۹ دی یک کلمه است و سالها طول میکشد که اندیشمندان متوجه شوند چه اتفاقات بزرگی در ۹ دی رخ داد.
همایش راهبردی جبهه پایداری+حاشیه های همایش
آیتالله مصباح یزدی:سیاسی بازی بدون فریبکاری نمیشود
سراج24 , 4 دی 1391 ساعت 18:11
۹ دی یک کلمه است و سالها طول میکشد که اندیشمندان متوجه شوند چه اتفاقات بزرگی در ۹ دی رخ داد.
برخی واقعه ۹ دی را نیز همانند سایر وقایع قلمداد میکردند امّا همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند (۹ دی یک کلمه است و سالها طول میکشد که اندیشمندان متوجه شوند چه اتفاقات بزرگی در ۹ دی رخ داد).
آیتالله مصباح یزدی: منشأ فتنه های عظیم کاستی در بینش اسلامی است/سیاسی بازی بدون فریبکاری نمیشود
به گزارش خبرنگار حدیدنیوز، همایش راهبرد گفتمانی جبهه پایداری به مناسبت ۹دی، در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری با تاکید بر اینکه ملت ایران در فتنهها وقتی احساس کنند کسی در برابر ولایت قرار گرفته یا حتی ساکت مانده، دیگر تحمل نکرده و قیام میکند، خاطرنشان کرد: باید روز ۹ دی را پاس داشت.
وی ادامه داد: البته برخی از انصار دوست دارند از روز ۹ دی یاد نشود چراکه خودشان در آن روزها ساکت بودند.
پس از سخنرانی حجت الاسلام آقا تهرانی، کامران باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری به عنوان دومین سخنران این همایش به برخی از اشتراکات لفظی اشاره کرد و اظهارداشت: برخی واقعه ۹ دی را نیز همانند سایر وقایع قلمداد میکردند امّا همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند (۹ دی یک کلمه است و سالها طول میکشد که اندیشمندان متوجه شوند چه اتفاقات بزرگی در ۹ دی رخ داد).
لنکرانی با تاکید بر اینکه ما امروز هم به همین تفکر ۹ دی احتیاج داریم یادآور شد یکی از مشخصات تفکر ۹ دی عاشورایی بودن آن است که ارتباط عاشقانه و ولایتمدارانه با رهبر انقلاب در ان دیده میشود و هم حضور بیادعا و بیتوقع از مردم را در آن شاهد هستیم.
دقایقی پیش آیتالله مصباحیزدی و غلامعلی حداد عادل در همایش راهبردی جبهه پایداری حضور یافتند.
حجت الاسلام والمسلمین رجبی قائم مقام موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) در این همایش به عنوان سومین سخنران به تلاش چندین ساله دشمن و توطئههای آنها اشاره کرد و گفت: حماسه ۹ دی این طراحیهای دشمن را بی نتیجه گذاشت.
قائم مقام موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) در پایان خاطرنشان کرد: باید با شناسایی و بررسی دقیق فرد اصلح را انتخاب کرد.
آیتالله مصباح یزدی: منشأ فتنه های عظیم کاستی در بینش اسلامی است/۹ دی تولد جدید انقلاب
به گزارش «سراج ۲۴»، آیتالله مصباح یزدی بعد از ظهر امروز در همایش تبیین گفتمان یومالله ۹ دی در دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه تشکیل چنین جلساتی برای گرامیداشت این روز قابل تقدیر است، اظهار داشت: از کسانی که این حماسه را آفریدهاند باید بر اساس یک وظیفه شرعی تقدیر شود.
رئیس موسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی((( تصریح کرد: باید بپذیریم که روز ۹ دی روز تولد جدید انقلاب است و دلیل پیروز شدن انقلاب درسال ۵۷ بخاطر اسلامی بودنش بود.
وی ادامه داد: کسانی با انگیزههای مختلف انقلاب کردند، نتایجی را هم بدست آوردند ولی دلیل پیروزی انقلاب ایران برخورداری از اسلام بود.
