كابوس شكست ۲۰۰۸ دوباره به تل آويو بازگشت ،مگر قرار نيست قانون بدون تبعيض اجرا شود؟!
اخبار ویژه روزنامههای امروز سه شنبه؛
سوراخ ماجراي تاجزاده کجاست؟
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 30 آبان 1391 ساعت 8:59
كابوس شكست ۲۰۰۸ دوباره به تل آويو بازگشت ،مگر قرار نيست قانون بدون تبعيض اجرا شود؟!
به گزارش حدیدنیوز، اخبار ویژه روزنامه های امروز سه شنبه را در اینجا می توانید بخوانید:
*کيهان:
رأي مخفيانه خاتمي همچنان استخوان لاي زخم فتنه گران
حاكميت پيش شرط هايي را كه خاتمي سال گذشته براي شركت در انتخابات مجلس مطرح كرد ناديده گرفت و حال اصلاح طلباني كه در طول اين سالها لميده بودند، به دنبال قطار انتخابات راه افتاده اند.
اين مطلب را سايت اينترنتي نداي سبز آزادي (وابسته به مزروعي پدر و پسر) منتشر كرد. خاتمي سال گذشته آزادي بازداشت شدگان فتنه و امكان حضور اصلاح طلبان در انتخابات و رفع توقيف مطبوعات را از جمله شرايط حضور در انتخابات مجلس عنوان كرده و در عمل به خط تحريم انتخابات سال گذشته پيوسته بود. اما بعد از ظهر روز انتخابات به طور مخفيانه در يكي از روستاهاي اطراف دماوند رأي داد كه با اعتراض شديد محافل فعال در فتنه مواجه شد.
«نداي سبز آزادي» با اشاره به آن ماجرا نوشت: نزديك به ۱۰ ماه از انتخابات مجلس و واقعه معروف دماوند مي گذرد اما كماكان تحولات در جريان اصلاح طلبي تحت تأثير آن اتفاق قرار دارد. واضح است آن تصميم شخصي و انفرادي كه بعدها تلاش شد تا كوچك و ناچيز جلوه داده شود، اينجا گريبان خود سيد خندان را هم گرفته است، محمد خاتمي كه الحق و والانصاف، آن پيش شرط هاي شفاف و صريح را براي ورود به انتخابات لازم و ضروري دانسته بود، امروز مواجه شده است با درخواست براي حضور مجدد در انتخابات.
گويي درخواست كنندگان فراموش كرده اند، كه هنوز ميرحسين موسوي و كروبي در حصر خانگي به سر مي برند و شرايط زندانيان وخيم تر گشته و احزاب و مطبوعات كماكان تعطيل اند، گويي فراموش كرده اند كه آنكه امروز صدايش مي كنند، خود گفته بود در انتخابات حاضر نخواهد شد مگر به پذيرش شروطش.
نويسنده مي افزايد: غمگنانه آن كه اشخاصي در ذيل نام اصلاح طلبي، جاي آنكه يك بار ديگر، حاكميت را به دليل تمام اشتباهات سهمگين اين سال هاي اخير مورد بازخواست قرار دهند و اجراي شروط خاتمي را مطالبه كنند، تلاش براي شركت در انتخابات را در دستور كار قرار داده اند.
آري اگر آن رأي باطله عايد صندوق دماوند نمي شد، امروز كسي تلاش براي حضور خاتمي و يا حتي هاشمي در انتخابات را تبديل به مطالبه از جريان اصلاح طلبي نمي كرد. اگر آن اتحاد بي نظير شكسته نمي شد، كماكان اصلاح طلب و اقتدارگرا، و به ويژه اقتدارگرايان، پيش شرط هاي سيد را جدي مي گرفتند و تلاشي براي تحقق آن ها مي كردند، نه اينكه بي تفاوت از تمام آن تنها فشار را بر شخص خاتمي افزوده و احساس تكليف را در او تزريق كنند.
نداي سبز در پايان نوشت: سخنان خاتمي در جشن تولد ۶۹ سالگي اش و ديگر صحبت هاي اخير او نيز، نشان از نارضايتي وي از فراموشي آن پيش شرط ها و تداوم حصر و زندان و سركوب و سانسور دارد، اما افسوس كه قطار انتخابات رياست جمهوري راه افتاده و تمام آناني كه سه سال گذشته را در خلوتي لميده بودند را به دنبال خود فرا مي خواند. با اين حال خطاب به اين دوستان مصلحت انديش طالب فرصت بايد گفت؛ تا موسوي و كروبي در حصرند، تا زندانيان در حبس اند، تا سركوب سايه بر احزاب و مطبوعات گسترده، انتخابات تعطيل است.
