضا رحيمي به عنوان سرپرست وزارت کشور در نظر گرفته شده است.

«نوري» مسئول دفتر علي‌اکبر محرابيان با تکذيب اين خبر اظهار کرد: در صورتي که اين خبر صحت داشته باشد از سوي شوراي اطلاع رساني نهاد رياست جمهوري اعلام خواهد شد. همچنين مسئول دفتر رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور نيز در پاسخ به آريا با ابراز بي‌اطلاعي نسبت به انتشار اخبار جايگزين شدن محرابيان به جاي رحيمي گفت: در رابطه با صحت اين خبر اطلاعي ندارم.

الهام پا در کفش ملاصدرا کرد!

شنیده شد که سخنگوی دولت در پاسخ به این سؤال که آیا تغییرات در مجموعه هیات دولت ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر؟ ‌گفت: بنیاد عالم بر اساس تغییر و حرکت است. فارس نوشت؛ غلامحسین الهام افزود: اساس و بنیاد عالم بر تغییر و حرکت است و این در نظریه حرکت جوهری ملاصدرا نیز به وضوح بیان شده است.

کشتی توریستی کروز در بندرعباس

شنیده شد که یک فروند کشتی توریستی کروز با بیش از ۳۰۰ گردشگر با تابعیت کشورهای آلمان و اتریش به منظور بازدید از جاذبه های گردشگری استان هرمزگان وارد بندر شهید باهنر بندرعباس شد. ایرنا نوشت؛ این کشتی از ابوظبی امارات وارد شده است و ساعت ۲۰ یکشنبه بندر باهنر را به مقصد کشور عمان ترک می کند. کشتی کروز بزرگترین کشتی مسافری است که وارد بنادر مسافری ایران شده است.

قرارگاه عمار در آستانه تعطیلی؟

شنیده شد که حجت‌الاسلام مهدی طائب از عدم برگزاری جلسات قرارگاه عمار خبر داد. پارسینه نوشت؛ رئيس اين قرارگاه درباره آینده آن گفت: دوستان عزيزي كه در آنجا دور هم جمع شده‌اند، ‌همگي از جمله افرادي هستند كه به شدت در جاهاي مختلف مشغول هستند و دارند كار مي‌كنند. طائب ادامه داد: به همين دليل خيلي فرصت نمي‌كنيم كه دور هم جمع شده و جلساتي مانند جلسات احزاب برگزار كنيم.

رانندگی روی سنگفرش در خیابان ۱۷شهریور

شنیده شد که در حالی که شهرداری تهران بر اجرای طرح تبلیغاتی پیاده‌راه آیینی ۱۷ شهریور اصرار می‌ورزید و وعده افتتاح آن را تا پایان ماه محرم داده بود، از روز پنجشنبه این خیابان به مسیری برای تردد خودروها تبدیل شده است.

انتخاب نوشت؛ این طرح که با هزینه میلیاردی به اجرا درآمده بود، پس از حدود سه ماه از انسداد برای عملیات اجرایی، با استقرار بلوک‌های سیمانی دوباره به مسیری برای تردد خودروها تبدیل شده است. پیش از این نیز شهروندان سرنوشتی نظیر خیابان ناصر خسرو را برای آن پیش‌بینی می‌کردند. رانندگی روی سنگفرش‌هایی با هزینه میلیاردی هم تجربه جدیدی است!

سایت بانک قوامین هک شد

شنیده شد که وب‌سایت بانک قوامین توسط هکر کلاه سیاه هک شد. افکار نیوز نوشت؛ در اقدامی هکرها، سایت بانک قوامین را هک کردند. هنگام ورود به سایت موسسه مالی اعتباری قوامین، نام هکر، همراه با حساب کاربری فیس‌بوک و ایمیلش درج شده است.

همچنین هکر پیغامی مبتنی بر امنیت پایین این سایت نوشته است. البته سایت بانک قوامین با این لینک قابل دسترسی است. گفتنی است اطلاعات حساب مشتریان هک نشده و فقط سایت خبری این بانک مورد حمله قرار گرفته است.

احتمال برکناری وزرای کشور و جهاد کشاورزی

شنیده شد که علی ایرانپور، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شرایط حاکم نشان می‌دهد که روند تغییر و جابه‌جایی وزرا، ادامه خواهد داشت. شفاف نوشت؛ این روزها اخباری در رابطه با احتمال تغییر وزرای جهاد کشاورزی و کشور به گوش می‌رسد. اما باید به این نکته هم توجه داشت که برنامه‌های غیرقابل پیش‌بینی در این دولت زیاد است و هر لحظه باید در انتظار اتفاقات جدیدتر بود.