آیتالله مصباح یزدی با بیان اینکه این انقلاب نمادی از اصل انقلاب است، گفت: ظهور اسلام در جامعه آن روزهای عرب تأثیرات زیادی بر جای گذاشت.
وی با تأکید بر تأثیر فرهنگی اسلامی افزود: وقتی پیغمبر اکرم(ص) مبعوث شدند مردم را به پرستش خدا و ترک بتها رهنمون کردند و از این طریق با باورهای مردم مواجه شدند.
رئیس موسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی(ره) اذعان داشت: حرکت پیامبر(ص) حرکت علیه باورها و ارزشهای جامعه آن روزهای جهان عرب بود چرا که پیامبر اکرم(ص) در ابتدا با اثرگذاری بر ارزشهای فرهنگی توانستند به تدریج ابعاد اسلام را گسترش دهند.
وی در ادامه گفت: پیامبر اکرم (ص) پس از اینکه متوجه شد تحت فشار شدید خویشاوندان خود است، به حبشه مهاجرت کرد و از این طریق توانست ابعاد فرهنگی اسلامی را به ابعاد اقتصادی، سیاسی، و اجتماعی گسترش دهد.
آیتالله مصباح یزدی تصریح کرد: در دهه آخر عمر پیامبر(ص)، جنگهای متعددی صورت گرفت ولی با وجود همه مشکلات سرانجام حکومت اسلامی تأسیس شد و ایشان با تلاش خود تمام ابعاد یک حکومت الهی را بنا نهادند.
رئیس موسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی (ره) اظهار داشت: مردم از اقوام مختلف با وجود اختلافات زیاد به پیامبر اسلام (ص) گرویدند و باعث تقویت حکومت اسلامی شدند.
وی اذعان داشت: انقلابی که به دست پیامبر (ص) در حجاز به وقوع پیوست پس از مدت کمی به کشورهای همسایه تسریع یافت و کار فرهنگی آغاز شده بود.
آیتالله مصباح یزدی ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی پیامبر(ص) آنقدر رشد و گسترش یافت که توانست پایه حکومت اسلامی را ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در آن زمان مردم ایمان آورده همگی در ردههای یکسانی نبودند، اذعان داشت: ایمان همه مردم و گرویدن به اسلام در میان همگی آنها یکسان نبود ولی عامل پیشرفت اسلام پذیرفتن مردم و تبعیت از این دین است و هرکجا که کمبودی دیده میشود به خاطر تخلف از قواعد، اصول و احکام است.
آیتالله مصباح یزدی با اشاره به ایمانهای سطحی گفت: ایمانها و پذیرشهای سطحی چندان تأثیرگذار نیستند زیرا به مصابه پوسته نازکی هستند و مغز ندارند و به سرعت دچار آسیب میشوند.
*منشأ فتنه های عظیم کاستی در بینش اسلامی است
آیت الله مصباح یزدی در ادامه سخنرانی خود در همایش تبیین ریشه های ۹ دی گفت: درصدر اسلام استادی بودند که اول وقت نمازشان را پشت سر پیغمبر اکرم میخواندند وقتی گفته میشد که زکات مالتان را بپردازید تأمل میکردند و میگفتند ما مسلمان شدیم، باید باج هم بدهیم.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ادامه داد: افراد دیگری هم بودند که نماز میخواندند زکات هم میپرداختند اما وقتی پای جان فشانی وسط میآمد میلنگیدند.
وی افزود: دستهای دیگر درصدر اسلام بودند که نماز اول وقت میخواندند زکات هم میپرداختند و یا پولی برای پرداختن زکات نداشتند اما وقتی پای ریاست بر جامعه پیش میآمد به شک و شبه میافتادند و سست میشدند؛ این مسئله نشانه این بود که همه آنان در مقام اطاعت از پیامبر یکسان نبودند.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم فعالیتهای پیامبر را طی ۲۳ سالی که در مکه و مدینه بودند، ارزیابی کنیم می بینیم که برخی آسیبها از ضعف ایمان ایجاد شده بود، تصریح کرد: مسلمانان در ابتدا با مسئله مشرکین و کفار مواجه بودند و بعد از آن خطر منافقین بود که در باطن ایمان نداشتند و تظاهر باایمانی میکردند.