كابوس شكست ۲۰۰۸ دوباره به تل آويو بازگشت
كابوس شكست در جنگ هاي ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ مجددا به محافل سياسي و امنيتي اسرائيل بازگشته است.
اين محافل با ياد آوري نتيجه گيري كميته تحقيق وينوگراد مي گويند اسرائيل بايد در جنگ غزه به سرعت دنبال فاز سياسي باشد. كميته وينوگراد در گزارش خود ضمن تاكيد بر اينكه اسرائيل در جنگ ها فاقد قدرت رهبري سياسي است، اضافه كرده بود كه هيئت حاكمه اسرائيل ديگر قادر به گرفتن نتيجه سياسي از جنگ نيست.
چند سال پس از انتشار بخش هايي از گزارش مذكور، رئيس سابق بخش عمليات در ارتش اسرائيل از ناكامي ارتش در حمله جديد به غزه گفته است: تسليم شدن فلسطينيان در غزه تقريبا محال است. ما بايد به سرعت وارد فاز سياسي شويم و راهي براي برون رفت از اين عمليات پيدا كنيم.
به گزارش المنار، يسرائيل زيو به تلويزيون اسرائيل گفت: «معتقدم به نقطه موازنه مشخصي رسيده ايم و اهداف نيز به شدت محدود شده است. ما در مرحله بسيار بغرنجي هستيم. تسليم شدن فلسطينيان تقريبا محال است. اقدام ارتش اسرائيل به نابودي اهداف، شايد فلسطينيان را بر آن دارد كه چيزي براي از دست دادن نداشته باشند و اين بسيار خطرناك است. بنابراين بايد به سرعت وارد فازهاي سياسي شد و راهكاري براي برون رفت از اين عمليات پيدا كرد».
تساحي هانگبي رئيس سابق كميسيون خارجه و امنيت در پارلمان رژيم صهيونيستي هم گفت: «هدف جنگ، ناچيز است و نابودي حماس هدف محسوب نمي شود. اهداف بزرگ در اين عمليات امكان ندارد كه تحقق يابد. بايد بين هدف راهبردي و تاكتيكي تفاوت قائل شد. هدف، متوقف كردن تهديدات مداوم از جنوب اسرائيل است و نابودي توانايي سازمانهاي فلسطيني نيست. چنين كاري به تصرف زمينها (اشغال نوار غزه) و كنترل طولاني مدت بر آن بستگي دارد».
يادآور مي شود در جنگ ۲۲ روزه نيز رژيم صهيونيستي به تدريج از برخي مناطق اوليه تصرف غزه عقب نشيني كرد و مدعي شد هدف عمليات سرب مذاب، توقف شليك راكت هاي فلسطيني است. با اين حال رژيم صهيونيستي در سومين هفته جنگ در حالي مجبور به توقف حملات شد كه حملات موشكي حماس ادامه داشت.
۴ سال بعد از آن ماجرا توان موشكي حماس به قدري ارتقا يافته كه توانسته تل آويو، بيت المقدس (پارلمان رژيم صهيونيستي) و حتي هرتزيليا در عمق ۸۰كيلومتري را مورد اصابت موشك هاي فجر ۵ قرار دهد. سپر موشكي گنبد آهنين نيز مانع از اين حملات موشكي نشده است. حماس همچنين چند فروند هواپيما و ناو رژيم صهيونيستي را هدف قرار داده است.
در همين حال سخنگوي ارتش رژيم صهيونيستي در مصاحبه با يورونيوز با اين سوال مجري غافلگير شد كه «هميشه گفته مي شد اسرائيل، قوي ترين ارتش خاورميانه را دارد. پس چرا اين ارتش اين چنين آسيب پذير است و براي اولين بار در ۲۰ سال گذشته تل آويو هدف حمله موشكي قرار گرفته و صداي آژير در آن شنيده مي شود؟». آشيقاي آدرايي با انكار جنايات اسرائيل در غزه عليه كودكان و شهروندان بي گناه، آسيب پذيري اسرائيل را با عبارت «بله حق با شماست» تأييد كرد اما مدعي شد: ما دولتي مسئول و دموكراتيك هستيم و تصميم هايمان را با توجه به واكنش هاي احتمالي جامعه جهاني اتخاذ مي كنيم اما آنها هرگاه بخواهند مي توانند افكار جنون آميز خود را عملي كنند(!)