صدور حکم اعدام براي يک ايراني در مالزي

شنیده شد که يک ايراني به جرم قاچاق مواد مخدر در مالزي به اعدام محکوم شد و اين در حالي است که حکم آزادي يک ايراني ديگر صادر شد.به گزارش ايسنا، دادگاه عالي شهر شاه‌عالم مالزي يک فرد ايراني با نام محمد.ع.الف را به دليل قاچاق مواد مخدر به اعدام با طناب دار محکوم کرد.

اين ايراني ۲۷ ساله در روز ۲ آگوست دو سال پيش به محض ورود به مالزي به همراه ۲.۴ کيلوگرم ماده مخدر مت‌آمفتامين (شيشه) در فرودگاه بين‌المللي کوالالامپور دستگير شده بود و اينک دادگاه وي را مجرم شناخته و به اعدام او حکم داده است.وي اين مواد مخدر را با مواد ديگري مخلوط کرده و به شکل سر يک ببر درآورده بود و قصد داشت تا آن را وارد مالزي کند.

پدر رهنورد به خاک سپرده شد

شنیده شد که مراسم تشییع پیکر پدر زهرا رهنورد صبح روزیک شنبه برگزار شد. پیکر صادق کاظمی که روز شنبه در سن ۹۳ سالگی درگذشت، پس از برگزاری مراسم تشییع با حضور خانواده و بستگان به خاک سپرده شد. وی مدتها بود که از بیماری رنج می برد.

پیش از این برخی رسانه ها به اشتباه از درگذشت خانم احترام السادت نواب صفوی، مادر رهنورد خبر داده بود. یکی از اقوام خانم رهنورد خبر داده بود که در هنگام فوت آقای صادق کاظمی، خانم رهنورد بر بالین پدرش بوده است.

نامه نمایندگان ۲۴ روستا به احمدی‌نژاد

شنیده شد که نمایندگان ۲۴ منطقه و روستا با امضای طوماری به احمدی‌نژاد خواستار رفع مشکلشان شدند. با افزایش خسارت‌های ناشی از ممنوعیت فعالیت مزارع پرورشی و یا بالا رفتن شمار افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی ناشی از نشت نفت از خطوط انتقال و دفن غیراصولی لجن‌های نفتی تلمبه‌خانه، مردم منطقه با امضای طوماری خواستار رسیدگی رئیس‌جمهور به این مشکل شدند.
کارشناس و فعال محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با ایانا با بیان اینکه آلوده به نفت بودن آب چشمه سرخون در این استان زندگی را برای دست‌کم مردم ۲۰ روستا در این منطقه دشوار کرده است، گفت: با نشت نفت به این چشمه و ممنوعیت فعالیت بسیاری از مزارع پرورش ماهی، توقف کشت در مزارع، کمبود آب شرب و مشکلات بهداشت عمومی نارضایتی‌ در میان مردم منطقه را افزایش داده است.

هومان خاکپوربا بیان اینکه شکواییه اصلی از طریق استانداری پیگیری می‌شد، خاطرنشان کرد: به‌دلیل عدم همکاری استانداری مردم منطقه سرخون به امضای طومار اقدام کرده‌اند تا با بررسی این موضوع و رفع آن از ابعاد این فاجعه زیست‌محیطی کم شود.

*تهران امروز:

پرداخت ۵ برابری یارانه‌ها به مردم کاری خطرناک است

حبیب‌الله عسگراولادی، دبیر کل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در گفت‌وگو با زندگی، در پاسخ به سوالی درباره طرح شعارهای عوام فریبانه و تبلیغاتی در آستانه انتخابات رياست‌جمهوری،گفت: مردم نمایندگان خود را در مجلس شورای اسلامی انتخاب کرده‌اند، از این رو نمایندگان مراقب هستند و اجازه نمي‌دهند که فریبی در شعار‌ها پیش بیاید.

وی تاکید کرد: مردم هوشیار هستند و دیگر نمی شود به آنها «عوام» گفت تا کسی بخواهد عوام فریبی داشته باشد.عسگراولادی تصریح کرد: نمایندگان مردم در مجلس حضور دارند و مقام معظم رهبری مافوق تشکل‌ها و جریان‌ها قرار دارند و از اینکه فریبی در کار پیش بیاید، مانع می شوند.