آیت الله مصباح ادامه داد: خطر سومی که اسلام با آن روبرو بود برخی افراد بودند که مشرک نبودند و ایمان هم داشتند اما در عمل سست بودند و هواهای نفسانی، منافع دنیوی و ... برارزشهای اسلامی مقدم میدانستند.
وی اظهار داشت: مهمترین خطر جدی که بعد از رحلت پیامبر (ص) آینده اسلام را تهدید میکرد این بود که باید چه کسی اختیاردار مردم باشد.
وی ادامه داد: برخی ریاست را برای استفادههای آن میخواهند و برخی دیگر ریاست را برای اینکه عدهای از امرشان اطاعت کنند میخواهند.
رئیس موسسه پژوهشی و آموزشی امام خمینی(ره) گفت: بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) عدهای میگفتند مسئله حکومت ربطی به اسلام ندارد و یک مسئله دنیوی است و این مشکل جدی بود که ضررهای زیادی را برای مسلمانان بوجود آورد.
*مهمترین خصم ما در حوزه دین و اندیشه سکولاریسم است
آیت الله مصباح با تأکید براینکه نگاه و بازخوانی صدر اسلام میتواند درسی برای امروز ما باشد، تأکید کرد: مهمترین نقض جامعه اسلامی کنونی ما که میتواند منشأ فتنههای عظیم باشد کاستی در بینش اسلامی است.
وی تصریح کرد: مهمترین خصم ما در حوزه دین و اندیشه سکولاریسم است؛ دشمنان اسلام با توجه به نکات قوتی که دراسلام و مذهب تشیع وجود دارد تمام فکرشان این است که این فکر را در جامعه ترویج دهند.
وی ادامه داد: دشمنان اسلام کاری با این که مردم نماز می خوانند و احیا بگیرند ندارند اما می گویند کاری به مسئله حکومت نداشته باشید.
آیت الله مصباح افزود: آنها می گویند ما واژه "مردم خودشان تصمیم می گیرند را به کار می گیریم" اما ما خودمان مردم را به راهی که میخواهیم می بریم.
وی ادامه داد: استکبار جهانی در عالم تجربه کرده که با سیاستمدارانی که با دین سروکاری ندارند ؛ می شود وارد معامله شد.
وی اظهار داشت: استکبار هنگامی که با انقلاب ایران مواجه شد هرکاری کرد نتوانست با امام خمینی (ره) وارد معامله شود.
حاشیه ها //////ز اعلام زود هنگام ائتلاف ۲+۱ تا دفاع حداد عادل از این برنامه
همایش همایش راهبردی جبهه پایداری که عصر امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شده همراه با حاشیه های بود.
به گزارش «سراج ۲۴»، غلامعلی حداد عادل در حاشیه برنامه جبهه پایداری که عصر امروز دوشنبه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد درباره ائتلاف ۱+۲ برگزار شد، گفت: این ائتلاف برای وحدت اصولگرایان بوده و فهرست بستهای نیست. از این رو همه اصولگرایان میتوانند در آن ائتلاف حضور داشته باشند.
حداد عادل تأکید کرد: بنده هرچه را که به نفع انقلاب باشد میپذیرم و برای کاندیداتوری تصمیمی نگرفتهام.
صادق محصولی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در حاشیه همایش این جبهه درباره ائتلاف ۱+۲ گفت: اعلام این نحوه از مقولات را زود هنگام میدانیم و باید در این زمینه سفارشات مقام معظم رهبری را لحاظ کنیم.
محصولی تأکید کرد: مسئولان ارشد دولت، مدیران شهری که مشغول به کار هستند نباید فضا را زودتر از موعد انتخاباتی کنند. چراکه این امر به خدمترسانی مردم لطمه میزند.
کد مطلب: 12893