مجري يورونيوز پرسيد«رسانه هاي اسرائيلي همواره گفته اند كه در عمليات چند روز گذشته رهبران حماس هدف قرار داده شده اند اما بيشتر قربانيان اين بمباران ها غيرنظاميان و كودكان بوده اند. نظرتان در اين باره چيست»؟ اين سخنگو پاسخ داد: بله متأسفانه اين موضوع صحت دارد(!) در اين حملات غيرنظامياني نيز كشته و زخمي شده اند و اين در جنگ معمول است اما من به شما اطمينان مي دهم كه ما تمام اقدامات لازم براي جلوگيري از كشتار غيرنظاميان را در نظر گرفته ايم.
مجري يورونيوز نظر آدرايي را درباره احتمال آغاز حمله زميني به غزه جويا شد. وي پاسخ داد: هدف ما تضعيف توان نظامي آنها است تا قادر نباشند به اسرائيل حمله كنند.ما مراكز و انبارهاي موشكي آنها را هدف قرار داده ايم اما آنها همچنان چند فروند موشك دوربرد در اختيار دارند و شليك مي كنند(!)
همزمان تحليل گران معتقدند ضربه رواني وارده به رژيم صهيونيستي بيش از خسارات مادي است. اسعد ابوشرخ تحليلگر فلسطيني به تلويزيون سوريه گفت: «رژيم صهيونيستي متحمل خسارات مالي و نظامي بسيار زيادي شده است. فرمانده منطقه موسوم به منطقه جنوبي رژيم صهيونيستي دستور داده است آنچه كه رخ مي دهد به صورت كامل سانسور شود. هواپيماها و يك فروند كشتي جنگي اسرائيلي هدف قرار گرفته اند.
بر اثر آخرين آمارهاي موجود اسرائيل تاكنون بيش از سه ميليارد ش ك ل در حمله به نوار غزه متضرر شده علاوه بر اينكه به زيرساخت هاي صهيونيست ها، مواضع نظامي، فرودگاه هاي نظامي و سربازان تلفات سنگيني وارد شده است اما مهمتر از همه اينها ضربه سنگين رواني به رژيم صهيونيستي است زيرا موشك هاي مقاومت به تل آويو، قدس، اسدود، مجدل و مناطق ديگر رسيده است. رژيم صهيونيستي انتظارش را نداشت كه مقاومت چنين قدرتي داشته باشد.اين رژيم فكر مي كرد براي تفريح به نوار غزه مي آيد اما اكنون در هرگونه عمليات زميني مردد است زيرا از خسارات و تلفات آن آگاه است.»
در همين حال ويليام هيگ وزير خارجه انگليس در مصاحبه با تلويزيون اسكاي نيوز اعلام كرد: تهاجم زميني به غزه موجب كاهش همدلي با تل آويو در جامعه جهاني خواهد شد و اسرائيل به طور جدي حمايت جامعه جهاني را از دست خواهد داد. حمله زميني كار همدلي با اسرائيل را بسيار دشوار مي كند.
هيگ همچنين ايران را به ايفاي نقش كليدي در تجهيز حماس به سلاح و موشك متهم كرد و گفت كه توجه ثانيه به ثانيه به رخدادهاي منطقه بسيار ضروري است و ما بايد به دنبال راهي براي حل مسائل منطقه باشيم. ما هم اكنون تنها با جنگ غزه رو به رو نيستيم، بلكه شرايط سوريه، افزايش تنش ها با ايران بر سر مسئله هسته اي را نيز داريم.
ويكتوريا نولند سخنگوي وزارت خارجه آمريكا نيز گفت ايران نقش ناخوشايندي در غزه دارد. ما مي بينيم كه رژيم ايران نقشي موذيانه نه تنها در منطقه به طور عام، بلكه به طور آشكاري در موضوع غزه بازي مي كند. روشن است اگر آنها دست برداشته و دخالت را متوقف كنند مفيد خواهد بود، ولي ما انتظار چنين كاري را نداريم.
از سوي ديگر به نوشته گاردين «موشك هاي فجر كه به قلب تل آويو اصابت مي كند، مزيت جديدي براي فلسطيني هاست. اين موشك ها مي تواند به قلب اسرائيل نفوذ كند و داراي ۷۵ كيلومتر برد است. دقيقاً مشخص نيست كه اين موشك ها چگونه به غزه رسيده است اما احتمالاً قطعات آن از طريق تونل هايي به غزه رسيده باشد.»
رسانه هاي غربي درگيري روي زمين را يك دام بزرگ براي ارتش اسرائيل مي دانند.
مگر قرار نيست قانون بدون تبعيض اجرا شود؟!