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره طرح شعار ۵ برابری کردن یارانه‌ها از سوی رئيس‌جمهور، عنوان کرد: ممکن است دکتر احمدی نژاد با این شعار نیت خیر داشته باشند و بخواهند مدد بیشتری به محرومان کنند، اما به دلیل آنکه امکان اجرای این طرح را نداریم و و از دیگر سو در شرایط انتخاباتی هستیم، باید این شعار‌ها کنترل شود. وی خاطرنشان كرد: حتما نمی‌خواهیم بگوییم که این آهنگ، فریب عوام است چرا که مردم ما عوام نیستند و فریبی نمی‌تواند صورت بگیرد.

احمدی‌نژاد جواب خوبی سپاه را با بدی داد

اسماعيل كوثري رئيس كميته دفاعي مجلس در گفت‌وگويي از اقدامات دولت در قبال سپاه انتقاد كرد. وي در تشريح نسبت بين دولت و سپاه به مردم سالاري گفت: نکته مشخص این است که سپاه پاسداران در این سال‌ها از هیچ کمکی نسبت به دولت دریغ نکرده است و در موقع حساس تشکیل دولت، افراد کارآمد و تاثیرگذاری را به احمدی‌نژاد معرفی کرد که به گواه همه از نیرو‌ها و مدیران کارآمد و موفق دولت بودند.

وي ادامه داد: با این وجود هیچ وقت ندانستیم که چرا و با چه استدلالی نیروهای معرفی شده توسط سپاه را کنار گذاشتند تا هم دولت از توانمندی‌شان محروم شود و هم این شائبه منطبق با واقعیت به وجود آید که آقای رئيس‌ جمهوری کمترین تمایلی برای تعامل با سپاه و نیروهای این نهاد را ندارد. وي گفت: آقای احمدی‌نژاد به طور واضح با سپاهی‌ها مشکل دارد و به هیچ وجه نمی‌خواهد که با آنها همکاری کند.

آقای تقی‌پور یکی از وزرای موفق دولت بود که بدون هیچ دلیل منطقی از دولت خارج شد تا یکی از نزدیکان و دوستان رئيس‌‌جمهور به این سمت معرفی شود.كوثري خاطرنشان كرد: تاکید می‌کنم که سپاه تا آنجایی که بنده مطلع هستم، دست احمدی‌نژاد را خیلی جا‌ها گرفته است. اما ایشان جواب خوبی را با بدی دادند و همیشه طوری برخورد کردند که برای هیچ کس قابل قبول نبود.

احتمال برکناری نجار و خليليان

يكي از نمايندگان مجلس ضمن انتقاد از بركناري وزير بهداشت، خبر از احتمال بركناري وزير كشور و وزير كشاورزي داد. علی ایرانپور در گفت‌وگو با زندگی، با اشاره به عزل وزیر بهداشت، گفت: در حالی که آقای احمدی نژاد به خانم دستجردی نمره ۲۰ داده، اما او را عزل مي‌كند و این، از عجایب روزگار است.

این نماینده مجلس، تغییر و تحولات دولت را عجیب و درخور تامل دانسته و گفت: در صورتی که مجلس بخواهد وزیری را استیضاح کند، مي‌گویند که به صلاح نیست و دولت درماه‌های پایانی نیاز به آرامش دارد. اما در همین شرایط خود دولت مي‌آيد و اقدام به تغییر و برکناری وزرایش مي‌كند.

وی با بیان اينكه شرایط حاکم نشان مي‌دهد که روند تغییر و جابه جایی وزرا، ادامه خواهد داشت، گفت: این روزها اخباری در رابطه با احتمال تغییر وزرای جهاد کشاورزی و کشور به گوش مي‌رسد. اما باید به این نکته هم توجه داشت که برنامه های عجیب و غریب و غیرقابل پيش‌بينی در این دولت زیاد است و هر لحظه باید در انتظار اتفاقات عجیب‌تر و جدیدتر بود.

فتنه جدیدی با نام اصولگرایی در راه است

محمدجواد ابطحی عضو جبهه پايداري با اشاره به انتخابات رياست‌جمهوری در خردادماه سال آینده به ايسنا گفت: فتنه جدیدی در راه است و به طور طبیعی، این فتنه جدید نسبت به قبل پیچیده‌تر خواهد بود. وی اضافه کرد: قطعا در فتنه جدید، فتنه‌گران باز از راه مذهب وارد خواهند شد اما این بار اقتصاد را هم چاشنی کار خواهند کرد و می‌خواهند با توجه به وجود برخی فشارهای اقتصادی خود را دلسوز مردم جلوه دهند.