همسر آيت الله هاشمي رفسنجاني مي گويد برخلاف برخي گفته ها وي نفوذي بر قوه قضائيه ندارد و اگر چنين نفوذي بود فائزه و مهدي هاشمي زنداني نمي شدند.
اين در حالي است كه مهدي هاشمي با وجود احضار شدن، پس از ۳ سال تأخير، از لندن به تهران بازگشت و بنا به درخواست آقاي هاشمي بلافاصله بازداشت نشد و شب اول را در كنار خانواده گذراند و فردا صبح خود را به مراجع قضايي معرفي كرد. وي هم اكنون در مرحله بازجويي قرار دارد.
با اين حال به دنبال برخي جنجال ها، نامبرده اجازه پيدا كرد در بيمارستان دي مورد آنژيوگرافي قرار گيرد كه همين آزمايش معمولي تبديل به حضور چند روزه در بيمارستان شد و پس از معلوم شدن اين مطلب كه نامبرده بيماري خاصي ندارد، به زندان منتقل شد. فائزه هاشمي نيز با وجود نقش آفريني در فتنه سال ۸۸ و حوادث پس از آن با سبك ترين حكم قضايي مواجه شد و حكم ۶ ماه حبس را دريافت كرد كه همين حكم نيز بنا بر برخي ملاحظات با ماه ها تأخير اجرا شد.
وي در اين نامه كه به روال نوشته قبلي در رسانه هاي ضدانقلاب نظير كلمه و جرس منتشر شده، اقدام به مظلوم نمايي درباره بازداشت اين دو متهم كرده است. در نامه منتسب به همسر آقاي هاشمي آمده است: هميشه تبليغ مي كردند كه هاشمي رفسنجاني چنان نفوذي دارد كه نمي گذارد فرزندانش محاكمه شوند. اولاً اگر هاشمي چنان نفوذي دارد كه قانون و قضا را هم تعطيل كند، چه كسي بايد پاسخگو باشد؟ دستگاه قضايي اثرپذير كه بر مدار قانون عمل نمي كند و مجري اراده سياسيون است و نيز نهادهاي نظارتي و بالاتر كه نمي توانند، جلوي اعمال نفوذ را بگيرند، يا هاشمي كه به ادعاي آقايان چنان مقتدر است كه در همه جا اراده اش را حاكم مي كند؟
در اين نوشته بدون اشاره به فعاليت هاي تخريبي هاشمي و برخي حاميان وي، از تضعيف توسط همه قواي حاكم سخن به ميان آمده و اين در حالي است كه در مجلس خبرگان، اين اكثريت قريب به اتفاق نمايندگان بودند كه تصميم به تغيير رئيس مجلس گرفتند.
در موضوع نماز جمعه نيز خود آقاي هاشمي تصميم به كناره گيري گرفت و البته طبعاً به واسطه جانبداري از فتنه گران و آشوبگران نمي توانست با توده هاي مردم كه در راهپيمايي نهم دي فتنه گران را با صريح ترين شعارها خطاب قرار دادند، هم افق شود مگر اينكه از مواضع برخي اطرافيان مسئله دار اعلام برائت كند. اما در موضوع رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام، با وجود آن كه احتمال مي رفت دوره رياست آقاي هاشمي تمديد نشود، با تدبير حكيمانه رهبر معظم انقلاب، آقاي هاشمي در اين سمت ابقا شد.
در ادامه نوشته منسوب به خانم عفت مرعشي آمده است: آنها كه مي گويند هاشمي رفسنجاني نفوذ دارد، اكنون بايد پاسخ دهند كه اين چه نفوذي است كه بيش از يك ماه و نيم دختر و پسر ايشان دربند هستند و چون ديگر فرزندان اين سرزمين يكي بيش از يك ماه است كه در سلول هاي انفرادي به سر مي برد و ديگري نيز چون ديگر زنان و دختران آزاده، در بند زنان اوين دوران محكوميت خود را سپري مي كند.
وي مي افزايد: اين چه نفوذي هست كه حتي هاشمي رفسنجاني نمي تواند پسر بيمارش را به گواهي پزشكان كه ناراحتي قلبي دارد در بيمارستان نگه دارد؟ اين چه نفوذي است كه پسر او را از بيمارستان به شكل مخفيانه خارج مي كنند و او نمي تواند حتي اعتراض كند؟
يادآور مي شود تحريك مادر و همسر متهمان به موضع گيري عليه محاكم، يكي از شيوه هاي موسوم براي انحراف اذهان از اصل پرونده اتهامي به شمار مي رود.
گفتني است برخي حاميان فتنه تصور مي كردند بازگشت مهدي هاشمي به كشور از لندن پس از ۳ سال، با احتمال اينكه آبها از آسياب افتاده و او تحت پيگرد قرار نخواهد گرفت، باعث بازسازي روحيه نااميد فتنه گران و سرخوردگي مردم مي شود. اما رفتار عادي مراجع قضايي با وي به عنوان يك متهم، اين توهم را به هم ريخت. با اين وجود، درباره مهدي هاشمي اغماض ها و ارفاق هايي صورت گرفته كه متأسفانه مانند سابق با روحيه طلبكارانه برخي اعضاي خانواده وي مواجه شده است.
حمله به تل آويو يعني اينكه ايران بلوف نمي زند
يك شبكه اينترنتي وابسته به رژيم صهيونيستي، ايران را پيروز جنگ غزه معرفي كرد.
شبكه صهيونيستي بالاترين در تحليلي نوشت: پس از نفوذ دادن پهپاد به فضاي حياتي اسرائيل توسط حزب الله، ايران اينك با نمايش قدرت موشكي خود در توانايي هدف قرار دادن تل آويو پايتخت اسرائيل به غرب آدرس مي دهد كه بلوف نمي زند و توان موشكي قابل ملاحظه اي در اختيار دارد. همچنين رهبران حماس كه بعضاً به اعراب محافظه كار و سازش گرايش پيدا كرده بودند، مجدداً به راديكاليسم قبلي و آشنا [ مقاومت] برگشته اند.
اين شبكه صهيونيستي اضافه كرد: اين جنگ فشار را از وقايع سوريه به سمت دوگانه هميشگي اسرائيل- فلسطين معطوف مي كند و نمايش خطر اسرائيل، كشورهاي حامي معارضان سوري را به انفعال مي كشاند.
بالاترين پيام ديگر ماجرا را متوجه اوباما دانست و اينكه او بايد سياست بي اعتنايي به نتانياهو را ادامه دهد.
به نوشته اين شبكه صهيونيستي «نشانه هايي از موفقيت ايران را مي توان رصد كرد. موشك هاي حماس به تل آويو رسيده، خالد مشعل رئيس سياسي و عامل تغيير سياست از راديكاليسم به سازش مجدداً به مواضع راديكال خود برگشته و در سودان حرف هاي بسيار تند و هل من مبارز را عليه اسرائيل بر زبان رانده است.
بالاترين در عين حال با اشاره به مواضع برخي كشورها نظير تركيه نوشت: كشورهاي عرب و تركيه در موضوع سوريه و پشتيباني از مخالفان اسد، آمادگي آمدن شش دانگ پشت فلسطين را ندارند و اولويتشان سوريه است و در اين وضعيت اسرائيل مي خواهد حماس را هرچه بيشتر تضعيف كند.
*جمهوري اسلامي:
احمدي نژاد:يش از برگزاري انتخابات، مشكلات اقتصادي حل خواهد شد
در جلسه يكشنبه شب برخي از نمايندگان مجلس با رئيس جمهور، احمدي نژاد بر لزوم تمركز مديريت كشور در دولت تاكيد كرده و گفته است: "بديهي است كه اگر چند نفر، خارج از مجموعه دولت بخواهند براي انجام امور اجرايي تصميم گيري و اعمال نظر كنند، بدون ترديد نميتوان به درستي مديريت كرد.
" به گزارش خبرگزاري مهر به نقل بعضي نمايندگان، رئيسجمهور در اين جلسه، بعد از شنيدن سؤالات اقتصادي نمايندگان اصولگراي مجلس درباره مشكلات اقتصادي كشور وعده داد به اين پرسشها در جلسهاي كه بايد در مجلس حضور يابد، پاسخ خواهد داد. وي به جاي پاسخ دادن به پرسشهاي اقتصادي نمايندگان به آنها قول داد در آيندهاي نه چندان دور و پيش از برگزاري انتخابات رياست جمهوري، مشكلات اقتصادي حل خواهد شد. وي همچنين گفت در مجلس، مطلبي برخلاف مصالح كشور نخواهم گفت.
ارسال سلاحهاي ايراني و سوداني به نوار غزه
رسانههاي لبناني خبرهائي از ارسال سلاحهاي ايراني و سوداني به نوار غزه منتشر كردهاند. به گزارش تابناك، در اين خبرها بيشتر بر ارسال موشكهايي با برد بلند تكيه شده است. همچنين گزارش شده است با ادامه حملات اسرائيل به نوار غزه، حزبالله لبنان نيروهاي خود را به حالت آماده باش در آورده است.