ابطحی، تلاش برای ایجاد تفرقه میان اصولگرایان را یکی از اهداف آنچه او فتنه جدید نامیده، دانست و افزود: ترفند دیگر فتنه‌گران در انتخابات آینده، ایجاد تفرقه بین اصولگرایان خواهد بود تا بتوانند به نوعی برای خود از بین اصولگرایان یارگیری کنند. هدف آنها این است که فتنه جدید را با نام اصولگرایی پیش ببرند.

موسوي و كروبي به عنوان باغي محاكمه شوند

سخنان اخير حجت‌الاسلام و المسلمين سید احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد درباره فتنه ۸۸ و اينكه سران فتنه را بسترسازان فتنه توصیف کرده بود که البته خودشان اهل پاره کردن عکس امام راحل نبودند، با سوءاستفاده رسانه‌هاي بيگانه مواجه شد. اما علم الهدي واکنشی سریع و قاطع به این سوءاستفاده تبلیغاتی داشت.

امام جمعه مشهد در واكنش به اين سوءاستفاده به فارس گفت: اگر ما گفتیم که اینها بستر فتنه هستند، به معنای این نیست که آنها در فتنه نقش نداشتند. از این‌رو بنده بر همان حرفی که در نهم دیماه سال ۸۸ در میدان انقلاب بیان کردم، بار دیگر تاکید مي‌كنم و عرض مي‌كنم که این افراد به دلیل شخصیت حقوقی خود «باغی» هستند و باید با عنوان یک «باغی» در این نظام مورد کیفر و محاکمه قرار بگیرند.

وی افزود: زمانی که گفته شد این افراد بستر فتنه را فراهم کردند، برخی گمان کردند که آنها عامل فتنه نیستند، در حالی‌که بستر فتنه زاویه‌ای از این مثلث شوم فتنه است که بدون فعلیت آن، امکان بروز فتنه فراهم نمی شد.

توضیح بادامچیان درباره نامه خاتمی به رهبر انقلاب

اسدالله بادامچيان عضو حزب موتلفه كه قبلا خبر نامه خاتمي به رهبري را اعلام كرده بود،‌گفت: اصل بحث من بنا بر احتمال بوده است و به عنوان نقل خبر در اثنای تحلیل و به عنوان پیام بیان شده است نه نامه. بادامچیان با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از هیچ یک هیاهو ساخته‌اند، گفت: اینکه یک مرتبه این موضوع را به صورت یک هیاهو برای هیچ درآورده‌اند، نشانگر این است که در درون اصلاح‌طلبان مسائل انتخاباتی به شدت مطرح است و خودشان هم هنوز به اجماع سیاسی نرسیده‌اند .

*جمهوری:

بی اخلاقی انگلیسی ها از حد گذشت!

انگليس، باز هم گوي سبقت در عبور از مرزهاي اخلاقي را از ساير غربي‌ها ربوده و صفحه ديگري از بي‌بندو‌باري‌هاي جنسي و فروپاشي حرمت خانواده را گشوده است.

روزنامه "دسان" انگليس در گزارشي اعلام كرده است از اين پس زن و شوهراني كه از مشكلات جنسي رنج مي‌برند، مي‌توانند با پرداخت ۱۵۰ پوند براي هر ساعت، مربي آموزش جنسي به منزل خود بياورند. براساس گزارش اين روزنامه انگليسي مربي با مشاهده مستقيم همبستري زن و شوهر ملاحظات خود را به آنها گوشزد مي‌كند.

گروه‌هاي مسلح ضد دولتي سوريه به جان هم افتادند

گروه‌هاي مسلح ضد دولتي سوريه قبل از آنكه به قدرت برسند، به جان همديگر افتاده‌اند. مقامات امنيتي سوريه مي‌گويند در درگيري‌هائي كه ميان گروه‌هاي مسلح مخالف دولت رخ داد ۷۰ نفر از اعضاء اين گروه‌ها كشته شده‌اند.

اين درگيري در اثر بروز اختلاف ميان افراد مسلح ضد دولتي درباره تقسيم اموالي كه از منازل مردم به سرقت برده‌اند رخ داده بود. منابع خبري مستقل، ازاقدامات ضد اخلاقي از قبيل تجاوز به نواميس مردم توسط عناصر گروه‌هاي مسلح ضد دولتي در سوريه نيز خبرهاي زيادي منتشر كرده‌اند.


کد مطلب: 13344

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/13344/بی-حیایی-انگلیسی-حد-گذشت

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com