امسال هيچ مورد ابتلابه بيماري وبا در داخل كشور نداشتيم
رئيس مركز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت گفت: امسال يك سال بيسابقه در مورد بيماري وبا بود به طوري كه هيچ مورد ابتلا در داخل كشور نداشتيم و فقط ۵۱ مبتلا شناسايي شدند كه همگي مسافر خارج از كشور بودند. محمد مهدي گويا در گفت و گو با فارس، افزود: اپيدمي وبا در كردستان عراق به پايان رسيد و اكنون ديگر نگران ورود مبتلايان به اين بيماري از مرزهاي غربي نيستيم. طي مدت شيوع اين بيماري در كردستان عراق ۲۹ فرد مبتلا به وبا از اين كشور به ايران آمدند كه همگي آنها به موقع شناسايي و درمان شدند.
وي ادامه داد: از ابتداي امسال در مجموع ۵۱ مورد بيمار مبتلا به وبا در كشور شناسايي شد كه به جز ۲۹ نفر مسافر عراق ۲۲ نفر نيز مسافران كشورهاي همسايه شرقي بودند و در مجموع هيچ مورد ابتلا به اين بيماري در داخل كشور طي امسال نداشتيم.
*وطن امروز:
سوراخ ماجراي تاجزاده کجاست؟
ماجراي نامهنگاريهاي مصطفي تاجزاده از درون زندان از موضوعات قابل توجهي بود که برخي رسانهها تا مدتي به آن ميپرداختند. در اينباره جامنيوز مطلب جالبي نوشته است. در اين مطلب آمده است: هفته گذشته (۲۳/۸/۹۱) خبري منتشر شد مبني بر اينکه آقاي تاجزاده از زندان به مرخصي ميآيد. اين مرخصي در زماني اتفاق ميافتد که سايتهاي همسو با آقاي تاجزاده مدعي اوضاع اسفبار وي در زندان هستند.
پايگاه نوروز با اشاره به مرخصي مصطفي تاجزاده در اين باره مينويسد: وي از روز بيست و يکم مردادماه سال ۸۹ به اتاقي در حفاظت اطلاعات اوين منتقل شد که کاملا زير نظر اين معاونت زندان نگهداري ميشد و پس از آن نيز به بند زنان سابق و متادون اسبق منتقل شد که تاکنون [۱-] بدون امکان کوچکترين ارتباطي با ديگر زندانيان سياسي و عادي[۲-] در شرايط قرنطينه[۳-] و ايزوله[۴-] و در انفرادي بسر ميبرد.
پايگاه نوروز اما در خبر ديگري با عنوان «مروري بر مقالات و نامههاي سيد مصطفي تاجزاده» مدعي ميشود که تاجزاده علاوه بر نامههايي که خطاب به رهبري نوشته است «نامههايي نيز خطاب به آيتالله مصباحيزدي، وزير امور خارجه، نامههاي چندگانه به علي مطهري درباره مسائل مختلف از جمله حجاب، مراجع تقليد، رئيس قوه قضائيه، فرانسوا اولاند رئيسجمهور منتخب فرانسه و همچنين خطاب به دختران و دامادش به مناسبت ميلاد آنها دارد که در کنار تبريک تولد سعي کرده شرايط کنوني کشور و نظام را توصيف کند.»
اکنون سؤالي که بيش از پيش ذهن را به خود مشغول ميکند اين است: چگونه زماني که آقاي تاجزاده به مرخصي ميآيد و هيچگونه مانعي براي انتقال نظرات خود ندارد هيچ موضعگيري يا نامهاي از سوي وي منتشر نميشود اما هنگامي که وارد شرايط قرنطينه و ايزوله - بنابر نظر همفکرانش- ميشود سيل نامهها و بيانيهها به راه ميافتد؟ از آن جهت که بعيد است نامهها و بيانيههاي آقاي تاجزاده توسط شخص ديگري و به نام وي صادر شود! به نظر ميرسد براي خارج شدن اين نامهها و بيانيهها از قرنطينه زندان هيچ راهي وجود ندارد مگر آنکه وي با افرادي از قبيل عباس غفاري يا ديويد کاپرفيلد يا حتي کريس آنجل در ارتباط باشد!
دوره تروريستي گروهک دموکرات
گروهک منحله دموکرات براي انجام اقدامات خرابکارانه در ايران چند تيمتروريستي را تحت آموزشهاي ويژه قرار داده است. اين گروهک به تازگي چند تيمتروريستي متشکل از جوانان اغفال شده کرد را براي انجام اقدامات خرابکارانه در ايران تحت آموزشهاي ويژه قرار داده است.
*خراسان:
لغو غيرمنتظره مجوز فعاليت برخي مديران در دولت
در حالي که يک دستگاه مهم و تخصصي دولتي سال گذشته با انجام گردش کارهاي متعدد، مجوز تداوم اشتغال به کار ?? نفر از کارشناسان مجرب و مديران با سابقه خود را که بازنشسته شده بودند از هيئت دولت گرفت، اين مصوبه امسال با مخالفت ناگهاني يک مدير ارشد اجرايي لغو و افراد مذکور مجبور به ترک مسئوليت خود شدند.
*تهران امروز:
ناطق نوري بهترين گزينه كانديداتوري است
حجتالاسلام علي عسگري از چهرههاي نزديك به رئيس مجمع تشخص مصلحت نظام در گفتوگويي اعلام كرده است كه خاتمي گزينه هاشمي براي انتخابات آينده نيست. وي كه با تسنيم گفتوگو ميكرد در پاسخ به اين سوال كه آيا نظر هاشمي اين نيست که خاتميدوباره وارد عرصه انتخابات شود؟گفت: خير. وي در ادامه براي دليل اين موضوع گفت: براي اينکه واقع بيني حکم ميکند که اين کار را نکند. اما افرادي مثل آقاي ولايتي، ناطق، حسن روحاني و از اين قبيل افراد را شايد در مقطع زماني خود بپسندد؛ نميخواهم از موضع هاشمي حرف بزنم اما تحليلم اين است که آقاي هاشميتلاش خواهد کرد کانديداي مقبول و جامعي بيايد که مورد نظر مسئولان نظام و نخبگان قرار بگيرد.
عسگري همچنين گفت: ناطق نوري ثبوتا و اثباتا بهترين گزينه براي کانديداتوري است. در آن صحبتي که رسانهاي شد، آقاي ناطق اصرار داشته که هاشميكانديدا شود اما هاشميگفته که وي کانديدا شود؛ هاشميتاکيدش بر اين بوده که «نه ديگر من حالش را دارم و نه نظام ظرفيتش را دارد.»
رابط پارلماني مركز استراتژيك مجمع تشخص مصلحت نظام درباره احتمال نامزدي هاشمي در انتخابات رياستجمهوري آينده گفت: برداشتم اين است که هاشمي به دلايلي سعي خواهد کرد در انتخابات شرکت نکرده و کانديدا نشود ولي به دلايل خيلي زيادي هم در انتخابات فعال خواهد بود تا يک کانديداي کارآمد سکان رياستجمهوري و سکان اجرا را در کشور به دست بگيرد.
نماينده مردم مشهد در مجلس هفتم همچنين درباره شركت هاشمي در انتخابات مجلس نهم گفت: هاشمي وقتي به ما و علي مطهري و به آقايان ديگر گفت که در انتخابات شرکت کنيد، بنده گفتم که اگر مبنا اين است، شما اجازه بدهيد که آقا محسن (فرزند هاشمي) هم در انتخابات شرکت کند. هاشميگفت که موافقم و به محسن پسرم گفتهام که کانديدا شود ولي مادرش مخالف است.
وي ادامه داد: روز جمعه آخرين روز ثبتنام، بنده به محسن هاشمي زنگ زدم که اگر مادرت را راضي کردي، برويم ثبتنام کنيم. گفت نه منصرف هستم. گفتم که مادرت مخالفت کرده است؛ گفت که نه، به ما کدهايي دادهاند که اين کدها حاکي از اين است که بنده در انتخابات کانديدا نشود.
آمريکا براي مذاکره با ايران از مواضع خصمانهاش کوتاه بيايد
همزمان با داغ شدن بحث مذاكره و سپس رابطه ايران و آمريكا،در تازهترين اظهارنظر يكي از اعضاي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت که مذاکره با آمريکا فقط در صورتي ممکن است که دولتمردان اين کشور حسن نيت خود را نشان دهند، اموالي که از جمهوري اسلامي بلوکه کردهاند آزاد کنند و از مواضع خصمانهشان در عرصههاي مختلف عليه ايران کوتاه بيايند. حجتالاسلام وحيد احمدي درباره اخبار منتشره در رسانههاي خارجي مبني بر تصميم دولت اوباما براي مذاکره با ايران، گفت: بعيد ميدانم اين مباحث جدي باشد بخصوص اينکه بخش عظيمي از اين مسائل در سطح رسانهها و به عنوان گمانهزنيها مطرح ميشود.
وي كه با ايسنا گفت وگو ميكرد، افزود: آمريکاييها اگر بخواهند براي مذاکره با ايران جدي باشند بايد حسن نيت خود را نشان دهند در حالي که عملکرد اين کشور که آخرين آن تحريم برخي موسسات ايراني و اشخاص ايراني است، نشاندهنده اين است که آنها از خصومت و کينهاي که نسبت به ايران دارند کوتاه نيامدهاند و لذا ما هم نبايد فريب آنها را بخوريم.
نماينده مردم کنگاور در مجلس تصريح کرد: مجموعهاي از ويژگيها موجب شده که ما عنوان جمهوري اسلامي ايران را به خود اختصاص دهيم. غرب و آمريکا که امروز سمبل استکبار هستند مجموعهاي از خصوصيات و ويژگيهايي هستند که آن را به عنوان يک نماد استکباري در جهان معرفي ميکنند بنابراين براي مذاکره يا غرب بايد از آن مواضع و ويژگيهايش دست کشيده باشد يا ايران که اين امکانپذير نيست.
احمدي اضافه کرد: البته ممکن است زماني گفتوگو هم امکانپذير شود ولي بعيد است به اين کيفيت باشد که اکنون مطرح ميشود، آمريکا در طول ۶۰ سال بعد از کودتاي ۲۸ مرداد سال ۳۲ عليه کشورمان، مواضع خصمانه و دخالتهاي زيادي در ايران داشته، ضمن اينکه جمهوري اسلامي هم ذرهاي از مواضعش عدول نکرده است بنابراين به نظر ميرسد اين مباحث صرفا گمانهزني رسانهها باشد.
تخريب اصولگرايان از سوي روزنامه ايران غلط است
با شدت گرفتن حملات روزنامه ايران به چهرههاي اصولگرا طي هفتههاي اخير، غلامرضا اسداللهي نماينده مردم تربت جام،در گفتوگويي از اين مشي ارگان دولت انتقاد كرد. وي با بيان اينكه جريان انحرافي قطعا براي انتخابات سال آينده برنامه دارد به فردا گفت: جريان انحرافي قصد دارد از طريق تخريب چهرههاي اصولگرا و انقلابي کشور به مقاصد خود برسد.
اسداللهي در ادامه به اميدواري رئيس دفتر رئيسجمهور به حضور در جمع کانديداهاي نهايي انتخابات سال ۹۲ اشاره کرد و افزود: شنيدهام که مشايي اعلام کرده که براي انتخابات گام به ميدان خواهد گذاشت و صلاحيت هم دارد. البته هرچند اين موضوع توسط دفتر رياستجمهوري تکذيب شد اما ما ميدانيم که اين گروه برنامههاي خاص خود را دارند. عضو کميسيون برنامه و بودجه همچنين از مشي غلط روزنامهايران انتقاد کرد و اظهار داشت: مشي روزنامهايران غلط و غيراخلاقي است.
تخريب چهرههاي اصولگراي کشور آن هم از روزنامهاي که از هزينههاي بيتالمال ارتزاق ميكند کار درستي نيست. وي تصريح کرد: اين رويهاي که روزنامهايران و برخي رسانههاي ديگر نزديک به دولت پيش گرفتهاند بايد هر چه زودتر تغيير کرده و از تخريب ديگران خودداري کنند.
نماينده مردم تربت جام در مجلس شوراي اسلامي از فضاي نامناسب کشور در نزديکي انتخابات هاي مختلف انتقاد کرد و گفت: فضاي کشور در زمان انتخابات تا حدي غيراخلاقي ميشود و برخي حقايق در ميان هياهوي کانديداها گم ميشود. تخريبهايي هم که گروههاي مختلف نسبت به هم روا ميدارند سبب شده تا فضاي انتخاباتي کشور فضايي نامناسب تلقي شود.
اسداللهي افزود: البته اين تخريبها معمولا از سوي افرادي صورت ميگيرد که جايگاه چنداني در ميان مردم ندارند. از جريان انحرافي نيز ديگر آثاري به چشم نمي خورد و تفريبا کار اين گروه در جامعه تمام شده است. اين نماينده مجلس شوراي اسلامي فضاي کنوني کشور را خوب و مطرح شدن بحث طرح سوال از رئيسجمهور را به صلاح کشور دانست. وي در اين خصوص اظهار داشت: سوال کردن از رئيسجمهور وظيفه نمايندگان مجلس است و نبايد اين مسئله را يک تابو دانست. همه افراد در جامعه به طريق خود و در جايگاههاي مختلف بايد پاسخگوي مردم باشند.
کد مطلب: 10374